Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Memede uykuya geçince gazıni almaya çalışıyorum ama zor çıkmıyor. Sonra beşiğe koyuyorum sallayınca uyumuyo. Sadece pişpiş sesi ya da ninni yetiyor. Ama en güzeli yatarak emzirirken uyutmak. Daha garsnri gaz da alttan çıkıyor. Yattığı yerde de kalıyor oynatmayınca uyanmiyo

Aynen bizde öyleyiz ilkbebegim sadece meme de uyurdu nerede olursa olsun sonra devam ediyordu bu oğlan öyle değil memede uyusada yatırırken hemen uyanıyor çok pipirikli

Valla suan daha cok zor oluyor inş dedigin gibi bi kac gune düzelir mesela suan uyumuyor derin uykuya gecemiyor. 5 dk uyuyup kalkiyor o da tilki uykusu
Bir iki haftadır oğlumda sürekli böyle derin uykuya gecemiyor iki gündür bu konuları konuşuyoruz burada belkide daha fazladır

Memeni pes etme ver sakinlestirip her seferinde deneyceksin ayakta ver hatta tutturana kadar piş piş de biraz salla o ara siniride yatışıyor emiyor işte
Yok canım pes etmiyorum kan ter içinde kalıyorum hatta çoğu zaman ama ne kadar sürecek böyle bilmiyorum
Benimki durmuyor işte canım uyumaz yani doymadıysa ortalığı yıkıyor cadı
Evet canım yoğun gelmesini istiyor demekki ay ne zormuş ya
Utku saati kaçarsa çok uykusuz kalıp yorgun olursa da yapabilir
Bir de burnunu düzenli temizliyor musun
Gün aşırı serum fizyolojik yapıyorum canım genelde uykusuzken yapıyor evet
Biberonda vermedim ki öyle isteyecek tamam canım uğraşıcam çözene kadar
Benimkide öyle yapıyor ben ayakta gezdirerek emziriyorum öyle yapınca emmeye devam ediyor sakinleşene kadar mecbur geziyorum sonra oturuyorum
Ayakta denedim az önce bi 5 dk daha emdi öyle böyle emzirdim bakalım
Evet canım aynı anlattığın gibi bi hevesle emip sonra sinirleniyor çözücez inşallah bu bebelerin dilini

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar

Sling denılen zıkkımdan ben de alayım
Okul yuruyus mesafesınde ve bebek arabasıyla pratık olmuyor .
İşe yaramazsa kumaş zıyan olmaz
Bişiler dıktrıırım
Bence gerek yok çvouklar nerdeyse 3 aylık olucak, onlar çok küçükken kullanılmıyomu kanguruya geçersin varsa

Baktım da sen öyle diyince 13 kg kadar kullanılıyomuş ne biliyim başını tutana kadar sling kullanıp Sonra kanguruya geçiliyo sanıyodum ben
Kısa mesafelere gıtmek ıcın dusundum. Kanguru sankı daha fazla bel ya da sırt agrısı yaoarmıs gıbı gelıyor . Ben de tecrubelı degılım bu konuda . Cocuk ıcınde rahat değilmiş gıbı gelıyor

Ben kullanmadığım için sorun yapmıyorum kafasını tuttığunda rahat olurda şuan tam tutamadığı için sıkıntı bencede bende slingde kayıp düşücek gibi hissediyorum içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…