- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.241
Memede uykuya geçince gazıni almaya çalışıyorum ama zor çıkmıyor. Sonra beşiğe koyuyorum sallayınca uyumuyo. Sadece pişpiş sesi ya da ninni yetiyor. Ama en güzeli yatarak emzirirken uyutmak. Daha garsnri gaz da alttan çıkıyor. Yattığı yerde de kalıyor oynatmayınca uyanmiyoKızlar siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Aynen bizde öyleyiz ilkbebegim sadece meme de uyurdu nerede olursa olsun sonra devam ediyordu bu oğlan öyle değil memede uyusada yatırırken hemen uyanıyor çok pipirikliBenim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyor
Bir iki haftadır oğlumda sürekli böyle derin uykuya gecemiyor iki gündür bu konuları konuşuyoruz burada belkide daha fazladırValla suan daha cok zor oluyor inş dedigin gibi bi kac gune düzelir mesela suan uyumuyor derin uykuya gecemiyor. 5 dk uyuyup kalkiyor o da tilki uykusu
Yok canım pes etmiyorum kan ter içinde kalıyorum hatta çoğu zaman ama ne kadar sürecek böyle bilmiyorumMemeni pes etme ver sakinlestirip her seferinde deneyceksin ayakta ver hatta tutturana kadar piş piş de biraz salla o ara siniride yatışıyor emiyor işte
Benimki durmuyor işte canım uyumaz yani doymadıysa ortalığı yıkıyor cadıBenim kız akşamları yapıyor memeyi yumrukluyir vuruyor. Ağlıyor bazen kucağıma alıp gezdiriyoruz. Başka şeyler yapıp bir daha deniyoruz bazen farklı aktivitelerden sonra alabiliyor. Almazsa zorlamayı bırakıp uyutuyorum. Sonra uyanınca emiyor ya da uykuda biberon veriyorum.
Evet canım yoğun gelmesini istiyor demekki ay ne zormuş yaSüt az geliyor ondan cokur cokur içmek istiyorlar mesela bizim gündüz sakin geceye doğru akşamdan artık göğüsler de aşırı süt olmuyor benim akşam saatlerinde böyle yapıyor geçen gün yine böyle yaptı arkasından sağım yaptım 40 CC ancak çıktı tek göğüste 2.yi sağdım o da aynı ona sinirlenmiş dedim demek ki
Gün aşırı serum fizyolojik yapıyorum canım genelde uykusuzken yapıyor evetUtku saati kaçarsa çok uykusuz kalıp yorgun olursa da yapabilir
Bir de burnunu düzenli temizliyor musun
Biberonda vermedim ki öyle isteyecek tamam canım uğraşıcam çözene kadarSütünle ılgısı yok.meme reddıne benzıyor.Bıberon istiyor.inatlasıyor.cıglıklarla bagırmaya basladıgında hopla zıpla kafasını dagıt sakınlesınce meme teklıf et.Bunu memeyı alana kadar tekrarla.bırde uyku sersemı memeyı emiyorlar.Gece bol bol emzır.Bıdaha bıberon verırsen emmeyı bırakır asla pes etme.
Ayakta denedim az önce bi 5 dk daha emdi öyle böyle emzirdim bakalımBenimkide öyle yapıyor ben ayakta gezdirerek emziriyorum öyle yapınca emmeye devam ediyor sakinleşene kadar mecbur geziyorum sonra oturuyorum
Evet canım aynı anlattığın gibi bi hevesle emip sonra sinirleniyor çözücez inşallah bu bebelerin diliniCanım benim oğlan da aynı bı hevesle çak cuk basliyor emmeye 5-10 dk sonra Kızılca kıyamet kopuyor zaten eskisi gibi uzun emmiyor.. bence gaz sancısı oluyor o esnada ondan öyle yapıyorlar yoksa benimde sütüm geliyor
Bu kadar tutacagını düşünemedk bilsem gitmezdimNeden devlette yaptırmadınız
Öylemiş galiba zıkkım olsunBaktiklari alet altin kaplama falanmiydi
Ben de İlk devlete gideyim o zaman, teşekkürler.Benim gittiğim devlet Hastanesi'nde aynı gün randevu alıp girdik sırada da hiç beklenmedik bebekleri hiç bekletmiyorlar direkt alıyorlar.
Kaç saat uyuyor bir günde ortalama?Heralde aranızda en cok ben uyutuyorum .
Hıc bılmıyorum . Desteklı uyku bızımki tabı. Agzına emzıgı sokunca, kundak yapıp gozlerını kapatıncaKaç saat uyuyor bir günde ortalama?
Otomatik beşik olarak ne kullanıyorsunuzHıc bılmıyorum . Desteklı uyku bızımki tabı. Agzına emzıgı sokunca, kundak yapıp gozlerını kapatınca
piş piş yapınca uyuyor. Otomatık besık en dusuj ayarda calısıyor
İlk cocukta almıstım e bebektenOtomatik beşik olarak ne kullanıyorsunuz
Bence gerek yok çvouklar nerdeyse 3 aylık olucak, onlar çok küçükken kullanılmıyomu kanguruya geçersin varsaSling denılen zıkkımdan ben de alayım
Okul yuruyus mesafesınde ve bebek arabasıyla pratık olmuyor .
İşe yaramazsa kumaş zıyan olmaz
Bişiler dıktrıırım
Kanguru kullanmak ıstemıyırum aslındaBence gerek yok çvouklar nerdeyse 3 aylık olucak, onlar çok küçükken kullanılmıyomu kanguruya geçersin varsa
Rica ederim tabi önce doktor randevusu almak lazım doktor yönlendiriyor ultrasonaBen de İlk devlete gideyim o zaman, teşekkürler.
Baktım da sen öyle diyince 13 kg kadar kullanılıyomuş ne biliyim başını tutana kadar sling kullanıp Sonra kanguruya geçiliyo sanıyodum benKanguru kullanmak ıstemıyırum aslında
İş görmez mi yani bikaç ay ?
Kısa mesafelere gıtmek ıcın dusundum. Kanguru sankı daha fazla bel ya da sırt agrısı yaoarmıs gıbı gelıyor . Ben de tecrubelı degılım bu konuda . Cocuk ıcınde rahat değilmiş gıbı gelıyorBaktım da sen öyle diyince 13 kg kadar kullanılıyomuş ne biliyim başını tutana kadar sling kullanıp Sonra kanguruya geçiliyo sanıyodum ben
Bn onların takmayacağını bildiğim için eşime aldırttım bana düğünde taktıkları kolyenin içini büyüttürdüm.Benimki de hatta ilkinde hiç bir şey takmadı 7 sene sonra tam altın verdi
Benınkı de ne yapayım dıye bana sordu .Bn onların takmayacağını bildiğim için eşime aldırttım bana düğünde taktıkları kolyenin içini büyüttürdüm.
Ben kullanmadığım için sorun yapmıyorumKısa mesafelere gıtmek ıcın dusundum. Kanguru sankı daha fazla bel ya da sırt agrısı yaoarmıs gıbı gelıyor . Ben de tecrubelı degılım bu konuda . Cocuk ıcınde rahat değilmiş gıbı gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?