- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.321
Tabiki hayır, gece bezliyorum uyumadan önce, eğer altına b. Klamadı ise uyandığında emzirip yatırıyorım.B*k peşimizi birak artık. Kakadan uyuyamıyoruztaksit taksit yapıyor bizimki .1 kerede yapsana.
Kızlar siz derin uyuyunca kaldirriyor musunuz
Benınkı de nedensiz aglamaz . Oyle uyandıgında da aglamaz. Gecen arkadas aa uyandı mı dedı. Bu kadar uyudu suan dedım.İtirafda bulunayım benim bebiş 65 gündür doğumu bide topuk kanı alırken harcinde hiç ağlamadıağlamayıda bilmiyo pek, lakinn bu 2 gündür sanırım 8.hafta atağındayızzz huy değiştirmeye başladı emziği düşüyo sanki cimciklemişsin gibi bi bağırmaya başlıyo
Keşke bu ataklar olmasa huy değiştirmeseydi ne güzeldi
Ben derinde ellemiyorum kendi kalkınca hallediyorum altınıB*k peşimizi birak artık. Kakadan uyuyamıyoruztaksit taksit yapıyor bizimki .1 kerede yapsana.
Derin uykudayken uyanmıyor zaten canım. Acarım kaka yaptıysaB*k peşimizi birak artık. Kakadan uyuyamıyoruztaksit taksit yapıyor bizimki .1 kerede yapsana.
Aynı seyleri yasiyoruz.Benim bebeğim de öyle düzenli değil. Uykuya geçişte çok çok zorlanıyor. Büyüdükçe düzelir diye teselli ediyorum kendimi yoksa böyle çok yorucu. Emerken dalıyor tam yerine bırakacaksın uyanıyor sallıyorum pış pışlıyorum vs süreç uzuyor da uzuyor
Kaç saat uyuyorsa uyuyor mu ?Ben en fazla 4 saat bekliyorum. Sonraki ikisinde kaka yapıyor mecburr uyanıyor. Kakali yatmaz hiçTabiki hayır, gece bezliyorum uyumadan önce, eğer altına b. Klamadı ise uyandığında emzirip yatırıyorım.
Ben 4 saatte uyandiriyorum .uyandirmasam sabaha kadar uyur .sabaha kadar uyuyor mu oyleDerin uykudayken uyanmıyor zaten canım. Acarım kaka yaptıysa
HayırBen 4 saatte uyandiriyorum .uyandirmasam sabaha kadar uyur .sabaha kadar uyuyor mu oyle
Maalesef ilk geldiğinde biraz tutmuştu. Şimdi yine tutmuyorEmzik yapmış seni anlaşılan emzik tam tutmadı galiba
Şansına küs emzık konusunda o zamanMaalesef ilk geldiğinde biraz tutmuştu. Şimdi yine tutmuyorAmy nin taktik fön sesi aciyorum filan ama işe yaramıyor. Ben ağzına sokuyorum yanaginin oraya sıkıştırıyor. Elimi çektiğim an atiyor. Sonra da yumruk yaptığı ellerini emiyor.
Bu arada yatarak emzirmede bende sırtıma ve belime yastık koyuyorum hiç çocuğun üstüne doğru donmuyorum. Gerçekten rahat oluyor.
Dün gece 1.30 dalmıştı. Yanımda yatıyor dur bakalım kendi uyanana kadar uyandirmayim dedim. 6.50 de uyandı. Emdi emerken uyudu 8 de atıldı ben uyusun diye görmezden gelmeye calistim. Ama yok 1 saat oynadi. Bana gülüyorBen 4 saatte uyandiriyorum .uyandirmasam sabaha kadar uyur .sabaha kadar uyuyor mu oyle
Keşke acaba başka model denesem mi ki.Şansına küs emzık konusunda o zaman
Bari dısarda alsa
Sap sımplex varsa memenin ucuna sürKeşke acaba başka model denesem mi ki.
Kaka yapmasıyla ellemiyorum. Ama kaka yaparsa mecbur değişecek o şekilde durursa kesin pişik olur. Yazık öyle birakamamB*k peşimizi birak artık. Kakadan uyuyamıyoruztaksit taksit yapıyor bizimki .1 kerede yapsana.
Aslında denemedim ama evde kaldı ben şimdi kv demdeyim eve dönünce deneyim.Sap sımplex varsa memenin ucuna sür
Denedın mı ? Bıraz bıraz emse yeter valla . Cunku baya kurtarıcı emzik.
Canım gaz damlası da aynı gorevı goruyorEmzigi reçele batirma fikri, cik aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?