Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benınkı de nedensiz aglamaz . Oyle uyandıgında da aglamaz. Gecen arkadas aa uyandı mı dedı. Bu kadar uyudu suan dedım.
Ee sen hemen aldın aglamadı bıle dedi.
Drdim bu oyle uyanıyor

Şuraya güzel bir yazi bırakalım:

"Memeleriniz eskisinden daha yumuşak olduğu için süt üretiminiz yetersiz değil. Emzirmeye başladığımız ilk günlerde hissettiğimiz fazla doluluk damarsal genişleme (kan ve lenf) kaynaklıdır ve bedenimizin emzirme aralarında fazladan oluşan sütü verimsiz bir şekilde depolamasıyla ilgilidir. Zaman geçtikçe memeler depolama konusunda akıllanırlar. (Unutmayın ki bebek emdiği sırada da süt anlık olarak üretilmektedir.) Diğer yandan meme dokusunun büyüme hızı yavaşladığında daha az kan ve lenf sıvısına ihtiyaç olmaktadır. Başlangıçta, çoğu zaman hangi memenin sırasının geldiği bellidir. Bu his zamanla kaybolur. Pek çok anne de bu durumu yanlış bir şekilde süt üretimlerinde bir düşüş olarak yorumlarlar. Pek çoğumuz emzirme deneyimimiz boyunca memelerimizi ağır ve dolu hissetmeyebiliriz. “Memelerimin dolmasını bekleyeceğim!” gibi bir şeyi aklınızdan geçirmeyin sakın! Hayır. Sütün olağanüstü salgılanma sürecinin işleyişinin nasıl yanlış anlaşıldığının göstergesidir bu. Memeler daha boşken süt üretimi artmaktadır. Daha boş, daha yumuşak olan memeler, şişmiş ve dolu olan memelerden, 24 saatlik zaman diliminde toplamda daha çok süt üretebilirler."

Uzun olmasın diye eklemiyorum ama devamı şu Linkte

Aynı seyleri yasiyoruz.

Tabiki hayır, gece bezliyorum uyumadan önce, eğer altına b. Klamadı ise uyandığında emzirip yatırıyorım.
Kaç saat uyuyorsa uyuyor mu ?Ben en fazla 4 saat bekliyorum. Sonraki ikisinde kaka yapıyor mecburr uyanıyor. Kakali yatmaz hiç

Emzik yapmış seni anlaşılan emzik tam tutmadı galiba
Maalesef ilk geldiğinde biraz tutmuştu. Şimdi yine tutmuyor Amy nin taktik fön sesi aciyorum filan ama işe yaramıyor. Ben ağzına sokuyorum yanaginin oraya sıkıştırıyor. Elimi çektiğim an atiyor. Sonra da yumruk yaptığı ellerini emiyor.
Bu arada yatarak emzirmede bende sırtıma ve belime yastık koyuyorum hiç çocuğun üstüne doğru donmuyorum. Gerçekten rahat oluyor.

Şansına küs emzık konusunda o zaman
Bari dısarda alsa

Ben 4 saatte uyandiriyorum .uyandirmasam sabaha kadar uyur .sabaha kadar uyuyor mu oyle
Dün gece 1.30 dalmıştı. Yanımda yatıyor dur bakalım kendi uyanana kadar uyandirmayim dedim. 6.50 de uyandı. Emdi emerken uyudu 8 de atıldı ben uyusun diye görmezden gelmeye calistim. Ama yok 1 saat oynadi. Bana gülüyor elliyor ciyik ciyik kuş gibi sesler çıkarıyor. Sonra dayanamadım bende konuştum agular gugular. Sonra tekrar emmek istedi ve geri uyudu emerek ama yatarak bunlar kucağımda olsa bırakınca uyanıyor. Şimdi yanından çıktım kendi yerime yastık koydum. Velhasıl gece baya uzun uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…