Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence ilk 3 ay bir bütün 70 i 50 si olmuyor .uykucu bebek yine uykucu ,emen bebek yine emiyor.tabi sağlık sorunları yoksa .4.ay bir geçiş dönemi gibi .dışarı ile ilgileniyorlar .5.ayda uyku egitimi başlıyor

Yahu ıkızler ve yrngec burcları bunlar dıyorum size. Fena bunlar

Benınkı de nedensiz aglamaz . Oyle uyandıgında da aglamaz. Gecen arkadas aa uyandı mı dedı. Bu kadar uyudu suan dedım.
Ee sen hemen aldın aglamadı bıle dedi.
Drdim bu oyle uyanıyor
Hay maşallah en güzeli o zaten yaa nedensiz ağlasa ben çok korkarım cidden. Gündüzleri yatağında yatıyo kameradan izliyorum uyanıyo bi müddet kendi kendine bakınıyo bizimkide, sonra kıyamayıp alıyorum

Nedensız aglasa bile korkma cunku bazı bebekler aglamayı cok severmıs

Kendı kendıne bakındıgı zaman ben de alıyorum

Bende sab simplex kullanıyordum birakmistim o daha kotu yapıyordu
Şimdide çok ikiniyor ne yapacağımı şaşırdım

Canım benim kız öğlen 6 ya kadar uyuyor çoğunlukla kalkıyor 1 saat sürüyor 8 de tekrar uyuyor 21.30 gibi kalkıyor. Ben ellemiyorum kendi uyuyup uyanıyor. 22.30 da cildiris başlıyor emmiyor da bunun üzerine banyo yaptırıyoruz giyinme filan derken 23 u geçiyor yatağa emmeye yatıyoruz. Bazen bu saate 00 a sarkıyor. Kimi zaman 1 e doğru uyuyor. Ece 3.30 da biberon veriyordum uyandirmadan. 1 haftadır biraktim. Çünkü biberon verince 4.30 da uyaniyordu. Simdilerde 5.30 ya da 6 gibi uyanır oldu bugün biraz geç uyandı. Kakayi sabah uyanıp emdikten sonra yapıyor.

Valla zor ama maşallah sana sürekli mama takviyesi yerine emzirmeyi ön planda tutuyorsun okuyorum yazdıklarını.. genelde ikiz bebeği olanlar bu kadar ugrasamiyor emzirmeyle
Bn tek bebe de 1 saat tutuyorum nerdeyse
Kaç saat uyuyorsa uyuyor mu ?Ben en fazla 4 saat bekliyorum. Sonraki ikisinde kaka yapıyor mecburr uyanıyor. Kakali yatmaz hiç
Aynen genelde akşam 9 ile 12 arasında herhangi bir saatte uyur uyku durumuna ve gazına göre. Bn gece uyurken çiş dışında pek denk gelmedim. Uyandığın da varsa kaka değişiyorum yoksa emzirip yatırıyorım. Hem alışsın diye hemde kışın sıcağı ile aç kapa hastalanmasın çocuk diyr

Kundak bizim uyuyacaksın mesajımız
Bnde Emzik. Kundak sarmadı bizi. Emziği veriyorum eşim veya ben gerek dizimde gerek kucağımızda sallayarak pış piş eee sesiyle uyuyor. Beyaz gürültü de kar etmiyor illa biz söyleceğiz. Öyle uyuyor geceleri. Biz yatağa geçene kadar salonda uyuyor yanımızda bir kanepe ona rezerve çünkü, ışıklar kapanıyor yatmaya geçerken ben bebişi de alıp gidiyorum o beşiğine ben yatağa

Her bebek farklıdır. Youtubeden pış pış sesı acıyorum ben
Benımkı gece de gunduz de yatak odasında yatıyor .

Owli,kidzee,ergopouch bunların arasından birini alacağım muhtemelen . Birde yedek Waikiki ya da e bebekten olabilir .1 ya da 1.5 tog alacağım bende. Kışın ev 22 23 derece oluyor . İçine uzun kollu zibinla ideal olur.
Kizlar bu uyku tulumlarinin çoğunun içi elyaf oluyor ve bebek terliyor haliyle huzursuzlaniyor , boyle icerigi terletmeyen bebegi cok sicak tutmuycak sekilde olanlari varmidir ?
Üstte yazdığım markalar elyaflı değil canım . Bı incele istersen

Her bebek farklıdır. Youtubeden pış pış sesı acıyorum ben
Benımkı gece de gunduz de yatak odasında yatıyor .
Yatak odası ile oturma odası arası uzak bnde almadım kameradan o yüzden bn nerde isem o da orada uyuyor.. Bu arada maşallah sizinkine. Aynen her bebek farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…