Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben kullanıyorum içinde hem damlalık var hem fıs fıs istediğini kullanıyorsun

Cevremden bırı bır laf etse alır agzının payını valla. Herkes kendı işine baksım
Aman etse nolcak ben yine kolayıma geleni yapiyorum da şu sallama işi beni bunaltıyor. Dalması uzun sürdügünden sallamak için yaninda bekleyeaim gelmiyor galiba uzunca süre. Yoksa beyaz ses acip gidiyorum ya da kundak vs beni oraya baglamıyor ama sallama işi hoşuma gitmedi

Gözlerini ört

Ay o fenomenleri geç onlara bakma bile. Ben koyunca uyusun demiyorum da işi kolaylamaya ve az zararla atlatmaya calisiyorum. Başıma bela etmek istemem bazı alışkanlikları zira sonrasında calisacagim bakici bulsam o da sorun olur. Ben de sallama işine hiç girmek istemedim ama girdik bi kere. Ama ona da cok baglandı diyemem. Bazen sallamadan beyaz gurultuyle hop gidiyor. Ama emzik olmasi sart. Emzige baya baya alisti.

Benim hiç 2 saati bulmuyor malesef , artık göğüsum hissizlesti herhalde bugün bir ara 1.5 saat girdi araya baktım akıyor,o kadar alışmışki sürekli emilmeye. Emzik kullanıyoruz bizde
Mecbur veriyorum bende katıla katıla ağlıyor yoksa. Dediğin gibi gaz varsa meme , uyku varsa meme ,sıkıldiysaa meme . Güven duyduklari şey memeler anlıyorum onları da

Gazı olmasın? Kafasını one arka itip vurması genelde gaz sebepli. Onu cikarmak icin de süreklimemeye yönelmiş olablr. Emzik aliyor mu bilmiyorum seninki. Ben genelde cok meme verince kustugu icin emzik verdim bi müddet sonra. Bugün biraz ucunu kacirinca kustu mesela burnunda bile gelmis. Kusunca da salyalı tükürüklü oluyor artık. Genzi tıkanmıs gibi horul horul. O da bazen midesini bulandirip kusturuyor olabilir.

Karnının tok olduguna eminsen her ıstedıgınde aynı memeyı ver
Deneyeyim ama süt az ise genelde agliyor kendini geriye atıyor .
Ben bunu sende görüp denemistim , bugün birdaha deneyeyim dedim yine olmadı . Çok ağladı ortulunce gözü . Şimdi beyaz gürültü açık da nep zaman kapatiyorsun genelde,daldı gibi

Ben her uykuda kapatıyorum. Alıstı artık. Annemden gormustum :)
Kundak yapıyorum o anda ses acıyorum ve emzıgı agzına sokuyorum . Anlıyor zaten .

Gozlerını kapatmasam abartmıyorum saatlerde bakar heraldr etrafa.

Derın uykuya gecınce acıyorum. Mesela duan yatakta uyuyor kundaklı
Ama gozlerını actım
Derın uykuya gectı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…