- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.481
Bence dene..len tam ilk kızımda 4 çeşit emzik deneyip öyle tutturmuştum..bickurtuluş...şuan emzik olmasa ikizlerle napardım acaba ..bana çok yararlıKeşke acaba başka model denesem mi ki.
Ben kullanıyorum içinde hem damlalık var hem fıs fıs istediğini kullanıyorsunAranızda bunu kullanan var mı?
Sağlık ocağının verdiği d vitamini içeriği iyi değilmiş o yüzden kullanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3125734Orzax Ocean Vitamin D3 400 IU Sprey 20 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Vitamin D3 400 Iu Oral Sprey 20 ml 8697595871379 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Emerek uyusa keşke o da yok gözler gider gibi oluyor ama uyumuyor. Emme süreleri de kisaldı maşallah. 5 10 dk da nerde uyusunBen kızımı emerek uyuyttum 4.aydan sonra
Emerek uyutunca sallamaya ıhtıyac olmuyor canım .
Evet yaa gece bölünse bile uyuyorum ya da gündüz bir miktar da olsa uyuyup toparliyorum. Ilk zamanlar felaketti resmen.Cidden sonunda yatabiliyoruz benim için en büyük sıkıntıydı
Aman etse nolcak ben yine kolayıma geleni yapiyorum da şu sallama işi beni bunaltıyor. Dalması uzun sürdügünden sallamak için yaninda bekleyeaim gelmiyor galiba uzunca süre. Yoksa beyaz ses acip gidiyorum ya da kundak vs beni oraya baglamıyor ama sallama işi hoşuma gitmediCevremden bırı bır laf etse alır agzının payını valla. Herkes kendı işine baksım
Gözlerini örtAman etse nolcak ben yine kolayıma geleni yapiyorum da şu sallama işi beni bunaltıyor. Dalması uzun sürdügünden sallamak için yaninda bekleyeaim gelmiyor galiba uzunca süre. Yoksa beyaz ses acip gidiyorum ya da kundak vs beni oraya baglamıyor ama sallama işi hoşuma gitmedi
Umudum 4-5 ayEmerek uyusa keşke o da yok gözler gider gibi oluyor ama uyumuyor. Emme süreleri de kisaldı maşallah. 5 10 dk da nerde uyusun
Ay o fenomenleri geç onlara bakma bile. Ben koyunca uyusun demiyorum da işi kolaylamaya ve az zararla atlatmaya calisiyorum. Başıma bela etmek istemem bazı alışkanlikları zira sonrasında calisacagim bakici bulsam o da sorun olur. Ben de sallama işine hiç girmek istemedim ama girdik bi kere. Ama ona da cok baglandı diyemem. Bazen sallamadan beyaz gurultuyle hop gidiyor. Ama emzik olmasi sart. Emzige baya baya alisti.Sallamak gerçekten sıkıntı canım ben hiç sevmem sallamayı özellikle ayakta benim kalçalarım bacaklarım kopar annem de takmış kafayı bu çocuk başka türlü uyumuyor sallayalım deyip duruyor Büyük oğlan da hiç sallamadım kayınvalide sallar da hep nefret ederdim şimdi galiba gene büyük sözüme geleceğim Allah korusun ama gerçekten ne yapacağız bilmiyorum memeye alışıyor salla alışıyor kucakta alışıyor yani şu fenomenlerinki gibi yatır uyusun neden olmuyor anlamıyorum büyük oğlanda da beceremedim bakalım bunda ne olacak
Onu yapcam. Bi onu denememisim onu da deniyimGözlerini ört
Benim hiç 2 saati bulmuyor malesef , artık göğüsum hissizlesti herhaldeAynı günlerde ve aynı durumdayıziki saatte emzirmek için sürekli oyalamak gerek bir de uyku saatini şaşırınca öyle oluyor. Evden çıkınca ya da düzeni bozulunca iyice sarpa sarıyor işler. Emzik için bugün epey zorladim ben. Kundak da yapıyorum son günlerde. Bu ikisinin faydası oluyor. Bir de dışarıdan gelen sesleri duymasın diye yanında mutlaka ses açıyorum. Beyaz gürültü vs. Bi arkadaş İbrahim suresi demişti onu da açıyorum. Hangisi tutarsa
Mecbur veriyorum bende katıla katıla ağlıyor yoksa. Dediğin gibi gaz varsa meme , uyku varsa meme ,sıkıldiysaa meme . Güven duyduklari şey memeler anlıyorum onları daBnm bebe de öyle. Gazı olupta alttan çıkaramayınca acayip memeye sarıyor. Bnmki kucağımda iken kendini gere gere memeye indirdi kafasını oraya koydu bastı çığlığı. Açıp vermekten başka çarem yoktu. Böyle ağlayınca masajda yaptırmıuor.
Gazı olmasın? Kafasını one arka itip vurması genelde gaz sebepli. Onu cikarmak icin de süreklimemeye yönelmiş olablr. Emzik aliyor mu bilmiyorum seninki. Ben genelde cok meme verince kustugu icin emzik verdim bi müddet sonra. Bugün biraz ucunu kacirinca kustu mesela burnunda bile gelmis. Kusunca da salyalı tükürüklü oluyor artık. Genzi tıkanmıs gibi horul horul. O da bazen midesini bulandirip kusturuyor olabilir.Ya bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyorgerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim
Deneyeyim ama süt az ise genelde agliyor kendini geriye atıyor .Karnının tok olduguna eminsen her ıstedıgınde aynı memeyı ver
Ben bunu sende görüp denemistim , bugün birdaha deneyeyim dedim yine olmadı . Çok ağladı ortulunce gözü . Şimdi beyaz gürültü açık da nep zaman kapatiyorsun genelde,daldı gibiGözlerini ört
Umudum 4-5 ay
Gaz hafıfledi sankı.3 ay olsun gaz bitsin diyordun simdi 4 5 aya goz dikecegiz sonrasında neler bekliyor acaba bizi
Ben her uykuda kapatıyorum. Alıstı artık. Annemden gormustum :)Deneyeyim ama süt az ise genelde agliyor kendini geriye atıyor .
Ben bunu sende görüp denemistim , bugün birdaha deneyeyim dedim yine olmadı . Çok ağladı ortulunce gözü . Şimdi beyaz gürültü açık da nep zaman kapatiyorsun genelde,daldı gibi
Pış pışş falan de o andaOnu yapcam. Bi onu denememisim onu da deniyim
Çok güzel aguluyorlar yaBebeğim benimle muhabbet etmek istiyo , konuşmakdan başım ağrıdıama nasıl aguluyo kıkır kıkır gülüyo anne diyo sanki
Biz de bundan kullanıyoruz günde 1 fısAranızda bunu kullanan var mı?
Sağlık ocağının verdiği d vitamini içeriği iyi değilmiş o yüzden kullanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3125734Orzax Ocean Vitamin D3 400 IU Sprey 20 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Vitamin D3 400 Iu Oral Sprey 20 ml 8697595871379 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?