- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.521
Büyüyünce gündüzleri oyun ister zaten .istesen de uyumaz o zaman düzene girer bence .zaten kendileri yatıyor. Benimki alıştı akşam 7 den yatmaya gece 5.30 da kalkmaya .cok zor oluyor benim için .Ben zaten sabaha karşı uyuyan birisiyim .akşam 8 e kadar beklesem çok sinirlenir.kendi istiyor .Anne karninda ne yapıyorsa ona devam ediyor. Hep sabah ezanından sonra uykumu mahvederdi şimdi de öyle. Uyusunlar vallaCanım oyalamiyoruz aslında bazen kendi uyumuyor mizirdayip gündüz uyuyor hiç sorun çıkarmadan gece uykuya gecemiyor. 21 den sonra ben biraz emzirmeye çalışıyorum mizirdiyor istemiyor. Bazen pusete koyup salliyoruz uyumuyor ama sakın duruyor. Biraz babası kucağında gezdiriyor dizinde sallıyor. 22.30 a kadar oyaliyoruz. Genelde 21 gibi uyanıyor 1.5 saat oyaliyoruz. Sonra banyoya sokuyoruz orda biraz zaman geçiriyoruz. Ilık siluyun altında. Sonra giyinme taraama pudralanma derken 23 oluyor emmeye geçiyoruz. Ama her zaman uyutmayi basaramiyorum gündüz çok uyuduğu için. Bugünde öyle oldu emdi emdi kalktı. Şimdide babası dizinde sallıyor. Böyle oyaliniyor uyutmaya çalışarak.
Heeee püfffffYok sanmam onun için çinko ve folik asit icmen lazım d vitamini kemik ağrısına iyi gelir
Ben eve gelince verdim .Uyku yaptı bizde 2 gün hep uyudu çok az emdi .maksimum 2 3 güne düzelir 3 bile sürmez2 ay aşısı ateş yaparmı kesin kolu bacagı acıyor dokununca hissediyorum ağlıyor sürekli durmadan kaç gün sürer bu
Ben de kidzee den baktım. Kumaşları güzel, modeller de öyle. Uzun vadeli gitmeyecek biraz pahalı ama değer sanırım.Bu desenleri çok sevdim
Canim isvicredeyim ben.Burda yok o ilacdan.Dafalgan diye fitil var 80mg onu verdilerGeçmiş olsun bence yarına bir şeyi kalmazcalpol ver olmazsa
Canim bende gececiyim aslında bana da zor geliyor sabah kalkmak. Bizim kız da değişken bazen 4.30 bazen 5.30 bazen 6 da kalkıyor. 1 gibi uyudu bugün ben hala yatmadım. Yatsam aslında her şey daha kolay olacak. O yatınca yatamıyoruzBüyüyünce gündüzleri oyun ister zaten .istesen de uyumaz o zaman düzene girer bence .zaten kendileri yatıyor. Benimki alıştı akşam 7 den yatmaya gece 5.30 da kalkmaya .cok zor oluyor benim için .Ben zaten sabaha karşı uyuyan birisiyim .akşam 8 e kadar beklesem çok sinirlenir.kendi istiyor .Anne karninda ne yapıyorsa ona devam ediyor. Hep sabah ezanından sonra uykumu mahvederdi şimdi de öyle. Uyusunlar valla
Kar kardir
Faydası olur muhakkak. Doğru yurt dışında olduğunu unutmuşumCanim isvicredeyim ben.Burda yok o ilacdan.Dafalgan diye fitil var 80mg onu verdiler
Bugün aldım. 755 TLKızlar rota aşısının ücretini bilen var mı ?
Emzik almıyor mu canım?Ya bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyorgerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim
Geçmiş olsun canım reflü olduğunu nasıl anladınızBugün reflümüzün fazlaca rahatsız etmesinden dolayı doktorumuz bi de kaka testi yapmayı istedi ..
Sonuca göre konuşuruz diyerekten .
Üstelik gelen her 3 bebek süt alerjisinden dolayı problem yaşıyormuş .Özellikle 1 senedir şiddettli ..
Az önce testin sonucuna bakayım dedim POZİTİF ..
Artık herşey bi tık daha kısıtlı olucak
Bizimki de kundak yaptırmıyordu ben bugün yapabildim canım ara ara dene sen çok sıcaktan da yaptırmıyor olabilir bizim ev serinlediBenim bebe dünyaya muhalefet olmak için gelmiş. Emziğe karşı, kundağa karşı, gözünü kapatmaya karşı heeer şeye karşı bi karış boyuyla
Elma sirkeli suyla yıkasana de demişti banaKizlar ben galiba vajinal mantar oldum
2 haftadir kaşıntı var travazol sürüyorum geciyor geri basliyorve kötü koku hakim doktor yolu gozukucek bana yine
Bizimki de gaz çıkar çıkar öldü. Kendi çıkardığı halde zırt zırt.o şeftali yi yememelydimEvet ne güzel emiyordu genzine kaçtı emmedi Bi daha 8 dk ile kapattık geceyi hadi bakalım
Ben de yedım 3 tane hemdeBizimki de gaz çıkar çıkar öldü. Kendi çıkardığı halde zırt zırt.o şeftali yi yememelydim
Bizimkinin kıçı durmyorBen de yedım 3 tane hemde
Bir seyi yok
Neden fitil koydunuz ki şurup vermedi miBizde bugun olduk iki ay aşimizi iki tane vurdular.şuan ateşimiz var.38.7 fitil koydum.Dr bir kac gun surer dedi ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?