Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Büyüyünce gündüzleri oyun ister zaten .istesen de uyumaz o zaman düzene girer bence .zaten kendileri yatıyor. Benimki alıştı akşam 7 den yatmaya gece 5.30 da kalkmaya .cok zor oluyor benim için .Ben zaten sabaha karşı uyuyan birisiyim .akşam 8 e kadar beklesem çok sinirlenir.kendi istiyor .Anne karninda ne yapıyorsa ona devam ediyor. Hep sabah ezanından sonra uykumu mahvederdi şimdi de öyle. Uyusunlar valla
Kar kardir

2 ay aşısı ateş yaparmı kesin kolu bacagı acıyor dokununca hissediyorum ağlıyor sürekli durmadan kaç gün sürer bu
Ben eve gelince verdim .Uyku yaptı bizde 2 gün hep uyudu çok az emdi .maksimum 2 3 güne düzelir 3 bile sürmez
Calpol hem de ağrı kesici .huzursuzsa ver uyusun .Hem vücudu mikroplarla savaşır

Canim bende gececiyim aslında bana da zor geliyor sabah kalkmak. Bizim kız da değişken bazen 4.30 bazen 5.30 bazen 6 da kalkıyor. 1 gibi uyudu bugün ben hala yatmadım. Yatsam aslında her şey daha kolay olacak. O yatınca yatamıyoruz a dediğin doğru kar kardır.

Canim isvicredeyim ben.Burda yok o ilacdan.Dafalgan diye fitil var 80mg onu verdiler
Faydası olur muhakkak. Doğru yurt dışında olduğunu unutmuşum Tabi bizim burda hep calpol veriyorlar. Belki fitil daha sağlıklıdır ilaçtan. Bol bol dus aldır. Ben öyle yaptım. Ama Türkiye'ye yolun düşünce yine de bir calpol al bulunsun yanında her ihtimale karşı.

Bugün reflümüzün fazlaca rahatsız etmesinden dolayı doktorumuz bi de kaka testi yapmayı istedi ..
Sonuca göre konuşuruz diyerekten .
Üstelik gelen her 3 bebek süt alerjisinden dolayı problem yaşıyormuş .Özellikle 1 senedir şiddettli ..

Az önce testin sonucuna bakayım dedim POZİTİF ..
Artık herşey bi tık daha kısıtlı olucak

Emzik almıyor mu canım?

Geçmiş olsun canım reflü olduğunu nasıl anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…