- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.501
Canım iki tane bebek kolay değil.. hurma kuru incir yulaf irmik de süt arttırıcı etkisi varmış tabi bol su ve içecek
Sağol canım napıyım anne sütü için neler içiyorum ikizleri doyurmak için xiğörsen
Benim oğlan da böyleydi ama son 2 haftadır emmesi azaldı süresi kısaldı belki senin de zamanla böyle olacaktır ...biraz dış dünya dikkatini çekmeye başladı.. bende memeye çok düşkün olduğu zamanlarda dikkatini dağıtmaya çalışıyordum mesela konuşuyordum birkaç kez televizyonu açıp seyrettirdim o da memeyi unutturdu arada balkona çıkarttım sen de istersen bu tür yöntemler dene çok zor mehmet'e sürekli olması insanın her tarafı ağrıyor bir şey yiyemiyor başından kalkamıyor ki Allah yardım etsinYa bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyorgerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim
İlk bebem de hiç uyumuyordu ama bir tanesinde şanslı ayım canımBenim bebem senin kızın uyanık kaldığı saatlerde uyuyor sadece
Onu dememistim o zaman hiç denemeyin. Yumuşaklık deyince bir daha bakayım gerçi rossman kalmadı elimde. Niye hepsini yanyana koyup resim çekmedim kiBen migrosun bezini beğenmedim pişik ve sızdırma yapmadı ama sert
Baby turco daha yumuşak
Paket bitene kadar dönüşümlü kullanıyorum ama geçiş yapıp kullanılmaz
Yok sanmam onun için çinko ve folik asit icmen lazım d vitamini kemik ağrısına iyi gelirBu d vitamini içiyoruz yaaa saç dökülmemesinede engel olurmu acaba
Yok yavas yavaş arttırdı. İlk zamab gece uyanık kalmaya çalışıyordu ama gündüz yine uyuyordu.Maşallah maşallah gerçektenhep mi böyleydi . Hayalini kuracagim ona göre.
Onlara hala inanıyor musunuz siz ?onların çoğunun bakıcısı var .yoksa öyle nasıl olacak .yok 1.uykuya yatırdım yok 2.uykuya yatırdım. Tabiki öyle yazacakki trendyol linkleri tiklansin para kazansın. Biri emzirme yastigi kullanımı diye video cekmis .Kaç bin kişi beğenmiş. Allah razı olsun diyenler bilmem neler .kendimde denedim çocuk mal oldu bildiğin.Sallamak gerçekten sıkıntı canım ben hiç sevmem sallamayı özellikle ayakta benim kalçalarım bacaklarım kopar annem de takmış kafayı bu çocuk başka türlü uyumuyor sallayalım deyip duruyor Büyük oğlan da hiç sallamadım kayınvalide sallar da hep nefret ederdim şimdi galiba gene büyük sözüme geleceğim Allah korusun ama gerçekten ne yapacağız bilmiyorum memeye alışıyor salla alışıyor kucakta alışıyor yani şu fenomenlerinki gibi yatır uyusun neden olmuyor anlamıyorum büyük oğlanda da beceremedim bakalım bunda ne olacak
Gündüz hep uyuyordu. İlk günden beri ama gece zor uyuyordu çok uyaniyordu şimdi azalttı. Bir de sarılık var diye bende hep uyandırmıştım. Şimdi ellemiyorum.Maşallahhhhep mi böyleydi senin bebe
Bizde bugun olduk iki ay aşimizi iki tane vurdular.şuan ateşimiz var.38.7 fitil koydum.Dr bir kac gun surer dedi ateş2 ay aşısı ateş yaparmı kesin kolu bacagı acıyor dokununca hissediyorum ağlıyor sürekli durmadan kaç gün sürer bu
Canım oyalamiyoruz aslında bazen kendi uyumuyor mizirdayip gündüz uyuyor hiç sorun çıkarmadan gece uykuya gecemiyor. 21 den sonra ben biraz emzirmeye çalışıyorum mizirdiyor istemiyor. Bazen pusete koyup salliyoruz uyumuyor ama sakın duruyor. Biraz babası kucağında gezdiriyor dizinde sallıyor. 22.30 a kadar oyaliyoruz. Genelde 21 gibi uyanıyor 1.5 saat oyaliyoruz. Sonra banyoya sokuyoruz orda biraz zaman geçiriyoruz. Ilık siluyun altında. Sonra giyinme taraama pudralanma derken 23 oluyor emmeye geçiyoruz. Ama her zaman uyutmayi basaramiyorum gündüz çok uyuduğu için. Bugünde öyle oldu emdi emdi kalktı. Şimdide babası dizinde sallıyor. Böyle oyaliniyor uyutmaya çalışarak.O saatlere kadar nasıl oyaliyorsunnuz ki ? Bizimki 2 saat bile durmuyor .kucagimda tasisam kaç saat olacak ,oyun oynasan oynamaz .
Canım inanmıyorum hic birine ama o kadar takipçisi olanlar varki işte acaba bizmi yanlış yapıyoruz dedirtiyorlar adama.. ben hiç öyle fenomenleri takip etmem ama anasayfaya sürekli düşüyor reelslere ozaman görüyorum.Onlara hala inanıyor musunuz siz ?onların çoğunun bakıcısı var .yoksa öyle nasıl olacak .yok 1.uykuya yatırdım yok 2.uykuya yatırdım. Tabiki öyle yazacakki trendyol linkleri tiklansin para kazansın. Biri emzirme yastigi kullanımı diye video cekmis .Kaç bin kişi beğenmiş. Allah razı olsun diyenler bilmem neler .kendimde denedim çocuk mal oldu bildiğin.
Ya da belki hep mama veriyor ama emziriyor gibi gösteriyor. Neden çünkü emzirirken çok şey alıyorsun. Gıda desteği, göğüs ucu kremi, silikon uc gibi .ama mama verdiğini söylese sadece mama biberon başka bir şey yok .
Evine bakıyorsun süper lüks. Baby turco reklamı yapıyor. Kucumsemiyorum ama asla baby turco kullanmaz belli.
Ben salliyorum kundak yapıyorum emzik veriyorum pusette sallıyorum. Bunları yapmasam da 4.ayda beni neyin beklediğini bilmiyorum. Belki ilk 3 ay kendi kendine uyuyacak .Ben öyle gidecek sunacağım ama bozulacak.
Tabiki bunlara öcü diyecekler, sallanmaya beyni hasar görür diyecekler .çünkü bundan para kazanan bir sektör var .Sen diyeceksin ki sallanmak öcü ben bir uyku egitimi alayım .güzel olanlar var ama çoğu bir şey bilmiyor.
Bir tane denk geldim mesela. Neymiş bebek kucağında emerek uyumussa uyandirakmissin öyle koyacakmissin .desteksiz olacakmış. Tee Allahim
Çoğu uyku egiticisi iyileri söylemiyorum emzirmeyi bırak diyor .emzirme uyandırıyor diyor .mama verdiriyor .e tabi mama cocugun mideye taş gibi oturuyor uyanmıyor.
Ben zamanla düzeleceğine inanıyorum .şu dönemde yapmamız gereken en önemli şey gece gündüz ayrımı. Gunduzler şekerleme şeklinde olmalı, geceler uzun ve sessiz .onun harici fasa fiso
Bize yapmadı bazı bebeklerde yapiyor... ama huzursuzdu bir çay kaşığı calpol verdim iyi geldi doktor ver demişti istersen sende ver yazık çocuğa güzel bir uyur2 ay aşısı ateş yaparmı kesin kolu bacagı acıyor dokununca hissediyorum ağlıyor sürekli durmadan kaç gün sürer bu
Uyuturken destek sart bunu biliyorduk. Olabldgince tüm destekleri yağdırmak gerekiyor sanrm. Yoksa deliriyor bu cocuklar.
Emzik kundak sallama piş piş ne varsa yaptik diyelim. Peki bunlara alışıp 4 5 aydan sonra kendiliginden uyuması gerekirken zorlanır mı acep? Yoksa bırakır mı alışkınlıklari.
Ben o yüzden tüm uyku desteklerine alıştırmaya cekiniyorum. Ama mecbur kalınca hepsini de yaptigim oluyor. Suan sallıyorum mesela
Geçmiş olsun bence yarına bir şeyi kalmazBizde bugun olduk iki ay aşimizi iki tane vurdular.şuan ateşimiz var.38.7 fitil koydum.Dr bir kac gun surer dedi ateş
2 ay aşısı ateş yaparmı kesin kolu bacagı acıyor dokununca hissediyorum ağlıyor sürekli durmadan kaç gün sürer bu
O takipçilerin çoğu çekilişle falan gelenler .kimisi de karşılıklı yorum yazıyor .en basiti ya reflu yatagi diyor 30 derece açıyla dik olmalı diyor ben o beyazlarda öyle bir acı görmedim. Bebeği en üste yatirirsan belki 30 derece ama herkes reflu yatagi gerekli diyor .Ben ne gereksiz şeyler aldım ordan görüp.mesela bizimki sallanarak uyuyor ya.gecen gün uykusu vardi uyumadı. Banyo yaptıralım dedik .eşim de ben de odadan çıktık. Banyoyu hazırlıyoruz. Kendi kendine kundaksiz uyumuş. Normalde hayatta uyumaz .Bir yarım saat sonra elleri kolları oynayınca uyandi tabi .ileride onlara da hakim olacak.Canım inanmıyorum hic birine ama o kadar takipçisi olanlar varki işte acaba bizmi yanlış yapıyoruz dedirtiyorlar adama.. ben hiç öyle fenomenleri takip etmem ama anasayfaya sürekli düşüyor reelslere ozaman görüyorum.
Dediklerin çok doğru ben taaaa bebekler doğmadan öncede yazmıştım buraya gereksiz hicbirsey almam bebek için yapmam diye çünkü dediğin gibi pazarı çok büyük bir derya hep pazarlama stratejisi
Ben calpol verdimmm korktuğumdaa hepp2 ay aşısı ateş yaparmı kesin kolu bacagı acıyor dokununca hissediyorum ağlıyor sürekli durmadan kaç gün sürer bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?