- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.461
Canım zaman neyi gösterir bilinmez ben de büyük oğlanı şöyle böyle yapacağım diyordum 3 yaşına kadar emzirdim 3 yaşına kadar meme de uyudu sonrasında yakamı bırakmadı yine aynı yatakta 9 yaşına kadar birlikte yattık asla yapmam diyordum ama başka hiçbir türlü yolunu bulamadım ne denesem olmadıUyuturken destek sart bunu biliyorduk. Olabldgince tüm destekleri yağdırmak gerekiyor sanrm. Yoksa deliriyor bu cocuklar.
Emzik kundak sallama piş piş ne varsa yaptik diyelim. Peki bunlara alışıp 4 5 aydan sonra kendiliginden uyuması gerekirken zorlanır mı acep? Yoksa bırakır mı alışkınlıklari.
Ben o yüzden tüm uyku desteklerine alıştırmaya cekiniyorum. Ama mecbur kalınca hepsini de yaptigim oluyor. Suan sallıyorum mesela
Ya emerek uyutma skntı. Sallama alışır skntı. Emzik verme uyurken bogulur skntı. Beyaz gurültüye de radyasyon dediler en sonOnu o zaman dusunuruz
Ben emerek uyutuyordum ılk cocugu . Bu emerek uyumuyor
Ben kızımı emerek uyuyttum 4.aydan sonraYa emerek uyutma skntı. Sallama alışır skntı. Emzik verme uyurken bogulur skntı. Beyaz gurültüye de radyasyon dediler en sonValla ne bilem. Sanrm kolaya ne geliyorsa yapcaksn. Baş olunmaz yoksa. Ama şu sallama işinden sklyrm ya saatlerce sallasam ister ama derin uykuya gecmez suan oldugu gibi yarim saatten fazladir salliyorum bi biraktm hemen gozleri açtı cadi
Cok haklısın... ben de en son o noktaya geliyrum zaten inat edecek halde degilim.Valla canım afedersin götünü yırtana kadar aglamasın ben hepsını yaparım şuan
Mesela 1 saat once emzırmek ıstedım emmedı, inat ettım vermedım biberondan. Kendını paraladı . Hayır yanı aglarken katılır dıye korkuyorum . O yuzden ısrar etmedım.
Benim de sinirlerim zıplıyor . Tek basına her seye yetısmek zor tabıı.
Neye alısırsa alıssın yahu
Saldım valla
Yoruldum
Onu o zaman dusunuruz
Ben emerek uyutuyordum ılk cocugu . Bu emerek uyumuyor
Cidden sonunda yatabiliyoruz benim için en büyük sıkıntıydıBugün ben de gündüz 1 saat kadar yüzüstü uyudum gercekten tadı damagımda kaldı
Cevremden bırı bır laf etse alır agzının payını valla. Herkes kendı işine baksımCok haklısın... ben de en son o noktaya geliyrum zaten inat edecek halde degilim.
Sallamak gerçekten sıkıntı canım ben hiç sevmem sallamayı özellikle ayakta benim kalçalarım bacaklarım kopar annem de takmış kafayı bu çocuk başka türlü uyumuyor sallayalım deyip duruyor Büyük oğlan da hiç sallamadım kayınvalide sallar da hep nefret ederdim şimdi galiba gene büyük sözüme geleceğim Allah korusun ama gerçekten ne yapacağız bilmiyorum memeye alışıyor salla alışıyor kucakta alışıyor yani şu fenomenlerinki gibi yatır uyusun neden olmuyor anlamıyorum büyük oğlanda da beceremedim bakalım bunda ne olacakYa emerek uyutma skntı. Sallama alışır skntı. Emzik verme uyurken bogulur skntı. Beyaz gurültüye de radyasyon dediler en sonValla ne bilem. Sanrm kolaya ne geliyorsa yapcaksn. Baş olunmaz yoksa. Ama şu sallama işinden sklyrm ya saatlerce sallasam ister ama derin uykuya gecmez suan oldugu gibi yarim saatten fazladir salliyorum bi biraktm hemen gozleri açtı cadi
Hiç belli olmuyor sanki ne zaman olduğuTam gaz dönemi pek çok şey ona bağlı bu çekiştirip bırakarak emme siz de kaç saatte bir oluyor ona Bi baksana mesela iki saat önce besledin mi yoksa uzun açlıklardan sonra da oluyor mu ya da sadece sabah akşam gibi belli saatlerde mi Bi bunlara dikkat edelim
Biz 4. Günden beri kullanıyoruz. BendeAranızda bunu kullanan var mı?
Sağlık ocağının verdiği d vitamini içeriği iyi değilmiş o yüzden kullanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3125734Orzax Ocean Vitamin D3 400 IU Sprey 20 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ocean Vitamin D3 400 Iu Oral Sprey 20 ml 8697595871379 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Fisfis şeklinde galiba o şekilde mi veriyosun yoksa damla gibi mi bide ne kadar veriyosunBiz 4. Günden beri kullanıyoruz. Bende
Kullanıyorum 1000 ligini
2 formunda var. Günde bir fıs şeklinde demişti doktor her günFisfis şeklinde galiba o şekilde mi veriyosun yoksa damla gibi mi bide ne kadar veriyosun
Karnının tok olduguna eminsen her ıstedıgınde aynı memeyı verYa bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyorgerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim
400 olması gerekmiyo muBiz 4. Günden beri kullanıyoruz. Bende
Kullanıyorum 1000 ligini
Aynı günlerde ve aynı durumdayızYa bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyorgerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim
Yanlış yazmışım o an kız ağlayınca400 olması gerekmiyo mu
1000-400 arasındaki fark ne acaba
Bnm bebe de öyle. Gazı olupta alttan çıkaramayınca acayip memeye sarıyor. Bnmki kucağımda iken kendini gere gere memeye indirdi kafasını oraya koydu bastı çığlığı. Açıp vermekten başka çarem yoktu. Böyle ağlayınca masajda yaptırmıuor.Ya bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyorgerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim
Deniyoreeeeay oldu tutmayın bu saatten sonra beni ben susar emojilerim konuşur
Sağol canım napıyım anne sütü için neler içiyorum ikizleri doyurmak için xiğörsenValla zor ama maşallah sana sürekli mama takviyesi yerine emzirmeyi ön planda tutuyorsun okuyorum yazdıklarını.. genelde ikiz bebeği olanlar bu kadar ugrasamiyor emzirmeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?