Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım zaman neyi gösterir bilinmez ben de büyük oğlanı şöyle böyle yapacağım diyordum 3 yaşına kadar emzirdim 3 yaşına kadar meme de uyudu sonrasında yakamı bırakmadı yine aynı yatakta 9 yaşına kadar birlikte yattık asla yapmam diyordum ama başka hiçbir türlü yolunu bulamadım ne denesem olmadı şimdi bu oğlan da öyle olur diye korkmuyor değilim inşallah bir düzen oturtabilirim bakalım yaşayip göreceğiz

Onu o zaman dusunuruz
Ben emerek uyutuyordum ılk cocugu . Bu emerek uyumuyor
Ya emerek uyutma skntı. Sallama alışır skntı. Emzik verme uyurken bogulur skntı. Beyaz gurültüye de radyasyon dediler en son Valla ne bilem. Sanrm kolaya ne geliyorsa yapcaksn. Baş olunmaz yoksa. Ama şu sallama işinden sklyrm ya saatlerce sallasam ister ama derin uykuya gecmez suan oldugu gibi yarim saatten fazladir salliyorum bi biraktm hemen gozleri açtı cadi

Ben kızımı emerek uyuyttum 4.aydan sonra
Emerek uyutunca sallamaya ıhtıyac olmuyor canım .

Cok haklısın... ben de en son o noktaya geliyrum zaten inat edecek halde degilim.

Sallamak gerçekten sıkıntı canım ben hiç sevmem sallamayı özellikle ayakta benim kalçalarım bacaklarım kopar annem de takmış kafayı bu çocuk başka türlü uyumuyor sallayalım deyip duruyor Büyük oğlan da hiç sallamadım kayınvalide sallar da hep nefret ederdim şimdi galiba gene büyük sözüme geleceğim Allah korusun ama gerçekten ne yapacağız bilmiyorum memeye alışıyor salla alışıyor kucakta alışıyor yani şu fenomenlerinki gibi yatır uyusun neden olmuyor anlamıyorum büyük oğlanda da beceremedim bakalım bunda ne olacak

Hiç belli olmuyor sanki ne zaman olduğu

Ya bebeği emme bağımlısı olan anneler yardım lütfen. Ne yapıyorsunuz bıraktırmak için . Çenesi de agrimiyor bunun ben anlamıyorum . Aktif emiyor ,kusuyor mememde ama tekrar emmek istiyor . Sabahtan beri uyumadı ondan bu kadar sardı farkındayım ama uyuyamiyor da her yolu denedim . En son ikimizi de soydum ten tene sakinleşir uyur diye , nerdee yine memeye gidiyor ağlıyor . Agackakan gibi kafayı vuruyor tenime . Hadi dayanamadım yine verdim kustu yine ustumuz başımız kusmuk oldu bide onları yemeye çalışıyor gerçekten bugün beni çok yordu , bugün verecek kimsem de yok 2 dk şöyle sakinleşyim

Karnının tok olduguna eminsen her ıstedıgınde aynı memeyı ver

Aynı günlerde ve aynı durumdayız iki saatte emzirmek için sürekli oyalamak gerek bir de uyku saatini şaşırınca öyle oluyor. Evden çıkınca ya da düzeni bozulunca iyice sarpa sarıyor işler. Emzik için bugün epey zorladim ben. Kundak da yapıyorum son günlerde. Bu ikisinin faydası oluyor. Bir de dışarıdan gelen sesleri duymasın diye yanında mutlaka ses açıyorum. Beyaz gürültü vs. Bi arkadaş İbrahim suresi demişti onu da açıyorum. Hangisi tutarsa

Bnm bebe de öyle. Gazı olupta alttan çıkaramayınca acayip memeye sarıyor. Bnmki kucağımda iken kendini gere gere memeye indirdi kafasını oraya koydu bastı çığlığı. Açıp vermekten başka çarem yoktu. Böyle ağlayınca masajda yaptırmıuor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…