Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Okuduğum kitapta da şöyle diyor bebek çok fazla uyaran maruz kalırsa çok yorulur aşırı yorulan bebek uyuyamaz
O yüzden bugün uykuya geçişlerde çok uyaran vermedik altını aldık besledi gazını çıkardık buna rağmen huysuzlaşmaya başladığı anlarda uyutmaya çalıştım Amy gibi kundaklayup emzikleyip denedim oluyor gibi sen de dene canım düne göre bugün en azından uyudu biraz

Ben migrosun bezini beğenmedim pişik ve sızdırma yapmadı ama sert
Baby turco daha yumuşak
Paket bitene kadar dönüşümlü kullanıyorum ama geçiş yapıp kullanılmaz

Seninkinin ne renk canım? Benimkide süre olarak kısa emiyor sarı renk vs ama bu aralar yine huzursuz memede çekip bırakıyor, ucunu sündürüyor falan. Gazdan mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
Bazen yeşil geliyor benimkinin o yüzden Önsüt çok mu alıyor diye düşünüyorum
Bugün yine çekiştirip bıraktı meme kavgası baktım durmuyor yarım kundak emzik pusete koydum salladım uyudu demek ki yorulmuş anlamamışım gaz olabilir uykusu gelmiş olabilir üşümüş olabilir neler neler çözücez dillerini denemeye devam

Aynen öyle çözeceğiz inşallah. Bende baya araştırdım bugün gazdan deniyor hep

Aynen öyle çözeceğiz inşallah. Bende baya araştırdım bugün gazdan deniyor hep
Tam gaz dönemi pek çok şey ona bağlı bu çekiştirip bırakarak emme siz de kaç saatte bir oluyor ona Bi baksana mesela iki saat önce besledin mi yoksa uzun açlıklardan sonra da oluyor mu ya da sadece sabah akşam gibi belli saatlerde mi Bi bunlara dikkat edelim

Bugun yüz üstü yatırdım 7de 11 e kadar uyudu öyle, çok seviyo bu kız yüz üstü.
Sırt üstü yattığında bukadar uzun uyumuyo en fazla 2 saatte bi kalkıyo
Bazen canıma tak edince ben de yüzüstü uyutuyorum o zaman hemen ve uzun süre uyuyor ama.iste korkuyorum da ama yüzüstü uyumak candır bende memeler kuculunce inşallah uyurum

Bazen canıma tak edince ben de yüzüstü uyutuyorum o zaman hemen ve uzun süre uyuyor ama.iste korkuyorum da ama yüzüstü uyumak candır bende memeler kuculunce inşallah uyurum
Cidden çok güzel uyuyo öyle zaten en ufak sesinde uyanıyorum sabah hatta kafasını gömmüş göndürmemi istedi duyup uyandım döndürdüm ama 4saat uyudu öyle ,
Valla 9 ay +40 sezeryan dikişlerimle yatamamıştım göğüs fln sallamıyorum yatmaya başladım dünya varmış be diyorum

Desteksiz hayatta uyumaz zaten gözleri kizariyor resmen. Bugün beşikte salladim uyudu. Hatta kollarini battaniyeyle sabitledim tam kundak gibi degil ama işe yaradı. Peki bu 4 5 aydan sonra desteksiz uyumayi ogrenince sallanmayi vs unutcak mı yoksa devam eder mi ki istemeye??

Vallahi ben de anlamadm ya gokyuzu etkisi ya mevsimsel bilemiyorum
Bence ilk 3 ay bir bütün 70 i 50 si olmuyor .uykucu bebek yine uykucu ,emen bebek yine emiyor.tabi sağlık sorunları yoksa .4.ay bir geçiş dönemi gibi .dışarı ile ilgileniyorlar .5.ayda uyku egitimi başlıyor
Ilk 3 ay bi butün olarak bakmamistm aslinda. Belki de dedigin gibi. Uyku egitimi almam şart benim böyle ugrasilmaz.
Kıxlar nasıl saat tutuyorsunuz bravo benım tek bıldıgım gece 2 kere emmeye kalkıyor .
Onun dısında hıc saate bakmıyorum
Aynen haa ben de tutamiyorum saat uc aşagı beş yukari biliyorum da dakikasi dakikasina aklmda degil xaten bi muddet sonra karisiyor unutuyorum son saatte ne olduysa onu tutsam aklmda yeterli.

Uyuturken destek sart bunu biliyorduk. Olabldgince tüm destekleri yağdırmak gerekiyor sanrm. Yoksa deliriyor bu cocuklar.

Emzik kundak sallama piş piş ne varsa yaptik diyelim. Peki bunlara alışıp 4 5 aydan sonra kendiliginden uyuması gerekirken zorlanır mı acep? Yoksa bırakır mı alışkınlıklari.

Ben o yüzden tüm uyku desteklerine alıştırmaya cekiniyorum. Ama mecbur kalınca hepsini de yaptigim oluyor. Suan sallıyorum mesela

Onu o zaman dusunuruz
Ben emerek uyutuyordum ılk cocugu . Bu emerek uyumuyor

Bugün ben de gündüz 1 saat kadar yüzüstü uyudum gercekten tadı damagımda kaldı

Valla canım afedersin götünü yırtana kadar aglamasın ben hepsını yaparım şuan

Mesela 1 saat once emzırmek ıstedım emmedı, inat ettım vermedım biberondan. Kendını paraladı . Hayır yanı aglarken katılır dıye korkuyorum . O yuzden ısrar etmedım.
Benim de sinirlerim zıplıyor . Tek basına her seye yetısmek zor tabıı.
Neye alısırsa alıssın yahu
Saldım valla
Yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…