- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.441
Okuduğum kitapta da şöyle diyor bebek çok fazla uyaran maruz kalırsa çok yorulur aşırı yorulan bebek uyuyamazKendi haline bırakmak bazılarına uymuyor net. Bende dün burdaki önerileri okuyup kendi haline biraktim . 7 buçukta uyandı 12 ye kadar bekledim uyku belirtisi olmadı . Sonra uyutmaya çalıştım şu saat oldu uyumadı daha . Bir uykuyu kaçırdık mi olmuyor toparlanmiyor . Şöyle bir yazıya denk gelince biraz motivasyonum arttı ama . Görselini paylasiyorum
Benimkide 6 kiloya yaklaştı çok aktif kullanıyorum , biraz sıkı baglarsiniz aşağıya sarkmaz. 10 kiloya kadarda rahat kullanılır diye düşünüyorum , gerçi bira büyüdüğünde kanguruya geçiş yaparız
Ya evet dün gece uyurken çok gazı vardı ikiniyordu karın üstü yatrayim dedim . Başında bekledim , 30 dakika sonra bı baktım kafayı gömdü . Eşim bekle düzeltme kendi duzeltmeye çalışsın dedi. 10 sn falan bekledik beceremedi düzeltmeyihemen geri sırt üstü yatırdım. Sırt üstü harici başka pozisyonda yaramıyor benimki
Benim bebem senin kızın uyanık kaldığı saatlerde uyuyor sadeceCanım gece de uyuyor aralıksız dün 1.30 da uyudu sabah 6.50 de uyandi
Ben migrosun bezini beğenmedim pişik ve sızdırma yapmadı ama sertBen sleepy natural ve bio natural kullanıyorum. Onlarda da bazen oluyor. Yani şimdiye kadar 2 kere oldu. Bu arada bizim kizda demin yapmış farketmemisim. Bir yerin3 çıkmamış. Dün deneme amaçlı baby me bez almıştım. Şu an ilk izlenim olarak beğendim. Buyuklugunu emiciligini. Pişik de yapmadı. 2 de rosman dan bez aldım 2li deneme paketi satıyorlar ne güzel valla. Keşke herkes satsa öyle. Onu da beğendim.
Bazen yeşil geliyor benimkinin o yüzden Önsüt çok mu alıyor diye düşünüyorumSeninkinin ne renk canım? Benimkide süre olarak kısa emiyor sarı renk vs ama bu aralar yine huzursuz memede çekip bırakıyor, ucunu sündürüyor falan. Gazdan mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
Maşallah maşallah gerçektenCanım gece de uyuyor aralıksız dün 1.30 da uyudu sabah 6.50 de uyandi
Benim ki de yapmıyor gecen 3 gün yapmadı bugün 2 gün annem sabun soktu yaptı baya yaptı yarın aşı günü sorucam ne zamana kadar sabun koyuca zBizimki hep yapardı şaşırdım az mı besledim ne
Aynen öyle çözeceğiz inşallah. Bende baya araştırdım bugün gazdan deniyor hepBazen yeşil geliyor benimkinin o yüzden Önsüt çok mu alıyor diye düşünüyorum
Bugün yine çekiştirip bıraktı meme kavgası baktım durmuyor yarım kundak emzik pusete koydum salladım uyudu demek ki yorulmuş anlamamışım gaz olabilir uykusu gelmiş olabilir üşümüş olabilir neler neler çözücez dillerini denemeye devam
AA ben çok memnunum canımBaby turco pismanlıktır5dk icinde oldu bunlar
MaşallahhhCanım gece de uyuyor aralıksız dün 1.30 da uyudu sabah 6.50 de uyandi
O saatlere kadar nasıl oyaliyorsunnuz ki ? Bizimki 2 saat bile durmuyor .kucagimda tasisam kaç saat olacak ,oyun oynasan oynamaz .Canım gece de uyuyor aralıksız dün 1.30 da uyudu sabah 6.50 de uyandi
Sorunca bize de yazar mısın bakalım ne diyeceklerBenim ki de yapmıyor gecen 3 gün yapmadı bugün 2 gün annem sabun soktu yaptı baya yaptı yarın aşı günü sorucam ne zamana kadar sabun koyuca z
Tam gaz dönemi pek çok şey ona bağlı bu çekiştirip bırakarak emme siz de kaç saatte bir oluyor ona Bi baksana mesela iki saat önce besledin mi yoksa uzun açlıklardan sonra da oluyor mu ya da sadece sabah akşam gibi belli saatlerde mi Bi bunlara dikkat edelimAynen öyle çözeceğiz inşallah. Bende baya araştırdım bugün gazdan deniyor hep
Bazen canıma tak edince ben de yüzüstü uyutuyorum o zaman hemen ve uzun süre uyuyor ama.iste korkuyorum daBugun yüz üstü yatırdım 7de 11 e kadar uyudu öyle, çok seviyo bu kız yüz üstü.
Sırt üstü yattığında bukadar uzun uyumuyo en fazla 2 saatte bi kalkıyo
Cidden çok güzel uyuyo öyle zaten en ufak sesinde uyanıyorum sabah hatta kafasını gömmüş göndürmemi istedi duyup uyandım döndürdüm ama 4saat uyudu öyle ,Bazen canıma tak edince ben de yüzüstü uyutuyorum o zaman hemen ve uzun süre uyuyor ama.iste korkuyorum daama yüzüstü uyumak candır bende memeler kuculunce inşallah uyurum
Desteksiz hayatta uyumaz zaten gözleri kizariyor resmen. Bugün beşikte salladim uyudu. Hatta kollarini battaniyeyle sabitledim tam kundak gibi degil ama işe yaradı. Peki bu 4 5 aydan sonra desteksiz uyumayi ogrenince sallanmayi vs unutcak mı yoksa devam eder mi ki istemeye??Mesela suan yatakta uyuyor besıkte degıl. Ama yogunlukta besıkte yatıyor .
Destek sart canım. Mesela benımkı goxlerı kapatmazsan kendı kapamıyor . Uyku sıkıstırınca ne emıyor ne duruyor, aglıyor.
Bu saatlerde bıberonla beslıyorum genelde. Ama bebeklerın sagı solu hıc bellı olmuyor
Bazen de bu saatlerde emıyor
Mesela agladı dıyelım
Muslın bezle kundakla ve gozlerını kapat, emziği sok agzına.pış pış sesı acıyorum genelde ben.
Yani bebekler uyumayı bılmezmıs o yuzden ılk aylar desteklı uyku sart . Dedıklerımı yaoarsan uyumadını kolaylastırırsın.
Ayagında bıle sallasan kundakla ve gozlerını kapat.
Vallahi ben de anlamadm ya gokyuzu etkisi ya mevsimsel bilemiyorumEvet benimde aklıma geldi hani bu gökyüzü etkileri varya acaba onları etkiliyor uykuyu modumuzu mesela dolunayda şöyle yok şu yıldız varmış falan gibi çünkü 40 günlük de 70 gunlukde aynı şeyleri yaşıyor
Ilk 3 ay bi butün olarak bakmamistm aslinda. Belki de dedigin gibi. Uyku egitimi almam şart benim böyle ugrasilmaz.Bence ilk 3 ay bir bütün 70 i 50 si olmuyor .uykucu bebek yine uykucu ,emen bebek yine emiyor.tabi sağlık sorunları yoksa .4.ay bir geçiş dönemi gibi .dışarı ile ilgileniyorlar .5.ayda uyku egitimi başlıyor
Aynen haa ben de tutamiyorum saat uc aşagı beş yukari biliyorum da dakikasi dakikasina aklmda degil xaten bi muddet sonra karisiyor unutuyorum son saatte ne olduysa onu tutsam aklmda yeterli.Kıxlar nasıl saat tutuyorsunuz bravobenım tek bıldıgım gece 2 kere emmeye kalkıyor .
Onun dısında hıc saate bakmıyorum
Onu o zaman dusunuruzDesteksiz hayatta uyumaz zaten gözleri kizariyor resmen. Bugün beşikte salladim uyudu. Hatta kollarini battaniyeyle sabitledim tam kundak gibi degil ama işe yaradı. Peki bu 4 5 aydan sonra desteksiz uyumayi ogrenince sallanmayi vs unutcak mı yoksa devam eder mi ki istemeye??
Vallahi ben de anlamadm ya gokyuzu etkisi ya mevsimsel bilemiyorum
Ilk 3 ay bi butün olarak bakmamistm aslinda. Belki de dedigin gibi. Uyku egitimi almam şart benim böyle ugrasilmaz.
Aynen haa ben de tutamiyorum saat uc aşagı beş yukari biliyorum da dakikasi dakikasina aklmda degil xaten bi muddet sonra karisiyor unutuyorum son saatte ne olduysa onu tutsam aklmda yeterli.
Bugün ben de gündüz 1 saat kadar yüzüstü uyudum gercekten tadı damagımda kaldıCidden çok güzel uyuyo öyle zaten en ufak sesinde uyanıyorum sabah hatta kafasını gömmüş göndürmemi istedi duyup uyandım döndürdüm ama 4saat uyudu öyle ,
Valla 9 ay +40 sezeryan dikişlerimle yatamamıştım göğüs fln sallamıyorum yatmaya başladım dünya varmış be diyorum
Tamam canım ne vericek bakalımSorunca bize de yazar mısın bakalım ne diyecekler
Valla canım afedersin götünü yırtana kadar aglamasın ben hepsını yaparım şuanUyuturken destek sart bunu biliyorduk. Olabldgince tüm destekleri yağdırmak gerekiyor sanrm. Yoksa deliriyor bu cocuklar.
Emzik kundak sallama piş piş ne varsa yaptik diyelim. Peki bunlara alışıp 4 5 aydan sonra kendiliginden uyuması gerekirken zorlanır mı acep? Yoksa bırakır mı alışkınlıklari.
Ben o yüzden tüm uyku desteklerine alıştırmaya cekiniyorum. Ama mecbur kalınca hepsini de yaptigim oluyor. Suan sallıyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?