Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sus kız mis gibi yerde yaşıyorsun
Yer değişelim
Haftasonu o taraflara niyetliyim inşallah
Yaz bitmeden biraz nefes alalım

Kizlar bu rota aşisida marka markaymis eşim az once eczaneden 900 tl ye aldi bende 750 ye alanlar oluyor daha yeni dedim bu iyisiymiş dedi yani eczane oyle demis boyle krirtik önemli bir aşıninda markalara ayrilmasi sacma degilmi
Canım biz doktora sorduk hangisini alalım diye doktorun tavsiye ettiğini aldık 750 TL olan aslında hastanede de satılıyor ama ben zam gelecek diye eczaneyi ayırttım

Trendyol dan aldım

Ben bebeğin susuz kaldığını düşünüyorum
Ben de diyabetle alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum ketoasitos komasına girmiş olabilir belirtiler onu gösteriyordu sanki.. ama yöneticiye mesaj atana kadar burada ufak bir bilgi verebilirdi hepimize çünkü gerçekten burada ortak şeyler için varız merak ediyor insan ufacık bir şey de olsa yazabilirdi diye düşünüyorum �nşallah iyidir de bebeği çıkmışlardır hastaneden

Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?
Biz büyük oğlanı 24 ay boyunca her ay götürdük bunu da şimdilik 12 aya kadar götüreceğim zaten tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım sonuçta hiç değilse götüreyim... İlk bebek hevesti 24 ay boyunca özel hastaneye götürdük çok da gerekli mi bilmiyorum bunu belki 24 aya kadar götürmem canım sen de nasıl istiyorsan ama yine de bir doktor gözetimi altında olması güzel çünkü demir ilacı kan ilacı vitaminleri usu busu derken doktorların tavsiyeleri önerileri tabii ki çok önemli yani yine bir 12 ay götürülmesi gerektiğini düşünüyorum ben

Hayalimdeki uyutma şekli .
Gerçekte olan memede emsin ağzından çıkartmadan 1 saat uyusun
Yine müstakil zengin evi ,yine spor yapan bir anne ve harika uyutma yöntemleri hic şaşmaz. Bir de ellerinde smoothie leri olmalı. Ha bir de yedikleri sağlıklı şeyleri paylaşmaları gerekiyor .
Demin koydum böyle yüzünü gömdü. Cevirmedi bile .
Ayrıca benim cocugun kafası böyle olsa ben internette arastira arastira mahvolurum. Bu yatırma şekline bile takarim. Acaba ben böyle yatırdım diye mi oldu derim. Düzelsin diye düz yatırırım yan yatırırım duramam ben illa durterim

Valla bunların yanında benim bebe katil bebek Chucky gibi aynı emmez uyumaz yatmaz kalkmaz eşim olmasa açlıktan ölürüm kız ben

Amy senin ilk çocukta alerji yapmıştı sanki. Peki asi öncesi herhangi bir durum var mıydı dikkatini çeken ? Benim bugün kulak arkası kabuk tutmuş konak gibi. Kakası aynı sekilde. Yüzünde sıcaklar geçmesine rağmen isilik gibi döküntüler var. Huysuz ya da huzursuz da değil. Alerji aklıma geldi. Sanki fbtl in anlattığı şeyler var gibi. Ne alerjisiydi ki

Ahahahh benimkidi yüzünü gömüp emmeye başlıyor muslini bu aile ile bir avmnin cafesinde denk geldik hakketen hep böyle uyuyor çocuk yüz üstü .

Süt ürünleri alerjisi şüphesi vardı fbtlnin . Yeri gelmişken fbtl diyetinde dana eti yasak mı , protein alacağım bir o vardı ara ara yedigim.. tavuk yemiyorum. Ara ara hindi yaptım ama bıktık ondanda

Bizdede aynenn bahsettiğiniz gibi. Peki şurup verdi mi reflü için doktorunuz . Biz iki gündür kullaniyoruz ama henüz bir değişiklik yok kusmada . Diyet de yapıyorum 10 gündür
Size de çook geçmiş olsun .
Öncelikle reflü ilaçları 1 hafta/10 gün gibi bir süre de etki ediyormuş dün doktorumuz söyledi .
MuciZe beklemeyin hemen diyerekten..
Bana da normalde şurup yazdı şöyle ki ;
Gavıscon Infant dedi , fakat bu toz olan bir ilaç piyasa da bulabilirseniz bunu , bulamazsanız şurup olanı alın herıkısıde aynı görevde dedı .
Ek olarak kılosuna göre yıne ek bı şurup gıbı bısey daha verdı ..
Bende bugun ıtıbarıyle dıyete basladım ..
Süt ve süt ürünlerını hayatımdan çıkarıyorum ama inşAllah ilerleyen dönemde yıne hayatımıza girer .. Çünkü hem kendi bedenimiz hem de bebeğimiz için vitamin değerleri düşmüş olacak, bu da sadece kapsül olarak desteği doğuracak .. .

Eklentiler

• 754AE933-20DF-47CB-BBE6-742D1A2302D2.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…