- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.621
Sus kız mis gibi yerde yaşıyorsunTek başima bebegi de alip carsiya hic inmediydim. Bugün inmek istedim. Yasadgm ilce ufak. Yollar perişan. Bebek arabasıyla gittik ama sanki 10 kat yol yürüdük. Şartlarin her türlü iyi olması lazm yoksa cidden bebek büyütmek insanı zorlayan bişey. Ben zorlugu dibine kadar yaşıyorum yeminle. Tayin süremiz dolsa da gitsem şu ilceden
Canım biz doktora sorduk hangisini alalım diye doktorun tavsiye ettiğini aldık 750 TL olan aslında hastanede de satılıyor ama ben zam gelecek diye eczaneyi ayırttımKizlar bu rota aşisida marka markaymis eşim az once eczaneden 900 tl ye aldi bende 750 ye alanlar oluyor daha yeni dedim bu iyisiymiş dedi yani eczane oyle demisboyle krirtik önemli bir aşıninda markalara ayrilmasi sacma degilmi
Ben de deli gibi şeftali ve karpuz yiyorum günde 6 tane şeftali yediğim oluyor abowww zaten 2 kilo almışımKız senden sürekli bir şey öğreniyorum ben her gün şeftali yiyorum
Trendyol dan aldımBu yöntemi arastrcam.
Ben de calscam sanrm o yüzden bakacak kişi için de mümkün bi yontem lazim. Yoksa uyumaz aglar burnundan gelir bakmak istemezler.
2 kilo kaldi yapisti gitmiyor.
Suan Dedigini yaptm gozleri kapadm bakalm olcak mı arada kalkiyor hala dalmadı
Nerden aldn
Ben de diyabetle alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum ketoasitos komasına girmiş olabilir belirtiler onu gösteriyordu sanki.. ama yöneticiye mesaj atana kadar burada ufak bir bilgi verebilirdi hepimize çünkü gerçekten burada ortak şeyler için varız merak ediyor insan ufacık bir şey de olsa yazabilirdi diye düşünüyorum �nşallah iyidir de bebeği çıkmışlardır hastanedenBen bebeğin susuz kaldığını düşünüyorum
Biz büyük oğlanı 24 ay boyunca her ay götürdük bunu da şimdilik 12 aya kadar götüreceğim zaten tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım sonuçta hiç değilse götüreyim... İlk bebek hevesti 24 ay boyunca özel hastaneye götürdük çok da gerekli mi bilmiyorum bunu belki 24 aya kadar götürmem canım sen de nasıl istiyorsan ama yine de bir doktor gözetimi altında olması güzel çünkü demir ilacı kan ilacı vitaminleri usu busu derken doktorların tavsiyeleri önerileri tabii ki çok önemli yani yine bir 12 ay götürülmesi gerektiğini düşünüyorum benBugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?
Susuz kalınca ne oluyor peki ?Ben bebeğin susuz kaldığını düşünüyorum
Ben de gitmiyorum aynenBunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlarBen gitmeyi düşünmüyorum aylık kontrole
Yine müstakil zengin evi ,yine spor yapan bir anne ve harika uyutma yöntemleri hic şaşmaz. Bir de ellerinde smoothie leri olmalı. Ha bir de yedikleri sağlıklı şeyleri paylaşmaları gerekiyor .
Hayalimdeki uyutma şekli .
Gerçekte olan memede emsin ağzından çıkartmadan 1 saat uyusun
Valla bunların yanında benim bebe katil bebek Chucky gibi aynıYine müstakil zengin evi ,yine spor yapan bir anne ve harika uyutma yöntemleri hic şaşmaz. Bir de ellerinde smoothie leri olmalı. Ha bir de yedikleri sağlıklı şeyleri paylaşmaları gerekiyor .
Demin koydum böyle yüzünü gömdü. Cevirmedi bile .
Ayrıca benim cocugun kafası böyle olsa ben internette arastira arastira mahvolurum. Bu yatırma şekline bile takarim. Acaba ben böyle yatırdım diye mi oldu derim. Düzelsin diye düz yatırırım yan yatırırımduramam ben illa durterim
Ben de ayırmayı düşünüyorum ama alerji yaparsa diye de bir şüphem var. Öyle olursa iade alırlar mı kiCanım biz doktora sorduk hangisini alalım diye doktorun tavsiye ettiğini aldık 750 TL olan aslında hastanede de satılıyor ama ben zam gelecek diye eczaneyi ayırttım
Böbrekler için sıkıntı diye biliyorumSusuz kalınca ne oluyor peki ?
Ahahahh benimkidi yüzünü gömüp emmeye başlıyor musliniYine müstakil zengin evi ,yine spor yapan bir anne ve harika uyutma yöntemleri hic şaşmaz. Bir de ellerinde smoothie leri olmalı. Ha bir de yedikleri sağlıklı şeyleri paylaşmaları gerekiyor .
Demin koydum böyle yüzünü gömdü. Cevirmedi bile .
Ayrıca benim cocugun kafası böyle olsa ben internette arastira arastira mahvolurum. Bu yatırma şekline bile takarim. Acaba ben böyle yatırdım diye mi oldu derim. Düzelsin diye düz yatırırım yan yatırırımduramam ben illa durterim
Ben de sevyrm da gel bi gör yollar etraf Allahim ilcesi iyi degil yoksa deniz 10 dk cok iyiSus kız mis gibi yerde yaşıyorsun
Yer değişelim
Haftasonu o taraflara niyetliyim inşallah
Yaz bitmeden biraz nefes alalım
Süt ürünleri alerjisi şüphesi vardı fbtlnin . Yeri gelmişkenAmy senin ilk çocukta alerji yapmıştı sanki. Peki asi öncesi herhangi bir durum var mıydı dikkatini çeken ? Benim bugün kulak arkası kabuk tutmuş konak gibi. Kakası aynı sekilde. Yüzünde sıcaklar geçmesine rağmen isilik gibi döküntüler var. Huysuz ya da huzursuz da değil. Alerji aklıma geldi. Sankifbtl in anlattığı şeyler var gibi. Ne alerjisiydi ki
Size de çook geçmiş olsun .Bizdede aynenn bahsettiğiniz gibi. Peki şurup verdi mi reflü için doktorunuz . Biz iki gündür kullaniyoruz ama henüz bir değişiklik yok kusmada . Diyet de yapıyorum 10 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?