- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.661
Haha biraz önceki gonderinde İzmir sahil falan yazdın ya bak bende uyuyorum bu profile , şimdide yazliktayiz deniz kıyısında . Hemen bende başlayayım videolara . Bebeğimin gece gaz sancıları olduğunda slinge takip dışarı çıkıp dolastigim videolar ilgi görür mü dersinKadının evinin altında spor salonu varkız biz bunlar gibi miyiz ki ,bizim bebeklerimiz de bunlar gibi olsun .Ben de sayfa açacam .annemgilin ev teraslı. Bebeğin üstünü değiştirip değiştirip video cekecem. Nasıl emzirdim ,nasıl uyuttum ,ek gıda rutini
Peki öyle olunca neleri yemeyecegiz? Dr a gidene kadar zaman var, biraz deneyeyim ben deSüt ürünleri alerjisi şüphesi vardı fbtlnin . Yeri gelmişken @fbtl diyetinde dana eti yasak mı , protein alacağım bir o vardı ara ara yedigim.. tavuk yemiyorum. Ara ara hindi yaptım ama bıktık ondanda
Aaa bu benim rutinim işteBunlarınki nasil bakalım. Kötü yönlerini gösterirler mi ?Ben sana bir video çekerim benim kızla harika bebek dersin .sallayarak uyuturum sonra 2 dakikalığına hop reflu yatagi derim ki uykusu gelince koydum ve uyudu .oyun halisinda durduğu 10 dakikayı sana sanki rutin gibi satarım. Oyuncaklara baktığı zamanlar var .eğitici oyuncak link derim para kazanırım. Halbuki hic ilgisini çekmez oyuncak .Bu işte çok para var bence .bunlar hep trendyol hepsiburada ile işbirliği yapıyor.cogu şeyleri bedava geliyor .dur ben size bir rutin yazıyım benim kızın siz onu yapın
Sabah 7 kalkış emzirme ,yüz silme ,el silme ,üst değiştirme, tabiki pijamadan günlük elbiseye dönüyoruz.
7-8 arasi aktivite
8-9.30 arası uyku
9.30-10.00 emme
10-11.30 aktivite oyun halisi ,sesli oyuncak ,konuşma, klasik müzik dinletme ama ben aysel kız türküsünü tercih ederim
11.30 -13.00 uyku
13.14 arası dışarı gezmesi ,mutlaka deniz olsun ya da İzmir olsun .bunları paylaşanlar hep yazlık illerden .tabi kuru ankarada ne videosu çekecek?Kızılay a mi goturuyum
14-15.30 uyuma
15.30-16.00 emme vb
16-17.00 aktivte
17-18.00 uyuma
18 den 20 ye kadar bebeyi oyalyoruz .
20 den sonra gece uykusuna yatis
Kapanış
AllahimmmKedili köpekli evde bebek olmazcılar online mı ?!
Ara sıra ben trıbe gırerım köpek saldırır dıyeKedili köpekli evde bebek olmazcılar online mı ?!
Köpekli bir komşu edininAllahimmmben yapamam ama nasıl güzel bir tablo çocuğumun köpek bir kardeşi olsun çok isterdim
Ooo masallah nerden nereye vallahi. Ultra zenginler alıyor hala biz şansi kaybettik size nasip olur inşAyy hiç sorma 3 sene önce favorilerimde 19 bine fuul deniz manzarali küçük bir zeytinlik arsa vardi(imara kapalı olduğu için uygundu). Eşim ısrarla erteledi erteledi. Şimdi o arsaya eş değer arsa 300 binlerden başlıyor aynı yerde
Bebekte sürekli uyku hali oluyor uyanmıyor tabi bu arada vücutta bazı fonksiyonlarda aksaklık oluyor vs. Uzun süre aç kalınca öyle oluyormuş. Benim bebede ilk doğduğunda enfeksiyon yüzünden beslenemedi susuz kalmıştı. Yoğun bakımda biberonla besleyememişlerdi uyandıramamışlardı serumla beslenmişti o gün. Allah göstermesin öyle günler benimki hemen fark edilmişti sıkıntı olmamıştı. İnşallah yıldız da öyledirSusuz kalınca ne oluyor peki ?
Beyaz gürültü de açsaydınGozler kapali agizda emzik kollar battaniye ile sarılı sekilde beşikte yarim saat belki daha fazla salladm. Uyudu salladigim surece sonra büyü bozuldu ve uyandiksimdi ellerimizi yiyoruz. Ciglik atiyoruz
Kendimi gördümGozler kapali agizda emzik kollar battaniye ile sarılı sekilde beşikte yarim saat belki daha fazla salladm. Uyudu salladigim surece sonra büyü bozuldu ve uyandiksimdi ellerimizi yiyoruz. Ciglik atiyoruz
Genelde geceleri acıktığında uyku arasında uyuyo böyle yatırıyorum, poposuna vuruyorum pış oış diyorum uyuyooooAma sen öyle yatirmissindir .İlk seferde koyar koymaz uyudu mu
Var var olmaz mıKöpekli bir komşu edinin
Anlaştılar mı yaaa annemlerin cins kedisi var onlara gittiğimizde bebeğin yanına sinsi sinsi geliyo böyle bişi yapıcakmış gibi sanırım koku farkşı geliyo onaaa, bişi yapıcak sanıp gönderiyoeum öbür odaya. Yanlışmı yapıyorım bilemiyorumKedili köpekli evde bebek olmazcılar online mı ?!
Şu el yeme olayına acayip takıldım ya bizdede varrr hiç sevmiyorum elleri buz gibğ oluyoGozler kapali agizda emzik kollar battaniye ile sarılı sekilde beşikte yarim saat belki daha fazla salladm. Uyudu salladigim surece sonra büyü bozuldu ve uyandiksimdi ellerimizi yiyoruz. Ciglik atiyoruz
Kedinin koklamasına müsade edın tanımak ıcın yaklasıyor bısey yapacagını sanmamAnlaştılar mı yaaa annemlerin cins kedisi var onlara gittiğimizde bebeğin yanına sinsi sinsi geliyo böyle bişi yapıcakmış gibi sanırım koku farkşı geliyo onaaa, bişi yapıcak sanıp gönderiyoeum öbür odaya. Yanlışmı yapıyorım bilemiyorum
Bidahakine izin veriyimKedinin koklamasına müsade edın tanımak ıcın yaklasıyor bısey yapacagını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?