Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haha biraz önceki gonderinde İzmir sahil falan yazdın ya bak bende uyuyorum bu profile , şimdide yazliktayiz deniz kıyısında . Hemen bende başlayayım videolara . Bebeğimin gece gaz sancıları olduğunda slinge takip dışarı çıkıp dolastigim videolar ilgi görür mü dersin

Süt ürünleri alerjisi şüphesi vardı fbtlnin . Yeri gelmişken @fbtl diyetinde dana eti yasak mı , protein alacağım bir o vardı ara ara yedigim.. tavuk yemiyorum. Ara ara hindi yaptım ama bıktık ondanda
Peki öyle olunca neleri yemeyecegiz? Dr a gidene kadar zaman var, biraz deneyeyim ben de

Aaa bu benim rutinim işte

Reflü yatağını ayağıma koydum emzik taktım Amy nin yaptığı gibi kundak emzik gözleri kapalı piş pişliyerek sallıyorum
Sallamaya karşı değildim ama ayakta sallamayacaktım ben bunu bakalım daha neler yapıcaz

Ooo masallah nerden nereye vallahi. Ultra zenginler alıyor hala biz şansi kaybettik size nasip olur inş

Susuz kalınca ne oluyor peki ?
Bebekte sürekli uyku hali oluyor uyanmıyor tabi bu arada vücutta bazı fonksiyonlarda aksaklık oluyor vs. Uzun süre aç kalınca öyle oluyormuş. Benim bebede ilk doğduğunda enfeksiyon yüzünden beslenemedi susuz kalmıştı. Yoğun bakımda biberonla besleyememişlerdi uyandıramamışlardı serumla beslenmişti o gün. Allah göstermesin öyle günler benimki hemen fark edilmişti sıkıntı olmamıştı. İnşallah yıldız da öyledir

Kedili köpekli evde bebek olmazcılar online mı ?!
Anlaştılar mı yaaa annemlerin cins kedisi var onlara gittiğimizde bebeğin yanına sinsi sinsi geliyo böyle bişi yapıcakmış gibi sanırım koku farkşı geliyo onaaa, bişi yapıcak sanıp gönderiyoeum öbür odaya. Yanlışmı yapıyorım bilemiyorum

Gozler kapali agizda emzik kollar battaniye ile sarılı sekilde beşikte yarim saat belki daha fazla salladm. Uyudu salladigim surece sonra büyü bozuldu ve uyandik simdi ellerimizi yiyoruz. Ciglik atiyoruz
Şu el yeme olayına acayip takıldım ya bizdede varrr hiç sevmiyorum elleri buz gibğ oluyo

Kedinin koklamasına müsade edın tanımak ıcın yaklasıyor bısey yapacagını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…