Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bebeğin susuz kaldığını düşünüyorum

Öyle tabi ama kimbilir ne yaşadı bilmiyoruz ki. İnşallah düzelir sağlığına kavuşur en kısa zamanda

Dışarı çıkarken değil mi
Evet tabi zaten benim oglanda o yenidoğan sapkalarini hiç taktirmadi kız da taktirmadi. Hatta saç bandı bile taktirmiyor benim kız. İçi polar olan dışı tüylü şapka almıştı zamanında oğlana. Annem bir sürü ördü. Onun üstüne astronot tulumunun şapkasını takiyordum dışarı çıkarken.

Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?

Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Bunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlar Ben gitmeyi düşünmüyorum aylık kontrole

Bunlara sağlık ocağındada bakılıyo oyuzden ben gitmiyorum artık doktor kontrolüne sağlık ocağıyla ilerliyorum

Bizdede aynenn bahsettiğiniz gibi. Peki şurup verdi mi reflü için doktorunuz . Biz iki gündür kullaniyoruz ama henüz bir değişiklik yok kusmada . Diyet de yapıyorum 10 gündür

Bu yöntemi arastrcam.
Ben de calscam sanrm o yüzden bakacak kişi için de mümkün bi yontem lazim. Yoksa uyumaz aglar burnundan gelir bakmak istemezler.
Kızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorum doğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
2 kilo kaldi yapisti gitmiyor.
Suan Dedigini yaptm gozleri kapadm bakalm olcak mı arada kalkiyor hala dalmadı
Hem braun var hem tabanca gibi olan .kol altından olctum .daha yenilerde aldım braun u .170 mi neydi fiyati
Nerden aldn

Bunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlar Ben gitmeyi düşünmüyorum aylık kontrole
Ozeldeki doktora her an her şey sorabiliriz . Gece olduğunda ya da tatilde ben şuan yazliktayim 2 haftadır , gün aşırı yazmak durumunda kalıyorum doktora ve hemen dönüş yapıyor. 1 yaşına kadar aynı doktorun takibi bence avantaj

Tek başima bebegi de alip carsiya hic inmediydim. Bugün inmek istedim. Yasadgm ilce ufak. Yollar perişan. Bebek arabasıyla gittik ama sanki 10 kat yol yürüdük. Şartlarin her türlü iyi olması lazm yoksa cidden bebek büyütmek insanı zorlayan bişey. Ben zorlugu dibine kadar yaşıyorum yeminle. Tayin süremiz dolsa da gitsem şu ilceden

Bizim özelde gittiğimiz doktorun böyle bir uygulaması yok açıkçası. Henüz bir sey sorma gereği de duymadım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…