- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.601
En azından tecrübe olurdu bize .belki başka bir arkadaş da görecek aynı belirtileri.Aynen.
Tek cümleyle sebep süreç yazılabilirdi diye düşünüyorum.
Benimki de cuk cuk cuk emiyor hatta homurdanmasını o kadar çok seviyorum ki emerkenBenim kız da ya cuk cuk bazen de homurdaniyor emerken iyi değilmiymis
Bizde temassız olcdnlerden var.Kızlar ateşölçer ne aldınız peki nasıl ölçüyorsunuz ateşi
Misal şimdi emiyor 5 emmede bir cukluyorAktif olarak ememedıgını gosterır ve hava yutar
Ben bebeğin susuz kaldığını düşünüyorumAklıma yıldız savascısı geldi.
İnsan haber verırken nedenını de yazar
Burada hepımız aynı duyguları yasıyoruz, aynı hıslerı tasıyoruz cunku . Bırımıze bısı oldugunda üzülüyoruz hatta.
Şuan en ıyı biz birbirimizi anlıyoruz
Ortak noktamız var cünkü
Bizimki braunun kulakdan ölçen atrş olçeriKızlar ateşölçer ne aldınız peki nasıl ölçüyorsunuz ateşi
Öyle tabi ama kimbilir ne yaşadı bilmiyoruz ki. İnşallah düzelir sağlığına kavuşur en kısa zamandaAklıma yıldız savascısı geldi.
İnsan haber verırken nedenını de yazar
Burada hepımız aynı duyguları yasıyoruz, aynı hıslerı tasıyoruz cunku . Bırımıze bısı oldugunda üzülüyoruz hatta.
Şuan en ıyı biz birbirimizi anlıyoruz
Ortak noktamız var cünkü
İlaç olarak içilen her şey migdeye zarar olarak mı dusunuluyor acabaNeden ?
Fitil şuruptan daha mı ıyı ?
Evet tabiDışarı çıkarken değil mi
Bebeklerde fitil daha etkili diye galiba,birde daha kolay.şurubu cikara biliyorlar. 1 yaşa kadar hep fitil verirler.Neden ?
Fitil şuruptan daha mı ıyı ?
Evet bende böyle biliyorum durup dururken başladı. Gece daha iyi ama gündüz çok barizSes cıkarması emerken iyi degıl canım. Ya meme tam kavranmıyor
Ya da baska bi nedenı var
Benımkı de ara sıra yapıyor
Bunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlarBugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?
Bunlara sağlık ocağındada bakılıyo oyuzden ben gitmiyorum artık doktor kontrolüne sağlık ocağıyla ilerliyorumBugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Bizdede aynenn bahsettiğiniz gibi. Peki şurup verdi mi reflü için doktorunuz . Biz iki gündür kullaniyoruz ama henüz bir değişiklik yok kusmada . Diyet de yapıyorum 10 gündürDüz yatar vazitte sürekli bi ağzına geleni yutma ,
Başını geri itme ve sürekli kusması var.
Hatta geçen gün bacaklarında nadir de olsa isiliğe benzer dökülme vardı , duş aldıktan sonra geçti ama sanırım bu da bi önbelirtiymiş .
Reflü zaten nedenlerden biri, çünkü mide asidiyle beraber hazımsızlık sonucu oluyor .
Bu yöntemi arastrcam.Oğlumu 7 aya kadar ayakta sallayarak uyuttuk. Çalıştığım için kv gündüz sallardı, ben gece
Gece emmeye uyanıp uyuyamazsa sallardım. 7. aydan sonra sallamayı bıraktırmak için tracy hogg yöntemini uyguladım.
İlk geceden sallamadan uyutmayı başardım. Çocukta ışık vardı yani. Hemen ilk denemede olmayabilir bu da çok normal.
Ama benim kv gündüz sabredemedi ve sallamaya devam etti. Benim yöntem çöp oldu yani.
Tabi ben bunu birkaç ay sonra yanımda yatırarak uyutmaya çevirdim
4 aydan sonra uyku eğitimi verilebilir. Ama sallamayı bir anda unutmayacaklar tabi ki. Bir yöntem deneyip ona alışacaklar. Önemli olan bebekle çok inatlaşmadan yumuşak ama ısrarlı geçiş yapmak.
Ben de sallıyorum. Ama ilk çocukta istediğim yöntemin kabul edilebilirliğini gördüm. İnşallah bunda da zamanı gelince uygulamaya sokucam
2 kilo kaldi yapisti gitmiyor.Kızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorumdoğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
Suan Dedigini yaptm gozleri kapadm bakalm olcak mı arada kalkiyor hala dalmadıHer yolu dene canım. Bir şekilde uyuyacaklar napalım yani
Yok onu yapmam, bunu etmem diyen kısılerın yaşam kosulları;
bebeği sakindir
Yardımcısı vardır
Ya da kocası aşırı yardımcıdır
O yuzden dene her yolu . Cok şükür ben hem ev ıslerımı yapıyorum hem kendi işlerimi .
Nerden aldnHem braun var hem tabanca gibi olan .kol altından olctum .daha yenilerde aldım braun u .170 mi neydi fiyati
Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ozeldeki doktora her an her şey sorabiliriz . Gece olduğunda ya da tatilde ben şuan yazliktayim 2 haftadır , gün aşırı yazmak durumunda kalıyorum doktora ve hemen dönüş yapıyor. 1 yaşına kadar aynı doktorun takibi bence avantajBunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlarBen gitmeyi düşünmüyorum aylık kontrole
Bu ay yapması gerekenleri,öneriler sunmuyor mu?Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Bizim özelde gittiğimiz doktorun böyle bir uygulaması yok açıkçası. Henüz bir sey sorma gereği de duymadım çok şükürOzeldeki doktora her an her şey sorabiliriz . Gece olduğunda ya da tatilde ben şuan yazliktayim 2 haftadır , gün aşırı yazmak durumunda kalıyorum doktora ve hemen dönüş yapıyor. 1 yaşına kadar aynı doktorun takibi bence avantaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?