Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Hayalimdeki uyutma şekli .
Gerçekte olan memede emsin ağzından çıkartmadan 1 saat uyusun

Niye kızzz benimkide böyle yatmayı seviyo bizimki bana benzemiş o konuda

Kim dedi bu desteksiz uyutmayi sabah besigine yatırdım alışsın diye yarım saat uyudu .ondan sonra da hiç 1 saat uyumadı.
Desteksiz uyumuş yine maşallah benimki durdugu yerde gözleri kipkirmizi oldu bakalm dalar mı dedim yok.
sabah da sarıp sarmalayip gozlerini ortmustm salladm bi de uyudu ama sallamayi birakinca uyandi.
Ikisini de denedm yok yani

Valla bunların yanında benim bebe katil bebek Chucky gibi aynı emmez uyumaz yatmaz kalkmaz eşim olmasa açlıktan ölürüm kız ben
Bunlarınki nasil bakalım. Kötü yönlerini gösterirler mi ?Ben sana bir video çekerim benim kızla harika bebek dersin .sallayarak uyuturum sonra 2 dakikalığına hop reflu yatagi derim ki uykusu gelince koydum ve uyudu .oyun halisinda durduğu 10 dakikayı sana sanki rutin gibi satarım. Oyuncaklara baktığı zamanlar var .eğitici oyuncak link derim para kazanırım. Halbuki hic ilgisini çekmez oyuncak .Bu işte çok para var bence .bunlar hep trendyol hepsiburada ile işbirliği yapıyor.cogu şeyleri bedava geliyor .dur ben size bir rutin yazıyım benim kızın siz onu yapın
Sabah 7 kalkış emzirme ,yüz silme ,el silme ,üst değiştirme, tabiki pijamadan günlük elbiseye dönüyoruz.
7-8 arasi aktivite
8-9.30 arası uyku
9.30-10.00 emme
10-11.30 aktivite oyun halisi ,sesli oyuncak ,konuşma, klasik müzik dinletme ama ben aysel kız türküsünü tercih ederim
11.30 -13.00 uyku
13.14 arası dışarı gezmesi ,mutlaka deniz olsun ya da İzmir olsun .bunları paylaşanlar hep yazlık illerden .tabi kuru ankarada ne videosu çekecek?Kızılay a mi goturuyum
14-15.30 uyuma
15.30-16.00 emme vb
16-17.00 aktivte
17-18.00 uyuma
18 den 20 ye kadar bebeyi oyalyoruz .
20 den sonra gece uykusuna yatis
Kapanış

Bize de bunu kullanmamızı söyledi doktorumuz ,pek yorumda bulamadım hakkında umarım iyi gelir üzülüyorum emdiklerini kustukça. Allah'ım beterinden korusun .
Diyetinizde dana eti var mı peki ,buna takıldım bende . Bazı süt ürünü alerjisi yapanlar yiyormuş bazısı yemiyor . Bizim doktorumuz dana eti dahil dedi

Eklentiler

• IMG20220907154755.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 46
Hem braun var hem tabanca gibi olan .kol altından olctum .daha yenilerde aldım braun u .170 mi neydi fiyati
Braun koltukaltı mı ölçüyor kulak mı tabancayla aynı çıkıyor mu peki ben de tabanca almıştım yanlış ölçüyor felan diyorlar aşı günü yaklaşıyor o yüzden sorayım dedim

güzel olur. Yalniz cabuk ol bence arsalar ucuyor vallahi. Ilk geldigimizde biz almadik pişmaniz
Ayy hiç sorma 3 sene önce favorilerimde 19 bine fuul deniz manzarali küçük bir zeytinlik arsa vardi(imara kapalı olduğu için uygundu). Eşim ısrarla erteledi erteledi. Şimdi o arsaya eş değer arsa 300 binlerden başlıyor aynı yerde

Aa çok ilginç ..
o hayvansal ama
Keza o zaman yumurta da çıkması lazım hayatımızdan..
Ben niyeyse hiç sormadım ya deli gibi ..
süte alerji pozitifse , süt ve süt ürünlerini kesmem lazım dedim . Hoca da bişey demedi , şunu ye bunu yeme gibi ..

güzel olur. Yalniz cabuk ol bence arsalar ucuyor vallahi. Ilk geldigimizde biz almadik pişmaniz

Braun koltukaltı mı ölçüyor kulak mı tabancayla aynı çıkıyor mu peki ben de tabanca almıştım yanlış ölçüyor felan diyorlar aşı günü yaklaşıyor o yüzden sorayım dedim
0.5 derece farklı ölçüyor. O da alın diye

Paketli gıdaların çoğu , arkasında peynir altı suyu yazan her gıda yasaklı dedi doktor . Geçen bir post kaydetmiştim onu gondereyim size bulup

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-07-15-59-49-27.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 76

Hayalimdeki uyutma şekli .
Gerçekte olan memede emsin ağzından çıkartmadan 1 saat uyusun
Kadının evinin altında spor salonu var kız biz bunlar gibi miyiz ki ,bizim bebeklerimiz de bunlar gibi olsun .Ben de sayfa açacam .annemgilin ev teraslı. Bebeğin üstünü değiştirip değiştirip video cekecem. Nasıl emzirdim ,nasıl uyuttum ,ek gıda rutini

Rotavirüs asısı 2.dozu evet.
Hayır hıcbır belırtı yoktu onun oncesınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…