- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.641
Kulaktan mı olçüyor benim temas etmeden ölçen var ama emin olamiyorum braun daha dogru diye duydum daTrendyol dan aldım
Geçenlerde sahiline geldik kucukkuyunun , Ayvacık tarafından arsa hayalim var benim. Oraya bir tiny hause oh misBen de sevyrm da gel bi gör yollar etraf Allahim ilcesi iyi degil yoksa deniz 10 dk cok iyibeklerim assos kucukkuyu taraflarini mi dusunuyorsun
Yine müstakil zengin evi ,yine spor yapan bir anne ve harika uyutma yöntemleri hic şaşmaz. Bir de ellerinde smoothie leri olmalı. Ha bir de yedikleri sağlıklı şeyleri paylaşmaları gerekiyor .
Demin koydum böyle yüzünü gömdü. Cevirmedi bile .
Ayrıca benim cocugun kafası böyle olsa ben internette arastira arastira mahvolurum. Bu yatırma şekline bile takarim. Acaba ben böyle yatırdım diye mi oldu derim. Düzelsin diye düz yatırırım yan yatırırımduramam ben illa durterim
Hayalimdeki uyutma şekli .
Gerçekte olan memede emsin ağzından çıkartmadan 1 saat uyusun
Desteksiz uyumuş yine maşallahKim dedi bu desteksiz uyutmayisabah besigine yatırdım alışsın diye yarım saat uyudu .ondan sonra da hiç 1 saat uyumadı.
Geçenlerde sahiline geldik kucukkuyunun , Ayvacık tarafından arsa hayalim var benim. Oraya bir tiny hause oh mis
Bunlarınki nasil bakalım. Kötü yönlerini gösterirler mi ?Ben sana bir video çekerim benim kızla harika bebek dersin .sallayarak uyuturum sonra 2 dakikalığına hop reflu yatagi derim ki uykusu gelince koydum ve uyudu .oyun halisinda durduğu 10 dakikayı sana sanki rutin gibi satarım. Oyuncaklara baktığı zamanlar var .eğitici oyuncak link derim para kazanırım. Halbuki hic ilgisini çekmez oyuncak .Bu işte çok para var bence .bunlar hep trendyol hepsiburada ile işbirliği yapıyor.cogu şeyleri bedava geliyor .dur ben size bir rutin yazıyım benim kızın siz onu yapınValla bunların yanında benim bebe katil bebek Chucky gibi aynıemmez uyumaz yatmaz kalkmaz eşim olmasa açlıktan ölürüm kız ben
Yazık yawrucak ıkına ıkına mahvoluyorduEn çok gaz yapan meyvelerdenmis
Bize de bunu kullanmamızı söyledi doktorumuz ,pek yorumda bulamadım hakkında umarım iyi gelir üzülüyorum emdiklerini kustukça. Allah'ım beterinden korusun .Size de çook geçmiş olsun .
Öncelikle reflü ilaçları 1 hafta/10 gün gibi bir süre de etki ediyormuş dün doktorumuz söyledi .
MuciZe beklemeyin hemen diyerekten..
Bana da normalde şurup yazdı şöyle ki ;
Gavıscon Infant dedi , fakat bu toz olan bir ilaç piyasa da bulabilirseniz bunu , bulamazsanız şurup olanı alın herıkısıde aynı görevde dedı .
Ek olarak kılosuna göre yıne ek bı şurup gıbı bısey daha verdı ..
Bende bugun ıtıbarıyle dıyete basladım ..
Süt ve süt ürünlerını hayatımdan çıkarıyorum ama inşAllah ilerleyen dönemde yıne hayatımıza girer .. Çünkü hem kendi bedenimiz hem de bebeğimiz için vitamin değerleri düşmüş olacak, bu da sadece kapsül olarak desteği doğuracak .. .
Ama sen öyle yatirmissindir .İlk seferde koyar koymaz uyudu muNiye kızzz benimkide böyle yatmayı seviyobizimki bana benzemiş o konuda
Braun koltukaltı mı ölçüyor kulak mı tabancayla aynı çıkıyor mu peki ben de tabanca almıştım yanlış ölçüyor felan diyorlar aşı günü yaklaşıyor o yüzden sorayım dedimHem braun var hem tabanca gibi olan .kol altından olctum .daha yenilerde aldım braun u .170 mi neydi fiyati
Ayy hiç sorma 3 sene önce favorilerimde 19 bine fuul deniz manzarali küçük bir zeytinlik arsa vardi(imara kapalı olduğu için uygundu). Eşim ısrarla erteledi erteledi. Şimdi o arsaya eş değer arsa 300 binlerden başlıyor aynı yerdegüzel olur. Yalniz cabuk ol bence arsalar ucuyor vallahi. Ilk geldigimizde biz almadik pişmaniz
Tabanca tarzı dimi alından mı ölçüyorsunuz bebeklerde kulak koltukaltı hariç yanlış diyorlar ya ben de temassız almıştımBizde temassız olcdnlerden var.
Yıldız sütünden emin olamıyordu mama veriyordu ben de öyle düşündüm nedenseBen bebeğin susuz kaldığını düşünüyorum
Aa çok ilginç ..Bize de bunu kullanmamızı söyledi doktorumuz ,pek yorumda bulamadım hakkında umarım iyi gelir üzülüyorum emdiklerini kustukça. Allah'ım beterinden korusun .
Diyetinizde dana eti var mı peki ,buna takıldım bende . Bazı süt ürünü alerjisi yapanlar yiyormuş bazısı yemiyor . Bizim doktorumuz dana eti dahil dedi
güzel olur. Yalniz cabuk ol bence arsalar ucuyor vallahi. Ilk geldigimizde biz almadik pişmaniz
0.5 derece farklı ölçüyor. O da alın diyeBraun koltukaltı mı ölçüyor kulak mı tabancayla aynı çıkıyor mu peki ben de tabanca almıştım yanlış ölçüyor felan diyorlar aşı günü yaklaşıyor o yüzden sorayım dedim
6 tane yeme kızBen de deli gibi şeftali ve karpuz yiyorum günde 6 tane şeftali yediğim oluyor abowww zaten 2 kilo almışım
Paketli gıdaların çoğu , arkasında peynir altı suyu yazan her gıda yasaklı dedi doktor . Geçen bir post kaydetmiştim onu gondereyim size bulupAa çok ilginç ..
o hayvansal ama
Keza o zaman yumurta da çıkması lazım hayatımızdan..
Ben niyeyse hiç sormadım ya deli gibi ..
süte alerji pozitifse , süt ve süt ürünlerini kesmem lazım dedim . Hoca da bişey demedi , şunu ye bunu yeme gibi ..
Kadının evinin altında spor salonu var
Hayalimdeki uyutma şekli .
Gerçekte olan memede emsin ağzından çıkartmadan 1 saat uyusun
Rotavirüs asısı 2.dozu evet.Amy senin ilk çocukta alerji yapmıştı sanki. Peki asi öncesi herhangi bir durum var mıydı dikkatini çeken ? Benim bugün kulak arkası kabuk tutmuş konak gibi. Kakası aynı sekilde. Yüzünde sıcaklar geçmesine rağmen isilik gibi döküntüler var. Huysuz ya da huzursuz da değil. Alerji aklıma geldi. Sanki @fbtl in anlattığı şeyler var gibi. Ne alerjisiydi ki
O zaman doğru ölçüyor tabanca da gereksiz geriyolar bizi0.5 derece farklı ölçüyor. O da alın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?