- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.581
Benim kız da ya cuk cuk bazen de homurdaniyor emerken iyi değilmiymisSes cıkarması emerken iyi degıl canım. Ya meme tam kavranmıyor
Ya da baska bi nedenı var
Benımkı de ara sıra yapıyor
İyi fark etmişsiniz ya inşallah kısa sürede geçer rahatlar bebişDüz yatar vazitte sürekli bi ağzına geleni yutma ,
Başını geri itme ve sürekli kusması var.
Hatta geçen gün bacaklarında nadir de olsa isiliğe benzer dökülme vardı , duş aldıktan sonra geçti ama sanırım bu da bi önbelirtiymiş .
Reflü zaten nedenlerden biri, çünkü mide asidiyle beraber hazımsızlık sonucu oluyor .
Isvicredeyim burda fitil veriyorlar şurup vermezler bebeklere.Sükur 38.7 den bir saat sonra 37.7 ye daha sonrada 37 ye duştü ateş.Şimdi 36.9 insaAllah tekrar çikmazNeden fitil koydunuz ki şurup vermedi mi
Sıcakken yaptırmaz ama haklı bebeCanım ben adanadayım hava serinleyene kadar benim bebe 4 aylık olur
Kulakdan ölçtüm ben yanlişmi cikarirki bebeklerde kulakdanBizde pazartesi 4 ay aşısını olduk iki ay aşısını yogunbakimda olmuştu ates yaptı mı bilmiyorum ama 4 ay asisi ateş yaptı aşırı huzurduzdu ilk gün ozellikle koltukaltindan olcuyodum doktor makattan ölç dedi 38.5 olunca calpol verdim dün 37 kusurlardan inmedi hafif huzursuzdu yine bugün toparlar inşallah
Benim bildiğim rotatix ve rotateq var rotarix galiba 3 kez yapılıyor rotateq 2Kizlar bu rota aşisida marka markaymis eşim az once eczaneden 900 tl ye aldi bende 750 ye alanlar oluyor daha yeni dedim bu iyisiymiş dedi yani eczane oyle demisboyle krirtik önemli bir aşıninda markalara ayrilmasi sacma degilmi
Ben doğumdan 5gün sonra tartıldım eski kiloma düşmüştümKızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorumdoğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
Ben ilk sürdüm fena yandı ama saniyelik ..Bu krem travazol gibimi ben travazol yazdircaktim yine saglik ocagina ama bunuda yazdirayim olmazsa , duxenli surmuyorum acikcasi belkide ondan gecip geri basliyorcgdm5525
Aktif olarak ememedıgını gosterır ve hava yutarBenim kız da ya cuk cuk bazen de homurdaniyor emerken iyi değilmiymis
En çok gaz yapan meyvelerdenmisKız senden sürekli bir şey öğreniyorum ben her gün şeftali yiyorum
Neden ?Isvicredeyim burda fitil veriyorlar şurup vermezler bebeklere.Sükur 38.7 den bir saat sonra 37.7 ye daha sonrada 37 ye duştü ateş.Şimdi 36.9 insaAllah tekrar çikmaz
Aklıma yıldız savascısı geldi.
İnsan haber verırken nedenını de yazar
Burada hepımız aynı duyguları yasıyoruz, aynı hıslerı tasıyoruz cunku . Bırımıze bısı oldugunda üzülüyoruz hatta.
Şuan en ıyı biz birbirimizi anlıyoruz
Ortak noktamız var cünkü
Neden ?
Fitil şuruptan daha mı ıyı ?
Dışarı çıkarken değil miŞapkayı giydirip üstüne montun şapkasını da geciriyordum
Ne biliyim yenidogandan sonra şapka olmaz diye düşündümBüyük mü
Hem braun var hem tabanca gibi olan .kol altından olctum .daha yenilerde aldım braun u .170 mi neydi fiyatiKızlar ateşölçer ne aldınız peki nasıl ölçüyorsunuz ateşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?