Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim teyzemin var gecen gitmistik gercekten de bebek kokusu cekiyor onlari. Cantasini pusetini kokladi en son geldi elini kokladi bebegin bişey yapmadi

Şu el yeme olayına acayip takıldım ya bizdede varrr hiç sevmiyorum elleri buz gibğ oluyo
Hem de nasil sirf o yüzden emzik vere vere yapistı kaldi emzige zaten bugun ayrı bi guncelleme geldi bebeye aglayip duruyor sadece emzik v3rince susuyor. Bi insan evladi uykuwuzluga daha ne kadar dayanir. Salla pış pışla ses dinlet emzik ver gozleri kapa daha ne yaparsam yapiyim en fazla yarim saat uyuyp kalkiyo. Acaba bişey mi var rahatsz ediyo belki de 8. Hafta atagindayiz en son sinirden ellerini yiyor yine sanki emzirmedim biraz önce. Aç bıraktim sanki

Evet okudum biraz önce bunu ..
Bende biraz önce doktorumuzla görüştüm bu dana eti olayını sordum da “henüz o kadar katılaşmaya gerek yok , 3. Ay kontrolüne kadar gözlemleme yapmamı ,sonrasında duruma göre düzenleme yapmayı , eğer katılaşırsak kalsiyum ve d vitaminine de ufaktan başlıcaz dedi

Benim teyzemin var gecen gitmistik gercekten de bebek kokusu cekiyor onlari. Cantasini pusetini kokladi en son geldi elini kokladi bebegin bişey yapmadi
Öyle bi yaklaştıki cidden baya korktuk annemlerde korktu tepkisinin ne olucağını bilmediğimiz için

6 tane yeme kız 1 taneden fazlası posa oluyor çöp vucüda gereksiz şeker yüklüyon
Evet haklısın ama dayanamıyorum ve eskiden hiç meyve yemezdim ne olduysa hamilelikte başladım durduramiyorum kendimi birde ben İstanbul'dayım ama bizim buralardan küçük kamyonla zerzavatci geçmeye başladı butmeden habire alıyorum sanırım onunda çok etkisi oldu

Durduk yere ağlama huyu bendede çıktı Bu aralar ..
değişik huylar ediniyolar günleri günlerine benzemiyo fazla
İnsan ağlayıncada eli ayağına dolanıyo neden diye Bizimkide üstündeki örtülü çekip akenara atmayı öğrendi. Örtüyorum alıp kenra atıyo

Bilmiyom ki okuduğum kitapta gündüz en fazla 2 saat 15 dk uyumalı diyo tek seferde toplam gündüz uykusu da 6 saat demişlerdi yani 40 dk 1 saat normaldir

Kizlar bu rota aşisida marka markaymis eşim az once eczaneden 900 tl ye aldi bende 750 ye alanlar oluyor daha yeni dedim bu iyisiymiş dedi yani eczane oyle demis boyle krirtik önemli bir aşıninda markalara ayrilmasi sacma degilmi
Ben özellikle sordum. Tek marka. Rotarex sanırım adı. Ama zam gelecekti. O yüzden mi acaba?

Farklı meyvelerden 6 tane ye mesela

Benimde evde kedim var tek sorun tüyleri kv sürekli kediyi ver birine deyip durdu ama üç senedir bizimle iki aylıkken aldık hayatta kıyamam

2 tane kedimiz var
Biri 9 yaşında diğeri 1.5
Başkasına vermeyi bir saniye bile düşünmem
Birlikte büyüyecekleri için çok mutluyum

Benimkide yapıyor onu bilinçli yapmıyor diye dusunuyodum. Birde günü gününü tutmuyor dediğin gibi bazı günler hiç uyumuyor bugün akşama kadar sadece beslendi ve uyudu hala uyuyor

Anlaştılar mı yaaa annemlerin cins kedisi var onlara gittiğimizde bebeğin yanına sinsi sinsi geliyo böyle bişi yapıcakmış gibi sanırım koku farkşı geliyo onaaa, bişi yapıcak sanıp gönderiyoeum öbür odaya. Yanlışmı yapıyorım bilemiyorum
[/QUOTE]

yoncambenim
Bence koklamaına izin ver merak ediyordur saldırgan bir kedi değilse zarar vereceğini sanmıyorum
Bizimkilere eve geldiğimiz ilk gün yakşlaştırdık koklattık
Büyük olan zaten cok ilgilenmiyor ama küçük çok meraklı çogı zaman yanında uyuyor onunla birlikte
Hatta bugün sabah bende kızla uyudum ufak olanda geldi ayağımın dibine üçümüz uyuduk

Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?

Doktora aylık kontrol için gitmiyoruz.
Bir sorun olmadıkça her ay gitmeye gerek yok. Sağlık ocağı da bakıyor boyuna kilosuna kafasına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…