- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.681
Onu dememişim supurge sesi dinledik tabi o da vardi. Benim anlamadigim bu bebekler böyle mi uyur gundüz yarim saat veya 1 saat boyunca salliycak mıyız sonra uyancak bitti. Tam uykuya gecip kendiliginden devam etmiycekler mi uykuya ben cok mu şey bekliyrm acepBeyaz gürültü de açsaydın
Benim teyzemin var gecen gitmistik gercekten de bebek kokusu cekiyor onlari. Cantasini pusetini kokladi en son geldi elini kokladi bebegin bişey yapmadiAnlaştılar mı yaaa annemlerin cins kedisi var onlara gittiğimizde bebeğin yanına sinsi sinsi geliyo böyle bişi yapıcakmış gibi sanırım koku farkşı geliyo onaaa, bişi yapıcak sanıp gönderiyoeum öbür odaya. Yanlışmı yapıyorım bilemiyorum
Hem de nasil sirf o yüzden emzik vere vere yapistı kaldi emzige zaten bugun ayrı bi guncelleme geldi bebeye aglayip duruyor sadece emzik v3rince susuyor. Bi insan evladi uykuwuzluga daha ne kadar dayanir. Salla pış pışla ses dinlet emzik ver gozleri kapa daha ne yaparsam yapiyim en fazla yarim saat uyuyp kalkiyo. Acaba bişey mi var rahatsz ediyoŞu el yeme olayına acayip takıldım ya bizdede varrr hiç sevmiyorum elleri buz gibğ oluyo
Evet okudum biraz önce bunu ..
Öyle bi yaklaştıki cidden baya korktuk annemlerde korktu tepkisinin ne olucağını bilmediğimiz içinBenim teyzemin var gecen gitmistik gercekten de bebek kokusu cekiyor onlari. Cantasini pusetini kokladi en son geldi elini kokladi bebegin bişey yapmadi
Evet haklısın ama dayanamıyorum ve eskiden hiç meyve yemezdim ne olduysa hamilelikte başladım durduramiyorum kendimi6 tane yeme kız1 taneden fazlası posa oluyor çöp vucüda gereksiz şeker yüklüyon
Durduk yere ağlama huyu bendede çıktıHem de nasil sirf o yüzden emzik vere vere yapistı kaldi emzige zaten bugun ayrı bi guncelleme geldi bebeye aglayip duruyor sadece emzik v3rince susuyor. Bi insan evladi uykuwuzluga daha ne kadar dayanir. Salla pış pışla ses dinlet emzik ver gozleri kapa daha ne yaparsam yapiyim en fazla yarim saat uyuyp kalkiyo. Acaba bişey mi var rahatsz ediyobelki de 8. Hafta atagindayiz en son sinirden ellerini yiyor yine sanki emzirmedim biraz önce. Aç bıraktim sanki
O benimde aklıma.geldi ama benim eczanem kuzenim ondan sıkıntı yaşamam... Sende başta alırken eczane ile anlasirsin canımBen de ayırmayı düşünüyorum ama alerji yaparsa diye de bir şüphem var. Öyle olursa iade alırlar mı ki
Bilmiyom ki okuduğum kitapta gündüz en fazla 2 saat 15 dk uyumalı diyo tek seferde toplam gündüz uykusu da 6 saat demişlerdi yani 40 dk 1 saat normaldirOnu dememişim supurge sesi dinledik tabi o da vardi. Benim anlamadigim bu bebekler böyle mi uyur gundüz yarim saat veya 1 saat boyunca salliycak mıyız sonra uyancak bitti. Tam uykuya gecip kendiliginden devam etmiycekler mi uykuya ben cok mu şey bekliyrm acep
Ben özellikle sordum. Tek marka. Rotarex sanırım adı. Ama zam gelecekti. O yüzden mi acaba?Kizlar bu rota aşisida marka markaymis eşim az once eczaneden 900 tl ye aldi bende 750 ye alanlar oluyor daha yeni dedim bu iyisiymiş dedi yani eczane oyle demisboyle krirtik önemli bir aşıninda markalara ayrilmasi sacma degilmi
Farklı meyvelerden 6 tane ye meselaEvet haklısın ama dayanamıyorum ve eskiden hiç meyve yemezdim ne olduysa hamilelikte başladım durduramiyorum kendimibirde ben İstanbul'dayım ama bizim buralardan küçük kamyonla zerzavatci geçmeye başladı butmeden habire alıyorum sanırım onunda çok etkisi oldu
Yani kedinin huyu da önemli sakin bi kedi o yüzden bi de teyzem yanindaydi o sebeple tedirgin olmadim.Öyle bi yaklaştıki cidden baya korktuk annemlerde korktu tepkisinin ne olucağını bilmediğimiz için
Benimde evde kedim var tek sorun tüyleri kv sürekli kediyi ver birine deyip durdu ama üç senedir bizimle iki aylıkken aldık hayatta kıyamamKedili köpekli evde bebek olmazcılar online mı ?!
Bunun üstüne farklı meyvede yiyorumFarklı meyvelerden 6 tane ye mesela
Benimde evde kedim var tek sorun tüyleri kv sürekli kediyi ver birine deyip durdu ama üç senedir bizimle iki aylıkken aldık hayatta kıyamam
Yok yapmadı hiç yanmadı koyup yattım uyudum belki farketmedimPeki fitil yanma yaptimi
Doktor koltukaltindan bile önermedi direk makattan ölç en doğru sonucu o verir dedi. Zaten temassizlara bende pek güvenmiyorum iki kulak bile farklı cikiyorKulakdan ölçtüm ben yanlişmi cikarirki bebeklerde kulakdan
Benimkide yapıyor onu bilinçli yapmıyor diye dusunuyodum. Birde günü gününü tutmuyor dediğin gibi bazı günler hiç uyumuyor bugün akşama kadar sadece beslendi ve uyudu hala uyuyorDurduk yere ağlama huyu bendede çıktıBu aralar ..
değişik huylar ediniyolar günleri günlerine benzemiyo fazla
İnsan ağlayıncada eli ayağına dolanıyo neden diyeBizimkide üstündeki örtülü çekip akenara atmayı öğrendi. Örtüyorum alıp kenra atıyo
Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?