- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.881
Benimki benle.komusuyor. e gülüyor da . Annesi ben değil miyim o zamanKızz nerden duyuyorsun boyle seyleri
4-5 aylıkken dedı ama
Benimki kahkaha atıyor bazen korkuyorum.Benımkı heralde güzel ruyalar görüyorgülüyor hep.
Aman sonu cıglıkla bıtmesın ben de korkarım bırden cıglık atarsa
Küçükler halenBenimki kahkaha atıyor bazen korkuyorum.
Rüyada ne kahkaha attırır. Benle de gülüyor niye kahkaha atmıyor
Bizde çok şey aldık Allah korusun canım ...Amazondan alışveriş yapan arkadaşlar bugün baya bez emzik kanguru falan alışveriş yaptım ama hiç araştırmamıştım burda memnunum diye yazanları görünce. Şimdi içime bir şüphe düştübir sıkıntı yaşamam dimi gelir aldıklarım?
İnternet üzerinden dolandırılma geçmişim var o yüzden korkarım hep
Daha önce alışveriş yapmış mıydın ?Bizde çok şey aldık Allah korusun canım ...
Her bebek farklıdır. Nadiren de olsa bi iki kere gülüyorsa ve göz teması varsa sorun yok bence.
Bu arada benık bebek ciddi bir bebek.
Ara sıra güler . Maymunluklardan hıc hoslanmaz
Agu der
Bu arada doktor kontrolu altında daha iyi anlarsın canım. Cunku her bebek farklıdır
Ne güzel de tutuntu hayata mınıcık kalp ☺
Aynen bizimki de çok ciddi bir bebek .saçını tarayinca gülüyor çoğunlukla.Bugün çok soru sordum ama bisey daha sormak istiyorum biliyorsunuz bebeğim prematüre şuan yaşıtlarindan geriliği varmi yada ne derece onun takibini yapıyorum ve araştırmalarıma gore motor becerileri ayını takip ediyor ama sosyal duygusal gelişim geriliği var kronolojik 4 ay duzeltilmis 1bucuk aylik. Sizin bebeklerinizin sosyal gülümsemesi varmi her seferinde size gülümsüyor mu yada ne çeşit sesler cikariyor karşılaştırmak maksatlı sormuyorum ama bunun için ek destek almalimiyiz yada neler yapabilirim bunun araştırmasındayim
Hepsinden güzel ve ozenliler. 1 kere alınca birakamayacaksinAmazondan alışveriş yapan arkadaşlar bugün baya bez emzik kanguru falan alışveriş yaptım ama hiç araştırmamıştım burda memnunum diye yazanları görünce. Şimdi içime bir şüphe düştübir sıkıntı yaşamam dimi gelir aldıklarım?
Benim maşallah hala çok gür. Bence o saçı zaten az olanlar için geçerliİlla dökükecek dıye bişi yok. Benım şuan dökülen bişi yok
Belkı aşırı yıpranmış zayıf saçlı kişilerinki olabilir
Bizimkinin tavuk yeyince kötü kokuyor .genelde de sulu oluyor sıcaklarda bile boyleydiBen bebeğimi üşüttüm galiba ya
Kakası sulu muhtemelen ishal ve inanılmaz kötü kokuyor …
Hocaya yazdım ya yediklerimden ya da başka bi problem olabiliceğini yazmış ..
Nerden ve hangi marka aldınız. Ben de çok istiyorum, bebek arabası na muhtaç olmak sıkıyor beniKangurunun içinden değişik yastık gibi bir şey çıktı. yazdım arkadasa, internetten bak Yenidoğan aparatı o dedi.
Bak hiç aklıma gelmedi doğru yanibaktım videolu anlatımları var zaten o markanın Çok iyi vallahi oh çok iyi oldu
Slıng ıle neydı bu günki halim
Canım eşim yaptı hep hepsinde de ertesi gün geldi birde ne alırsan al kargo bedavaydi en çokta oyuzden oradan aldı ama şimdi 100 TL üzeri kargo bedava olmuş dedi ben bir tek trendyol'dan aldığım için diğer sitelerde eşimden duyduklarımDaha önce alışveriş yapmış mıydın ?
Söyledikleri tarihte mi geliyor acaba ? Biraz erken gelse iyi olurda
Bn aldım senin gibi şüpjjeli idim hepsi dediği günden erken geldi. Kanguru olarak ne tercih ettiniz bnde düşünüyorum ds.Amazondan alışveriş yapan arkadaşlar bugün baya bez emzik kanguru falan alışveriş yaptım ama hiç araştırmamıştım burda memnunum diye yazanları görünce. Şimdi içime bir şüphe düştübir sıkıntı yaşamam dimi gelir aldıklarım?
Aynen korka bilirim yine
Hadi yaa emzire kaynaklı dökülenilirmiAcaba hic dökülmeyen olacakmi aramizda bu saclar neye gore dökülüyor yada dokulecek acaba buyuk ihtimal mama vermeyen surekli emziren anneler başi cekecek yani ben
5-6 aylıkken dökülüyp diye duymuştumİlla dökükecek dıye bişi yok. Benım şuan dökülen bişi yok
Belkı aşırı yıpranmış zayıf saçlı kişilerinki olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?