Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebek anneyi taniyinca dokulmeye başlarmış
Yani 4..5 aylikken baslayabilir dokulmeye , suan benimkide dokulmuyor ,kizim 5 aylikti dökülmeye basladiginda

Bizim bayadır tanışıklığımız var herhalde. Zira benimki neredeyse 1 aydır avuç avuç dökülüyor
İlk doğumdan sonra bu kadar olmamıştı.
Eşim avucumdaki saçları görünce bioblas sarımsaklı şampuan aldı. Üstünde yazdığı gibi canlılık ve ışıltı kattı ama dökülmeyi durduramadı henüz.

Saçlarım az değildi neyseki. Ne zaman duracak diye bekliyorum. Bu haftasonu biraz kestiricem. Uçları çok yıprandı.

Amazon bu konuda baya iyi. Prime üyelikse çok çabuk geliyor hatta.

Sadece yurtdışı siparişlerinde sorun çıkabiliyor. Robot süpürge alacağım zaman baya indirimli diye almak istedim. Yurtdışındanmış gümrük vergisiyle ilgili uyardı. Uğraşmak istemedim.

.....
Büyük sitelerden korkma bişi olmaz

Hepsinden güzel ve ozenliler. 1 kere alınca birakamayacaksin
Ay umarım memnun kalırım
Bn aldım senin gibi şüpjjeli idim hepsi dediği günden erken geldi. Kanguru olarak ne tercih ettiniz bnde düşünüyorum ds.
Bu modeli aldım arkadaş tavsiyesi ile
Prime üyelik benimde umarım memnun kalırım

Günaydın kızlar

Bundan kullananlar ölçünüz nedir ? 1 sprey mi?

Eklentiler

• 711E9F29-6F05-468D-8368-7ACEAEA53CE7.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 65
Çok geçmiş olsun canım. Bizde bir anda askililarfsb uzun kollu Lara ve yemeklere geçtik. Hava bir anda soğudu

Canım benim 2 hafta önce 2 gün kahverengi lekelenme 2 gün kahverengi akıntı oldu. 2 gündürde baya bildiğin regl durumundayım kırmızı ve baya akıntı var. 15 gün içinde tekrar olacagini düşünmedim.

Hangi marka? Ben bebek arabası+puset ile asansör sonrası merdivenden indiremediğim için dışarı tek çıkamadım daha ama tak etti canıma. Market ve kısa yürüyüşler yapmak istiyorum artık havalar da soğumadan.

Benım saçlara bişi olmaz
Gür ve güçlü

Kv hep " sacları ten rengı ınsallah sana benzer " dıye soyler durur cocuklar ıcın .
Arap bacı aılesi aılecek esmerler
Hadi yaaaa ne güzelll vür ve sağlıklı olması hep hayalim öyle bi saçım olsun diye
Benim annemin öyle, maşallah döşek gibi saçı varr hiç birimiz ona benzememişiz

Hadi yaaaa ne güzelll vür ve sağlıklı olması hep hayalim öyle bi saçım olsun diye
Benim annemin öyle, maşallah döşek gibi saçı varr hiç birimiz ona benzememişiz
Yapı kesınlıkle. ilk kıxım sac konusunda bıraz talıhsız gıbı önlerde asırı küçük saçları var . Bakalım bu nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…