- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.921
İlkay bebe yazıyor uzerınde . Bebek kapşolu bıle var ıcınde .Hangi marka? Ben bebek arabası+puset ile asansör sonrası merdivenden indiremediğim için dışarı tek çıkamadım daha ama tak etti canıma. Market ve kısa yürüyüşler yapmak istiyorum artık havalar da soğumadan.
Bunun şimdiden belli anasına benzicek gibiYapı kesınlıkle.ilk kıxım sac konusunda bıraz talıhsız gıbı önlerde asırı küçük saçları var . Bakalım bu nasıl olacak
Evet ya çok sinir oluyorumEller yogun sekılde yenmeye baslandı.
Hep nemlı ve soguk dogal olarak
Bunun da seyrek duruyor ama uzun. Diğeri kel dogduBunun şimdiden belli anasına benzicek gibi
Ben hamilelikte içtiğim multivitamini içmeye çalışıyorum. Hepsi var icindeBebişe gelince vitaminini veriyorum mesela ama kendime gelince hiç sıfıf düzenli ilaç içmedede iyi değilimAma saç için yapabilirim
Benım kız hiç laftan anlamıyor o konudaKreş/okul günleri başladı. Abi/ablaları nasıl uzak tutacağız kardeşlerinden? kızım daha ilk haftadan boğazım ağrıyor demeye başladı.
Prospektüste 1 fıs 2 damlaya eşit yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamBen damlalikla veriyorum ama ölçüsü doğrumu bilemiyorum. Spreyle bir puf yazıyor her yerde. Ama damalalikla yazmıyor. Sanırım spreye gecicem bende
Kanka burada her poka sebep buluyorlarKızz nerden duyuyorsun boyle seyleri
Kızını her sabah bırakacaksan teklif edebilirsin. Aslında ya da bilmiyorum ya ekstra bir sorumluluk oluyor böyle şeyler. Nasıl rahat edeceksen öyle yapKızlar bişi soracagım. Alt kat komsum calısıyor. Kızı da okula basladı . Benın kızımla karsı karsıya sınıfları .
Kadın dün geldı bana servısı naptınız dedı. Dedım ne servısı yürüme mesafesı 10 dk lık yolservıs 800 ₺ demiş. Okul oylee yakın kı balkondan gozukuyor zaten.
Bırakacak birilerini arıyor galıba bulamamıs.
Aksamları benım kızı alırken senınkını de alırım ıstersen, kışın zor olmasın dedı.
Yanı benım de aklıma sey geldı gıderken ben bıraksam, dönüşte aracla alacak
Okul dönüş sıkıntım olmaz. Kadına teklıf edeyım mı ne dıyorsunuz? Zaten o da onu beklıyor anladıgım kadarıyla
Sonuçta her türlü kızımı goturmek zorundayım okula . Benı zorlayan bısı yok
Hem kıxıma arkadas olmus olur .
Evet canım sınıfları karşılıklı ve esım de bırakacak kıxımı ara sıra zaten.Kızını her sabah bırakacaksan teklif edebilirsin. Aslında ya da bilmiyorum ya ekstra bir sorumluluk oluyor böyle şeyler. Nasıl rahat edeceksen öyle yap
Bense toplamda 20 küsur saat kasılma çekince spinali yaptıkları an kuş gibi hafifledim. Hatta sonraki birkaç dk içinde yüzüme pembelik gelmiş,o kadar rahatladım. Sonra anestezi Dr ile gelsin espriler, gülüşmelerNasıl olsa bitti deyip YouTube dan sezeryan videosu izledim meraktanbayağı bayağı zor iş bee çok zor doktor olmak o soğukkanlılıkla o işlemleri yapmak valla helal olsun.ben baskı sallanma falan hissetmiştim hatta tansiyonum dusmus midem bulanmisti hepsinin sebebini anladım
Mantıklı o zaman. En azından çıkışta kim alacak sorunun olmazEvet canım sınıfları karşılıklı ve esım de bırakacak kıxımı ara sıra zaten.
Akşam alma derdi olmaz heleki kışın.
Tabıı kı " bazı durumlarda bırakma alma olmayabılır dıyecegım."
Yani biz her türlü gıdecegız okula. Çocugun sınıfı alt ya da üst katta olsaydı külfet gelırdı.kızımın sınıfının karsısında .
Esımın işi oldugunda bebekle kışın da zor olur gıtmek .
Aslında benım de işime gelir.
Bana da sorumluluk gıbı gelıyor ama zaten aynı yere gıdıyoruz
Acıkırsa uyanır zaten elleme geceleri benceGünaydın kızlar benim oğlan artık geceleri ilk uykusunu baya uzun uyuyor kaç saatte emzirmeliyim uyandırmıyorum ama acaba aç kalıyor mu diye endişeleniyorum. Kaç aydan sonra 2 saatten sonra emzirme başlanıyor şimdi hep 2 saatte emziriyorum bazen 2 saati bile bulmuyor
Bu konu beni hep geriyor. Sürekli dibindeler özellikle büyük abimiz oğlum suratına çok yaklaşma diyorum sanki tersini diyorum. Bugün sabahki diyaloğumuz:Bebegı öpmeyı yasakladım bakalım ne kadar devam ettırecek.
Basını oksayabılır
Ayaklarını ve karnını sevebılır.
Ben de mecbur o yokken öpecegım
Gece 3 saati geçmişti alıp emzirdim Allah tan uyanmadı emdi devam etti uyumaya. Bu gece bakalım uyanıcak mıAcıkırsa uyanır zaten elleme geceleri bence
Ortancanin okul derdi yok dimiBu konu beni hep geriyor. Sürekli dibindeler özellikle büyük abimiz oğlum suratına çok yaklaşma diyorum sanki tersini diyorum. Bugün sabahki diyaloğumuz:
Oğlum: anne boğazım ağrıyor biraz
Ben: o zaman bugün kardeşine çok yaklaşma uzaktan sev
O: dur bakıyım yutkunayım yok yok anne geçti acımıyor
B:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?