- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.981
2 paket almıştım biri bitmek üzere diğerini bu sabah götürüp değiştirdim 2 numaradan den devamNe demekfaydam olduysa ne mutlu. Yaklaşık 4 paket 2 numara bezim var ve benim 3 numaraya geçmem gerekiyor
Benimki de ciddi sanırım hep çatık kaşlı hatta tek kaş havada filanHer bebek farklıdır. Nadiren de olsa bi iki kere gülüyorsa ve göz teması varsa sorun yok bence.
Bu arada benık bebek ciddi bir bebek.
Ara sıra güler . Maymunluklardan hıc hoslanmaz
Agu der
Bu arada doktor kontrolu altında daha iyi anlarsın canım. Cunku her bebek farklıdır
Ne güzel de tutuntu hayata mınıcık kalp ☺
27 haftalık doğdu. Sosyal gülümseme çok nadir belkide denk geliyor sadece ama göz teması iyiBunu ben de zamanında bebeğim için çok araştırdım. 6-8 haftalık bebekte sosyal gülümseme olmalı, anneyle göz teması olmalı. Kaç hafta kaç günlük doğmuştu?
Bizimde tekrar çekilecek inşallah dediği gibi sadece tortu toplanmasidir idrarla geçer. Bizde kontroller bitmiyor kalpte de damarda daralma var ptesi kardiyoloji kontrolü var. Kuvezde verem asisi yapılmamıştı canlı asi olduğundan sağlık ocağı da ayı geçtiği için verem savaşa yönlendirdi bugün götürdük deri altından bi ilac enjekte etti 72 saat sonra tekrar gidecek bakılacak sonuca göre asi yapılacak iyice zor bu işlerBizimde böbrekte ultrasonda bir şey göründü çeken kişi Ya taş ya da kristalleşme dedi Bir ay sonra tekrar çekilecek dedi şimdi bu ay sonunda tekrar usg çekilecek inşallah geçmiştir taş değildir. bende kesinlikle tek doktorda değil bu tür durumlarda bir kaç doktordan fikir alma taraftarıyım her zaman.. inşallah sizinkide temiz çıkar
Benimki çekilecek homurdaniyor sinirli çok acaba homurdanmasi kendi kendine konuşması mi birde oyun halısı çok dikkatini çekmedi henüz piyanolu almıştım ilgilenmiyorAynen bizimki de çok ciddi bir bebek .saçını tarayinca gülüyor çoğunlukla.
Ama çok geveze .oyun halisinin çok etkisi oldu bunda..tepesinde aynası var.ona bakıp bakıp bicirdiyor
Çok mantıklı bence. Hem isini ona göre ayarlarsın dönüşte o alacak evden çıkma sıkıntın olmaz. Çocukları ben alıp bırakıyorum normalde bide ayrı okul kampüsleri simdi bebek vsr diye sabah eşim bırakıyor akşam alıyorum gidip o bile çok kolaylaştırıyor işimi.Kızlar bişi soracagım. Alt kat komsum calısıyor. Kızı da okula basladı . Benın kızımla karsı karsıya sınıfları .
Kadın dün geldı bana servısı naptınız dedı. Dedım ne servısı yürüme mesafesı 10 dk lık yolservıs 800 ₺ demiş. Okul oylee yakın kı balkondan gozukuyor zaten.
Bırakacak birilerini arıyor galıba bulamamıs.
Aksamları benım kızı alırken senınkını de alırım ıstersen, kışın zor olmasın dedı.
Yanı benım de aklıma sey geldı gıderken ben bıraksam, dönüşte aracla alacak
Okul dönüş sıkıntım olmaz. Kadına teklıf edeyım mı ne dıyorsunuz? Zaten o da onu beklıyor anladıgım kadarıyla
Sonuçta her türlü kızımı goturmek zorundayım okula . Benı zorlayan bısı yok
Hem kıxıma arkadas olmus olur .
Evet seninki baya değişik saçı ama çok tatlıyukardan kalkan saçı iple topla
Eşime de mantıklı geldı. Zaten hep ben bırakmayaxagım. Bazen esım bırakacakÇok mantıklı bence. Hem isini ona göre ayarlarsın dönüşte o alacak evden çıkma sıkıntın olmaz. Çocukları ben alıp bırakıyorum normalde bide ayrı okul kampüsleri simdi bebek vsr diye sabah eşim bırakıyor akşam alıyorum gidip o bile çok kolaylaştırıyor işimi.
Aspiratör kullanıyorum ben. öncesinde streamar mi ne adı bı burun spreyi var onu sıkıyorum. İki dk içinde çekiyorum. Mutlaka bir şeyler çıkıyor. Bu ara daha sık doluyur burnu. Havalar soğudu belki de ondandır. Ama bir şey fark ettim. Burnuna sprey değil de anne sütü sıkıp çektiğinde daha iyi temizleniyor. Ne varsa eskilerde
Benimki reflüde yatiyor ama yetmiyor mu nedir anlamadm ya homur homur tikaniklık mı gaz mı anlayamadm. Oturdum gece cocugu gözlemledim uyku gozümden akiyor bi yandan ama naparsin analiqBir de doğru mu bilmiyorum ama gece uykusunda emip yattığı için ve ben de uyuyacağım için başının altına ince de olsa bir yastık koyuyorum.
Bende sırf yarımgün olduğu için çalışmayı göze aldım açıkçası 8de başlıyor 12 de bitecek 12yi 10 geçe evdeyim. Çocuk ben yokken 2. 3 saat uyusa bakıcıyla fark etmeyecek bile inşallahYarım gün olmasa tamamen senin gibi düşünürdüm. Ama 3-4 saat ayrı kalacağı için ve güvendiğim kişiler bakacağı için ben içim rahat başlamıştım. 15 ay çok kritik bir zaman seni tanıyor bırakıldığını biliyor her şeyin farkında, şu an bırakmaktan daha çok etkilenir kesinlikle.
Tutuyor canim benimki de yapiyor onu. Biberonu tuttugum elimi tuttu dün kendine dogru da cekiyordu bi de sanki agzndan alacagm yapisti vantuz gibi bitirdi hemen daha hızlı içiyor oyle kendinden geciyorsa demek
O burnuna sıkmayı annemde dedi, burnunu temizlemek istersen sütünü sık burnuna dediyaa kv kulagi agrirsa süt damlat tüyleri dökülsün yüzundeki süt sür şu olursa süt bu olursa süt diyordu. Gercekten süt neymiş yaa diyordum. Hic aklma gelmezdi burnuna sikmak
Malesef yok canim. O geldi aklma bi de acaba oksijen mi az dedim malum havalar serinledi diye aksam cam acmiyoruz.Hava nemlendirici var mı odada çalıştırsanız? Hava çok kurudur belki o işe yarar?
Yanlış mesajı alıntılanmışım
Simdi.bisey diyim şok olun kv gaz için neler neler vermemiş. Bakır kazanın karasinı süte karistirip verirdik dedi. Ama odun isi olacak tabiki. Zaten Komür olmaz zehirler. Ben gozlerim acik dinledim yani nerden buldunuz bunları yahu dedim akla gelmezO burnuna sıkmayı annemde dedi, burnunu temizlemek istersen sütünü sık burnuna dedidemekki eskiler öyle yapıyodu
Eskiler iyi yaşamış yaaa yeminleSimdi.bisey diyim şok olun kv gaz için neler neler vermemiş. Bakır kazanın karasinı süte karistirip verirdik dedi. Ama odun isi olacak tabiki. Zaten Komür olmaz zehirler. Ben gozlerim acik dinledim yani nerden buldunuz bunları yahu dedim akla gelmez
İkinizin de elleri çok güzelHani bu bebekler açsa yumruk, toksa elini acıyolardı, benimki hep böyle emiyo suratında iki elide böyleaman allahım der gibi
Bu fikir ilk kimden çıkmış merak ettimSimdi.bisey diyim şok olun kv gaz için neler neler vermemiş. Bakır kazanın karasinı süte karistirip verirdik dedi. Ama odun isi olacak tabiki. Zaten Komür olmaz zehirler. Ben gozlerim acik dinledim yani nerden buldunuz bunları yahu dedim akla gelmez
Ben de oyle düsünuyorum inş yaşlanınca cenemi tutarm bunlari unutmamEskiler iyi yaşamış yaaa yeminleben hep bu eskilerim nedeni bilinmeyen çocuk ölümlerini bunlara bağlıyorum, sonuçda ozmanlar nedeni bilmiyomuş, ellerine ne geçerse yapmışlar yaaaa, artık teknoloji çağındayız halaaaa koca karı şeyleri öneriyolar ..
Yeminle kendime söz veriyorum ilerde asla karışmıcam torunumaaaa herkesin annesi daha iyi bilir sonuçBirisi banaa fikrimi sormasaa söylemem
Hiç bilmiyorum inanBu fikir ilk kimden çıkmış merak ettim
Ben de ilk dönemi bir sekilde geçirip, ikinci dönem başlayacağım. Şimdiden derdi başladı. Ki ikinci çocuk benimki. Bakıcı ile büyüttüm kızımı. Sanki bu minigi bırakamayacak gibiyim. Annem gelebilse ve baksa keşkeBende sırf yarımgün olduğu için çalışmayı göze aldım açıkçası 8de başlıyor 12 de bitecek 12yi 10 geçe evdeyim. Çocuk ben yokken 2. 3 saat uyusa bakıcıyla fark etmeyecek bile inşallahşu dönemde gerçekten ücretsiz izin göze alamadım maalesef . Belki seneye alır tam konuşma merak dönemini beraber geçiririm kızımla
Ah o tırnaklarHani bu bebekler açsa yumruk, toksa elini acıyolardı, benimki hep böyle emiyo suratında iki elide böyleaman allahım der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?