- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.021
Aaaaaa ne fenasınız kızzzzValla ben karışmaya şimdiden başladımbebişime şimdiden tembihliyorum anne olunca şunu şöyle yap bunu böyle yap diye
Ben buyuk kıza " karsı daıremde oturacaksınız " dıyorum
Ahhh maşallahBenimde ikizlerimin elleribileklikler dedesinden..aslında çift yumurta ikizleri fakat memlekette herkes karıştırdı benziyorlar..
Yok kız hiç yorucu değiller..benimkiler iyi..sürekli uyuyorlar acıkıncauyanıp geri uyurlar..hepyatıyorlar..gaz kusma sorunumuz yok çok şükür..nazar değmesin evde hiç bebekyokgibi ...izine gittik herkes çok akıllı bunlar dedi..3 kızımdaakıllı..bendendoğanlar öylegalibaİkiz bebek baktıgımı duşunemıyorum
Kız ben önceden böyle değildim analık ayarlarımı bozdu benimAaaaaa ne fenasınız kızzzz
Masalaah kızYok kız hiç yorucu değiller..benimkiler iyi..sürekli uyuyorlar acıkıncauyanıp geri uyurlar..hepyatıyorlar..gaz kusma sorunumuz yok çok şükür..nazar değmesin evde hiç bebekyokgibi ...izine gittik herkes çok akıllı bunlar dedi..3 kızımdaakıllı..bendendoğanlar öylegaliba4üzolsa gene bakılırdı. Allah her zorluğa bigüzellik vekolaylık vermiş..iyiki ikiz olmuşlar
Bence de en güzeli kesinlikle annenin büyütmesi bebeğini ama şartlara göre istemediğin kararlar alabiliyorsun inşallah bizim için iyi bir süreç olur. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız içinCanım her çocuk her bağlanma her anne farklı ama benim ilk oğlumda gerçekten çok çektik 15 aylıkken işe başlamıştım babaanne bakıyordu çok ağlıyordu sabahları arkamdan bazen bir saat susmadan ağlıyormuş babaanne bu sayede çikolataya tatlıya bakkala alıştırdı tabii sussun diye sonrasında beni istememeye eve gelmemeye başladı babaannede kalmaya başladı.. baktım olacak gibi değil bir sene çalışıp çıktım Bir sene sonra tekrardan kreşe verip işe başladım bir türlü ayrılamama sorunumuz oldu her zaman her daim artık ilkokulda rahatlamıştım dediğim gibi her çocuk her aile başka sende denemeden bilemezsin ama güvenli bağlanma olmadan olmaz ... aynı şeyleri bu oğluma yaşatmak istemiyorum bu ekonomik durumda çalışmam gerekiyor ama büyük oğlum da çok çektim ve bu travmaları çocuğum daha sonra kötü şekilde atlattı.. benim hem kendi tecrübem hem de çevremdekilere bakılırsa evde çocuğunu büyüten anne ve çocuk ilişkisi başka oluyor çalışan annelerinki biraz daha farklı oluyor ama okumuşuz meslek edinmişiz tabii ki çalışacağız yine de kreş zamanına kadar annenin büyütmesi taraftarıyım canım nacizane fikrim ve tecrübem
Oy maşallah yaYok kız hiç yorucu değiller..benimkiler iyi..sürekli uyuyorlar acıkıncauyanıp geri uyurlar..hepyatıyorlar..gaz kusma sorunumuz yok çok şükür..nazar değmesin evde hiç bebekyokgibi ...izine gittik herkes çok akıllı bunlar dedi..3 kızımdaakıllı..bendendoğanlar öylegaliba4üzolsa gene bakılırdı. Allah her zorluğa bigüzellik vekolaylık vermiş..iyiki ikiz olmuşlar
Ben en başta kaynanalık yaparımmmm baktım oğluma iyü davranıyo seviyo , bırakırım hele bide kızım olmassa. Kızım yerine koyar gezerim bileKız ben önceden böyle değildim analık ayarlarımı bozdu benim
O zaman şanslı senin gelinBen en başta kaynanalık yaparımmmm baktım oğluma iyü davranıyo seviyo , bırakırım hele bide kızım olmassa. Kızım yerine koyar gezerim bilekv gezmeyi severmi bilemem tabi
800 gr almıs git gide azalıyor minyon bebek olacak gibi 4 dü 4800 olmus ilk kızım 1 aylıkken 5 kg Du ay kıyaslamadan edemiyorum off annem biraz dinledi beni annelik cok zor hele arası yakınsa yardım edenin de yoksaKaç kiloydu ,kaç kilo olmuş 1 ayda kaç kilo almış
Bence 800 gr çok iyi neden kilo almıyo diye düşündünki 500 gr kadar normal miş evet biraz ayına göre minyon olucak gibi ama emin ol burda çok kişi var öyle üzme kendini hiç800 gr almıs git gide azalıyor minyon bebek olacak gibi 4 dü 4800 olmus ilk kızım 1 aylıkken 5 kg Du ay kıyaslamadan edemiyorum off annem biraz dinledi beni annelik cok zor hele arası yakınsa yardım edenin de yoksa
Yarım gün çok iyi ve dediğin gibi şu an bırakılması 15 aylıkken bırakılmasından çok daha iyi çünkü çocuk o hayata alışıyor benim oğlum tam bir meme bağımlısıydı bir anda onu babaanneye bırakıp işe başlayınca resmen çıldırdı huyları degisti... şimdi vicdan azabı çok çekiyorum tabii o zamanlar da üzülüyordum sabahları bazen feryadını duyup ağlıyordum ağlayarak evden çıktığım oluyordu ama nasıl olsa herkes çalışıyor herkesinki böyle deyip teselli ediyordum kendimi keşke bir iki sene daha bekleyip öyle başlasaydım işe bunun pişmanlığını yaşıyorum şuanYarım gün olmasa tamamen senin gibi düşünürdüm. Ama 3-4 saat ayrı kalacağı için ve güvendiğim kişiler bakacağı için ben içim rahat başlamıştım. 15 ay çok kritik bir zaman seni tanıyor bırakıldığını biliyor her şeyin farkında, şu an bırakmaktan daha çok etkilenir kesinlikle.
Benimde böyle ahtım var.. hatta arkadaşlarımla konuşurken bile birbirimize tembih ediyoruz bak sakın şöyle böyle yapmayalım karışan kaynana olmayalım diyeEskiler iyi yaşamış yaaa yeminleben hep bu eskilerim nedeni bilinmeyen çocuk ölümlerini bunlara bağlıyorum, sonuçda ozmanlar nedeni bilmiyomuş, ellerine ne geçerse yapmışlar yaaaa, artık teknoloji çağındayız halaaaa koca karı şeyleri öneriyolar ..
Yeminle kendime söz veriyorum ilerde asla karışmıcam torunumaaaa herkesin annesi daha iyi bilir sonuçBirisi banaa fikrimi sormasaa söylemem
Ayyyy cüdden inşallah olmayızzzz yaaaBenimde böyle ahtım var.. hatta arkadaşlarımla konuşurken bile birbirimize tembih ediyoruz bak sakın şöyle böyle yapmayalım karışan kaynana olmayalım diye
Hiç duymadım denememiştim hiç ilginçBu eğe iye batması nedir ? Tıpta yeri yok. Arkadan çapraz el ayak birlesiyorsa normalmiş birlesmiyorsa eğe si batmış demekmiş benimkinin birlesmiyor batmış mi yani
Aslında normal kilo alimida kilosuda. 800 gayet iyi.800 gr almıs git gide azalıyor minyon bebek olacak gibi 4 dü 4800 olmus ilk kızım 1 aylıkken 5 kg Du ay kıyaslamadan edemiyorum off annem biraz dinledi beni annelik cok zor hele arası yakınsa yardım edenin de yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?