Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İkiz bebek baktıgımı duşunemıyorum
Yok kız hiç yorucu değiller..benimkiler iyi..sürekli uyuyorlar acıkıncauyanıp geri uyurlar..hepyatıyorlar..gaz kusma sorunumuz yok çok şükür..nazar değmesin evde hiç bebekyokgibi ...izine gittik herkes çok akıllı bunlar dedi..3 kızımdaakıllı..bendendoğanlar öylegaliba 4üzolsa gene bakılırdı. Allah her zorluğa bigüzellik vekolaylık vermiş..iyiki ikiz olmuşlar

Masalaah kız
Kimselere söyleme naxar deger. Bız tanımıyıruz bızden bişi olmaz

Bence de en güzeli kesinlikle annenin büyütmesi bebeğini ama şartlara göre istemediğin kararlar alabiliyorsun inşallah bizim için iyi bir süreç olur. Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için

Oy maşallah ya hep böyle uslu olurlar inşallah

Kaç kiloydu ,kaç kilo olmuş 1 ayda kaç kilo almış
800 gr almıs git gide azalıyor minyon bebek olacak gibi 4 dü 4800 olmus ilk kızım 1 aylıkken 5 kg Du ay kıyaslamadan edemiyorum off annem biraz dinledi beni annelik cok zor hele arası yakınsa yardım edenin de yoksa

800 gr almıs git gide azalıyor minyon bebek olacak gibi 4 dü 4800 olmus ilk kızım 1 aylıkken 5 kg Du ay kıyaslamadan edemiyorum off annem biraz dinledi beni annelik cok zor hele arası yakınsa yardım edenin de yoksa
Bence 800 gr çok iyi neden kilo almıyo diye düşündünki 500 gr kadar normal miş evet biraz ayına göre minyon olucak gibi ama emin ol burda çok kişi var öyle üzme kendini hiç
Gerçekden yaşların yakınsa çok zor sırf yapamam diye asla gözüm yemiyo

Yarım gün çok iyi ve dediğin gibi şu an bırakılması 15 aylıkken bırakılmasından çok daha iyi çünkü çocuk o hayata alışıyor benim oğlum tam bir meme bağımlısıydı bir anda onu babaanneye bırakıp işe başlayınca resmen çıldırdı huyları degisti... şimdi vicdan azabı çok çekiyorum tabii o zamanlar da üzülüyordum sabahları bazen feryadını duyup ağlıyordum ağlayarak evden çıktığım oluyordu ama nasıl olsa herkes çalışıyor herkesinki böyle deyip teselli ediyordum kendimi keşke bir iki sene daha bekleyip öyle başlasaydım işe bunun pişmanlığını yaşıyorum şuan

Benimde böyle ahtım var.. hatta arkadaşlarımla konuşurken bile birbirimize tembih ediyoruz bak sakın şöyle böyle yapmayalım karışan kaynana olmayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…