Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim annem de bizim zamanımızda gaz yoktu diyor

Yaa tabiki kasılma falan yanından geçemez his olarak zaten çekmedim ama tahmin ediyorum.cunku sezeryanda hicbisey anlamıyorsun ki acı olarak.bir tek ilk bı kaç gün kesik ağrısı o kadar.ama ameliyatın kendisini doktor hemşire vs olmadan normal bir insan olarak izlemek bir tuhaf gelmedi desem yeri var cekistirmeleri falan hayatında gerçeği işte doğumun her türlüsünde birseyler yaşıyor insan.cok da memnunum valla sezeryan denediğime, birini okudum Eylül grubunda iri bebek mis normal doğumda köprücük kemiği kırılmış inşallah bir an önce düzelir yavrucak.
Dün gece resmen tek gözle sipariş vermişim
Ne diycm sana yaa bu sleppy kaka da bacak kısımlarından tasma yapmadı mı sende.bende bu ara acayip yapıyor uyuz olmaya başladım daha yaparken altına alt açmayı yetiştirmeye çalıştım pijayi kurtardım zibini kurtaramadim anında batıyor kakada
Hani bu bebekler açsa yumruk, toksa elini acıyolardı, benimki hep böyle emiyo suratında iki elide böyle aman allahım der gibi
Benimki de hep yumruk yeni emiyor doymuş kesin biliyorum yani el heo yumruk çocuğu aç birakiyorum saniyolar

Hamgisini kullanıyoshn sleepy naturel mi yoksa extramı,
Natureli ben baya sevdim , extrayı sevemedim o bende taşma yaptı hatta dün dışardayken yaptı eve yetişemedik bile Çiştede bazen taşmalar yaptı

Sen sleppy 3 mü kullanıyosun halaaa
Dün mesela yorumları okudum 3 le 3+ arasındaki fark
3+ daha çok emiciymiş emiş gücü yüksekmiş

Her bebek farklı cidden yaaaaa bizimkide hep böyle acık, bak seninkide yumruk yapıyomuş aclık tokluk ordan anlaşılmıyo demekki

Ben de içsem mi ? Folik asit de duruyor ?
Ne olacak ki iç gitsin .hamilelikte bile ictik
Bizimki de piyanolu ben ayaklarını vurduruyorum .ayna çok ilgisini çekti. Oma bakıp bakıp bicirdiyor .tabi mutlu bir aniysa

Ben karışmadan edemem
Neyseki ananeyim

Valla ben karışmaya şimdiden başladım bebişime şimdiden tembihliyorum anne olunca şunu şöyle yap bunu böyle yap diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…