- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.001
HahhhahahaBen de oyle düsünuyorum inş yaşlanınca cenemi tutarm bunlari unutmam
Yaaaa teşekkür ederizİkinizin de elleri çok güzel
Benim annem de bizim zamanımızda gaz yoktu diyorHiç bilmiyorum inangaz neler yaptirmiyor ki valla caresizlikten denemişler bence ve oyle denk gelmiş ama gercekten Allaha emanet buyümüş bebekler. Yoncanin dedigi gibi sebepsiz bebek ölümlerinin altnda bunlar vardir muhakkak.
Benimkinin de öyleYaaaa teşekkür ederizbitek eli bana benziyor
Yaa tabiki kasılma falan yanından geçemez his olarak zatenBense toplamda 20 küsur saat kasılma çekince spinali yaptıkları an kuş gibi hafifledim. Hatta sonraki birkaç dk içinde yüzüme pembelik gelmiş,o kadar rahatladım. Sonra anestezi Dr ile gelsin espriler, gülüşmelerEşim de yanımdaydı tabii. Bendeki yüksek endorfin ve oksitosin kafasıyla sanırım mükemmel bir sezeryan geçti. Buna şükür normal niyet ederken böyle oldu.
Ne diycm sana yaa bu sleppy kaka da bacak kısımlarından tasma yapmadı mı sende.bende bu ara acayip yapıyor uyuz olmaya başladımDün gece resmen tek gözle sipariş vermişim
Benimki de hep yumrukHani bu bebekler açsa yumruk, toksa elini acıyolardı, benimki hep böyle emiyo suratında iki elide böyleaman allahım der gibi
Hamgisini kullanıyoshn sleepy naturel mi yoksa extramı,Ne diycm sana yaa bu sleppy kaka da bacak kısımlarından tasma yapmadı mı sende.bende bu ara acayip yapıyor uyuz olmaya başladımdaha yaparken altına alt açmayı yetiştirmeye çalıştım pijayi kurtardım zibini kurtaramadim anında batıyor kakada
Benimki de hep yumrukyeni emiyor doymuş kesin biliyorum yani el heo yumruk çocuğu aç birakiyorum saniyolar
Benimki ezan okur gibi kulağına götürüyorHani bu bebekler açsa yumruk, toksa elini acıyolardı, benimki hep böyle emiyo suratında iki elide böyleaman allahım der gibi
Ne olacak ki iç gitsin .hamilelikte bile ictikBen de içsem mi ? Folik asit de duruyor ?
Bizimki de piyanolu ben ayaklarını vurduruyorum .ayna çok ilgisini çekti. Oma bakıp bakıp bicirdiyor .tabi mutlu bir aniysaBizimde tekrar çekilecek inşallah dediği gibi sadece tortu toplanmasidir idrarla geçer. Bizde kontroller bitmiyor kalpte de damarda daralma var ptesi kardiyoloji kontrolü var. Kuvezde verem asisi yapılmamıştı canlı asi olduğundan sağlık ocağı da ayı geçtiği için verem savaşa yönlendirdi bugün götürdük deri altından bi ilac enjekte etti 72 saat sonra tekrar gidecek bakılacak sonuca göre asi yapılacak iyice zor bu işler
Benimki çekilecek homurdaniyor sinirli çok acaba homurdanmasi kendi kendine konuşması mi birde oyun halısı çok dikkatini çekmedi henüz piyanolu almıştım ilgilenmiyor
Yok yok manyak bebelerSağı solu belli olmuyor bunların
Ouvv bakımlı anneHani bu bebekler açsa yumruk, toksa elini acıyolardı, benimki hep böyle emiyo suratında iki elide böyleaman allahım der gibi
Ben karışmadan edememEskiler iyi yaşamış yaaa yeminleben hep bu eskilerim nedeni bilinmeyen çocuk ölümlerini bunlara bağlıyorum, sonuçda ozmanlar nedeni bilmiyomuş, ellerine ne geçerse yapmışlar yaaaa, artık teknoloji çağındayız halaaaa koca karı şeyleri öneriyolar ..
Yeminle kendime söz veriyorum ilerde asla karışmıcam torunumaaaa herkesin annesi daha iyi bilir sonuçBirisi banaa fikrimi sormasaa söylemem
Çok tatlılar yaaBenimki ezan okur gibi kulağına götürüyor
Ouvv bakımlı anne
Aynen senden öyle bi performans beklerim allahdan ananeler sevilirBen karışmadan edemem
Neyseki ananeyim
Valla ben karışmaya şimdiden başladımEskiler iyi yaşamış yaaa yeminleben hep bu eskilerim nedeni bilinmeyen çocuk ölümlerini bunlara bağlıyorum, sonuçda ozmanlar nedeni bilmiyomuş, ellerine ne geçerse yapmışlar yaaaa, artık teknoloji çağındayız halaaaa koca karı şeyleri öneriyolar ..
Yeminle kendime söz veriyorum ilerde asla karışmıcam torunumaaaa herkesin annesi daha iyi bilir sonuçBirisi banaa fikrimi sormasaa söylemem
İkiz bebek baktıgımı duşunemıyorumBenimde ikizlerimin elleribileklikler dedesinden..aslında çift yumurta ikizleri fakat memlekette herkes karıştırdı benziyorlar..
Ben buyuk kıza " karsı daıremde oturacaksınız " dıyorumValla ben karışmaya şimdiden başladımbebişime şimdiden tembihliyorum anne olunca şunu şöyle yap bunu böyle yap diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?