- 23 Ekim 2018
- 16.205
- 37.467
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.941
Büyüdüler artık çok şükür bence artık geceleri özellikle 2 saate bir kuralı geçerli değilGece 3 saati geçmişti alıp emzirdim Allah tan uyanmadı emdi devam etti uyumaya. Bu gece bakalım uyanıcak mı
Valla ben korkuttum bıraz bebek hasta olursa o halini bıle gormek ıstemezsın dedım. Anlattım bıraz.Bu konu beni hep geriyor. Sürekli dibindeler özellikle büyük abimiz oğlum suratına çok yaklaşma diyorum sanki tersini diyorum. Bugün sabahki diyaloğumuz:
Oğlum: anne boğazım ağrıyor biraz
Ben: o zaman bugün kardeşine çok yaklaşma uzaktan sev
O: dur bakıyım yutkunayım yok yok anne geçti acımıyor
B:
Bu sene yazdırdım valla yarım gün abisiyle gidip gelecekOrtancanin okul derdi yok dimi
Geçen kışı hep hasta geçirdik şimdi bebekle çok çok daha zor olur ben de çok korkuyorumValla ben korkuttum bıraz bebek hasta olursa o halini bıle gormek ıstemezsın dedım. Anlattım bıraz.
Uzaktan öpüyor suan. Bakalım nereye kadar devam edecek. Zaten 21 hün boyle devam ederse alıskanlık olur öpmez
Hoş yalan da degıl, bebek hastalıgı asırı zor.
Gündüz ben de sık emziriyorum istedikçe veriyorumGünaydın kızlar benim oğlan artık geceleri ilk uykusunu baya uzun uyuyor kaç saatte emzirmeliyim uyandırmıyorum ama acaba aç kalıyor mu diye endişeleniyorum. Kaç aydan sonra 2 saatten sonra emzirme başlanıyor şimdi hep 2 saatte emziriyorum bazen 2 saati bile bulmuyor
3 hasta cocuga bakılır ama 1 tane hasta bebege bakmak xor.Geçen kışı hep hasta geçirdik şimdi bebekle çok çok daha zor olur ben de çok korkuyorum
Aynen canım bizimde gece ilk uykusu uzun oluyor sonra 2 saate uyanıyor i, dediğin gibi bende öyle yapayım bu gece uyandırmayayım. 2 saate alışınca gece sanki aç kalıyormuş gibi hissediyorumGündüz ben de sık emziriyorum istedikçe veriyorum
ama gece kendi ne zaman uyanırsa
Hatta dün ilk defa 5 saati buldu bizim yatmadan önce de bayağı emdi
Üşümüştü sarıp sarmalayınca uzun uzun uyudu
Kaldırıp yedirsem mi dedim kendi kendime ama uykusunu bölmek istemedim iyi ki de kaldırmamışım. Kendi kalktı emdi.
Sonra zaten yine sık sık emmeye başlıyor
Gece beslenmeden çok sağlıklı bir uyku uyumaları bence daha önemli
İyiyim kuzum. 3 gün mükemmel rutinimiz varsa, 5 gün uykusuzluk, huzursuzluk yaşayarak büyümeye devam ediyoruzKızlar ben burayı sürekli takip edemiyorum temmuz annesi değilim. @yildizsavascisi 'nın bebeğinden haber var mı? Kazen tekrar yazmış mı bir şey?E c e Sen nasılsın canım bebik nasıl?
Senin kızın 1. Sınıfa mı başlayacak3 hasta cocuga bakılır ama 1 tane hasta bebege bakmak xor.
Agızlarından nefes almayı bılmıyorlar zaten .
En onemlı sey beslenmesı sıkıntı. Burnunu ne kadar acsan da nefes almadı sıkıntı.
.
Maşallah benım kız cok sık hasta olmaz. Umarım aynı sekılde devam eder
EvetSenin kızın 1. Sınıfa mı başlayacak
Gece sütü daha doyurucu ve hazmı daha uzun sürüyorAynen canım bizimde gece ilk uykusu uzun oluyor sonra 2 saate uyanıyor i, dediğin gibi bende öyle yapayım bu gece uyandırmayayım. 2 saate alışınca gece sanki aç kalıyormuş gibi hissediyorum
Sen ne zaman işe basliyorsun , bu dönem evdesin dimiBu sene yazdırdım valla yarım gün abisiyle gidip gelecek1 ay denerim istemezse zorlamam bakalım şimdi hevesli
Ahh senın bır de 2 cocuk hasta olacakBu sene yazdırdım valla yarım gün abisiyle gidip gelecek1 ay denerim istemezse zorlamam bakalım şimdi hevesli
Ben 30 günlükken bıraktım gece uyandırıp emzirmeyi. Sarılık riski için 2 saate bir deniyor zaten. Şu anda 9 gibi emziriyorum 10a doğru uyuyor, 12de uykuda emziriyorum (emzirmezsem 2de kalkıyor çünkü) gece 5 gibi kendi kalkıyor emiyor sonra değişiyor hemen uyuduğu oluyor uymadığı oluyorGünaydın kızlar benim oğlan artık geceleri ilk uykusunu baya uzun uyuyor kaç saatte emzirmeliyim uyandırmıyorum ama acaba aç kalıyor mu diye endişeleniyorum. Kaç aydan sonra 2 saatten sonra emzirme başlanıyor şimdi hep 2 saatte emziriyorum bazen 2 saati bile bulmuyor
Kayınvalidem diyor ki rüyasında annesinin memesini gösteriyorlar ondan gülüyorBenimki kahkaha atıyor bazen korkuyorum.
Rüyada ne kahkaha attırır. Benle de gülüyor niye kahkaha atmıyor
Canım üşenme. Ben ilk cocukta üşendim mahvoldum. Yorgunluk bezginlik ağrı sızı hiç bir şey yapacak enerjim yoktu. Sa dökülmesi de ekstrasi. Şimdi düzenli vitamin aliyorum. Hiç biri yok uykusuzluk bile dokunmuyor.Bebişe gelince vitaminini veriyorum mesela ama kendime gelince hiç sıfıf düzenli ilaç içmedede iyi değilimAma saç için yapabilirim
Aspiratör kullanıyorum ben. öncesinde streamar mi ne adı bı burun spreyi var onu sıkıyorum. İki dk içinde çekiyorum. Mutlaka bir şeyler çıkıyor. Bu ara daha sık doluyur burnu. Havalar soğudu belki de ondandır. Ama bir şey fark ettim. Burnuna sprey değil de anne sütü sıkıp çektiğinde daha iyi temizleniyor. Ne varsa eskilerdeBu gece yine dağıldım.ben bu bebegi büyütmeyi öğrenirken geberip gitmem inş dertlene dertlene.
Gece uykusunda emziriyorum hafif bi gaz cikarip üstten uykuyu dagitmadan yatiriyorum ama sonra uyaniyorum ya nefes alamiyor gibi sesler cikariyor ya da genzi dolmus gibi horul horul sesler. Elleriule gözünü burnunu ovuşturuyor. Kolları tekrar soksam da kundaga nafile. Özellikle nefes alamiyor gibi olunca korkuyrm. Bu gece full uyandik uyuduk her gün sabah aksam mi temizlicem burnunu. Bu pompa seklindeki aspiratorü de kullanmak istemiyorum zarar gorcek burnu diye. Elektrikli aspirator alsam ne zaman kullanmaya başlayabiliriz?
Bir de doğru mu bilmiyorum ama gece uykusunda emip yattığı için ve ben de uyuyacağım için başının altına ince de olsa bir yastık koyuyorum.Bu gece yine dağıldım.ben bu bebegi büyütmeyi öğrenirken geberip gitmem inş dertlene dertlene.
Gece uykusunda emziriyorum hafif bi gaz cikarip üstten uykuyu dagitmadan yatiriyorum ama sonra uyaniyorum ya nefes alamiyor gibi sesler cikariyor ya da genzi dolmus gibi horul horul sesler. Elleriule gözünü burnunu ovuşturuyor. Kolları tekrar soksam da kundaga nafile. Özellikle nefes alamiyor gibi olunca korkuyrm. Bu gece full uyandik uyuduk her gün sabah aksam mi temizlicem burnunu. Bu pompa seklindeki aspiratorü de kullanmak istemiyorum zarar gorcek burnu diye. Elektrikli aspirator alsam ne zaman kullanmaya başlayabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?