Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar Migros sanal markette bezlerde indirim var sleepy 2. Ürün %60 indirimli almak isteyenler bakabilir. Diğer markalarda da var indirim

Eklentiler

• F2F971A4-47EF-452F-929A-9ECFB4A5C683.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
Cok şükür aşımızda olduk biraz huzursuz gibu ama her zamanki hali bence

1 kg almış cok şükür boyuda 64 cm olmuş 3 gun banyo yaptirmiycam 1 cay kasigida parol verdim bakalim ilerleyen saatlerde ne beklicek bizi
Oyy maşallah Niye geç oldu aşısı 2 ayı geçmedimi sizin

Kızlar 10 yıldır aralıksız çalışan biriyim yaşım da kücük daha 30 olmadım :) hem okudum hem calistim bu sebeple de pek ev isiyle evle ilgili şeylerden hoslanmam zorunluluktan yaparım eşim de yardimci olur. bir anda 2 aydır evde olunca tükenmislik sendromuna girmis gibi hissettim evet cocugumu seviyorum cok sukur Rabbim onu bana vermis saglicakla mutlulukla buyusun insallah. İse donup donmemekte tereddutteyim. Bebisim 4 aylik olunca yarim gun ise gitsem mi gitmesem mi babamız sehir dısında olacak 1 yasina kadar biz de anneanne babanneyle yasayacagiz. Göcebe gibiyim. Sanki kimse olmadan ben bu cocukla basa cikamayacakmisim buyutemeyecekmisim gibi geliyor. Ruhum daraliyor sanki elim ayağımda zerre derman yok hissiyati var. Benim elim kalemden baska bisey tutmadi simdiye kadar o kadar garip geliyorki her sey.esim de yanimizda olamiyor bildiginiz robot gibiyim. Psikolojik yardim almaliiyim ise baslamali miyim?

Ah canım sorma aynı dert bende de var tek evde kalmaya korkuyorum çocukla ne yapacağımı bilmiyorum ki bende 27 yaşın dayım bi annem bi eşim var sagolsın ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum bende gecen gündelik bi işe gittim çocuk bakmak daha zormuş onu anladım bu duygum la nasıl başa cıkıcam bilmiyorum alışmam lazım

Bakıcak birileri varsa tabikide istiyosan çalışşl, çalışan annelerin hepsi öyle yapıyo Sen nasıl kendini rahat hissedersen anneninde mutluluğu önemli

Gebelikden önce epilasyona giden arkadaşlara bi sorum olucak,
1.hamilelikde ve doğumdan sonra eskisi gibi çıkmaya başladımı
2. Epilasyonda Hangi uygulamada etkisini gördünüz

Sleepy natural kullanıyorum canım iyi gibiydi nadiren kakada sızma oluyordu bu ara nerdeyse hep oluyor bacak kısmından.ciste sorun yok o hiç sizmiyor.yok 3+ değil benim kullandığım.
Aksi gibi daha yeni sleppy ekstra da aldım onu kullabmaya başlamadım naturalde sıkıntı cektiysem onda ne olcak çok merak ediyorum.
Bencede yaa açlık yoklukla ilgisi yok oranın yoksa benim bebe hep ac demektir

Öncelikle hislerin gayet normal canım hepimiz bir şekilde bu tarz şeyler düşündük yaşadık hissettik herkesin yaşantısı yaşam standartları ailesi çevresi farklı tabii ki ama senin yerinde olsam ilk önce çalışmadan eşim gittikten sonra bebekle vakit geçirip gezmeye baslardim.... babaanne anneanne ile zamanı nasıl geçeceğine bakardım baktım ki çok daralıyorum yarım gün işe giderdim... Birde ;; bebekle vakit gayet iyi gidiyor sosyal aktivitelerinde yerinde olursa hiç işe gitmezdim eşim gelene kadar o şekilde takılırdım yani bence ilk önce işe başlamadan bir dene bakalım nasıl geçecek zaman mutlu olabilecek misin olamıyorsan dediğin gibi yarım gün işe başlarsın ama zaten bebek olduktan sonra eski hayatını hiçbir şekilde olmuyor yani her zaman aklının bir köşesinde bebeğin oluyor bir zaman kısıtlaması oluyor bunlara da zaten insan zamanla alışıyor

Gebelikden önce epilasyona giden arkadaşlara bi sorum olucak,
1.hamilelikde ve doğumdan sonra eskisi gibi çıkmaya başladımı
2. Epilasyonda Hangi uygulamada etkisini gördünüz
Hamilelikte de doğurduktan sonra da çok bir değişiklik olmadı. Once lazer epilasyona gittim .bacak kol kolalti ve yüz için. Bacak çabuk bitti belli yerler hiç bitmedi .mesela diz bitmedi ya da üst bacağın bazı yerleri. Yüz bitmedi ama bıyık bölgesi hiç çıkmadı. Kol daha kötü oldu .özellikle üst kol simsiyah oldu benim .Yani lazer tetikledi .genitale gitmedim .sonra dedim bu böyle olmaz .hep aynı yerler bitmiyor .Braun un 400 bin atislik makinesi var onu aldım. Üst kolu çok inceltti.yuzume de yaptım. Hamilelikte 3 ayda bir yaptım yüzüme. Kollarıma ve kol altına yaptım. Karnıma yastık bağladım. Kollara da bir iki kere yapmışımdır. Çok çıkmadı bile. 2.5 aydır vücuda 1 kere yaptım. Bacaklarda yok zaten .Yani beni etkilemedi .iyiki öncesinde yaptirmisim .Hamilelikte hiç o dertlerle ugrasmadim

Extra yı açtın mı bilmiyodum ama kalıp olarak büyük geldi benim bebişe, naturel 3 inşallah olur bayada aldım

Genelde diyolardı ya hamilelikle hormonlar değişiyooo tekrar çıkmaya başlıyo diye , oyuzden merak ettim biraz. Kışın belki bende koltuk altı, dizaltı bacak ve genital için gidicem acıcak diyw çekinip yazılamıyorum ama cidden artık sıkıldım. Milletin bacakları dümdüz benimki çilek gibi nokta nokta

Emzirme döneminde gidiliyor mu peki

Extra yı açtın mı bilmiyodum ama kalıp olarak büyük geldi benim bebişe, naturel 3 inşallah olur bayada aldım
Açtım 1 tane denedim extra gercekden büyük su an onu kullanmiyorum o yüzden.ciste oda sorun yapmadı ama bilmiyorum diğerinde yapar mı.kullanabiliriz inşallah

Bende 27 yaşındayım ilk çocuğumuz tayin sebebi ile Bursa'ya geldik burda sadece teyzme var oda 1.5 saat uzaklıkta ailem uzakta
Bı şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum eşimde yardmci oluyor
Bazen kendimi yetersiz hissediyorum
Buraya bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum sizlerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum

Bende aynı durumdayım ilk cocuk herkes yakın ama herkes uzak bana tek başıma bakıyorum arada annem geliyor detaylı temizliği ancak ozaman yapıyorum onun haricinde gelen herkes benden hizmet bekliyor oyuzden gelmesinler daha iyi modundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…