Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Eşim izinli olduğu zamanlar temizlik yapıyorum diger günler kahvatiyi zor yapıyorum

Eskiler çocuğu erken oturtunca olur diyomus uzmanlar da belli kriterlere uyuyorsa destekli oturtmaya başlayın diyor hiç anlamadım
Bende dünn böyle bonbeli oturuyodum şey dediler kemiği batar oturtma diye. Erken değilmiki oturtmak için dahaaa, ben yatay pozisyonda yavaş yavaş yapıyorum

Gebelikden önce epilasyona giden arkadaşlara bi sorum olucak,
1.hamilelikde ve doğumdan sonra eskisi gibi çıkmaya başladımı
2. Epilasyonda Hangi uygulamada etkisini gördünüz
Hayır canım eskisi gibi çıkmıyor...
Buzlu epilasyon 10 seans gittim tek fark koltuk altim terleyince eskiden hiç kokmazdı şimdi kokuyor

Hayır canım eskisi gibi çıkmıyor...
Buzlu epilasyon 10 seans gittim tek fark koltuk altim terleyince eskiden hiç kokmazdı şimdi kokuyor
Buzlu genelde işe yaramıyo diyolar yaradı demekki diğerineee cesaret edemem çünkü…
Ben koltuk altı kokusu için tereson diye bişi aldım o baya etkili ne terletiyl ne koku oluyo çok iyi bişi ,

Bence psikolojik yardım almalısınız. süreç sonunda daha sağlıklı karar vereceğinizi düşünüyorum

4 günlüğüne köyümüze gittik bugün döndük... iyi geldi dediginiz gibi... ve cocuk serinlikte daha bir rahatladi duzene bindi gibi hissettim... insallah dediginiz gibi cok guzel gecer...
Bakıcak birileri varsa tabikide istiyosan çalışşl, çalışan annelerin hepsi öyle yapıyo Sen nasıl kendini rahat hissedersen anneninde mutluluğu önemli
Seviniyordum bu bebek mucize gibi gelmisti bize sansa babamiz gitti... bebegi hem anne hem babadan mahrum birakmak da istemiyorum. Bilmiyorum sanirim lohusalik sendromlari gecmedi

Eşim izinli olduğu zamanlar temizlik yapıyorum diger günler kahvatiyi zor yapıyorum
Aman oda işte iki hoppidik hoppidik sonra annesi acikmis bu bu arada emzirmiyorum biberonla veriyorum anne sütünü al icir işte ama yok nerdee
Bende dünn böyle bonbeli oturuyodum şey dediler kemiği batar oturtma diye. Erken değilmiki oturtmak için dahaaa, ben yatay pozisyonda yavaş yavaş yapıyorum
Yüzüstü koyunca dirsekleri üzerinde kafasını kaldırıyorsa sırt üstü pozisyonda tekmeleme ve ellerinden tutup kaldırırken kafasını da kaldiriyosa yavaş yavaş başlamak gerekiyormuş destekli oturtma egzersizlerine

Aaaa bunların hepsini yapıyo artık , emzirme yastıyla oturma provaları yapıyoruz devam ediyim

Kesinlikle git öyle güzel ki pürüzsüz olması yıllardır bacaklarımı almıyorum. İstediğin her şeyi giyiyorsun .hiç acımıyor ayrıca ağda daha kötü cokk daha kötü.

B
Benimki sadece dirsekleri üzerinde durmuyor diğer ikisini yapıyor acaba 3 ay bitince denesem mi erken mi

Aaaa bunların hepsini yapıyo artık , emzirme yastıyla oturma provaları yapıyoruz devam ediyim
Bende yavaş yavaş başlamıştım çevremdeki çok bilen sesler eğesi batar diyip durdu araştırıyorum tıpta yeri yok uzmanlar eğe nedir nerededir bilen bize de söylesin diyo o derece yani bugün de biraz huysuzlaninca acaba mi filan dedim de gaz mış o birde yüzüstü pozisyonda önce çapraz el ayak birleştirmeyi denedim birlesmedi masaj yaptım birleşti kaslar gevsiyor millet eğeyi yerine oturttum diyor

B

Benimki sadece dirsekleri üzerinde durmuyor diğer ikisini yapıyor acaba 3 ay bitince denesem mi erken mi
Valla youtube da bi uzman var çok güzel anlatmış bu konuları baya araştırdım kitaplar ve farklı sitelerden de kati gıdaya geçmek için bebeğin oturabilmesi gerekiyor 3bucuk - 4 ay arası destekli 6-8 ay arasi desteksiz oturmaya başlamalı siz oturtmak icin 6 ayi beklerseniz ek gida da zorlanirsiniz bebek kendini belli eder kalkmak istiyorsa zorla yatirmayin yavaş yavaş zorlamadan deneyin diyor.
Sen biraz daha bekle takip et farkedersin zaten sonra yavaş yavaş dene istersen

Bizimkide bu canim dişi aynimi sendeki ile
Ben almadım ki bunu canımcım. Parasını verdim eczanede kaldı. Soğuk zincir ile korunması gerekiyor. Aşıyı yaptıracağım zaman gidip eczaneden alacağım. Yüklü bir zaman geleceği için şimdiden aldım. Ama ismi rotarix. Muhtemelen aldığınla aynı.

Buzlu genelde işe yaramıyo diyolar yaradı demekki diğerineee cesaret edemem çünkü…
Ben koltuk altı kokusu için tereson diye bişi aldım o baya etkili ne terletiyl ne koku oluyo çok iyi bişi ,
Ay eşimde gidiyor buzluya acaba ondan mı işe yaramadı 8 seans olacak adamın sırtı kolları çoğaldı resmen ama bende neredeyse bitti sadece genital alt kisimlar kaldı biraz

Bu eğe iye batması nedir ? Tıpta yeri yok. Arkadan çapraz el ayak birlesiyorsa normalmiş birlesmiyorsa eğe si batmış demekmiş benimkinin birlesmiyor batmış mi yani
Aynen batarmış eğesi. Annem çok der bebeişe de yaptı bana da öğretti pusette çok yatırınca felan masaj yapıyorum. Devamlı yattığı için sırtı batıyor aynı gaz sancısı gibi

Benim bebek gün icinde çok aktif .Ha uykusu gelince çok tembel meme bile emmez .pusetten kayıyor artık. Kendi kendine ittire uç tarafa geliyor .ayakları çok hareketli .Ne zaman hareketlenmeye başladı gazını da kendi cikardi .Ben bir şey yapmıyorum artık. Kendi tepinirken gidiyor öyle dediğin gibi bunun ayı yok .bebek istiyorsa oturtulur. Ne bileyim ben hep ayları beklemek gerekir diye dusunmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…