Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen batarmış eğesi. Annem çok der bebeişe de yaptı bana da öğretti pusette çok yatırınca felan masaj yapıyorum. Devamlı yattığı için sırtı batıyor aynı gaz sancısı gibi
Evet annem beni erken oturtmuş benim öyle olmuş
Sürekli yeşil kaka yapıyormuşum. Biri demiş egesi batti diye .çekmiş bir şeyler yapmış benim geçmiş
Kaka olayı ne kadar doğru onu bilmiyorum

Evet annem beni erken oturtmuş benim öyle olmuş
Sürekli yeşil kaka yapıyormuşum. Biri demiş egesi batti diye .çekmiş bir şeyler yapmış benim geçmiş
Kaka olayı ne kadar doğru onu bilmiyorum
Bnm çocukta yeşil kaka yapıyor arada ama sanmam eğesi battığını çünkü ben düzenli çekerim. Özellikle gaz sancısında iyi oluyor çünkü ağzı aşağı yatırıyoruz ya karnı üzerine ona faydası oluyor.

Tabi herkes doktorlardan daha iyi bildiklerimi sanıp akıl verirler öyle biz bildiğiöizi yapalım daha iyi Yavaş yavaş zaten hemen olmaz

Kesinlikle git öyle güzel ki pürüzsüz olması yıllardır bacaklarımı almıyorum. İstediğin her şeyi giyiyorsun .hiç acımıyor ayrıca ağda daha kötü cokk daha kötü.
Gidicem yaaa bıktım artık valla gerçi benim bacakda fazla yok ama olsun o az olması nokta nolta görüntü bile nefret

Ay eşimde gidiyor buzluya acaba ondan mı işe yaramadı 8 seans olacak adamın sırtı kolları çoğaldı resmen ama bende neredeyse bitti sadece genital alt kisimlar kaldı biraz
Benim mesela sarışın olduğum için az çıkıyo bacağımda mesela diz altı sadece önlerde az var fln belkide oyuzden biz kadınlarda buzlu bşraz daha etki gösteriyo. Erkekelrrin çok var ona buzlu etki etmez sanırım
Hele tanıdığım vardı buzluya 3 sene gitti azalmadı alexsandraua giitti 2 seansda genitalde baya baya azalma oldu ama oda acılıymış

Çok bile devam ettirmişsin bence emzirme kuralını
Acıkınca uyanır elleme. Uyku da beslenme kadar önemli. Büyüme hormonları salgılanıyor.

Bu eğe iye batması nedir ? Tıpta yeri yok. Arkadan çapraz el ayak birlesiyorsa normalmiş birlesmiyorsa eğe si batmış demekmiş benimkinin birlesmiyor batmış mi yani

Duymuştum ama hiç çocuklarımda denemedim. Korkarım ben bir şey olur diye kemiklerine.
Çok ağlayan, huzursuz bebekler için denir genelde. Doktorlar kabul etmiyor.

Bizimki de o dönemde uzun uyurdu .derdim derin uykuda ya ondan acıktığıni bilmiyor .yok öyle bir şey. Şimdi acıkınca uyanıyor kendi .istemezse uyanmıyor. Ben de gündüz 2 saatte bir emziriyorum ama kendi istiyor .kucağıma alınca göğsüme yaklaşıp hızlı hızlı nefes alıyor. Gündüz emsin ben razıyım hem vakit geçiyor hem kilo alıyor

Bir de benimki gece uyanıyor emzirince uyanmadan devam ediyor .o yüzden gece emse de bir şey olmuyor .hatta iyi doyduysa 2.uykusu da uzun oluyor .mesela bugün tam doymadı ya da kundagi açıldı bilmiyorum 2.uykuda 2.5 saat kaldı

Başka yerden eski usul olandan almak lazım o zaman gitti paralar boşa bide o kadar canı yandı

Benim kızçe dün yine doğru düzgün uyumadı gaz sancısı mahvediyor yawruyu gece 2 ye doğru zor uyutabildim kızlar nurse Harvey kullananlar şurup daha etkili demiştiniz sanki nasıl kullanıyorsunuz Bi aydınlatın beni onu alayım diyorum bir de sap simplex bir işe yaramıyor

Günde 4 kere veriyorum ben aç karnına genelde
2.5 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…