Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun umarım hızlı düşmemiştir nasıl durumu... en korktuğum şey olmuş kafamda bir sürü soru oldu ama sorup seni darlamak istemiyorum vakit olursa sen yaz aydınlat bizi
Yanında yastıklar varmış. Önce onlar düşmüş. Sonradan da ses geldi. Yavrum düşmüş. Yastıklara düşmemiş, üstelik yatak da yüksekti hemen aldım kucağıma 5 sn bile ağlamadan sakinleşti. İns çok canı yanmamistir diye düşündüm.Biraz oyaladik, emzirdim. Bekledim başını. Şükürler olsun iyi

Çok geçmiş olsun yavrucağa en korktuğum şey benimde

Çok geçmiş olsun

Canım eşin de olmayacaksa evde iyice daralirsin. Hazır bakacak annane babanne de varsa bence ise başla senin için iyi olur. İse gittigin zamanlarda kendi başına kalır kendini dinlersin. Evden uzaklaşmış olursun. Sana iyi gelir bence.

Çok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza resmen. Yanina almadan olmuyor. Alınca da bu dert ben de hep yastık koyuyorum. Ama o da garanti değilmis meğer.

Çok şükür canim Bir daha olmaz inşallah Allah'ım korusun... Ben de yatak odasının halılarını sermemiştim bugün temizleyeyim de sereyim bari en azından biraz daha yumuşak bir yere düşer düşse de Allah korusun yoksa direkt beton .. vallahi gözüm korktu zaten hareketlendiler kendilerini aşağı doğru çekiyorlar ayaklarla vura vura

Kesinlikle halı iş görür ama ins hiçbiri düşmez bızim ince bir kilim var

Kızlar epilasyon konusunda açık renk ten koyu renk tüy için alexandrite en iyisi. Genel olarak en iyi cihaz bence bu. Ama sarı tüy için hiçbir cihaz işe yaramıyor.

İğneli kesin çözüm tabi kan problemi olanlarda ben gibi yapınca izi geçmiyor onu da yaptıramıyorum. Ben Alex ile yıllar önce yaptırdım birkaç bölge ve bir bölge hariç ilk yapıldığı gibi duruyor.

Benim gebelik sonlarında göbek ve karın çevresinde tüylenme oluştu ve hala da gitmedi. Başka tüylenme artışı olmadı hiç. İnternette dökülecek diyor ama aynı şuan. Sizde de var mı ve geçer mi ne diyorsunuz?

Kızlar su eylul Öztürk ün gaz damlasini alan biri vardı kullaacakdi sanki nasıl geldi merak ettim okuyorsa.fit alive marka

Çok bile devam ettirmişsin bence emzirme kuralını
Acıkınca uyanır elleme. Uyku da beslenme kadar önemli. Büyüme hormonları salgılanıyor.
Bu gece elemedim kendisi uyanınca emzirdim bundan sonra öyle yaparım artık
Aynen canım bundan sonra benDe geceleri kendi uyanınca emzircem dediğin gibi gündüzleri kendisi 2 saat olunca ya da olmadan istiyor sık emziriyorum bende bakalım kontrolümüz var ne kadar kilo almış

Bir de benimki gece uyanıyor emzirince uyanmadan devam ediyor .o yüzden gece emse de bir şey olmuyor .hatta iyi doyduysa 2.uykusu da uzun oluyor .mesela bugün tam doymadı ya da kundagi açıldı bilmiyorum 2.uykuda 2.5 saat kald
Aynen benim oğlanda gece emmeye kalkınca tekrar uyumaya devam ediyor çok şükür, ilk uyku uzun oluyor sonra 2 saat kesin bademde geçiyor yavaş yavaş oturacak uyku düzenleri de inşallah

Kızlar su eylul Öztürk ün gaz damlasini alan biri vardı kullaacakdi sanki nasıl geldi merak ettim okuyorsa.fit alive marka
Ben henüz almadım almayı düşünüyordum eczane ürünü değilmiş internette satılıyormuş yorumlarda da bazısı iyi yazmış bazısı etkisiz.. Alsam mı almasam mı nerden alsam bilemedim böyle ürünlerin ty satıcılarına pek güvenemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…