- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.101
Yanında yastıklar varmış. Önce onlar düşmüş. Sonradan da ses geldi. Yavrum düşmüş. Yastıklara düşmemiş, üstelik yatak da yüksektiGeçmiş olsun umarım hızlı düşmemiştir nasıl durumu... en korktuğum şey olmuş kafamda bir sürü soru oldu ama sorup seni darlamak istemiyorum vakit olursa sen yaz aydınlat bizi
Çok geçmiş olsun yavrucağaYanında yastıklar varmış. Önce onlar düşmüş. Sonradan da ses geldi. Yavrum düşmüş. Yastıklara düşmemiş, üstelik yatak da yüksektihemen aldım kucağıma 5 sn bile ağlamadan sakinleşti. İns çok canı yanmamistir diye düşündüm.Biraz oyaladik, emzirdim. Bekledim başını. Şükürler olsun iyi
Çok geçmiş olsunYanında yastıklar varmış. Önce onlar düşmüş. Sonradan da ses geldi. Yavrum düşmüş. Yastıklara düşmemiş, üstelik yatak da yüksektihemen aldım kucağıma 5 sn bile ağlamadan sakinleşti. İns çok canı yanmamistir diye düşündüm.Biraz oyaladik, emzirdim. Bekledim başını. Şükürler olsun iyi
Valla bilmem ben topu attım artık. Bu yaşta benden başka çıkmaz.Tekrar bebede olabilri bu viatminlerle dikkat etmek lazim bak
Canım eşin de olmayacaksa evde iyice daralirsin. Hazır bakacak annane babanne de varsa bence ise başla senin için iyi olur. İse gittigin zamanlarda kendi başına kalır kendini dinlersin. Evden uzaklaşmış olursun. Sana iyi gelir bence.Kızlar 10 yıldır aralıksız çalışan biriyim yaşım da kücük daha 30 olmadım :) hem okudum hem calistim bu sebeple de pek ev isiyle evle ilgili şeylerden hoslanmam zorunluluktan yaparım eşim de yardimci olur. bir anda 2 aydır evde olunca tükenmislik sendromuna girmis gibi hissettim evet cocugumu seviyorum cok sukur Rabbim onu bana vermis saglicakla mutlulukla buyusun insallah. İse donup donmemekte tereddutteyim. Bebisim 4 aylik olunca yarim gun ise gitsem mi gitmesem mi babamız sehir dısında olacak 1 yasina kadar biz de anneanne babanneyle yasayacagiz. Göcebe gibiyim. Sanki kimse olmadan ben bu cocukla basa cikamayacakmisim buyutemeyecekmisim gibi geliyor. Ruhum daraliyor sanki elim ayağımda zerre derman yok hissiyati var. Benim elim kalemden baska bisey tutmadi simdiye kadar o kadar garip geliyorki her sey.esim de yanimizda olamiyor bildiginiz robot gibiyim. Psikolojik yardim almaliiyim ise baslamali miyim?
Çok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza resmen.Yanında yastıklar varmış. Önce onlar düşmüş. Sonradan da ses geldi. Yavrum düşmüş. Yastıklara düşmemiş, üstelik yatak da yüksektihemen aldım kucağıma 5 sn bile ağlamadan sakinleşti. İns çok canı yanmamistir diye düşündüm.Biraz oyaladik, emzirdim. Bekledim başını. Şükürler olsun iyi
Çok şükür canim Bir daha olmaz inşallah Allah'ım korusun... Ben de yatak odasının halılarını sermemiştim bugün temizleyeyim de sereyim bari en azından biraz daha yumuşak bir yere düşer düşse de Allah korusun yoksa direkt beton .. vallahi gözüm korktu zaten hareketlendiler kendilerini aşağı doğru çekiyorlar ayaklarla vura vuraYanında yastıklar varmış. Önce onlar düşmüş. Sonradan da ses geldi. Yavrum düşmüş. Yastıklara düşmemiş, üstelik yatak da yüksektihemen aldım kucağıma 5 sn bile ağlamadan sakinleşti. İns çok canı yanmamistir diye düşündüm.Biraz oyaladik, emzirdim. Bekledim başını. Şükürler olsun iyi
Maalesef artık hareketliler . Yavaştan dönüyor daÇok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza resmen.Yanina almadan olmuyor. Alınca da bu dert ben de hep yastık koyuyorum. Ama o da garanti değilmis meğer.
Kesinlikle halı iş görür ama ins hiçbiri düşmezÇok şükür canim Bir daha olmaz inşallah Allah'ım korusun... Ben de yatak odasının halılarını sermemiştim bugün temizleyeyim de sereyim bari en azından biraz daha yumuşak bir yere düşer düşse de Allah korusun yoksa direkt beton .. vallahi gözüm korktu zaten hareketlendiler kendilerini aşağı doğru çekiyorlar ayaklarla vura vura
Yaşım 29 bendende çıkmazValla bilmem ben topu attım artık. Bu yaşta benden başka çıkmaz.
Canim gecmis olsun melekler korumuş kuzumuKesinlikle halı iş görür ama ins hiçbiri düşmezbızim ince bir kilim var
Şurup mu damla mı kullanıyorsun canımGünde 4 kere veriyorum ben aç karnına genelde
2.5 ml
Bu gece elemedim kendisi uyanınca emzirdim bundan sonra öyle yaparım artıkÇok bile devam ettirmişsin bence emzirme kuralını
Acıkınca uyanır elleme. Uyku da beslenme kadar önemli. Büyüme hormonları salgılanıyor.
Aynen canım bundan sonra benDe geceleri kendi uyanınca emzircem dediğin gibi gündüzleri kendisi 2 saat olunca ya da olmadan istiyor sık emziriyorum bende bakalım kontrolümüz var ne kadar kilo almışBizimki de o dönemde uzun uyurdu .derdim derin uykuda ya ondan acıktığıni bilmiyor .yok öyle bir şey. Şimdi acıkınca uyanıyor kendi .istemezse uyanmıyor. Ben de gündüz 2 saatte bir emziriyorum ama kendi istiyor .kucağıma alınca göğsüme yaklaşıp hızlı hızlı nefes alıyor. Gündüz emsin ben razıyım hem vakit geçiyor hem kilo alıyor
Aynen benim oğlanda gece emmeye kalkınca tekrar uyumaya devam ediyor çok şükür, ilk uyku uzun oluyor sonra 2 saat kesin bademde geçiyor yavaş yavaş oturacak uyku düzenleri de inşallahBir de benimki gece uyanıyor emzirince uyanmadan devam ediyor .o yüzden gece emse de bir şey olmuyor .hatta iyi doyduysa 2.uykusu da uzun oluyor .mesela bugün tam doymadı ya da kundagi açıldı bilmiyorum 2.uykuda 2.5 saat kald
Ben henüz almadım almayı düşünüyordum eczane ürünü değilmiş internette satılıyormuş yorumlarda da bazısı iyi yazmış bazısı etkisiz.. Alsam mı almasam mı nerden alsam bilemedim böyle ürünlerin ty satıcılarına pek güvenemiyorum daKızlar su eylul Öztürk ün gaz damlasini alan biri vardı kullaacakdi sanki nasıl geldi merak ettim okuyorsa.fit alive marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?