Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haklısın ne diyim insan guvenemiyor.eylul Öztürk ün kendi markası bu ben hatırlıyorum Instagram'da anlatiyordu kendi çocukları bebekken çok iyi geldi falan diye.banada bir arkadaşım onerdi bana çok iyi geldi bebek için tüm damlaları denedim fayda etmedi en son ben bunu kullandım iyi geldi dedi.o verdi zaten banada dedim iyi gelirse bende yine alırım bana da iyi geldi çok şaşkınım beklemiyordum bu kadar fark edeceğini.hicbirine guvenemiyorsan ve denemek istiyorsan kendi sitesinden al bence Trendyol satıcılarından ziyade.fit alive diye sitesi var. Bende başka kullanınca iyi gelen biri varmı diye merak ediyorum tesadüf mü kesildi diye ama tam damlayı kullandım sonra kesildi yani.

Selam kızlar bizim bebeyi gece artık odasında yatırıyorum. Yatakta sağa sola dönerken bile uyanmaya başlamıştı artık. Kiwi marka bebek telsizi aldım. Uyuyakalır ağladığını duymazsam diye.. Gece uykusuna saat 10 gibi geçiyor 2 buçukta uyanıyor emzirmek için odasına gitmek daha iyi oldu açıkcası yanımdayken gözümü açamıyordun şimdi biraz daha ayık oluyorum yer değiştirdiğim için.. Bir sonrakinde de 6 buçukta uyandı tekrar emzirmeye odasına gittim. İlk akşam rahat geçti diyebilirim. Sabah babamız işe gidince beraber yatakta uyukladık tabi onun tadı başka Var mı benim gibi odasını ayıran veya düşünen merak ettim..

Ben şuan geceleri ayıramıyorum duymam diye ama gündüzleri hep yatağına yatırıyorum kamerayla izliyorum en azından alışsın diye
İyi yapmışsın bende süper uyanma süreleride baya varmış seninkinin benimki 2-2,5 saatte bi uyanıyo

Ha tamam canım sitesine bakmak aklıma gelmemişti sitesine bakayım ordan alabilirim teşekkür ederim ya dün gece çok kötü geçti Bi an alıp hastaneye götürecektim artık o yüzden denemek istiyorum tabi ki

Ben şu an için ayıramam canım seninki Büyük cesaret benim için....geçen burada arkadaş yazmıştı uykusunda boğulmak üzereyken uyanmış hastaneye götürmüşler ben aynı odada bile tetikte yatıyorum başka odaya şu an yatıramam biraz pipirikliyim maalesef

Allah korusun evlatlarımızı canım yastıksız direk yorganın üstüne yatırıyorum bir de telsiz kıpırdansa bile ses çıkartıyp o hareket sensörü varmış öncelikle allaha emanet tabi..

Benim minik kuşta öyleydi 3. Ayda güncelleme geldi sanki bir anda uyku süresi uzadı geceleri. Gündüzleri de kuş uykusuna geçti iş yaptırmıyor oyun istiyor

Hastane harici başka bir laboratuvara daha idrar örneği verdik, orada enfeksiyon falan hiçbir şey çıkmadı. Şikayetler de azaldı. Anlamadım vallahi bir şey
800 gr almıs git gide azalıyor minyon bebek olacak gibi 4 dü 4800 olmus ilk kızım 1 aylıkken 5 kg Du ay kıyaslamadan edemiyorum off annem biraz dinledi beni annelik cok zor hele arası yakınsa yardım edenin de yoksa
İyi değil mi? 60. günde tam 2 aylık kontrolünde 4900 çıktı benim kızım da. Doktor iyi dedi

Benim minik kuşta öyleydi 3. Ayda güncelleme geldi sanki bir anda uyku süresi uzadı geceleri. Gündüzleri de kuş uykusuna geçti iş yaptırmıyor oyun istiyor
Ayyy hadi bakalım inşallah bizimkide geceleri inşallah uzar, allahdan uyumaya devam ediyo ama işte çok sık acıkıyoo bakalım

Merhabalar anneler. Ben Agustos annesiyim. Böyle bir sorunum var belki karşılaşan vardır yardımçı olurfu

Eklentiler

• 89D1D758-45FE-4901-94EE-0817F37E1F15.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 70
Merhabalar anneler. Ben Agustos annesiyim. Böyle bir sorunum var belki karşılaşan vardır yardımçı olurfu
Yani yardımcı olamam belki amaaa benimde bazen öyle yapıyor, bırakıyo sonra alıyo bırakıyo sonra alıyo habire uğraşıyorum genelde sağ göğüsüme yapıyor onuuu , sol göğüsümü bırakmadan emiyo genelde

Yok ben zorlasam hemen kusarVe bağırıyo İnatçı benim kızın. Napiyim bilemedim

He tamam canım sitesine bakmak aklıma gelmemişti sitesine bakayım ordan alabilirim teşekkür ederim ya dün gece çok kötü geçti Bi an alıp hastaneye götürecektim artık o yüzden denemek istiyorum tabi ki
Geçmiş olsun canım oluyor işte öyle şeyler arada bir anları bir anlarini hiç tutmuyor.dene bakalım fayda edecek mi, bende 3 4 gün sonra fark etmeye başlamıştı.

Malesef o bendim ..
Tabi tercih meselesi ama ben de asla bırakamam yaşadığım o anı hayat boyu unutamam . Yaşlandım resmen ..
Üstelik isterse dünyanın en iyi cihazı olsa , bozulur psıkolojısıyle bıle guvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…