Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım peki siz o durumda hastaneye gidene kadar ki süreç nasıl oldu ne yaptınız nefes alabilmesi için

Aynı cihaza gitmişiz ..
Valla benim son aylara doğru türedi ve hiç öyle dökülme falan olmadı . Sezeryan yerimde de var hafif , yıne aynı cıhaza gıdıcem bnim için en ıyısı o .
Fakat lazer o bölgeye atış olması durumunda deride herhangı bı olumsuzluga sebep verır mı onu endıse edıyorum .

Kızlar benim bebeğin burnu dolu gibi ya siz aspiratör nasıl kullanıyorsunuz bize Dr kullanmayın demişti ara ara serum fizyolojik sıkıyorduk biz bugünlerde sümük gelmeye başladı burnundan onları kulak çöpüyle fln alıyorum ama bir kez denedik bu aspiratör işini korka korka yapamadık sanki tam açılmadı

Canım peki siz o durumda hastaneye gidene kadar ki süreç nasıl oldu ne yaptınız nefes alabilmesi için
çok hızlı şekilde düz ve sıvazlayarak sırtına vurma hareketı yaptım . Ağzının içi tükürükle doluydu .
Yani bn yan yatırdığım halde basını duz cevırıp oldu bu olay .
Çokdikkat edın , yan yatırdım artık güvende dıye bısey yok .. Akciğerine aspire etmesi halinde anı bebek ölümü sendromu teşhisi oluyor .
Üstelik bu durum gece gunduz farketmeksızın olabılır .. Acıklası evı b*kda göturse umrumda degıl

Boşver evi ya Allahım korusun tüm bebişleri Allah böyle korkular yaşatmasın bir daha sana da canım

Mutlaka gögüs ucunu emzirirken sık ya da önden 3cc de olsa sağım yap .
Benim şuan yaşadığım reflü probleminin tek sebebi tazyikli emzirmek oldu . Bilmeden buna sebebiyet vermişim
Bendede yaranma ihtimalı var. Bazen öksürüp kusuyo. Çok teşekkür ederim bilgi için

Kızlar gece 12'den geri en fazla 3-4 saat uyanık kaldı. Normalde doğru dürüst uyumayan bir bebek. Ateşi falan da yok korkulacak bir şey mii

Senınkı obur kız hem mama hem meme verıyorsun buna ragöen yetmıyor. Kabız olmuyor mu pekı ? Kac öğün mama verıyorsun ?
Yani saymıyorum genelde yarı mama yarı meme olarak gidiyorum diyelim. 2-2:30 saatte bi acıkıyo kesin veee bildiğinnn ağlıyo memeyi açana kadar dayanamıyo açlığa memede doymassa yine ağlıyo hemen mama yapıyorum bazen doyunca pamuk gibi valla korkuyorum çok kilo alıcak diyeee bana çok sık yiyo gibi geliyo hele geçen e bebekdeki çocuğu görünce daha çok korktum allahdan şimdiye kdar ayda 1 kilo alıyo normal gidiyo
Kabız olmuyo 2 günde bi illa yapıyo kakasını bazen 1günde bide yaptığıda oluyo , aamaaa her bezde kaka görmüyorum ben acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…