- 15 Mart 2021
- 1.767
- 2.908
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.141
Emerken ses çıkarıyor mu ?Merhabalar anneler. Ben Agustos annesiyim. Böyle bir sorunum var belki karşılaşan vardır yardımçı olurfu
Gaz olabilir burnu dolu olabilir memede tazyik olabilir uyku saati kaçmış olabilirMerhabalar anneler. Ben Agustos annesiyim. Böyle bir sorunum var belki karşılaşan vardır yardımçı olurfu
Alıp deneyince yazarım burdanGeçmiş olsun canım oluyor işte öyle şeyler arada bir anları bir anlarini hiç tutmuyor.dene bakalım fayda edecek mi, bende 3 4 gün sonra fark etmeye başlamıştı.
Canım peki siz o durumda hastaneye gidene kadar ki süreç nasıl oldu ne yaptınız nefes alabilmesi içinMalesef o bendim ..
Tabi tercih meselesi ama ben de asla bırakamam yaşadığım o anı hayat boyu unutamam . Yaşlandım resmen ..
Üstelik isterse dünyanın en iyi cihazı olsa , bozulur psıkolojısıyle bıle guvenemem
Aynı cihaza gitmişiz ..Kızlar epilasyon konusunda açık renk ten koyu renk tüy için alexandrite en iyisi. Genel olarak en iyi cihaz bence bu. Ama sarı tüy için hiçbir cihaz işe yaramıyor.
İğneli kesin çözüm tabi kan problemi olanlarda ben gibi yapınca izi geçmiyor onu da yaptıramıyorum. Ben Alex ile yıllar önce yaptırdım birkaç bölge ve bir bölge hariç ilk yapıldığı gibi duruyor.
Benim gebelik sonlarında göbek ve karın çevresinde tüylenme oluştu ve hala da gitmedi. Başka tüylenme artışı olmadı hiç. İnternette dökülecek diyor ama aynı şuan. Sizde de var mı ve geçer mi ne diyorsunuz?
İşte zaman geçtikçe süt artıyormuş tokluk süresi uzuyormuşAyyy hadi bakalım inşallah bizimkide geceleri inşallah uzar,allahdan uyumaya devam ediyo ama işte çok sık acıkıyoo bakalım
Aaaaa iyiiii ozmanİşte zaman geçtikçe süt artıyormuş tokluk süresi uzuyormuş
çok hızlı şekilde düz ve sıvazlayarak sırtına vurma hareketı yaptım . Ağzının içi tükürükle doluydu .Canım peki siz o durumda hastaneye gidene kadar ki süreç nasıl oldu ne yaptınız nefes alabilmesi için
Tazyik sorunumuzGaz olabilir burnu dolu olabilir memede tazyik olabilir uyku saati kaçmış olabilir
Mutlaka gögüs ucunu emzirirken sık ya da önden 3cc de olsa sağım yap .Tazyik sorunumuznasıl baş ede bilirim
Senınkı obur kızAyyy hadi bakalım inşallah bizimkide geceleri inşallah uzar,allahdan uyumaya devam ediyo ama işte çok sık acıkıyoo bakalım
Boşver evi ya Allahım korusun tüm bebişleri Allah böyle korkular yaşatmasın bir daha sana da canımçok hızlı şekilde düz ve sıvazlayarak sırtına vurma hareketı yaptım . Ağzının içi tükürükle doluydu .
Yani bn yan yatırdığım halde basını duz cevırıp oldu bu olay .
Çokdikkat edın , yan yatırdım artık güvende dıye bısey yok .. Akciğerine aspire etmesi halinde anı bebek ölümü sendromu teşhisi oluyor .
Üstelik bu durum gece gunduz farketmeksızın olabılır .. Acıklası evı b*kda göturse umrumda degıl
Silikon gogus ucu denedın mı?Tazyik sorunumuznasıl baş ede bilirim
Bendede yaranma ihtimalı var. Bazen öksürüp kusuyo. Çok teşekkür ederim bilgi içinMutlaka gögüs ucunu emzirirken sık ya da önden 3cc de olsa sağım yap .
Benim şuan yaşadığım reflü probleminin tek sebebi tazyikli emzirmek oldu . Bilmeden buna sebebiyet vermişim
Aynı sorunları ben de yaşıyorum makineyle sağıyordum makine sağımını azalttım elle emzirme öncesi biraz boşalt göğsün çok doluysaTazyik sorunumuznasıl baş ede bilirim
Tazyikte işe yarıyor mu kız oSilikon gogus ucu denedın mı?
Ben gunduz onunla emzırıyorum
Hayır sağım yapıcam olmasa onu denerim. Faydası varmı tazyike?Silikon gogus ucu denedın mı?
Ben gunduz onunla emzırıyorum
Yani saymıyorum genelde yarı mama yarı meme olarak gidiyorum diyelim. 2-2:30 saatte bi acıkıyo kesin veee bildiğinnn ağlıyo memeyi açana kadar dayanamıyo açlığaSenınkı obur kızhem mama hem meme verıyorsun buna ragöen yetmıyor. Kabız olmuyor mu pekı ? Kac öğün mama verıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?