- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.161
Seninki cin gibi maşallah gözler acık ama senin için baya zor durum, peki uyanık kaldığında keyfi yerindemi yoksa ağlıyomuKızlar gece 12'den geri en fazla 3-4 saat uyanık kaldı. Normalde doğru dürüst uyumayan bir bebek. Ateşi falan da yok korkulacak bir şey mii
Çok yorulmuşsa bir gün önce oluyor öyleKızlar gece 12'den geri en fazla 3-4 saat uyanık kaldı. Normalde doğru dürüst uyumayan bir bebek. Ateşi falan da yok korkulacak bir şey mii
Mama meme karışık olduğu için her bezde görmemen normal her gün kaka yapması veya günaşırı yapması iyi bir şeyYani saymıyorum genelde yarı mama yarı meme olarak gidiyorum diyelim. 2-2:30 saatte bi acıkıyo kesin veee bildiğinnn ağlıyo memeyi açana kadar dayanamıyo açlığamemede doymassa yine ağlıyo hemen mama yapıyorum bazen doyunca pamuk gibi valla korkuyorum çok kilo alıcak diyeee bana çok sık yiyo gibi geliyo hele geçen e bebekdeki çocuğu görünce daha çok korktum allahdan şimdiye kdar ayda 1 kilo alıyo normal gidiyo
Kabız olmuyo 2 günde bi illa yapıyo kakasını bazen 1günde bide yaptığıda oluyo , aamaaa her bezde kaka görmüyorum ben acıkcası
Ben de 2,2,5 saat arası beslıyorumYani saymıyorum genelde yarı mama yarı meme olarak gidiyorum diyelim. 2-2:30 saatte bi acıkıyo kesin veee bildiğinnn ağlıyo memeyi açana kadar dayanamıyo açlığamemede doymassa yine ağlıyo hemen mama yapıyorum bazen doyunca pamuk gibi valla korkuyorum çok kilo alıcak diyeee bana çok sık yiyo gibi geliyo hele geçen e bebekdeki çocuğu görünce daha çok korktum allahdan şimdiye kdar ayda 1 kilo alıyo normal gidiyo
Kabız olmuyo 2 günde bi illa yapıyo kakasını bazen 1günde bide yaptığıda oluyo , aamaaa her bezde kaka görmüyorum ben acıkcası
İyi bari ozman normalll ozman bukadar acıkmasıBen de 2,2,5 saat arası beslıyorum
3 saat durmuyor aynen. Ama nette 3 saat yazıyor
değişiyo bazen hergün günde 1 kere yapıyo, bazen 2 günde bi , sanırum bu normal öyle gaz sancısıda fazla yok. Genelde ilk uyanırken oluyo çıkartmaya çalışıyoruz rahatlıyo sonraMama meme karışık olduğu için her bezde görmemen normal her gün kaka yapması veya günaşırı yapması iyi bir şey
Genellikle ağlıyor ve huzursuz açıkçası. Günün 12 saati uyanık oluyor keyifli olduğu 2-3 saat. Cidden zor bir bebekSeninki cin gibi maşallah gözler acık ama senin için baya zor durum, peki uyanık kaldığında keyfi yerindemi yoksa ağlıyomu
Heh, bir şey olmasın da. Gece acısını çıkarır muhtemelenÇok yorulmuşsa bir gün önce oluyor öyle
Yan yatırmak yanlışmış aslında aksine daha çok akciğerine kaçmasına sebep oluyormuş aklınızda olsun yanlış bilinen bir bilgi yani yan yatırmayın mümkün olduğu kadar geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın inşallahçok hızlı şekilde düz ve sıvazlayarak sırtına vurma hareketı yaptım . Ağzının içi tükürükle doluydu .
Yani bn yan yatırdığım halde basını duz cevırıp oldu bu olay .
Çokdikkat edın , yan yatırdım artık güvende dıye bısey yok .. Akciğerine aspire etmesi halinde anı bebek ölümü sendromu teşhisi oluyor .
Üstelik bu durum gece gunduz farketmeksızın olabılır .. Acıklası evı b*kda göturse umrumda degıl
Acıyor degıl mı ınsanKizlar sabah benimkinin karşısında mısır yedim beni baya izledii , şimdi agzinda bisey yiyormus gibi hareketler yapiyor spa ya taklitci oldular artikkk
Normal canım mama meme karışık Bi bebek daha görmüştüm o kabız oluyordu seninkinde problem yok maşallah diyelimdeğişiyo bazen hergün günde 1 kere yapıyo, bazen 2 günde bi , sanırum bu normal öyle gaz sancısıda fazla yok. Genelde ilk uyanırken oluyo çıkartmaya çalışıyoruz rahatlıyo sonraDöngü hep aynı
Bizimki öyle bir gün hiç uyumuyo gaz sancısı vs ertesi gün çok yorulduğu için hep uyuyo ben de Dr sorucam ama korkulacak bir durum yok uzun süreli uyursa arada emziriyorum ben uyumaya devam ediyorGenellikle ağlıyor ve huzursuz açıkçası. Günün 12 saati uyanık oluyor keyifli olduğu 2-3 saat. Cidden zor bir bebek
Heh, bir şey olmasın da. Gece acısını çıkarır muhtemelen
Çok şükür bi sıkkntı yok sanırım bu gaz kabızlık sorunlar 4 . Yda bitiyo inşallah sorunsuz atlatırızNormal canım mama meme karışık Bi bebek daha görmüştüm o kabız oluyordu seninkinde problem yok maşallah diyelim
Canım bende mama veriyorum 2-2:30 saatte bi 120 cc veriyorum ben ama artık benimkide az gelmeye başladı cc olarak büyüdükce fazla istiyolar sanırım. Ama ben vermemeye çalışıyorım . Ama Ben memede veriyorumKızlarr selamm nasılsınızbayadır giremiyordum arada okuyorum yazıcakken cıkmam gerekiyor. Nasıl bebişlerinizz iyidir inşallah zor günler geride kaldı gibi geliyor bazen bana bazen de deliriyor ama maaşallahh bizimki kikirdek gülmesiyle geçiyor herşey ben bişey sorucam biz maalesef ki emmeyi bıraktık sarılık oldugunda mamaya başlamştk sonra güzel emmeye başladı negüzel 40dan sonra cok stres sıkıntı yaşadım o sırada süt azaldı emmekte istemedi cok uğraştım cok vicdan yaptım ama olmadı. Şimdi sadece mama içiyor bi ara 100cc veriyordum 3 4 saatte bir içiyordu cok gaz sıkıntısı oldu sonra mamayı azaltaym dedim 90cc e düşürdüm şu bir kaç gündür 2saat olunca çıldırıyor cocuk 2saatte içmek istiyor bu sefer cok fazla oluyor diye vermek istemiyorum napcagmı şaşrdm sadece mama ile besleyen var mı acaba nekadar arayla nekadar veriyorsunuz bana Bi yol gösterin lütfen
Ben 60. Günde yani 2 aylıkkn olduk aşıları tam 3 aydada rota aşısı olucak. Diğer aşıları ol ama tam 3. Ayda rotayı olmayı ihmal etme ben 3. Ayda olması gerektiğinş biliyorumKızlar 2.ay aşıları ve rotavirüs aşısı arası ne kadar olmalı acaba bizim 2.ay aşılarını biraz geç verdiler tarih olarak
Ayyy ben yawrumu bayagı aç bırakym galibaCanım bende mama veriyorum 2-2:30 saatte bi 120 cc veriyorum ben ama artık benimkide az gelmeye başladı cc olarak büyüdükce fazla istiyolar sanırım. Ama ben vermemeye çalışıyorım . Ama Ben memede veriyorum
Seninki açıldı mıBen de 2,2,5 saat arası beslıyorum
3 saat durmuyor aynen. Ama nette 3 saat yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?