Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Niye piyasada bebekler için güzel kıyafetler yok babymall e gittik rezil hiçbir şey yok
Bir de niye bu kışlık ürünler hem patiksiz hem de kapusonlu ? Mantığı anlamadım ben

Aynen ben bile 120den yükseğe çıkartmayı düşünüyorum büyüdüler sanırum yetmiyo
Ben similac kullanıyorum baya memnunum arada sma comfortuda kullandım oda güzel

Ben 60. Günde yani 2 aylıkkn olduk aşıları tam 3 aydada rota aşısı olucak. Diğer aşıları ol ama tam 3. Ayda rotayı olmayı ihmal etme ben 3. Ayda olması gerektiğinş biliyorum
Dr sorduk o da 3.ay yazmış aşıların arasında belli bir gün olması gerekiyordur heralde ben onu merak ediyorum aslında

Benim bebeğim rota aşısı olacak haftaya.. doktorumuz 2. Ay aşısı ile arasında 1ay olmalı dedi ona göre tarih verdi.. Hastanede yaptıracağız
Yani 103.gün mü yapılacak aşınız bizim 2.ay aşıları 75.güne verilmiş bir ay sonrası 105.gün yapıyor bu rotavirüs aşıları 14.haftaya kadar yapılmalı gibi Bi tablo görmüştüm sanki burda da kafam o yüzden karıştı

Selam kizlar.
Sanırım regl oldum. Leke gelmeye başladı.

Ve bugün bebegimi şükür ki gündüz uyutabildim. Aralarda kalktı ben uyandirmadim. Ama gelin görün ki memeye yonelmiyor gibi sanki ne biliyim acıktıgını anlamıyor mu ki? Neden oluyor olabilir?

Bi de Akşam vakti olunca her gün oldugu gibi kriz geliyor bacakları diretiyor agliyor. O zaman memeyi hiç istemiyor. Emzigi tutuyor biberonla verdim sagdigim sütü cop cop içti ama memeye gelince ortaligi ayaga kaldrdi.

Bu meme reddi ile gaz sebebiyle emmek istememe arasinda ayirt edebilecegim fark var mi?

Sanki bugün gündüz uyudu ama bu sefer de az emdi gibi. siz gündüz 2 saati gecerse uyandirip emziriyor musunuz?

Günduzleri siralama nasıl olmali yatirmadan hemen once mi emzirmeliyim yoksa emzirip gaz cikarip az oyaliyip yatirmali miyim sonra uyaninca altini alip emzirip tekrar oyaliyip tekrar mi uyutmalı??

Kaç öğün mama verıyorsun canım?
Mama verdıgınde 3 saat gecmelıymıs
1öğün emziriyorum 1 öğün mama veriyorum bazen üst üste emzirdiğimde oluyo
12 de mama veriyorum 3 gibi emziriyorum akşam 6 gibi yine mama veriyorum
Ama yalan yok bazen emzirdiğimde doymuyo mamada veriyorum tekrar

Şöyle biz 2. Ay Aşımızı temmuzdaki aşı bayram denk geldiği için ayın 18 inde yaptırmıştık geciktik yani o sebepten dolayı rotayı da 19 unda yaptırcaz. Tamamen sponten yani belli bir gün sayısı yok. Ama evet 14. Haftaya denk geliyo..

Canım benımkı de sorun çıkarıyor .
Ozellıkle aksamları dıretmıyorum sagıp verıyorum. Dıretırsem acayıp aglıyor.

Bi ara gunduz fuul sagıyordum, cünkü emmeyı reddetti . Gunduz uykusu ne kadar agır olursa olsun almadı memeyı .
Gece aldı hep
Suan yataga gecırdım gece uykusu ıcın
23 .00 gıbı sagdıgım sütü verıcem yıne ve ondan sonra artık ne zaman uyanırsa memeyı verecegım. Diretmek yerıne alternatif cozumler bul . Bu bir süreç
Ben baya yoluna soktum ve 1- 1,5 aya yakın oldu galıba
Acayıp yorucu bir sey.
Amann memeyı alsın da silikon gogus ucuyla alsın . Gunduz fuul sagmaktan kurtuldum .

SevimliKedii ayyyyy aeni dinleyip sezeryan doğumu izleyim dedim iZlemez olaydım yarıda kapattım. Resmen bunu bana yaptıklarına hala inanamıyorum hiç ameliyat olmamış gibiyim silip attım o günleri hafızamdan heleeeeee o ayağa ilk kalkışşşş ömürden ömür gitmelikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…