- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.181
Gece 12 den sabah 10 a kadar has memeSeninki açıldı mıBir aralar emmiyordu ya
Aynen ben bile 120den yükseğe çıkartmayı düşünüyorum büyüdüler sanırum yetmiyoAyyy ben yawrumu bayagı aç bırakym galiba90 veriyorum meme de yokk 3saatte vermeye çalşyrm gerçi kilosu falan cok iyi ama bende 120e cıkaym bari büyüdüler vallahi resmen doymuyo çığlık atıyo, sen hangi mamayı kullanyosun canım
Kaç öğün mama verıyorsun canım?Aynen ben bile 120den yükseğe çıkartmayı düşünüyorum büyüdüler sanırum yetmiyo
Ben similac kullanıyorum baya memnunumarada sma comfortuda kullandım oda güzel
Dr sorduk o da 3.ay yazmış aşıların arasında belli bir gün olması gerekiyordur heralde ben onu merak ediyorum aslındaBen 60. Günde yani 2 aylıkkn olduk aşıları tam 3 aydada rota aşısı olucak. Diğer aşıları ol ama tam 3. Ayda rotayı olmayı ihmal etme ben 3. Ayda olması gerektiğinş biliyorum
Benim bebeğim rota aşısı olacak haftaya.. doktorumuz 2. Ay aşısı ile arasında 1ay olmalı dedi ona göre tarih verdi.. Hastanede yaptıracağızKızlar 2.ay aşıları ve rotavirüs aşısı arası ne kadar olmalı acaba bizim 2.ay aşılarını biraz geç verdiler tarih olarak
Yani 103.gün mü yapılacak aşınız bizim 2.ay aşıları 75.güne verilmiş bir ay sonrası 105.gün yapıyor bu rotavirüs aşıları 14.haftaya kadar yapılmalı gibi Bi tablo görmüştüm sanki burda da kafam o yüzden karıştıBenim bebeğim rota aşısı olacak haftaya.. doktorumuz 2. Ay aşısı ile arasında 1ay olmalı dedi ona göre tarih verdi.. Hastanede yaptıracağız
1öğün emziriyorum 1 öğün mama veriyorum bazen üst üste emzirdiğimde oluyoKaç öğün mama verıyorsun canım?
Mama verdıgınde 3 saat gecmelıymıs
Aksam yemgindede aynisini yapti eşim eline ekmek veriymi somursun diyo bende sacmalama dedim ,bogazimda kalcak diger odaya gotur o zamam dediAcıyor degıl mı ınsan
Biz de bişi yıyemıyoruz yanındaAksam yemgindede aynisini yapti eşim eline ekmek veriymi somursun diyo bende sacmalama dedim ,bogazimda kalcak diger odaya gotur o zamam dedi
Masallah iyi kabız olmamıs . İlk denemede mamayı tutturdun1öğün emziriyorum 1 öğün mama veriyorum bazen üst üste emzirdiğimde oluyo
12 de mama veriyorum 3 gibi emziriyorum akşam 6 gibi yine mama veriyorum
Ama yalan yok bazen emzirdiğimde doymuyo mamada veriyorum tekrar
Şöyle biz 2. Ay Aşımızı temmuzdaki aşı bayram denk geldiği için ayın 18 inde yaptırmıştık geciktik yani o sebepten dolayı rotayı da 19 unda yaptırcaz. Tamamen sponten yani belli bir gün sayısı yok. Ama evet 14. Haftaya denk geliyo..Yani 103.gün mü yapılacak aşınız bizim 2.ay aşıları 75.güne verilmiş bir ay sonrası 105.gün yapıyor bu rotavirüs aşıları 14.haftaya kadar yapılmalı gibi Bi tablo görmüştüm sanki burda da kafam o yüzden karıştı
Yani allahdan çok şükürrrMasallah iyi kabız olmamıs . İlk denemede mamayı tutturdun
Canım benımkı de sorun çıkarıyor .Selam kizlar.
Sanırım regl oldum. Leke gelmeye başladı.
Ve bugün bebegimi şükür ki gündüz uyutabildim.Aralarda kalktı ben uyandirmadim. Ama gelin görün ki memeye yonelmiyor gibi sanki ne biliyim acıktıgını anlamıyor mu ki? Neden oluyor olabilir?
Bi de Akşam vakti olunca her gün oldugu gibi kriz geliyor bacakları diretiyor agliyor. O zaman memeyi hiç istemiyor. Emzigi tutuyor biberonla verdim sagdigim sütü cop cop içti ama memeye gelince ortaligi ayaga kaldrdi.
Bu meme reddi ile gaz sebebiyle emmek istememe arasinda ayirt edebilecegim fark var mi?
Sanki bugün gündüz uyudu ama bu sefer de az emdi gibi.siz gündüz 2 saati gecerse uyandirip emziriyor musunuz?
Öyle öyle , insallah oğlum şoyle pis bogazli olur ne versem yer gık demesin diye dua ediyorumBiz de bişi yıyemıyoruz yanındayazık len
Ek gıdaya gecınce de kacack delık arıyorlar
Mamanın ıcıne mı koydun? Dırekt mı verdın yoksa ? Dırekt vermek zor gıbı sankiYani allahdan çok şükürrrilk zamanlar yapmıştıda zeytinyağı fln derken hallettin şimdide alıştı sanırım yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?