- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.201
Valla ozamanlar hepsini denedim. Kaşıklada verdim direk ağzına 2 damla fln, mamayada kattığım olmuştu. Popoyada sürdümmmMamanın ıcıne mı koydun? Dırekt mı verdın yoksa ? Dırekt vermek zor gıbı sanki
Yani biberonla aldi verdm. Simdi uyuyordu uyandirmadm biberonla verdim yine. Sanrm gazi vardı smdi uykusunda pıtır pıtır ediyo totişi. Garip şekilde gaz varken ya da uykusu varken memeyi almiyor acliktan geberse de agliyor. Ama o an emzik veya biberon versem aliyorCanım benımkı de sorun çıkarıyor .
Ozellıkle aksamları dıretmıyorum sagıp verıyorum. Dıretırsem acayıp aglıyor.
Bi ara gunduz fuul sagıyordum, cünkü emmeyı reddetti . Gunduz uykusu ne kadar agır olursa olsun almadı memeyı .
Gece aldı hep
Suan yataga gecırdım gece uykusu ıcın
23 .00 gıbı sagdıgım sütü verıcem yıne ve ondan sonra artık ne zaman uyanırsa memeyı verecegım. Diretmek yerıne alternatif cozumler bul . Bu bir süreç
Ben baya yoluna soktum ve 1- 1,5 aya yakın oldu galıba
Acayıp yorucu bir sey.
Amann memeyı alsın da silikon gogus ucuyla alsın . Gunduz fuul sagmaktan kurtuldum .
Mama varsa evde ıstersen mama dene. Ac kalmasın yoksa daha agresıf olurKızlar bugün bebede ne var bilmiyorum ama çok yoruldum. Asla durmuyor meme sagdigim süt asla içmiyor. Kafayı yiyeceğim. Çok yorgun hissediyorum.
Benımkı de memede uyumayı reddedıyorYani biberonla aldi verdm. Simdi uyuyordu uyandirmadm biberonla verdim yine. Sanrm gazi vardı smdi uykusunda pıtır pıtır ediyo totişi. Garip şekilde gaz varken ya da uykusu varken memeyi almiyor acliktan geberse de agliyor. Ama o an emzik veya biberon versem aliyor
Aynen bi umut işte. Her an degisiyor huylari kabul edebilir memede uyumayı. Devam edersen denemeye muhtemelen. Ama memede uyutmak iyi bişey mi benimki de memede uyumuyor da.Benımkı de memede uyumayı reddedıyor
Ama bugun 2 defa uyuyakaldı .tabıı uyandı hemen
Olsun bu da bır ılerleme
Canım, ben alıskanlıklara önem vermıyorum pek. Benım ıcın coxugun rahatı, huzuru ve onun yanında benım huzurum onemlı.Aynen bi umut işte. Her an degisiyor huylari kabul edebilir memede uyumayı. Devam edersen denemeye muhtemelen. Ama memede uyutmak iyi bişey mi benimki de memede uyumuyor da.
Canım büyüme atakları veya gaz olabilir. Benim bebemde kolik olduğu için anlarım seni. Ayakta emzirmeyi denedin mi dolaşarak? Olmadı duş aldır kuzum. Ben huzursuz olduğunda suya sokuyodum biraz sakinleşiyordu..Kızlar bugün bebede ne var bilmiyorum ama çok yoruldum. Asla durmuyor meme sagdigim süt asla içmiyor. Kafayı yiyeceğim. Çok yorgun hissediyorum.
Ben soğuk kanliyim galiba çok fazla etkilenmedim794]@SevimliKedii[/USER] ayyyyy aeni dinleyip sezeryan doğumu izleyim dedim iZlemez olaydım yarıda kapattım. Resmen bunu bana yaptıklarına hala inanamıyorumhiç ameliyat olmamış gibiyim silip attım o günleri hafızamdan heleeeeee o ayağa ilk kalkışşşş ömürden ömür gitmelikti
Canım, ben alıskanlıklara önem vermıyorum pek. Benım ıcın coxugun rahatı, huzuru ve onun yanında benım huzurum onemlı.
Alıssın ne olacak kı? Nasıl olsa memeden kesılecek bıe gün
Yaaa çekiştiriyokar nasıl yırtılmıyoBen soğuk kanliyim galiba çok fazla etkilenmedimcekistirme olayı pek hosuma gitmedi ama görmedik ya sonuçta yaparlarken sorun yok ayy evet sezeryanin en zor kısmı ne deseler bende o ayaga kalkınca aşağı doğru olan baskı derim sanki karnımı aşağıdan muthis bir kuvvetle cekiyolar gibiydi ilk gün.
Canım bosver onu bunudogru ben de niyeyse aliskanliga takiyorum sonrasinda zor olursa diye. Calismasam veya evden calissam belki takilmam diycem. Ama sanmam ben yine takilirim ilerde birilerine birakinca veya disarda sorun yaratirsa diye aklma geliyor. Senin kadar kivrak zekalı degilim valla maşallahın var bu konuda. Halbuki bi sekilde büyüsün rahatca kolayca demi oyle dusünsem belki ben de rahat etcem. O kafaya giremedim bir türlü
Evet yaa nasıl yirtilmiyor hakikatenYaaa çekiştiriyokar nasıl yırtılmıyoAynennnnn yaniii ilk ayağınkalktığımda ksrşıdaki duvara kitlenmiş donmuştum hemşire yonca kendine gelll bana bakkkk diye bağırışını duymuştum en son ayyyy geçt gitti allahdan, ve bunları ilerde bidaha yaşıyacsk olmamda acı Gerçi öyle böyleeee bak hiç bişiyimiz kalmadı çok şükğr
Mama istedim getirden diliyle ittiriyor. Biberon vermiyorum onu denedim kasık vs asla kabul etmiyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir demiş doktor yarın tahlil vereceğim sabah gidip bakalım.Mama varsa evde ıstersen mama dene. Ac kalmasın yoksa daha agresıf olur
Bende buladar acı eşiğim yüksek olduğunu düşünmüyodum cidden hemen geçt gitti kimseyi dinlememk gerekiyomuş yada çok araştırmamak herkesde farklı oluyo ciddenEvet yaa nasıl yirtilmiyor hakikatennasıl bir agriysa şoka soktu seni desene aman anlık beeee inan ben daha zor zannediyordum öyle bir anlatılıyor ki.herkesin aci esigide farklı tabi ama çok şükür yani 2 günden sonra geçti azalarak acısı.izi bile incecik kaldı iyice. bir daha yasarmiyim bilmiyorum kısmet tabi ama korkmam yani daha da
İnşallah düzelir canımMama istedim getirden diliyle ittiriyor. Biberon vermiyorum onu denedim kasık vs asla kabul etmiyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir demiş doktor yarın tahlil vereceğim sabah gidip bakalım.
Merhabalar bebeğimin beyninde ventriküllerin biri 6mm çıktı. Doktor diğerine göre biraz büyük dedi sıkıntı yaratır mıÇok şükür bebeğim iyi. Şu an bir sıkıntısı görünmüyor. Zaten 33. Haftada ventrikül genişliği 4 küsür mm olarak ölçüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?