Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben genelde şöyle yapıyorum. Bunu da memeyi reddedince keşfettim. Uyanıyor zaten aç oluyor .hemen emziriyorum. Biraz uykulu gibi oluyor o yuzden bazen emmeyebilir.genelde emiyor ve emerken gaz çıkarıyor kaka yapıyor. Sonra biraz dolastiriyorum .direkt düz yatmasın ve altını değiştirirken kusmasin diye .altını değiştiriyorum..yatağa koyuyorum .kendi duruyor ama bu aralar biraz kucağa alıştı sanırım .konuşuyor, oyuncağı var sesli fisher price kopekcik. Ona bakıyor müziklerini dinliyor kendince .bazen full gezdiriyorum sırtı dinlensin diye ,bazen sakinse o yatarken evi supuruyorum.tabi bu dediklerim hep olmuyor kimi zaman nedensiz ağlıyor.sonra oyun halisina götürüyorum .orda da biraz oyalaniyor .45 dakika 1 saat 10 dakika arası oyalaniyor .kasları kızarıyor, boş bakıyorsa uykusu geldi diyorum ama yanıltıcı olabiliyor .Ya pusetinde sallıyorum ya da yatağına koyuyorum .yeni yeni yatağına koyuyorum zaten yatağında dolması en az 15 dakika .böyle olunca 2 saat doluyor .tekrar acıkıyor. Erken uyandiysa da ağlamadan ya da kucağıma alınca göğsüme yonelmiyorsa emzirmiyorum çünkü emmiyor .Akşamları da emmiyor bu arada.cunku aksam uyusun diye uyutmamaya çalışıyoruz. Onun da uykusu geliyor emmiyor
2 saatte bir emme değil de 2 saatten fazla uyumasa iyi olur ama ben yine de karışmıyorum çok. Max 2.5 saat uyur gündüz. Mesela 1 saat oynadı sonra 2 saat uyudu .3 saat aç kaldı ona karışmıyorum. Zaten 2 saat uyuduğu çok nadir. Genelde 50 dakikada kalkıyor.
Bu arada bizimkinin gaz problemi kalmadı gibi .5 gündür damla vermiyorum o yüzden uykudan uyanınca hemen emzirince acaba gazi mi vardı emmedi demiyorum. Ama kakasi varsa emmiyor o ayrı. İlla yapacak .

Canım sizin ikinci ay aşıları çok geç benim bildiğim tam ikinci ayda yapılır yani 60. Günde sizinki 15 gün geç burada herkes neredeyse tam iki aylık olunca yaptırdı .. but yanlışlık olmasın bir daha sorsan doktora

Artık hiç o kadar uyumuyor benimki uyusa kaldirmazdim

Kızlar bugün bebede ne var bilmiyorum ama çok yoruldum. Asla durmuyor meme sagdigim süt asla içmiyor. Kafayı yiyeceğim. Çok yorgun hissediyorum.
Benimkide durmuyorr ve toplasan bir saat uyumadı şuan saat 12:30 memede ama çekince uyanıyor... Tüm gün emzirdim kucakladım oyun halısı balkon banyo yok aynen kollarım belim ağrıyor.. acaba dolunay ritüelimi vurdu bunları

Sağlık ocağı böyle gün verdi ben de şaşırdım burda böyle konuşulunca hatta dün Dr sordum sorun olmaz dedi çarşamba 2 farklı Dr gitcem onlara da sorucam ptesi de sağlık ocağını arayıp tekrar sorayım bakalım

Canim aşı sıkıntısı varmis burda bizde dün yaptırdık hemsire dün aradi gelin dedi yani bi sıkıntı olsaydi saglik bakanligi ayni gun olmasi icin elinden geleni yapardi bence

Aa bızde de var o köpekçikten iyi hatırlattın
Ardiyeden alayıö

Bilmem ki ekonomık pakettı
İçlerinde öyle ayrıldığını bilmiyodum ben aylık paket diye alıyorum mesela
Bi sleepy 3 var bide 3+plus var aralarında pek fiyat farklı yok
Trendyolda sleppy sayfasına sormuşlar aralarındaki farkı 3+ emiş gücü daha fazladıe yazmışlar Ne alaka anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…