- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.241
Ben de bılmıyordum . Bence deemiş gücüdürİçlerinde öyle ayrıldığını bilmiyodum ben aylık paket diye alıyorum mesela
Bi sleepy 3 var bide 3+plus var aralarında pek fiyat farklı yok
Trendyolda sleppy sayfasına sormuşlar aralarındaki farkı 3+ emiş gücü daha fazladıe yazmışlarNe alaka anlamadım
Evet ekstra ince ondan almıştım iyiki azdı begenmedim.. ecologic kullanıyorum başından beri ama arada küçük paketler denedim .. ecologic çok güzel ama çok pahalı ben ilk çıktığında trendyol'dan 84 TL ye aldım ıslak mendil de hediyesi vardı şimdi indirimsiz halı 220 TL olmuş....Sleepy naturalimi diyosun ondan aldım ben mesela sleepy extrayı beğenemedim o ince baya
Bitane bez yapsınlar tam yapsınlar saçma sapan şeyler varBen de bılmıyordum . Bence deemiş gücüdür
Cunku çiş yapıldıgında bezden anlasılıyor. Yanı baby turco bana gore ondan daha ıyı
Ve daha kalın
Heee sanırım sen tanıtım zamanı aldın indirimli vermişlerdi bende bilmiyorum diye almamışımEvet ekstra ince ondan almıştım iyiki azdı begenmedim.. ecologic kullanıyorum başından beri ama arada küçük paketler denedim .. ecologic çok güzel ama çok pahalı ben ilk çıktığında trendyol'dan 84 TL ye aldım ıslak mendil de hediyesi vardı şimdi indirimsiz halı 220 TL olmuş....Surrender teşekkürler canım
İyi bez yok .dün gece premium care sadece çişi sizdirmis .çocuk ipislakti .Bitane bez yapsınlar tam yapsınlar saçma sapan şeyler var
Şimdi emzirip yatırdım valla uyuyo çünkü inşallah değildir reflü yatağına koydum ama yine de bi müddet durucamBir de kızlar emzirip yatırmak sakıncalı mi ?
Aynen illa birşey çıkıyor 10numars bez yok takibini yapmak bize düşüyo çok yapmadan alcaz altınıİyi bez yok .dün gece premium care sadece çişi sizdirmis .çocuk ipislakti .
Çiş de buz gibi oluyor ya .Ben yatirmiyorum öyle
Geceyi rahat geçirdik. Emdi uyudu. Demek ki çocuk huysuzİnşallah düzelir canım
Bazı çocuklar dolunayda gece rahatsız oluyor sürekli uyanıyor. Muhtemelen senin kızıda etkilemiş. Benim diğerlerini etkilerdi bunuda etkiliyor.Bu dolunay muhabbeti ney ondanmi bilmiyorum ama , 3 gundur kizim geceleri aglayarak uyaniyor bi derdide yok gece 3 te agliyo kafayi yiycem artik bebek duruyo kiz basladi
Ben hep emzirip yatırıyorum gaz açısından soruyorsan azaldiysa gaz durumu hiç merak etme birsey olmaz.Bir de kızlar emzirip yatırmak sakıncalı mi ?
Bu konuda hekimler tarafından 2 görüş var .Yan yatırmak yanlışmış aslında aksine daha çok akciğerine kaçmasına sebep oluyormuş aklınızda olsun yanlış bilinen bir bilgi yani yan yatırmayın mümkün olduğu kadar geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın inşallah
Benimki galiba tazyikten ya da burnu tikalı oluyo ondan emmiyor dün biraz baktm da emin degilim ama ne güzel tutturduk gidiyrz derken muhakkak bisey oluyo cidden her zmn aynı gitmiyorBen genelde şöyle yapıyorum. Bunu da memeyi reddedince keşfettim. Uyanıyor zaten aç oluyor .hemen emziriyorum. Biraz uykulu gibi oluyor o yuzden bazen emmeyebilir.genelde emiyor ve emerken gaz çıkarıyor kaka yapıyor. Sonra biraz dolastiriyorum .direkt düz yatmasın ve altını değiştirirken kusmasin diye .altını değiştiriyorum..yatağa koyuyorum .kendi duruyor ama bu aralar biraz kucağa alıştı sanırım .konuşuyor, oyuncağı var sesli fisher price kopekcik. Ona bakıyor müziklerini dinliyor kendince .bazen full gezdiriyorum sırtı dinlensin diye ,bazen sakinse o yatarken evi supuruyorum.tabi bu dediklerim hep olmuyor kimi zaman nedensiz ağlıyor.sonra oyun halisina götürüyorum .orda da biraz oyalaniyor .45 dakika 1 saat 10 dakika arası oyalaniyor .kasları kızarıyor, boş bakıyorsa uykusu geldi diyorum ama yanıltıcı olabiliyor .Ya pusetinde sallıyorum ya da yatağına koyuyorum .yeni yeni yatağına koyuyorum zaten yatağında dolması en az 15 dakika .böyle olunca 2 saat doluyor .tekrar acıkıyor. Erken uyandiysa da ağlamadan ya da kucağıma alınca göğsüme yonelmiyorsa emzirmiyorum çünkü emmiyor .Akşamları da emmiyor bu arada.cunku aksam uyusun diye uyutmamaya çalışıyoruz. Onun da uykusu geliyor emmiyor
2 saatte bir emme değil de 2 saatten fazla uyumasa iyi olur ama ben yine de karışmıyorum çok. Max 2.5 saat uyur gündüz. Mesela 1 saat oynadı sonra 2 saat uyudu .3 saat aç kaldı ona karışmıyorum. Zaten 2 saat uyuduğu çok nadir. Genelde 50 dakikada kalkıyor.
Bu arada bizimkinin gaz problemi kalmadı gibi .5 gündür damla vermiyorum o yüzden uykudan uyanınca hemen emzirince acaba gazi mi vardı emmedi demiyorum. Ama kakasi varsa emmiyor o ayrı. İlla yapacak .
Yok boğulur falan diye .Ben zaten yarım saat bekliyorumBen hep emzirip yatırıyorum gaz açısından soruyorsan azaldiysa gaz durumu hiç merak etme birsey olmaz.
Önce tazyikten ememiyorlar. Sonra da o tazyige alışıp hızlı gelsin istiyorlarBenimki galiba tazyikten ya da burnu tikalı oluyo ondan emmiyor dün biraz baktm da emin degilim ama ne güzel tutturduk gidiyrz derken muhakkak bisey oluyo cidden her zmn aynı gitmiyor
Aslında bunu büyük ihtimalle ilk defa yasadi bebeğin o yüzden de heyecanlandı.bir kaç kere daha yaşayınca alisiyorlar. Ayrıca tukuruk artınca bunu daha çok yapıyorlar .Bir de hep yan yatiramazsin. Oyun halisinda, onunla konuşurken,altını değiştirirken hep düz yatıyor. Bir an bile ayrılmayacak misin ?alıştığını göreceksin. Yutma refleksi olustukca daha kolay olacakBu konuda hekimler tarafından 2 görüş var .
Açıkcası doğru bilinen yanlış değil bana göre çünkü çocuğum o sırt üstü yatar vaziyette yaşam mücadelesi veriyordu .Bana göre de sırtüstü yatırmak risk .. Bilimselmiş bilmem neymiş beni kimse inandıramaz bu konuda .
Her anne evladı için mutlaka araştırır , bilinçlenmeye çalışır .. fakat konu yanlış/doğru denklemiyse bunu sadece anne bilir .
6 mm sorun teşkil etmiyor ki. Sınır 7,5.Merhabalar bebeğimin beyninde ventriküllerin biri 6mm çıktı. Doktor diğerine göre biraz büyük dedi sıkıntı yaratır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?