Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sizde de verem aşısı ile birlikte 2 aşı daha oldu mu? Eki Görüntüle 3126716
Bize böyle aşı kartı vermediler , herkese veriyorlar mı acaba ? Ben sistemde kaydoluyordur diye düşünmüştüm
Bebeğinde Konak olan anneler neler yaptınız ? Bizimkinde de var da nasıl geçirebilirim ?
Bizim de kaşlarda vardı biraz çözdük şimdi kafada başladı . 2 gündür z.yag sürüyorum ama pek faydası olmadı şimdilik illaki bitecek

Kızlar ben daha kızımın burnunu hiç temizlemedim, doktorumuz tıkanıklık nefes alışverişte değişiklik olmadan aspiratör ya da serum fizyolojik kullanma demişti. Şimdi uyuyor nefes almakta zorlanıyor gibi ,serum fizyolojik nasıl uyguluyorsunuz. En kolayı nasildir

Canım zaten tıkanıklık olunca kullanıyoruz .
Burnuna sıkıp ve burnunu elımle hafıf basıtırıp öyle cekıyorum. Basit bişi

Bizim hastaneden bebek izlem defteri verdiler her kontrolde aşıları yazıyorlar, boy kilo vs yazılıyor

Bize hastaneden verdiler her aşı olduğumuzda oraya not alıyolar

Teşekkürler denedim şimdi ,baya bir ağladı korkup ama alisacaktir diye umuyorum
Osman gönülal diye bir Dr var uygulamalı videosu var onu izle canım youtube da serum fizyolojik nasıl uygulanır var bize Dr üç dört fıs yapın sonra döndürüp sırtına hafifçe vurun dedi biz öyle yapıyoruz ama ben de aspiratör kullanamadım hem korktum hem beceremedim nedensr

Surrender canım sende otomatik beşik vardı sanırım memnun musun memnunsan hangisini kullanıyorsun benimki sallamaya fena alıştı hic bir iş yapamıyorum
Ben memnunum canım
Baby plus. Ama en fazla 5. Aya kadar kullaınılır bence.

Heee bıkaç aylıgına deger mi dersen, değer
Nefes alıyorsun cunku.

Biz fosss diye yapıyoruz bazen sümük çıkıyor bazen çıkmıyor ama genelde rahatliyor ama bir ağlıyor bir ağlıyor .sonra da rahatladigini görünce hemen susuyor .mis gibi nefes alıyor. Ben de Buhar makinesi almayi dusunuyorum

Bana hem hastaneden verdiler hem de sağlık ocağından.

Ben memnunum canım
Baby plus. Ama en fazla 5. Aya kadar kullaınılır bence.

Heee bıkaç aylıgına deger mi dersen, değer
Nefes alıyorsun cunku.

Bakayım hemen canım çok teşekkür ederim sürekli sallamaktan yoruldum artık bıraktığım an uyanıyor derin uykuya geçene kadar başından ayrılamıyorum.

Z zeynokoloji canım bugün dışarı çıktık sabahdan damlayı yanıma almayı unutmuşum.aksam eve bir geldik abovvv bebek ağla ağla ayaklarını çeke çeke gazdan mahvoldu zorla sakinleştirip uyuttum damla bana çok fayda ediyormuş artık eminim.

Alışır canım. Cıktı mı bişiler?
Yok ama nefes alisindaki ses düzeldi
Bana hem hastaneden verdiler hem de sağlık ocağından.
Bir sonraki gidişimde sorayım bende. Teşekkürler
Bu Eylül Öztürk ün damlasını diyorsunuz değil mi ?

Bakayım hemen canım çok teşekkür ederim sürekli sallamaktan yoruldum artık bıraktığım an uyanıyor derin uykuya geçene kadar başından ayrılamıyorum.
Model eskı
E bebekten almıstım 7 sene önce . Yenı modeli vardır belkı . Bulursan 2. El de alabılırsın .eger ilk cocuksa sıfır al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…