- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.281
Bize böyle aşı kartı vermediler , herkese veriyorlar mı acaba ? Ben sistemde kaydoluyordur diye düşünmüştümKızlar sizde de verem aşısı ile birlikte 2 aşı daha oldu mu? Eki Görüntüle 3126716
Bizim de kaşlarda vardı biraz çözdük şimdi kafada başladı . 2 gündür z.yag sürüyorum ama pek faydası olmadı şimdilikBebeğinde Konak olan anneler neler yaptınız ? Bizimkinde de var da nasıl geçirebilirim ?
Canım zaten tıkanıklık olunca kullanıyoruz .Kızlar ben daha kızımın burnunu hiç temizlemedim, doktorumuz tıkanıklık nefes alışverişte değişiklik olmadan aspiratör ya da serum fizyolojik kullanma demişti. Şimdi uyuyor nefes almakta zorlanıyor gibi ,serum fizyolojik nasıl uyguluyorsunuz. En kolayı nasildir
Fotoğrafini atmıştın geçenlerde ,o tüpün tamamını sıkıyor musun pekiCanım zaten tıkanıklık olunca kullanıyoruz .
Burnuna sıkıp ve burnunu elımle hafıf basıtırıp öyle cekıyorum. Basit bişi
Hayır. Genelde %25 ini kullanıuorum. Tıkanıklıga baglı bıraz daFotoğrafini atmıştın geçenlerde ,o tüpün tamamını sıkıyor musun peki
Bizim hastaneden bebek izlem defteri verdiler her kontrolde aşıları yazıyorlar, boy kilo vs yazılıyorBize böyle aşı kartı vermediler , herkese veriyorlar mı acaba ? Ben sistemde kaydoluyordur diye düşünmüştüm
Bizim de kaşlarda vardı biraz çözdük şimdi kafada başladı . 2 gündür z.yag sürüyorum ama pek faydası olmadı şimdilikillaki bitecek
Bize hastaneden verdiler her aşı olduğumuzda oraya not alıyolarBize böyle aşı kartı vermediler , herkese veriyorlar mı acaba ? Ben sistemde kaydoluyordur diye düşünmüştüm
Bizim de kaşlarda vardı biraz çözdük şimdi kafada başladı . 2 gündür z.yag sürüyorum ama pek faydası olmadı şimdilikillaki bitecek
Teşekkürler denedim şimdi ,baya bir ağladı korkup ama alisacaktir diye umuyorumHayır. Genelde %25 ini kullanıuorum. Tıkanıklıga baglı bıraz da
Osman gönülal diye bir Dr var uygulamalı videosu var onu izle canım youtube da serum fizyolojik nasıl uygulanır var bize Dr üç dört fıs yapın sonra döndürüp sırtına hafifçe vurun dedi biz öyle yapıyoruz ama ben de aspiratör kullanamadım hem korktum hem beceremedim nedensrTeşekkürler denedim şimdi ,baya bir ağladı korkup ama alisacaktir diye umuyorum
Ben memnunum canımSurrender canım sende otomatik beşik vardı sanırım memnun musun memnunsan hangisini kullanıyorsun benimki sallamaya fena alıştı hic bir iş yapamıyorum
Alışır canım. Cıktı mı bişiler?Teşekkürler denedim şimdi ,baya bir ağladı korkup ama alisacaktir diye umuyorum
Biz fosss diye yapıyoruz bazen sümük çıkıyor bazen çıkmıyor ama genelde rahatliyor ama bir ağlıyor bir ağlıyor .sonra da rahatladigini görünce hemen susuyor .mis gibi nefes alıyor. Ben de Buhar makinesi almayi dusunuyorumOsman gönülal diye bir Dr var uygulamalı videosu var onu izle canım youtube da serum fizyolojik nasıl uygulanır var bize Dr üç dört fıs yapın sonra döndürüp sırtına hafifçe vurun dedi biz öyle yapıyoruz ama ben de aspiratör kullanamadım hem korktum hem beceremedim nedensr
Bana hem hastaneden verdiler hem de sağlık ocağından.Bize böyle aşı kartı vermediler , herkese veriyorlar mı acaba ? Ben sistemde kaydoluyordur diye düşünmüştüm
Ben memnunum canım
Baby plus. Ama en fazla 5. Aya kadar kullaınılır bence.
Heee bıkaç aylıgına deger mi dersen, değer
Nefes alıyorsun cunku.
Yok ama nefes alisindaki ses düzeldiAlışır canım. Cıktı mı bişiler?
Bir sonraki gidişimde sorayım bende. TeşekkürlerBana hem hastaneden verdiler hem de sağlık ocağından.
Bu Eylül Öztürk ün damlasını diyorsunuz değil mi ?Z zeynokoloji canım bugün dışarı çıktık sabahdan damlayı yanıma almayı unutmuşum.aksam eve bir geldik abovvv bebek ağla ağla ayaklarını çeke çeke gazdan mahvoldu zorla sakinleştirip uyuttumdamla bana çok fayda ediyormuş artık eminim.
Model eskıBakayım hemen canım çok teşekkür ederim sürekli sallamaktan yoruldum artık bıraktığım an uyanıyor derin uykuya geçene kadar başından ayrılamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?