- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.301
Seni çok iyi anlıyorum ama bunu hiç kafana takma. Normalde bu değerleri doktor size söylemez bile. İyi düşün iyi olsun.Büyürse diye korkuyorum
Evet canım o damla.Yok ama nefes alisindaki ses düzeldi
Bir sonraki gidişimde sorayım bende. Teşekkürler
Bu Eylül Öztürk ün damlasını diyorsunuz değil mi ?
Ben bebeği yan yatırıyorum. Serum fizyolojik kullanıyorum sadece.Kızlar ben daha kızımın burnunu hiç temizlemedim, doktorumuz tıkanıklık nefes alışverişte değişiklik olmadan aspiratör ya da serum fizyolojik kullanma demişti. Şimdi uyuyor nefes almakta zorlanıyor gibi ,serum fizyolojik nasıl uyguluyorsunuz. En kolayı nasildir
Bende o şekilde yapıyorum kolay ve faydalı benceBen bebeği yan yatırıyorum. Serum fizyolojik kullanıyorum sadece.
Sağa yatırdıysam önce sağ burun deliğine hızla sıkıyorum, soldan çıkıyor ne çıkacaksa. Kalanını temizlemek için de, sola çevirip soldan sıkıyorum. Tertemiz oluyor.
Şimdiye kadar iki kez yapmam gerekti ama gayet başarılı olduk
Gizliyorum artık
Evet canım baktım bulamadım seninkinin markasından bi kaç tane beğendim sıfır alacağım teşekkür ederim ilk bebeğimModel eskı
E bebekten almıstım 7 sene önce . Yenı modeli vardır belkı . Bulursan 2. El de alabılırsın .eger ilk cocuksa sıfır al
Ben de alıcam buhar makinesi ya araştırmadım dahaBiz fosss diye yapıyoruz bazen sümük çıkıyor bazen çıkmıyor ama genelde rahatliyor ama bir ağlıyor bir ağlıyor .sonra da rahatladigini görünce hemen susuyor .mis gibi nefes alıyor. Ben de Buhar makinesi almayi dusunuyorum
Canım sen diyince siteden sipariş verdim hemen daha gelmedi ben de başlıcam hemen gelince kullanım şekli nasılZ zeynokoloji canım bugün dışarı çıktık sabahdan damlayı yanıma almayı unutmuşum.aksam eve bir geldik abovvv bebek ağla ağla ayaklarını çeke çeke gazdan mahvoldu zorla sakinleştirip uyuttumdamla bana çok fayda ediyormuş artık eminim.
Kız sen nerdesinHerkese selam nasil gidiyor kizlar bebisli hayat
Kolik bir bebekle ugrasmaktan hix vaktim kalmiyor valla telefonun varligini unutuyorumKız sen nerdesin
Günde 3 defa yediğin yemeklere karıştırarak yada direk 4 5 damla seklinde diyor sitesinde.ben günde 2 defa 1 bardak suya damlatiyorum.Canım sen diyince siteden sipariş verdim hemen daha gelmedi ben de başlıcam hemen gelince kullanım şekli nasıl
Bebegın sallanmayı sevıyorsa kesınlıkle bakıcı gıbı düşünEvet canım baktım bulamadım seninkinin markasından bi kaç tane beğendim sıfır alacağım teşekkür ederim ilk bebeğim
Zilin sesını kısıyorumHahahhahahahhh bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?