Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Normalde kokusu çok olmayan duş jeli ile yikaniyordum , bitmişti henüz almadım. Bugün eşimin duş jelini kullandım ,emecegi zaman derin derin kokladı memei ve ağladı. Ağlaya ağlaya emdi başta anlamadım tabi, sonra düşününce farkli ne oldu diye dank etti. Belki başınıza gelir yazayım dedim Bebek doğduğundan beri ne parfüm ne kokulu deodorant ne de kokulu kolonya falan kullandım

Ben bebeği yan yatırıyorum. Serum fizyolojik kullanıyorum sadece.
Sağa yatırdıysam önce sağ burun deliğine hızla sıkıyorum, soldan çıkıyor ne çıkacaksa. Kalanını temizlemek için de, sola çevirip soldan sıkıyorum. Tertemiz oluyor.
Şimdiye kadar iki kez yapmam gerekti ama gayet başarılı olduk

Bende o şekilde yapıyorum kolay ve faydalı bence

Ben de alıcam buhar makinesi ya araştırmadım daha

Canım sen diyince siteden sipariş verdim hemen daha gelmedi ben de başlıcam hemen gelince kullanım şekli nasıl

Canım sen diyince siteden sipariş verdim hemen daha gelmedi ben de başlıcam hemen gelince kullanım şekli nasıl
Günde 3 defa yediğin yemeklere karıştırarak yada direk 4 5 damla seklinde diyor sitesinde.ben günde 2 defa 1 bardak suya damlatiyorum.

Herkese iyi akşamlar bir sorum olacaktı yardımcı olursanız cok mutlu olurum. Oğluma hem anne sütü hem mama takviyesi yapıyorum günde 1-2 kere maama veriyorum haftada 1 kakasını yapıyor SMA COMFORT kullanıyorum şuan. Mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz memnun musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…