- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.321
Allah yardımcın oksun canım. Çok şükür biz de gaz sona erdiKolik bir bebekle ugrasmaktan hix vaktim kalmiyor valla telefonun varligini unutuyorum
Ben mama vermıyorum ama verecek olursam dıye arastırmıstım ve yorumlarda gördüm.Herkese iyi akşamlar bir sorum olacaktı yardımcı olursanız cok mutlu olurum. Oğluma hem anne sütü hem mama takviyesi yapıyorum günde 1-2 kere maama veriyorum haftada 1 kakasını yapıyor SMA COMFORT kullanıyorum şuan. Mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz memnun musunuz.
peki doymuyorsa kilo alır mıııBebeği 3-4 günde bi kaka yapan arkadaslar
Öğün cc sini artırıp 2 gun boyunca takıpte kalın. Belkı yetwrınce doymuyor olabılır .
Eger takıpten sonra yınr aynıysa ve kabız olmadıgından emınsenız yapısı o sekılde olabilir.
Cocuk afedersınız sıcınca dunyalar benım oldu
yarın bu şekilde deneyim o zaman teşekkür ederimBen mama vermıyorum ama verecek olursam dıye arastırmıstım ve yorumlarda gördüm.
1 cay kasıgı z.yagı koyuluyormus ıcıne. Hatta tavsıye eden doktorlar da var.
Kabızlığın önüne gecmek adına
Ve doydugundan da emın olmalısın
Emin degılım acıkcası. Belkı az alıyordurpeki doymuyorsa kilo alır mıııbizimde haftada bir kaka yapıyor
Sessizce bırakk butonuna basZilin sesını kısıyorumneysekı e bebek sabahın köründe gelıyor
O degıl kızımdan da saklamaya basladım artıkSessizce bırakk butonuna basbenim eşim bazen vardiyalı çalışıyo gündüzleri onun işde olduğu günler sipariş veriyorum bende
Aslinda gaz sorunu da yok kendi kendine halledebiliyor ama kolik diyor doktor bende anlamadim son gunlerde mama yemeye başladı ve daha iyi huysuzlugu azaldi acaba diyorum acliktanmi agliyordu surekliAllah yardımcın oksun canım. Çok şükür biz de gaz sona erdi
Bende daha tık yokGeçen ayki regl’se bugun döngüye göre regl olmam gerekiyodh ve oldum resmen normal döngüme bile dönmüşüm hemen
1 ayda 1,600 gram aldı bu sefer cok mama verirsem daha da cok kilo almasından korkuyorum resmen şaşırdım kaldımm mama vermesem de doymuyor her dakika memede kalıyor zaten göğüslerim çook yumuşakEmin degılım acıkcası. Belkı az alıyordur
Ben 2 gundur daha fazla süt verıyorum .
hangi mamayı kullanıyorsunuzAslinda gaz sorunu da yok kendi kendine halledebiliyor ama kolik diyor doktor bende anlamadim son gunlerde mama yemeye başladı ve daha iyi huysuzlugu azaldi acaba diyorum acliktanmi agliyordu surekli
Aptamilhangi mamayı kullanıyorsunuz
Halbukı mama daha cok gaz yapar. Olabilir canımAslinda gaz sorunu da yok kendi kendine halledebiliyor ama kolik diyor doktor bende anlamadim son gunlerde mama yemeye başladı ve daha iyi huysuzlugu azaldi acaba diyorum acliktanmi agliyordu surekli
Bakalim 14 unde asisi var kilo alimina gore anlicazHalbukı mama daha cok gaz yapar. Olabilir canım
Cuma aşımız var artk aşidan sonra hic mi emmez napar bilmiyorum. 1.5 saattir uyutmaya calisiyorum bu aradaValla ben öyle yapınca biberon vermedim. 5 saat aç kaldı ama bunu aşıdan sonra yaptı. Yani nedeni vardı. Sonra aldı
Benimki de öyle nefesi kesiliyo hık hık ediyor falan. Serum damlatiyorum ama ne care aspiratör almam lazm elimdeki pompa bi işe yaramiyor olablr bi de zarar verirse diye cekiniyorumKızlar ben daha kızımın burnunu hiç temizlemedim, doktorumuz tıkanıklık nefes alışverişte değişiklik olmadan aspiratör ya da serum fizyolojik kullanma demişti. Şimdi uyuyor nefes almakta zorlanıyor gibi ,serum fizyolojik nasıl uyguluyorsunuz. En kolayı nasildir
Dün ben de biraz fazla verdim. Az bieaz cikardi kustu etti ama bi gün yapip bi gun yapmayan cocuk pespese iki gün de kaka yaptı. Ben de farkettim aynı seyi. Cc arttirinca bi de üstune uyursa bagirsak hareketleniyor sabaha cikariyorlar.Kızlar, benımki 4 gündür kaka yapmadı yıne .
Emın olmak adına dünden beri öğünlerde cc artırdım
ve 1 saat once doldurmus altını. Ac kalmadı belkı ama sanırım cc yetmıyordu. Kusuyordu
Diye yetıyordur dıye dusundum. Ya da yetıyordu ama yenı yetmemeye başladı.
Cunku ac kalan bebek durmaz.
Eger hergün ya da 2 günde bi yaparsa anlarımki doğru yoldayım.
Allah kolaylık versin canımKolik bir bebekle ugrasmaktan hix vaktim kalmiyor valla telefonun varligini unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?