Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben mama vermıyorum ama verecek olursam dıye arastırmıstım ve yorumlarda gördüm.
1 cay kasıgı z.yagı koyuluyormus ıcıne. Hatta tavsıye eden doktorlar da var.
Kabızlığın önüne gecmek adına
Ve doydugundan da emın olmalısın

peki doymuyorsa kilo alır mııı bizimde haftada bir kaka yapıyor

yarın bu şekilde deneyim o zaman teşekkür ederim

Allah yardımcın oksun canım. Çok şükür biz de gaz sona erdi
Aslinda gaz sorunu da yok kendi kendine halledebiliyor ama kolik diyor doktor bende anlamadim son gunlerde mama yemeye başladı ve daha iyi huysuzlugu azaldi acaba diyorum acliktanmi agliyordu surekli

Emin degılım acıkcası. Belkı az alıyordur
Ben 2 gundur daha fazla süt verıyorum .
1 ayda 1,600 gram aldı bu sefer cok mama verirsem daha da cok kilo almasından korkuyorum resmen şaşırdım kaldımm mama vermesem de doymuyor her dakika memede kalıyor zaten göğüslerim çook yumuşak

Valla ben öyle yapınca biberon vermedim. 5 saat aç kaldı ama bunu aşıdan sonra yaptı. Yani nedeni vardı. Sonra aldı
Cuma aşımız var artk aşidan sonra hic mi emmez napar bilmiyorum. 1.5 saattir uyutmaya calisiyorum bu arada bu hafta neyin huysuzlugu cidden anlamadm gitti. Boyle degildi bu cocuk

Benimki de öyle nefesi kesiliyo hık hık ediyor falan. Serum damlatiyorum ama ne care aspiratör almam lazm elimdeki pompa bi işe yaramiyor olablr bi de zarar verirse diye cekiniyorum

Dün ben de biraz fazla verdim. Az bieaz cikardi kustu etti ama bi gün yapip bi gun yapmayan cocuk pespese iki gün de kaka yaptı. Ben de farkettim aynı seyi. Cc arttirinca bi de üstune uyursa bagirsak hareketleniyor sabaha cikariyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…