- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.341
Ben de öyle yapim bir bardak suya 4-5damlaGünde 3 defa yediğin yemeklere karıştırarak yada direk 4 5 damla seklinde diyor sitesinde.ben günde 2 defa 1 bardak suya damlatiyorum.
Atak mıdır nedirCuma aşımız var artk aşidan sonra hic mi emmez napar bilmiyorum. 1.5 saattir uyutmaya calisiyorum bu aradabu hafta neyin huysuzlugu cidden anlamadm gitti. Boyle degildi bu cocuk
Evet baya almış. Ama merak etme1 ayda 1,600 gram aldı bu sefer cok mama verirsem daha da cok kilo almasından korkuyorum resmen şaşırdım kaldımm mama vermesem de doymuyor her dakika memede kalıyor zaten göğüslerim çook yumuşak
8.hafta atak haftası canımCuma aşımız var artk aşidan sonra hic mi emmez napar bilmiyorum. 1.5 saattir uyutmaya calisiyorum bu aradabu hafta neyin huysuzlugu cidden anlamadm gitti. Boyle degildi bu cocuk
ay inşallah inşallahEvet baya almış. Ama merak etme
Hareketlenmeye baslasın normale döner
Allah yardimcimiz olsun vallahi atak matak bilmiyorum ama burnumuzdan geliyor sayelerindeAtak mıdır nedir3 saattir uyuyacak benimki de
Bize hem doğum yaptığım hastaneden hemde sağlık ocağından verdiler sağlık ocağı mutlaka veriyor diye biliyorumBize böyle aşı kartı vermediler , herkese veriyorlar mı acaba ? Ben sistemde kaydoluyordur diye düşünmüştüm
Bizim de kaşlarda vardı biraz çözdük şimdi kafada başladı . 2 gündür z.yag sürüyorum ama pek faydası olmadı şimdilikillaki bitecek
Valla benimki de oyle saat sekizden beri uğraşıyorum pusette ayakta yüzüstü her yolu denedim susmuyor .. biraz önce de yıkadık uykusu var ama bir türlü dalamıyor uykuya... Ağlıyor memeyle savaşıyor bu arada da emmekten kustu sonunda tıka basa tok.. bugün saçlarımı boyattım iki saat kuaför de kaldım son yarım saat yıkmış ortalığı eşim arabayla ve amcasiyla kuaföre getirdi bazen canavar kaçıyor sanki içineAllah yardimcimiz olsun vallahi atak matak bilmiyorum ama burnumuzdan geliyor sayelerindevalla bunaldm ha. Ciddi bi psikoloji dağılması yaşiyorum. Geliyorlar yine.
Bide seni patlatan kızın oluyomuş gidip babasına söylüyomuşO degıl kızımdan da saklamaya basladım artıkne geldı dıye soruyor
Bende bukadar erken beklemiyodum resmen 2. Ayım bideBende daha tık yok
Bence dolunay vurdu bizim bebeleri sekizden beri uğraşıyorumAtak mıdır nedir3 saattir uyuyacak benimki de
Ayy ben ne zaman olcam acaba yaa normalde regde hiç kasık ağrım vs olmazdı.olunca ilk gün belim agrirdi azcik o kadar.bazen böyle bayagi kasık ağrısı yaşıyorum gelcek gibi geri gidiyor ağrı, gelen eden yokGeçen ayki regl’se bugun döngüye göre regl olmam gerekiyodh ve oldum resmen normal döngüme bile dönmüşüm hemen
Unutuyor o zamana kadarBide seni patlatan kızın oluyomuş gidip babasına söylüyomuş
Ben normal geliceğini hisseder önceden önlemini alırdım bugun aslında olucağım gösteriyodu döngüde geçen aya göre bugundü günümAyy ben ne zaman olcam acaba yaa normalde regde hiç kasık ağrım vs olmazdı.olunca ilk gün belim agrirdi azcik o kadar.bazen böyle bayagi kasık ağrısı yaşıyorum gelcek gibi geri gidiyor ağrı, gelen eden yokdaha var sanırım gelmesine
İyi gezebilmişsiniz genelde hafta sonu böyle gezmeler çok kalabalık oluyoBenim minnosu deniz havası carpdiBoğaz havası aldırdık bugün temiz havaları aldı aldı eve geldiğinden beri uyuyor gaz krizini saymazsak tabi.
Söylerse de söylemıs olur sadeceOoooo missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?