Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bize hem doğum yaptığım hastaneden hemde sağlık ocağından verdiler sağlık ocağı mutlaka veriyor diye biliyorum

Allah yardimcimiz olsun vallahi atak matak bilmiyorum ama burnumuzdan geliyor sayelerinde valla bunaldm ha. Ciddi bi psikoloji dağılması yaşiyorum. Geliyorlar yine.
Valla benimki de oyle saat sekizden beri uğraşıyorum pusette ayakta yüzüstü her yolu denedim susmuyor .. biraz önce de yıkadık uykusu var ama bir türlü dalamıyor uykuya... Ağlıyor memeyle savaşıyor bu arada da emmekten kustu sonunda tıka basa tok.. bugün saçlarımı boyattım iki saat kuaför de kaldım son yarım saat yıkmış ortalığı eşim arabayla ve amcasiyla kuaföre getirdi bazen canavar kaçıyor sanki içine

Geçen ayki regl’se bugun döngüye göre regl olmam gerekiyodh ve oldum resmen normal döngüme bile dönmüşüm hemen
Ayy ben ne zaman olcam acaba yaa normalde regde hiç kasık ağrım vs olmazdı.olunca ilk gün belim agrirdi azcik o kadar.bazen böyle bayagi kasık ağrısı yaşıyorum gelcek gibi geri gidiyor ağrı, gelen eden yok daha var sanırım gelmesine

Ben normal geliceğini hisseder önceden önlemini alırdım bugun aslında olucağım gösteriyodu döngüde geçen aya göre bugundü günüm
Ama hiç bişi hissetmedim . Akıntı gibi bişi geldi gibi oldu wc bi gittim eşofmanıma kadar kan olmuş nasıl gelmiş hiç hissetmedim ilk defaaaa Allahdan koltuğa fln geçmemiş
Belki benim gibi hissetmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…