- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.361
Canım benim 9 yaşındaki oğlumda çok asi daha bu yaşta böyle seninkinin yaşına gelince ne olacak bilemiyorum. İnan hiç tahammül edemez olduk çocuğa. Kv kere ve annemlere gittim birer hafta her iki taraf da bana bir şey demeseler de zor tahammül etttiler.Kızlar varya her anın tadını çıkartmak gerek gerçekten.. büyük oğlan 14 olacak ergenlikte o kadar zor, o kadar asi ki ne yapacağımızı nasıl davranacağımizi şaşırdık büyükler diyordu iyi günleriniz tadını çıkarın diye haklilarmis.. şimdi bu oğlumda korkar oldum..başıma gelecekleri biliyor görüyor gibiyim.. psikologa da götürüyoruz kimseyi beğenmiyor ikinkez gidiyor ben başka doktora gidicem diyor şekerlerini de hiç bakamıyor her gün bu yüzden tartışıyoruz insülin pompası kullanıyordu oda bozuldu yenisi Amerika'dan geliyor üç ay oldu gümrükten geçemedi en azından şekerinin kaç olduğunu devamlı görüyordum şimdi ona da bakmıyor bana da baktirmiyor.. şuan bebekte hala uykuya dalamadı gene kabus gibi bir gece sekizden beri uğraşıyorum okuyanlar kusura bakmasın ne olur nedense buraya içimi dökmek istedim
Allah yardımcımız olsun gerçekten 9 yaşlarında da biraz vardı ama şimdi çığrından çıktı resmenCanım benim 9 yaşındaki oğlumda çok asi daha bu yaşta böyle seninkinin yaşına gelince ne olacak bilemiyorum. İnan hiç tahammül edemez olduk çocuğa. Kv kere ve annemlere gittim birer hafta her iki taraf da bana bir şey demeseler de zor tahammül etttiler.Canlarından bezdirdi hepsini. Valla psikolaga bir iki götürdüm bir işe yarsmadi. Benim çocuk onların önünde farklı davranıyor. Büyüyünce bu ne olacak korkuyorum
Ayy resmen ızdırapKızlar varya her anın tadını çıkartmak gerek gerçekten.. büyük oğlan 14 olacak ergenlikte o kadar zor, o kadar asi ki ne yapacağımızı nasıl davranacağımizi şaşırdık büyükler diyordu iyi günleriniz tadını çıkarın diye haklilarmis.. şimdi bu oğlumda korkar oldum..başıma gelecekleri biliyor görüyor gibiyim.. psikologa da götürüyoruz kimseyi beğenmiyor ikinkez gidiyor ben başka doktora gidicem diyor şekerlerini de hiç bakamıyor her gün bu yüzden tartışıyoruz insülin pompası kullanıyordu oda bozuldu yenisi Amerika'dan geliyor üç ay oldu gümrükten geçemedi en azından şekerinin kaç olduğunu devamlı görüyordum şimdi ona da bakmıyor bana da baktirmiyor.. şuan bebekte hala uykuya dalamadı gene kabus gibi bir gece sekizden beri uğraşıyorum okuyanlar kusura bakmasın ne olur nedense buraya içimi dökmek istedim
Ah beBence dolunay vurdu bizim bebeleri sekizden beri uğraşıyorum
Yine e bebektekilerin modeli güzel sen bir de diğerlerine bakKızlar, e bebegın yenı sezonunu goedunuz mu ? Bı tane kız elbısesı 350 ₺ulen senden nıye alayım 350 verdıkten sonra
Aynen öyle bir dönem vallahi ne güzel anlatmışsın... Aminn canim sagolAyy resmen ızdırapcocuk buyutmek gerçekten o kadar zorki tam boyle mudahale edemedigin uzerine gidersem bunalima girip kendine zarar verirmi ee kizmazsam kural koyarsam dinlermi diye arada kalinan bir dönemde ve yaşta sanırım size bol bol sabir diliyorumm kardeşim allahim uslu akilillar versin evladina
Ya bişi sorcam ilk adet olduğundan beri sütünde azalma oldu mu? Vücut rutine bindiği için adet olunca hormonlar eskisi gibi çalışıp süt azalıyor diye duydum kardeşimden. Kendi başına da öyle gelmişte..Bende bukadar erken beklemiyodum resmen 2. Ayım bide
Bebeği 3-4 günde bi kaka yapan arkadaslar
Öğün cc sini artırıp 2 gun boyunca takıpte kalın. Belkı yetwrınce doymuyor olabılır .
Eger takıpten sonra yınr aynıysa ve kabız olmadıgından emınsenız yapısı o sekılde olabilir.
Cocuk afedersınız sıcınca dunyalar benım oldu
Valla zamanla süt hep azalıyor. Hani diyorlar ya en çok bebeğin emmesi ve su artırıyor. Yok inanmıyorum. Bebek emdikce süt azalıyor. Vücut uret uret yoruluyor .2 saatte bir emince de dolma süresi uzuyor .En az 3 saatte bir emmeli .o emince artar dedikleri yenidogan dönemi. Bebek doğuyor midesi küçücük sen 2 saatte bir emziriyorsun .Bebek kocaman oluyor midesi büyüyor yine 2 saatte bir emziriyorsun .Bir de küçük memede nerde birikiyor bu süt birikmez ki anca bebe çekerse gelir. Ohooi nerde öyle çekecek Bebek. Hemen kızıp bırakıyorlarYa bişi sorcam ilk adet olduğundan beri sütünde azalma oldu mu? Vücut rutine bindiği için adet olunca hormonlar eskisi gibi çalışıp süt azalıyor diye duydum kardeşimden. Kendi başına da öyle gelmişte..
Kinderkraft ın lumi modelini 3750 ye aldık. Ama gel gör ki bizim bebişte hiç işe yaramadı. Bliss in hamağı vardı. Onu çok seviyor. Biz de sallanmayı seviyor diye gittik aldık ama olmadı.Evet canım baktım bulamadım seninkinin markasından bi kaç tane beğendim sıfır alacağım teşekkür ederim ilk bebeğim
Çok yorulunca uykusuz kalınca iyice perişan oluyorlar uyuyamiyorlar. O an işim olup azcik uykusunu ertelesem sinirleniyor onu farkettm. Ama her zaman her yerde uyutamıyorum ki o esnada napcam ben yavValla benimki de oyle saat sekizden beri uğraşıyorum pusette ayakta yüzüstü her yolu denedim susmuyor .. biraz önce de yıkadık uykusu var ama bir türlü dalamıyor uykuya... Ağlıyor memeyle savaşıyor bu arada da emmekten kustu sonunda tıka basa tok.. bugün saçlarımı boyattım iki saat kuaför de kaldım son yarım saat yıkmış ortalığı eşim arabayla ve amcasiyla kuaföre getirdi bazen canavar kaçıyor sanki içine
Amin hepimize insallahAllah kolaylık versin canım
Dün pikniğe gittik. Piknikte hiç uyumadı, gece uyur dedim yine uyumadı. Sabah da feryat figan ağladı. Zor sakinleştirdim ve hastaneye geldim. İnşallah ben eve dönene kadar uyur. Niye böyle oldu bu çocuk ben anlamadım.Benim minnosu deniz havası carpdiBoğaz havası aldırdık bugün temiz havaları aldı aldı eve geldiğinden beri uyuyor gaz krizini saymazsak tabi.
Teşekkürler denedim şimdi ,baya bir ağladı korkup ama alisacaktir diye umuyorum
Kızlar, e bebegın yenı sezonunu goedunuz mu ? Bı tane kız elbısesı 350 ₺ulen senden nıye alayım 350 verdıkten sonra
Gögus maalesef 2 saate bi emerse dolmuyorValla zamanla süt hep azalıyor. Hani diyorlar ya en çok bebeğin emmesi ve su artırıyor. Yok inanmıyorum. Bebek emdikce süt azalıyor. Vücut uret uret yoruluyor .2 saatte bir emince de dolma süresi uzuyor .En az 3 saatte bir emmeli .o emince artar dedikleri yenidogan dönemi. Bebek doğuyor midesi küçücük sen 2 saatte bir emziriyorsun .Bebek kocaman oluyor midesi büyüyor yine 2 saatte bir emziriyorsun .Bir de küçük memede nerde birikiyor bu süt birikmez ki anca bebe çekerse gelir. Ohooi nerde öyle çekecek Bebek. Hemen kızıp bırakıyorlar
Blok blok yapıyım dedim .Yani bir memeyi 2 kez veriyim yağlı sütü alsın. Bu sefer üst üste 2 kez emmedi bir göğsü. Şimdi o göğüs az süt üretiyor. Her seferinde sağın diyorlar .Ona dayanacak göğüs var mı? Benim göğsüm acıyor oyle .ucu da acıyor kanalları sızlıyor .Elle sagmak hele daha gıcık. Bence süt ilk ay hariç azalıyor. 2.3. Ayda iyice gidiyor. O yüzden ek gida bence 3.ayda olmalı. O göğüste o süt birikmeli .Süt bebek emince foş diye inmiyor ki .
Nazara inanırım ve kanıtı da ortada zaten.Dün pikniğe gittik. Piknikte hiç uyumadı, gece uyur dedim yine uyumadı. Sabah da feryat figan ağladı. Zor sakinleştirdim ve hastaneye geldim. İnşallah ben eve dönene kadar uyur. Niye böyle oldu bu çocuk ben anlamadım.
Normalde nazara falan inanmam ama bizim yan komşunun da bebeği var. Bizim bebekle 10-15 gün var arada. Geçen bana “ya sizin evde bebek olduğuna emin misiniz? Hiç sesi gelemiyor, gazı da mı yok? Eşim annem falan hep konuşuyoruz sizin bebeği.” Dedi. Akşamına çocuk huy değiştirdi. Yani ağlardı, gazı olurdu ama kolay sakinleşirdi. Gerçekten Nazar mı değdi bebeğime acaba?
Baklava yersen doluyor.....
Gögus maalesef 2 saate bi emerse dolmuyor
Aynen 3 saat olmalı. Buyuduler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?