Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar varya her anın tadını çıkartmak gerek gerçekten.. büyük oğlan 14 olacak ergenlikte o kadar zor, o kadar asi ki ne yapacağımızı nasıl davranacağımizi şaşırdık büyükler diyordu iyi günleriniz tadını çıkarın diye haklilarmis.. şimdi bu oğlumda korkar oldum..başıma gelecekleri biliyor görüyor gibiyim.. psikologa da götürüyoruz kimseyi beğenmiyor ikinkez gidiyor ben başka doktora gidicem diyor şekerlerini de hiç bakamıyor her gün bu yüzden tartışıyoruz insülin pompası kullanıyordu oda bozuldu yenisi Amerika'dan geliyor üç ay oldu gümrükten geçemedi en azından şekerinin kaç olduğunu devamlı görüyordum şimdi ona da bakmıyor bana da baktirmiyor .. şuan bebekte hala uykuya dalamadı gene kabus gibi bir gece sekizden beri uğraşıyorum okuyanlar kusura bakmasın ne olur nedense buraya içimi dökmek istedim

Canım benim 9 yaşındaki oğlumda çok asi daha bu yaşta böyle seninkinin yaşına gelince ne olacak bilemiyorum. İnan hiç tahammül edemez olduk çocuğa. Kv kere ve annemlere gittim birer hafta her iki taraf da bana bir şey demeseler de zor tahammül etttiler. Canlarından bezdirdi hepsini. Valla psikolaga bir iki götürdüm bir işe yarsmadi. Benim çocuk onların önünde farklı davranıyor. Büyüyünce bu ne olacak korkuyorum

Allah yardımcımız olsun gerçekten 9 yaşlarında da biraz vardı ama şimdi çığrından çıktı resmen bu devrin çocukları çok farklı ama birazda bizler yaptık daha özgür daha kendini ifade edebilen özgüveni yüksek olsun diye diye tepemize çıkarttık.. eşim sakinmiş ama ben de çok asi bir ergenlik geçirdim ama şu an oğlumun bize yaptıklarının onda birini aileme yapmadım yapamadım.. babam gözümüze bakınca korkardık en azından saygı duyardık bizim oğlan da ne saygı var ne korku ne dilinin kemiği her lafa 10 tane cevap yiyoruz bu yaşa kadar bir fiske vurmadı babası bazen diyorum acaba hata mı ettik.. özel okula gidiyordu yönetimi beğenmez öğretmenleri beğenmez şimdi liseye başlıyor devlet okuluna gidecek bakalım burada ne olacak doktora gider doktoru beğenmez sanki 14 yaşında değil 25 yaşında..

Ayy resmen ızdırap cocuk buyutmek gerçekten o kadar zorki tam boyle mudahale edemedigin uzerine gidersem bunalima girip kendine zarar verirmi ee kizmazsam kural koyarsam dinlermi diye arada kalinan bir dönemde ve yaşta sanırım size bol bol sabir diliyorumm kardeşim allahim uslu akilillar versin evladina

Aynen öyle bir dönem vallahi ne güzel anlatmışsın... Aminn canim sagol

Bende bukadar erken beklemiyodum resmen 2. Ayım bide
Ya bişi sorcam ilk adet olduğundan beri sütünde azalma oldu mu? Vücut rutine bindiği için adet olunca hormonlar eskisi gibi çalışıp süt azalıyor diye duydum kardeşimden. Kendi başına da öyle gelmişte..

Brnfe geçen mama verdim üstüne emdi ve sonrası mutluluk

2 haftadır meme reddi oldu diye şekerli şeyler yedim .2 kilo almışım. Siz siz olun yemeyin

Valla zamanla süt hep azalıyor. Hani diyorlar ya en çok bebeğin emmesi ve su artırıyor. Yok inanmıyorum. Bebek emdikce süt azalıyor. Vücut uret uret yoruluyor .2 saatte bir emince de dolma süresi uzuyor .En az 3 saatte bir emmeli .o emince artar dedikleri yenidogan dönemi. Bebek doğuyor midesi küçücük sen 2 saatte bir emziriyorsun .Bebek kocaman oluyor midesi büyüyor yine 2 saatte bir emziriyorsun .Bir de küçük memede nerde birikiyor bu süt birikmez ki anca bebe çekerse gelir. Ohooi nerde öyle çekecek Bebek. Hemen kızıp bırakıyorlar
Blok blok yapıyım dedim .Yani bir memeyi 2 kez veriyim yağlı sütü alsın. Bu sefer üst üste 2 kez emmedi bir göğsü. Şimdi o göğüs az süt üretiyor. Her seferinde sağın diyorlar .Ona dayanacak göğüs var mı? Benim göğsüm acıyor oyle .ucu da acıyor kanalları sızlıyor .Elle sagmak hele daha gıcık. Bence süt ilk ay hariç azalıyor. 2.3. Ayda iyice gidiyor. O yüzden ek gida bence 3.ayda olmalı. O göğüste o süt birikmeli .Süt bebek emince foş diye inmiyor ki .

Evet canım baktım bulamadım seninkinin markasından bi kaç tane beğendim sıfır alacağım teşekkür ederim ilk bebeğim
Kinderkraft ın lumi modelini 3750 ye aldık. Ama gel gör ki bizim bebişte hiç işe yaramadı. Bliss in hamağı vardı. Onu çok seviyor. Biz de sallanmayı seviyor diye gittik aldık ama olmadı.

Çok yorulunca uykusuz kalınca iyice perişan oluyorlar uyuyamiyorlar. O an işim olup azcik uykusunu ertelesem sinirleniyor onu farkettm. Ama her zaman her yerde uyutamıyorum ki o esnada napcam ben yav

Benim minnosu deniz havası carpdi Boğaz havası aldırdık bugün temiz havaları aldı aldı eve geldiğinden beri uyuyor gaz krizini saymazsak tabi.
Dün pikniğe gittik. Piknikte hiç uyumadı, gece uyur dedim yine uyumadı. Sabah da feryat figan ağladı. Zor sakinleştirdim ve hastaneye geldim. İnşallah ben eve dönene kadar uyur. Niye böyle oldu bu çocuk ben anlamadım.

Normalde nazara falan inanmam ama bizim yan komşunun da bebeği var. Bizim bebekle 10-15 gün var arada. Geçen bana “ya sizin evde bebek olduğuna emin misiniz? Hiç sesi gelemiyor, gazı da mı yok? Eşim annem falan hep konuşuyoruz sizin bebeği.” Dedi. Akşamına çocuk huy değiştirdi. Yani ağlardı, gazı olurdu ama kolay sakinleşirdi. Gerçekten Nazar mı değdi bebeğime acaba?

Teşekkürler denedim şimdi ,baya bir ağladı korkup ama alisacaktir diye umuyorum

Çok şiddetli sıkmamaya çalış. Bir anda hızlı sıkmak orta kulağa zarar verebilir. Damlatarak sıkmak önemli..

Kızlar, e bebegın yenı sezonunu goedunuz mu ? Bı tane kız elbısesı 350 ₺ ulen senden nıye alayım 350 verdıkten sonra

Gördüm. Ebebek, lcw hepsi uçmuş
Oğluma ne güzel istediğimi alıyordum. Kızımın şansına böyle tuhaf bir zamana denk geldik.

.....
Gögus maalesef 2 saate bi emerse dolmuyor
Aynen 3 saat olmalı. Buyuduler

Nazara inanırım ve kanıtı da ortada zaten.

Nazar duası oku diyecegım ama
İnanmıyorsan olmaz ki :)

.....

Gögus maalesef 2 saate bi emerse dolmuyor
Aynen 3 saat olmalı. Buyuduler
Baklava yersen doluyor ama onda da ayı gibi oluyorsun. Aklıma ne geldi .köyde ineklere şeker pancarı kuspesi verirlerdi .Süt yapsın diye
Yakında inek gibi olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…