Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dolap, ınstagram gıbı yerlerde
İhrac urun satanlar var.
Arastır bak derım.

40mda adet oldum ve 40ndan sonra azaldı cidden mama takviyesi yapıyorum oyuzden yetmiyo diye , onamı bağlı bilmiyorum

Hayır benimki öyle aman aman kilo da almıyor. Bu 2 kilo alan bebekler nasil alıyor anlamıyorum.hos bizimki yediğini siciyor
Valla ben 1-2 mama veriyorum günde 1 ayda 1,600 kilo aldı ama hep memede kalıyor cok yoruluyorum göğsüm biraz dolsun diye mama vermek zorunda kalıyorum aşırı meme düşkünü bir bebiş oldu benim oglan. Sonuç olarak haftada 1 kaka yapıyo nerde yanlış yapıyorum bir türlü çözemedim

Bebe iyke işte hiç hissetmeden olurdum olduktan sonra belim agrirdi ilk gün kasık ağrısı falan bilmezdim hiç.yine öyle olur umarım ağrılı regl hiç hoş değil sanırım hayırlısı inşallah bakalim.
İyi gezebilmişsiniz genelde hafta sonu böyle gezmeler çok kalabalık oluyo
Ayy sorma malesef öyle oluyor.esim ısrar etti özel bir gün diye çıktık öyle yoksa hafta sonu gercekden cikilmiyor net İstanbulda
Bencede anlattığına göre bayağı bayağı nazar yani.insanlarda degiisk yaa ağlasa ağlıyor diyolar aglamasa hiç sesi çıkmıyor napcak bebe bunlar yani bir anlarini bir anlarini tutmayabilir

Ayyy inşallah ağrılı geçmezzzz zor cidden

Çok doğru diyorsunuz. Bnmki bıraksan 1 saat duruyo meme de, ayrılmak istemiyor. Emşmce fazla ds kusuyor. Ne etcez anlamadım

Bende çok şükür 2günde 1 ama sanırım mamaya alıştığı içinn ben similac kullanıyorum
Bnmki her gün yapıyor. Önceden 5 kez yapardı günde şimdi ise 2 kez felan. Yapmazsa yapana kadar perişan ediyor. I love you madsjı ile toparlamaya çalışıyor. Her gün olması normal mi? Mama vermiyorum. Sadece emiyor.

40mda adet oldum ve 40ndan sonra azaldı cidden mama takviyesi yapıyorum oyuzden yetmiyo diye , onamı bağlı bilmiyorum
Bnm kardeşimde öyle oldu da bilemedim bnde merak ettim. Olmadım bn daha da emiyor. Emsin tabiki ek gıdaya geçene kadar ek gıdada yardımcı olsun yeter. Çalışırken rahat ederim.

Valla bizimki de aynı daha çekeceğiniz var desene. Daha da psikologa götürmuyorum. Çünkü çevremde kim goturduyse en son anne baba suçlu çıkıyor. Evet özgüvenli olsunlar diye yaptığımız bazı şeylerden suçlu olabiliriz ama tek suçlu da biz değiliz bence. Çevresel faktörler ve yaşadığımız çağa bakarak çocukların büyük cogunlugunda genel bir eğilim var. Ben mesela TV de çocuk kanalı hariç izletmedim. Etrafda görüp duyuyorum milletin çocukları dizi izliyor ailesiyle. Biz beraber sadece animasyon ya da çizgi dizileri izledik. Daha 2 senedir çocuk filmlerini izlemeye başladık. Hani TV den gördü desem yok. Ama arkadaşlarından görüp öğreniyor. Ben ne yaparsam yapayım akranindan öğrendiği daha kıymetli maaalesef.

Bana sorarsan hergün yapmasıda normal 2 günde bi yapmasıda normal..
ama maşallah günde 5kez yapmasıda baya çokmuş yediğini çıkarıyo herhalde hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…