- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.381
Dolap, ınstagram gıbı yerlerdeÇok şiddetli sıkmamaya çalış. Bir anda hızlı sıkmak orta kulağa zarar verebilir. Damlatarak sıkmak önemli..
Gördüm. Ebebek, lcw hepsi uçmuş
Oğluma ne güzel istediğimi alıyordum. Kızımın şansına böyle tuhaf bir zamana denk geldik.
Full şeker dıyorsun yaniBaklava yersen doluyorama onda da ayı gibi oluyorsun. Aklıma ne geldi .köyde ineklere şeker pancarı kuspesi verirlerdi .Süt yapsın diye
Yakında inek gibi olacaz
40mda adet oldum ve 40ndan sonra azaldı cidden mama takviyesi yapıyorum oyuzden yetmiyo diye , onamı bağlı bilmiyorumYa bişi sorcam ilk adet olduğundan beri sütünde azalma oldu mu? Vücut rutine bindiği için adet olunca hormonlar eskisi gibi çalışıp süt azalıyor diye duydum kardeşimden. Kendi başına da öyle gelmişte..
Ayy bende youtubeden açıyorum hep nazar dualarını başında okutuyorumNazara inanırım ve kanıtı da ortada zaten.
Nazar duası oku diyecegım ama
İnanmıyorsan olmaz ki :)
Heeee bihesap var hatta dolapda ceydaadin07 diye bildiğin etiketli ürünler satıyoDolap, ınstagram gıbı yerlerde
İhrac urun satanlar var.
Arastır bak derım.
benim ki 1 saat dolmadan memede valla.....
Gögus maalesef 2 saate bi emerse dolmuyor
Aynen 3 saat olmalı. Buyuduler
Bakayım ona daHeeee bihesap var hatta dolapda ceydaadin07 diye bildiğin etiketli ürünler satıyo
Hayır benimki öyle aman aman kilo da almıyor. Bu 2 kilo alan bebekler nasil alıyor anlamıyorum.hos bizimki yediğini siciyorbenim ki 1 saat dolmadan memede valla
bizde mama sonucu haftada 1 kaka yapıyo40mda adet oldum ve 40ndan sonra azaldı cidden mama takviyesi yapıyorum oyuzden yetmiyo diye , onamı bağlı bilmiyorum
Valla ben 1-2 mama veriyorum günde 1 ayda 1,600 kilo aldı ama hep memede kalıyor cok yoruluyorum göğsüm biraz dolsun diye mama vermek zorunda kalıyorum aşırı meme düşkünü bir bebiş oldu benim oglan. Sonuç olarak haftada 1 kaka yapıyo nerde yanlış yapıyorum bir türlü çözemedimHayır benimki öyle aman aman kilo da almıyor. Bu 2 kilo alan bebekler nasil alıyor anlamıyorum.hos bizimki yediğini siciyor
Bebe iyke işte hiç hissetmeden olurdumBen normal geliceğini hisseder önceden önlemini alırdım bugun aslında olucağım gösteriyodu döngüde geçen aya göre bugundü günüm
Ama hiç bişi hissetmedim . Akıntı gibi bişi geldi gibi oldu wc bi gittim eşofmanıma kadar kan olmuş nasıl gelmiş hiç hissetmedim ilk defaaaaAllahdan koltuğa fln geçmemiş
Belki benim gibi hissetmeden gelir
Ayy sorma malesef öyle oluyor.esim ısrar etti özel bir gün diye çıktık öyle yoksa hafta sonu gercekden cikilmiyor net İstanbuldaİyi gezebilmişsiniz genelde hafta sonu böyle gezmeler çok kalabalık oluyo
Bencede anlattığına göre bayağı bayağı nazar yani.insanlarda degiisk yaa ağlasa ağlıyor diyolar aglamasa hiç sesi çıkmıyorDün pikniğe gittik. Piknikte hiç uyumadı, gece uyur dedim yine uyumadı. Sabah da feryat figan ağladı. Zor sakinleştirdim ve hastaneye geldim. İnşallah ben eve dönene kadar uyur. Niye böyle oldu bu çocuk ben anlamadım.
Normalde nazara falan inanmam ama bizim yan komşunun da bebeği var. Bizim bebekle 10-15 gün var arada. Geçen bana “ya sizin evde bebek olduğuna emin misiniz? Hiç sesi gelemiyor, gazı da mı yok? Eşim annem falan hep konuşuyoruz sizin bebeği.” Dedi. Akşamına çocuk huy değiştirdi. Yani ağlardı, gazı olurdu ama kolay sakinleşirdi. Gerçekten Nazar mı değdi bebeğime acaba?
Bende çok şükür 2günde 1 ama sanırım mamaya alıştığı içinn ben similac kullanıyorumbizde mama sonucu haftada 1 kaka yapıyosen hangi mamayı veriyorsun
Ayyy inşallah ağrılı geçmezzzz zor ciddenBebe iyke işte hiç hissetmeden olurdumolduktan sonra belim agrirdi ilk gün kasık ağrısı falan bilmezdim hiç.yine öyle olur umarım ağrılı regl hiç hoş değil sanırım hayırlısı inşallah bakalim.
Ayy sorma malesef öyle oluyor.esim ısrar etti özel bir gün diye çıktık öyle yoksa hafta sonu gercekden cikilmiyor net İstanbulda
Çok doğru diyorsunuz. Bnmki bıraksan 1 saat duruyo meme de, ayrılmak istemiyor. Emşmce fazla ds kusuyor. Ne etcez anlamadımValla zamanla süt hep azalıyor. Hani diyorlar ya en çok bebeğin emmesi ve su artırıyor. Yok inanmıyorum. Bebek emdikce süt azalıyor. Vücut uret uret yoruluyor .2 saatte bir emince de dolma süresi uzuyor .En az 3 saatte bir emmeli .o emince artar dedikleri yenidogan dönemi. Bebek doğuyor midesi küçücük sen 2 saatte bir emziriyorsun .Bebek kocaman oluyor midesi büyüyor yine 2 saatte bir emziriyorsun .Bir de küçük memede nerde birikiyor bu süt birikmez ki anca bebe çekerse gelir. Ohooi nerde öyle çekecek Bebek. Hemen kızıp bırakıyorlar
Blok blok yapıyım dedim .Yani bir memeyi 2 kez veriyim yağlı sütü alsın. Bu sefer üst üste 2 kez emmedi bir göğsü. Şimdi o göğüs az süt üretiyor. Her seferinde sağın diyorlar .Ona dayanacak göğüs var mı? Benim göğsüm acıyor oyle .ucu da acıyor kanalları sızlıyor .Elle sagmak hele daha gıcık. Bence süt ilk ay hariç azalıyor. 2.3. Ayda iyice gidiyor. O yüzden ek gida bence 3.ayda olmalı. O göğüste o süt birikmeli .Süt bebek emince foş diye inmiyor ki .
Bnmki her gün yapıyor. Önceden 5 kez yapardı günde şimdi ise 2 kez felan. Yapmazsa yapana kadar perişan ediyor. I love you madsjı ile toparlamaya çalışıyor. Her gün olması normal mi? Mama vermiyorum. Sadece emiyor.Bende çok şükür 2günde 1 ama sanırım mamaya alıştığı içinn ben similac kullanıyorum
biz valla sma comfort kullanıyoruz ama değiştirme zamanı geldi bakalım artık deneyerek ögrenecem herhalde hangisinin yaradıgınıBende çok şükür 2günde 1 ama sanırım mamaya alıştığı içinn ben similac kullanıyorum
Bnm kardeşimde öyle oldu da bilemedim bnde merak ettim. Olmadım bn daha da emiyor. Emsin tabiki ek gıdaya geçene kadar ek gıdada yardımcı olsun yeter. Çalışırken rahat ederim.40mda adet oldum ve 40ndan sonra azaldı cidden mama takviyesi yapıyorum oyuzden yetmiyo diye , onamı bağlı bilmiyorum
Ama yazlık ürünler de çok ucuz magzada ben seneye öbür seneye giyebileceği şeyler aldım.Kızlar, e bebegın yenı sezonunu goedunuz mu ? Bı tane kız elbısesı 350 ₺ulen senden nıye alayım 350 verdıkten sonra
Valla bizimki de aynı daha çekeceğiniz var desene. Daha da psikologa götürmuyorum. Çünkü çevremde kim goturduyse en son anne baba suçlu çıkıyor.Allah yardımcımız olsun gerçekten 9 yaşlarında da biraz vardı ama şimdi çığrından çıktı resmenbu devrin çocukları çok farklı ama birazda bizler yaptık daha özgür daha kendini ifade edebilen özgüveni yüksek olsun diye diye tepemize çıkarttık.. eşim sakinmiş ama ben de çok asi bir ergenlik geçirdim ama şu an oğlumun bize yaptıklarının onda birini aileme yapmadım yapamadım.. babam gözümüze bakınca korkardık en azından saygı duyardık bizim oğlan da ne saygı var ne korku ne dilinin kemiği her lafa 10 tane cevap yiyoruz bu yaşa kadar bir fiske vurmadı babası bazen diyorum acaba hata mı ettik.. özel okula gidiyordu yönetimi beğenmez öğretmenleri beğenmez şimdi liseye başlıyor devlet okuluna gidecek bakalım burada ne olacak doktora gider doktoru beğenmez sanki 14 yaşında değil 25 yaşında..
Bana sorarsan hergün yapmasıda normal 2 günde bi yapmasıda normal..Bnmki her gün yapıyor. Önceden 5 kez yapardı günde şimdi ise 2 kez felan. Yapmazsa yapana kadar perişan ediyor. I love you madsjı ile toparlamaya çalışıyor. Her gün olması normal mi? Mama vermiyorum. Sadece emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?