Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bnm kardeşimde öyle oldu da bilemedim bnde merak ettim. Olmadım bn daha da emiyor. Emsin tabiki ek gıdaya geçene kadar ek gıdada yardımcı olsun yeter. Çalışırken rahat ederim.
Valla sen söyledikden sonra acaba oyuzden mi azaldı düşünmeye başladım Benimkide seviyo memeyi çekmesem hep orda kalır amaaa yetmiyo ağlıyo sonra mama yapmak zorunda kalıyorum. Gelse ona yetse ağlamazdı bence

Benimki hala çok sık kaka yapıyor. Her gaz çıkışında kaka da çıkıyor.

Bir de bebeğimin memeleri de hala şişkin. Anneden geçen hormonlardan olduğunu biliyorum ama inmedi şişliği.
Var mı aynı durumda olan?

İnan bizde hiç dizi izlemedik ilgiside.olmadi.zaten çocuk kanalları ve birlikte sinema anmasyon filmleri ve YouTube faydalı öğretici videoları izlerdik... ama herşeyin üstüne çıkan akranlar maalesef birde büyüdükçe izledikleri şeyler de değişiyor ne kadar yasak koysan da o bı şekilde izliyor dinliyor.. Allah yardım etsin hepimize bu çağ da gerçekten çocuk yetiştirmek zor

Kinderkraft ın lumi modelini 3750 ye aldık. Ama gel gör ki bizim bebişte hiç işe yaramadı. Bliss in hamağı vardı. Onu çok seviyor. Biz de sallanmayı seviyor diye gittik aldık ama olmadı.
Oo baya da pahalı bir şey almışsın benim kız da sallansın istiyor sürekli aklıma başka bir şey gelmiyor inşallah işe yarar hamak bende alacağım beşiğinde yatmıyor sürekli ayagımda sallıyorum yanımda yatıyor çok yorucu

Uyku konusunu halletmek ne zor. Hepsinden zormuş uyku.
Günde kac saat uyumali bu bebişler?? Benimki 2 aylik olmak üzere.

Gece uyuyor. Ama gündüz yarımşar saat anca ve uykuya gecmesi zor. Gözünü tulbentle kapatinca uyurdu simdi onu da istemez oldu kıvranıyor sürekli. O kadar salladm uykusu geldigini anladm ama uyumamıstı. Ben de yataga biraktım. Ses actm iceri işlerime bakiyim bari dedim. En son agladı sinirlendi ve salladım uyuyakaldı. Bu denli perişan olasiya niye israr ediyor. ve Bu kadar aglamaya uyuyacagi muhtemelen yine bi 30 dk. Işin kötüsü sonra kalkinca mutsuz uyanmıs oluyor yine esniyor vs. Uykuyu tam almadan kalkıyor belli. Uyku surelerini nasıl uzatabilirim acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…