- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.401
Evet bende aldım valla sezon sonu diye indirime girmişler hele sitede zaten kod veriyo diye aldım baya şeyAma yazlık ürünler de çok ucuz magzada ben seneye öbür seneye giyebileceği şeyler aldım.
Onuda kullandım 1 kere oda sıkıntı yaratmadı hatta hala açılmamış sma mamam var, ama daha çok similacda devam ediyorjmbiz valla sma comfort kullanıyoruz ama değiştirme zamanı geldi bakalım artık deneyerek ögrenecem herhalde hangisinin yaradıgını
Valla sen söyledikden sonra acaba oyuzden mi azaldı düşünmeye başladımBnm kardeşimde öyle oldu da bilemedim bnde merak ettim. Olmadım bn daha da emiyor. Emsin tabiki ek gıdaya geçene kadar ek gıdada yardımcı olsun yeter. Çalışırken rahat ederim.
Evet, outletı acayıp ucuzAma yazlık ürünler de çok ucuz magzada ben seneye öbür seneye giyebileceği şeyler aldım.
Bence hergün yapmasınlarBana sorarsan hergün yapmasıda normal 2 günde bi yapmasıda normal..
ama maşallah günde 5kez yapmasıda baya çokmuş yediğini çıkarıyo herhalde hemen
Ya bişi sorcam ilk adet olduğundan beri sütünde azalma oldu mu? Vücut rutine bindiği için adet olunca hormonlar eskisi gibi çalışıp süt azalıyor diye duydum kardeşimden. Kendi başına da öyle gelmişte..
İnan bizde hiç dizi izlemedik ilgiside.olmadi.zaten çocuk kanalları ve birlikte sinema anmasyon filmleri ve YouTube faydalı öğretici videoları izlerdik... ama herşeyin üstüne çıkan akranlar maalesef birde büyüdükçe izledikleri şeyler de değişiyor ne kadar yasak koysan da o bı şekilde izliyor dinliyor.. Allah yardım etsin hepimize bu çağ da gerçekten çocuk yetiştirmek zorValla bizimki de aynı daha çekeceğiniz var desene. Daha da psikologa götürmuyorum. Çünkü çevremde kim goturduyse en son anne baba suçlu çıkıyor.Evet özgüvenli olsunlar diye yaptığımız bazı şeylerden suçlu olabiliriz ama tek suçlu da biz değiliz bence. Çevresel faktörler ve yaşadığımız çağa bakarak çocukların büyük cogunlugunda genel bir eğilim var. Ben mesela TV de çocuk kanalı hariç izletmedim. Etrafda görüp duyuyorum milletin çocukları dizi izliyor ailesiyle. Biz beraber sadece animasyon ya da çizgi dizileri izledik. Daha 2 senedir çocuk filmlerini izlemeye başladık. Hani TV den gördü desem yok. Ama arkadaşlarından görüp öğreniyor. Ben ne yaparsam yapayım akranindan öğrendiği daha kıymetli maaalesef.
Benim 40 dk ..benim ki 1 saat dolmadan memede valla
Benim kız günde 3 de sabitledi.Bence hergün yapmasınlar2 günde bi yapsınlar
Kızım hergün düzenlı yapardı o yuzden zayıftı
biz hep böyleydik aslında gece uykusuna geçene kadar hep memedeBenim 40 dk ..
Doymuyor diye üzülüyorum .
Mideleri büyüdü ki sürekli istekliler ..
Oo baya da pahalı bir şey almışsın benim kız da sallansın istiyor sürekli aklıma başka bir şey gelmiyor inşallah işe yarar hamak bende alacağım beşiğinde yatmıyor sürekli ayagımda sallıyorum yanımda yatıyor çok yorucuKinderkraft ın lumi modelini 3750 ye aldık. Ama gel gör ki bizim bebişte hiç işe yaramadı. Bliss in hamağı vardı. Onu çok seviyor. Biz de sallanmayı seviyor diye gittik aldık ama olmadı.
Bizim kız da öyle uykusu gelince memede duruyor misal 20 dkdir memede uyuyor arada çekiyor arada duruyor. Bakalım daha ne kadsr durucaz.biz hep böyleydik aslında gece uykusuna geçene kadar hep memede
Böyle de süt dolmaz tabi sünger gibi oldu benim göğüslerBizim kız da öyle uykusu gelince memede duruyor misal 20 dkdir memede uyuyor arada çekiyor arada duruyor. Bakalım daha ne kadsr durucaz.
Ahahaha ne güldüm kız alemsinBaklava yersen doluyorama onda da ayı gibi oluyorsun. Aklıma ne geldi .köyde ineklere şeker pancarı kuspesi verirlerdi .Süt yapsın diye
Yakında inek gibi olacaz
Böyle hesapları paylaşıp takip edelim bari Amy nin salopet aldığı butikte güzeldiHeeee bihesap var hatta dolapda ceydaadin07 diye bildiğin etiketli ürünler satıyo
Valla kayınvalidem evde. O sürekli der nazar nazar diye. Okuyor da sürekli. Ama hakkaten var herhaldeNazara inanırım ve kanıtı da ortada zaten.
Nazar duası oku diyecegım ama
İnanmıyorsan olmaz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?