- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.421
Ya kadın böyle bir içten söyledi ki ben bile tuhaf oldum. Yani ağlıyor falan dedim. Sakinleştiriyoruz hızlıca dedim. Ama kadın “hiç mi ses gelmez ya” dedi. Bir şey diyemedim.Bebe iyke işte hiç hissetmeden olurdumolduktan sonra belim agrirdi ilk gün kasık ağrısı falan bilmezdim hiç.yine öyle olur umarım ağrılı regl hiç hoş değil sanırım hayırlısı inşallah bakalim.
Ayy sorma malesef öyle oluyor.esim ısrar etti özel bir gün diye çıktık öyle yoksa hafta sonu gercekden cikilmiyor net İstanbulda
Bencede anlattığına göre bayağı bayağı nazar yani.insanlarda degiisk yaa ağlasa ağlıyor diyolar aglamasa hiç sesi çıkmıyornapcak bebe bunlar yani bir anlarini bir anlarini tutmayabilir
Valla ben ip bağladım hamağa. Öyle çekip duruyorum. Bayağı da uzun bir ip. Keşke otomatik ana kucağını almasaydım. İki üç kez denedim. Yok durmuyor orda.Oo baya da pahalı bir şey almışsın benim kız da sallansın istiyor sürekli aklıma başka bir şey gelmiyor inşallah işe yarar hamak bende alacağım beşiğinde yatmıyor sürekli ayagımda sallıyorum yanımda yatıyor çok yorucu
Kundak yapmayı denedin mi.benimkide kundaksiz kısa kısa uyuyor, uyandırır kendini elleriyle çünkü.Uyku konusunu halletmek ne zor. Hepsinden zormuş uyku.
Günde kac saat uyumali bu bebişler?? Benimki 2 aylik olmak üzere.
Gece uyuyor. Ama gündüz yarımşar saat anca ve uykuya gecmesi zor. Gözünü tulbentle kapatinca uyurdu simdi onu da istemez oldu kıvranıyor sürekli. O kadar salladm uykusu geldigini anladm ama uyumamıstı. Ben de yataga biraktım. Ses actm iceri işlerime bakiyim bari dedim. En son agladı sinirlendi ve salladım uyuyakaldı. Bu denli perişan olasiya niye israr ediyor.ve Bu kadar aglamaya uyuyacagi muhtemelen yine bi 30 dk. Işin kötüsü sonra kalkinca mutsuz uyanmıs oluyor yine esniyor vs. Uykuyu tam almadan kalkıyor belli. Uyku surelerini nasıl uzatabilirim acaba ??
Gaz sancısı varken uykusu bölünüyor Bizimkinin ne güzel uyudu diyorum hopp uyanmış sonra bi bakıyorum pırt yapıyor sancıyla uyanıyorUyku konusunu halletmek ne zor. Hepsinden zormuş uyku.
Günde kac saat uyumali bu bebişler?? Benimki 2 aylik olmak üzere.
Gece uyuyor. Ama gündüz yarımşar saat anca ve uykuya gecmesi zor. Gözünü tulbentle kapatinca uyurdu simdi onu da istemez oldu kıvranıyor sürekli. O kadar salladm uykusu geldigini anladm ama uyumamıstı. Ben de yataga biraktım. Ses actm iceri işlerime bakiyim bari dedim. En son agladı sinirlendi ve salladım uyuyakaldı. Bu denli perişan olasiya niye israr ediyor.ve Bu kadar aglamaya uyuyacagi muhtemelen yine bi 30 dk. Işin kötüsü sonra kalkinca mutsuz uyanmıs oluyor yine esniyor vs. Uykuyu tam almadan kalkıyor belli. Uyku surelerini nasıl uzatabilirim acaba ??
Dolapta sat kullanıyorsan canım ama belki sonra durur kaç aya kadar kullanılabiliyorValla ben ip bağladım hamağa. Öyle çekip duruyorum. Bayağı da uzun bir ip. Keşke otomatik ana kucağını almasaydım. İki üç kez denedim. Yok durmuyor orda.
Dimi bende öyle düşünüyorım vallaBence hergün yapmasınlar2 günde bi yapsınlar
Kızım hergün düzenlı yapardı o yuzden zayıftı
Aynennn bencede paylaşalım etiketli ve değerlendirmelere bakıyoruz hepsi güzel etiketli yazmışBöyle hesapları paylaşıp takip edelim bari Amy nin salopet aldığı butikte güzeldi
Bizimki de memeler öyle :)Benimki hala çok sık kaka yapıyor. Her gaz çıkışında kaka da çıkıyor.
Bir de bebeğimin memeleri de hala şişkin. Anneden geçen hormonlardan olduğunu biliyorum ama inmedi şişliği.
Var mı aynı durumda olan?
Hemen değil ama evet gaz damlası ile oldu sanırımBana sorarsan hergün yapmasıda normal 2 günde bi yapmasıda normal..
ama maşallah günde 5kez yapmasıda baya çokmuş yediğini çıkarıyo herhalde hemen
Kesinlikle katılıyorum haklısınValla sen söyledikden sonra acaba oyuzden mi azaldı düşünmeye başladımBenimkide seviyo memeyi çekmesem hep orda kalır amaaa yetmiyo ağlıyo sonra mama yapmak zorunda kalıyorum. Gelse ona yetse ağlamazdı bence
Aaa bak bu da mantıklı. 12 ay dedi satıcı.Dolapta sat kullanıyorsan canım ama belki sonra durur kaç aya kadar kullanılabiliyor
Hatta nazar üzerine ayetler var canım. Ayet olmasaydı ben de inanmazdım.Valla kayınvalidem evde. O sürekli der nazar nazar diye. Okuyor da sürekli. Ama hakkaten var herhalde
İşte çoğu da böyle oluyor .ortası olmalı ama olmuyor. Benimki de geceleri bırakmıyor memeyi 1 saat emiyor .gündüz emse ya .Valla ben 1-2 mama veriyorum günde 1 ayda 1,600 kilo aldı ama hep memede kalıyor cok yoruluyorum göğsüm biraz dolsun diye mama vermek zorunda kalıyorum aşırı meme düşkünü bir bebiş oldu benim oglan. Sonuç olarak haftada 1 kaka yapıyo nerde yanlış yapıyorum bir türlü çözemedim
Ohh benim de annem geldi yemek yapti.karnim yemek görecekBugun yemegım var
Yarının yemeklerini de kv yaptırdım rahatım
Benimki de 4 5 kere yapıyorBana sorarsan hergün yapmasıda normal 2 günde bi yapmasıda normal..
ama maşallah günde 5kez yapmasıda baya çokmuş yediğini çıkarıyo herhalde hemen
Bana her banyoda ve çıktığında masajla gider demişlerdiBenimki hala çok sık kaka yapıyor. Her gaz çıkışında kaka da çıkıyor.
Bir de bebeğimin memeleri de hala şişkin. Anneden geçen hormonlardan olduğunu biliyorum ama inmedi şişliği.
Var mı aynı durumda olan?
Valla helal sizin bebişlereBenimki de 4 5 kere yapıyorAslında günde bir iki iyi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?