Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya kadın böyle bir içten söyledi ki ben bile tuhaf oldum. Yani ağlıyor falan dedim. Sakinleştiriyoruz hızlıca dedim. Ama kadın “hiç mi ses gelmez ya” dedi. Bir şey diyemedim. Oysaki ağlıyor yani. Ama bir şekilde çok ağlamasını engelliyorum. Evde hamak, otomatik ana kucağı, park yatak, beşik hepsi var. Birinde susmazsa diğerine koyuyorum ki çok ağlamasın. Ama dün ve bu sabah hiç susmadı ve totalde 2 saat ancak uyudu. Resmen kadının söylemesi ile bebeğin huy değiştirmesi bir oldu.

Valla ben ip bağladım hamağa. Öyle çekip duruyorum. Bayağı da uzun bir ip. Keşke otomatik ana kucağını almasaydım. İki üç kez denedim. Yok durmuyor orda.

Kundak yapmayı denedin mi.benimkide kundaksiz kısa kısa uyuyor, uyandırır kendini elleriyle çünkü.

Gaz sancısı varken uykusu bölünüyor Bizimkinin ne güzel uyudu diyorum hopp uyanmış sonra bi bakıyorum pırt yapıyor sancıyla uyanıyor

Valla kayınvalidem evde. O sürekli der nazar nazar diye. Okuyor da sürekli. Ama hakkaten var herhalde
Hatta nazar üzerine ayetler var canım. Ayet olmasaydı ben de inanmazdım.
O yuzden baskasını gec annenın bıle nazarı degıyor.
H2rgün nazar duası
Ayetel kürsi
3 kulhuvallah, elham ve nas okuyorum

İşte çoğu da böyle oluyor .ortası olmalı ama olmuyor. Benimki de geceleri bırakmıyor memeyi 1 saat emiyor .gündüz emse ya .
Ama demekki senin doluyor sen farkında değilsin. Dolmasa boş çeker ve kilo almaz .Yani sen mama vermesen de o çocuk bence doyar.Mama meme karışık verince galiba zor kaka yapıyorlar.

Bugun yemegım var
Yarının yemeklerini de kv yaptırdım rahatım
Ohh benim de annem geldi yemek yapti.karnim yemek görecek
Geçen gün öyle bir acıktım ki 2 tane kocaman Burger gurme hamburger söyledim. Doymadım bi de gaz yapmadı. Bu çok kötü. Çünkü ben artık hem hamburger soylerim

Bana her banyoda ve çıktığında masajla gider demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…