Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bi arkadaşıma hediye bebek arabası alacağım da çok fazla bütçeyi aşmak istemiyorum 4 baby kabin bebek arabası kullanan var mı içinizde onu alsam sıkıntı çıkarır mı kıza

Kızlar bi arkadaşıma hediye bebek arabası alacağım da çok fazla bütçeyi aşmak istemiyorum 4 baby kabin bebek arabası kullanan var mı içinizde onu alsam sıkıntı çıkarır mı kıza
Bence alabileceksen eğer onun kullanmak istediği bir modeli sorup da al.
Benim de bebek arabamı annem aldı hediye, ama ben gittim rengi modeli beğendiğim sevdiğim bir arabayı aldım.
Ne istediğini biliyor musun tam olarak?
Böyle büyük kalemlerde hediye işi biraz riskli bence, hediye edilen kişi için de sıkıntı olabilir
İstemediği bir model olur
Atsan atılmaz satsan satılmaz moduna girer hedye hediyelikten de çıkabilir

Aynennn bencede paylaşalım etiketli ve değerlendirmelere bakıyoruz hepsi güzel etiketli yazmış
Valla hemen küçülüyor artık giydikleri ekonomi malum bir uyku tulumu 200 ü aşmış o da E Bebek felan yani şubat indiriminde 90 TL ye almıştım halbuki o yüzden etiketli dolap ürünü alabilirim ben gayet güzel şeyler de var dediğin gibi

Sordum ama kabin tip olsun yeter dedi başka bir şey demedi

Aynen ben bile 120den yükseğe çıkartmayı düşünüyorum büyüdüler sanırum yetmiyo
Ben similac kullanıyorum baya memnunum arada sma comfortuda kullandım oda güzel
Similac nasıl canım gaz konusunda, 2gündür 120cc veryrm yine Gaz bitmiyor mamayı coğaltınca böyle oluyor mamadan mı acaba diye düşünüyorum artık bugün 100 verdm hep daha rahat ama 2 saatte acıkıyor

Ben o 90 tlyken görmüştüm almadığıma pişmanım cidden yaa Şimdi deidğin gibi 200-300 tl çok fazla bir bebek için çünkü cidden 1-2 ay sonra olmuyo

Kesinlikle katılıyorum. Eşimin ablası bana bebek bakım çantası almış. Kol çantası şeklinde. Ben sırt çantası almak istiyordum. Benim beğendiğim modelden de bayağı pahalı ama bana sormadan almış işte. Mecbur kullandım ama hiç memnun değilim. S Sedose

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…