- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.481
Aynen bizimki de ağlıyo napıcaz böyleBen yaptırıyorum ama benimki çok sinirleniyor ağlamaya başlıyor mecbur geri kaldırıyorum asla sevmiyor o şekilde durmayı
Valla şubat indirimleri ne güzeldi şu an bakıyorum da her şey %100 zamlanmış aldığımız 5li mama önlüğü 80 lira olmuş 35 E almıştık düşünebiliyor musun ya acayip uçuyor her şeyBen o 90 tlyken görmüştüm almadığıma pişmanım cidden yaaŞimdi deidğin gibi 200-300 tl çok fazla bir bebek için çünkü cidden 1-2 ay sonra olmuyo
Keyfi yerindeyse bir dk kadar bakıyor etrafa. Keyfi yoksa kafasını koyup yatıyor yada çığlıkKarınüstü egzersizi her gün yaptırıyor musunuz kızlar bizimki ağlıyo biraz tembel mi ne
Ben yaptiramiyorum. Hiç sevmiyor ağlıyor. Kendini zorlayıp yan dönüyorKarınüstü egzersizi her gün yaptırıyor musunuz kızlar bizimki ağlıyo biraz tembel mi ne
Bizdede her kes gibi gaz sorunj vardı en başta vardı daha çok şimdilerde azaldı zaten 3-4 aylıkdan sonra azalırmışSimilac nasıl canım gaz konusunda, 2gündür 120cc veryrm yine Gaz bitmiyor mamayı coğaltınca böyle oluyor mamadan mı acaba diye düşünüyorum artık bugün 100 verdm hep daha rahat ama 2 saatte acıkıyor
Aaaaa cidden bakıyım dedim şimdi ben ucuz diye almıştım onu 80 olmuş şaka gibü ne alırsan kâr artık.Valla şubat indirimleri ne güzeldi şu an bakıyorum da her şey %100 zamlanmış aldığımız 5li mama önlüğü 80 lira olmuş 35 E almıştık düşünebiliyor musun ya acayip uçuyor her şey
He evet azcık kustu hatta tamam yarın öyle deniyimKeyfi yerindeyse bir dk kadar bakıyor etrafa. Keyfi yoksa kafasını koyup yatıyor yada çığlıkNe aç ne tok olacaklar. Toksa falan ondan rahatsız olabilir.
Bizimki de ya ağlıyo ya mızlıyoBen yaptiramiyorum. Hiç sevmiyor ağlıyor. Kendini zorlayıp yan dönüyor
Tıkanıyor.Napıyor mesela emerken ?
Ben de almak istiyorm ama bu kız bana çeker birden boy atarsa diye korkimAaaaa cidden bakıyım dedim şimdi ben ucuz diye almıştım onu 80 olmuş şaka gibü ne alırsan kâr artık.
Ben seneye yaz için bilee şuan sezon sonu indirmi var diye aldımmm bol bol
Ayyy inşaşlah olur hepsini 12-18 aldım yani çyle bişi olursa üzülürümBen de almak istiyorm ama bu kız bana çeker birden boy atarsa diye korkim
hangi marka acaba baston bebek arabasıSlm kızlar, bugün ilk defa bebek arabasına bindirdim kızımı çok sevdi. Ben araba almamıştım arkadaş vermişti. Baston olduğu için bugün deniyim dedim çok rahat etti. Ben de çok rahat ettim araba hafif olunca. Oğlanlarda chicco Urban kullandım inanılmaz ağırdı yürüyen yatak gibiydi oğlanlar severdi ama bana işkenceydi. Neyse benim kız da sürekli ağlama modunda şöyle sessiz sakin durayım en fazla 3-5 dk.
Bi şey soracağım ne zaman oturtacaksınız bebekleri? Bizde oğlanları 4 aylıkken otuttur oturmazsa zorla, kızları 6 aylıkken otuttur oturmazsa zorlama derlersiz ne düşünüyorsunuz ?
Kundak denedim yine de uyandı. Bi kac keredir tükürük birikip nefessiz kalarak uyandıgını farkettim.Kundak yapmayı denedin mi.benimkide kundaksiz kısa kısa uyuyor, uyandırır kendini elleriyle çünkü.
Gaz degil sanrm ha belki mide gazı olablr emip yatirdiysam ama her defasinda emzirip yatirmiyorum.Gaz sancısı varken uykusu bölünüyor Bizimkinin ne güzel uyudu diyorum hopp uyanmış sonra bi bakıyorum pırt yapıyor sancıyla uyanıyor
Peg perego pliko baston bebek arabasıhangi marka acaba baston bebek arabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?