Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben o 90 tlyken görmüştüm almadığıma pişmanım cidden yaa Şimdi deidğin gibi 200-300 tl çok fazla bir bebek için çünkü cidden 1-2 ay sonra olmuyo
Valla şubat indirimleri ne güzeldi şu an bakıyorum da her şey %100 zamlanmış aldığımız 5li mama önlüğü 80 lira olmuş 35 E almıştık düşünebiliyor musun ya acayip uçuyor her şey

Similac nasıl canım gaz konusunda, 2gündür 120cc veryrm yine Gaz bitmiyor mamayı coğaltınca böyle oluyor mamadan mı acaba diye düşünüyorum artık bugün 100 verdm hep daha rahat ama 2 saatte acıkıyor
Bizdede her kes gibi gaz sorunj vardı en başta vardı daha çok şimdilerde azaldı zaten 3-4 aylıkdan sonra azalırmış

Valla şubat indirimleri ne güzeldi şu an bakıyorum da her şey %100 zamlanmış aldığımız 5li mama önlüğü 80 lira olmuş 35 E almıştık düşünebiliyor musun ya acayip uçuyor her şey
Aaaaa cidden bakıyım dedim şimdi ben ucuz diye almıştım onu 80 olmuş şaka gibü ne alırsan kâr artık.
Ben seneye yaz için bilee şuan sezon sonu indirmi var diye aldımmm bol bol

Biz travel sistem bebek arabası aldık tecrübesizlikten allah affetsin eşşek ölüsü gibi agır evin içerisinde işime yaradı ama dışarıya çıkamıyoruz in cıkar yapamıyorum. baston arabaya gecsek dışarda kullansam olur mu acaba az önce aparmanın önüne indim 1 saat kucagımda kaldı yoruldım

Slm kızlar, bugün ilk defa bebek arabasına bindirdim kızımı çok sevdi. Ben araba almamıştım arkadaş vermişti. Baston olduğu için bugün deniyim dedim çok rahat etti. Ben de çok rahat ettim araba hafif olunca. Oğlanlarda chicco Urban kullandım inanılmaz ağırdı yürüyen yatak gibiydi oğlanlar severdi ama bana işkenceydi. Neyse benim kız da sürekli ağlama modunda şöyle sessiz sakin durayım en fazla 3-5 dk.

Bi şey soracağım ne zaman oturtacaksınız bebekleri? Bizde oğlanları 4 aylıkken otuttur oturmazsa zorla, kızları 6 aylıkken otuttur oturmazsa zorlama derler siz ne düşünüyorsunuz ?

hangi marka acaba baston bebek arabası

Kundak yapmayı denedin mi.benimkide kundaksiz kısa kısa uyuyor, uyandırır kendini elleriyle çünkü.
Kundak denedim yine de uyandı. Bi kac keredir tükürük birikip nefessiz kalarak uyandıgını farkettim.
Gaz sancısı varken uykusu bölünüyor Bizimkinin ne güzel uyudu diyorum hopp uyanmış sonra bi bakıyorum pırt yapıyor sancıyla uyanıyor
Gaz degil sanrm ha belki mide gazı olablr emip yatirdiysam ama her defasinda emzirip yatirmiyorum.

40 muayenesine gitmemistim nerdeyse 2 aylik olduk. Ama sanrm gitmem gerekiyor. Yarina randevu aldm. Bebekle gitmek durumundayim eşim işte olacak. Bırakcak kimse de yok. Bi de arabayla gitcem diger ilçeye. Inş bebiş durur sorun olmaz.

Bu arada sezeryan olaydim keske diyorum.

@M-elek37 vajinadaki görüntüden rahatsz olan sendin galiba agrı var mı ilişki esnasinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…