- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.441
Olsun ara sıra ödüllendir kendınıOhh benim de annem geldi yemek yapti.karnim yemek görecek
Geçen gün öyle bir acıktım ki 2 tane kocaman Burger gurme hamburger söyledim. Doymadım bi degaz yapmadı. Bu çok kötü. Çünkü ben artık hem hamburger soylerim
İşte geçen ay 950 gram aldı. Ama geçen ay çok emmedi .Bu ay da tarttim 10 günde 300 gram almış. Yine 900 1000 gram alır. Bizimki çok hareketli.yatan bir çocuk olsa eminim 2 kiloya yakın alırdı. Emiyor 1 saat uyumuyor ,uykuya geçerken de tepiniyor .iyice yorulup sallanıp uyuyorValla helal sizin bebişlereayda kaç kilo alıyo bu şekilde kilo alımı nasıl
Kilo alımı iyiymiş bayaaaa. Ayyyy benim yeğenim seninki gibiydi uyumazdı uyanıkkende ayakkalrı elleri kolları durmazdı hep kıpır kıpırdı büyüdü şimdi 4 yaşındaaa koltuk tepelerinden tv ünitesinde geziyoİşte geçen ay 950 gram aldı. Ama geçen ay çok emmedi .Bu ay da tarttim 10 günde 300 gram almış. Yine 900 1000 gram alır. Bizimki çok hareketli.yatan bir çocuk olsa eminim 2 kiloya yakın alırdı. Emiyor 1 saat uyumuyor ,uykuya geçerken de tepiniyor .iyice yorulup sallanıp uyuyor
Bizde de dizi, gunduz kusakları ve haberler ızlenmez cocugun yanında. Ama muhakkak cevreden olacak bu kesın.Valla bizimki de aynı daha çekeceğiniz var desene. Daha da psikologa götürmuyorum. Çünkü çevremde kim goturduyse en son anne baba suçlu çıkıyor.Evet özgüvenli olsunlar diye yaptığımız bazı şeylerden suçlu olabiliriz ama tek suçlu da biz değiliz bence. Çevresel faktörler ve yaşadığımız çağa bakarak çocukların büyük cogunlugunda genel bir eğilim var. Ben mesela TV de çocuk kanalı hariç izletmedim. Etrafda görüp duyuyorum milletin çocukları dizi izliyor ailesiyle. Biz beraber sadece animasyon ya da çizgi dizileri izledik. Daha 2 senedir çocuk filmlerini izlemeye başladık. Hani TV den gördü desem yok. Ama arkadaşlarından görüp öğreniyor. Ben ne yaparsam yapayım akranindan öğrendiği daha kıymetli maaalesef.
evet artık mama vermemeye calışacam ama etrafındakiler de sürekli aç bu cocuk diyorlar her mırıldanmasında veya aranmasında sırf bu yüzden de mama verdiğim oluyor. emzikte almıyor beni emzik olarakta kullanıyorİşte çoğu da böyle oluyor .ortası olmalı ama olmuyor. Benimki de geceleri bırakmıyor memeyi 1 saat emiyor .gündüz emse ya .
Ama demekki senin doluyor sen farkında değilsin. Dolmasa boş çeker ve kilo almaz .Yani sen mama vermesen de o çocuk bence doyar.Mama meme karışık verince galiba zor kaka yapıyorlar.
Oy benim yavrumBen kızımı bakıcıya bırakıp okula gittim bugünözledim gelince uyuyordu hemen uyandırmak istedim şimdi uyandı emişiyoruz
Aç diyenlere evet aç, diyorum. Çok kilo almış Dr diyet önerdi diyorum. Ciddi ciddi söylüyorum bunuevet artık mama vermemeye calışacam ama etrafındakiler de sürekli aç bu cocuk diyorlar her mırıldanmasında veya aranmasında sırf bu yüzden de mama verdiğim oluyor. emzikte almıyor beni emzik olarakta kullanıyor
Artık bende böyle diyim bariAç diyenlere evet aç, diyorum. Çok kilo almış Dr diyet önerdi diyorum. Ciddi ciddi söylüyorum bunu
Valla bizimki de aynı daha çekeceğiniz var desene. Daha da psikologa götürmuyorum. Çünkü çevremde kim goturduyse en son anne baba suçlu çıkıyor.Evet özgüvenli olsunlar diye yaptığımız bazı şeylerden suçlu olabiliriz ama tek suçlu da biz değiliz bence. Çevresel faktörler ve yaşadığımız çağa bakarak çocukların büyük cogunlugunda genel bir eğilim var. Ben mesela TV de çocuk kanalı hariç izletmedim. Etrafda görüp duyuyorum milletin çocukları dizi izliyor ailesiyle. Biz beraber sadece animasyon ya da çizgi dizileri izledik. Daha 2 senedir çocuk filmlerini izlemeye başladık. Hani TV den gördü desem yok. Ama arkadaşlarından görüp öğreniyor. Ben ne yaparsam yapayım akranindan öğrendiği daha kıymetli maaalesef.
Bizde de dizi, gunduz kusakları ve haberler ızlenmez cocugun yanında. Ama muhakkak cevreden olacak bu kesın.
Ohoo o aranmasına bakarsan benimki 24 saat aç. Yarım saat emiyor hala ağzı açık. Onlarda refleks buevet artık mama vermemeye calışacam ama etrafındakiler de sürekli aç bu cocuk diyorlar her mırıldanmasında veya aranmasında sırf bu yüzden de mama verdiğim oluyor. emzikte almıyor beni emzik olarakta kullanıyor
Masajı doktorlar önermiyor malesef.kendi kendine gecmeliymis.Bana her banyoda ve çıktığında masajla gider demişlerdi
bunun neresi 1 yaş yahu bilerek mi kücül yapıyorlar nedirHep dıyorum buyuk alın. 1 yaş e bebek coraplı pıjama.
Ne zaman bitecek aranması acabaOhoo o aranmasına bakarsan benimki 24 saat aç. Yarım saat emiyor hala ağzı açık. Onlarda refleks bu
Emzik almayınca bunu seninle bastırıyor
Evet ben de oyleymisim sürekli kosarmisimKilo alımı iyiymiş bayaaaa. Ayyyy benim yeğenim seninki gibiydi uyumazdı uyanıkkende ayakkalrı elleri kolları durmazdı hep kıpır kıpırdı büyüdü şimdi 4 yaşındaaa koltuk tepelerinden tv ünitesinde geziyoallah şimdiden kolaylık versin
4.ayda ağızları hiç kapanmiyormusNe zaman bitecek aranması acaba
Bunlarla alt değiştirme zor olmuyor mu ? Komple çıkarıyorsun yaHep dıyorum buyuk alın. 1 yaş e bebek coraplı pıjama.
Bu tulum degıl canım. Çoraplı pıjama :)Bunlarla alt değiştirme zor olmuyor mu ? Komple çıkarıyorsun ya
Bence iyi yaaaa bizimkide 1kg almış çokta tombiş olmasınlar taşıymayız kış geliyo hem montla onlarıEvet ben de oyleymisim sürekli kosarmisim950 gram iyi mi bilmiyorum bana hep az geliyor
4.ayda ağızları hiç kapanmiyormus
aynenBence iyi yaaaa bizimkide 1kg almış çokta tombiş olmasınlar taşıymayız kış geliyo hem montla onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?