Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla helal sizin bebişlere ayda kaç kilo alıyo bu şekilde kilo alımı nasıl
İşte geçen ay 950 gram aldı. Ama geçen ay çok emmedi .Bu ay da tarttim 10 günde 300 gram almış. Yine 900 1000 gram alır. Bizimki çok hareketli.yatan bir çocuk olsa eminim 2 kiloya yakın alırdı. Emiyor 1 saat uyumuyor ,uykuya geçerken de tepiniyor .iyice yorulup sallanıp uyuyor

Kilo alımı iyiymiş bayaaaa. Ayyyy benim yeğenim seninki gibiydi uyumazdı uyanıkkende ayakkalrı elleri kolları durmazdı hep kıpır kıpırdı büyüdü şimdi 4 yaşındaaa koltuk tepelerinden tv ünitesinde geziyo allah şimdiden kolaylık versin

Bizde de dizi, gunduz kusakları ve haberler ızlenmez cocugun yanında. Ama muhakkak cevreden olacak bu kesın.

evet artık mama vermemeye calışacam ama etrafındakiler de sürekli aç bu cocuk diyorlar her mırıldanmasında veya aranmasında sırf bu yüzden de mama verdiğim oluyor. emzikte almıyor beni emzik olarakta kullanıyor

Aç diyenlere evet aç, diyorum. Çok kilo almış Dr diyet önerdi diyorum. Ciddi ciddi söylüyorum bunu

Bizde de dizi, gunduz kusakları ve haberler ızlenmez cocugun yanında. Ama muhakkak cevreden olacak bu kesın.

Ne kadar gizlerseniz gizleyin hertürlü yine bi yerde izlicek en kötü 1gün annenize kv bırasanız orda izlicek, bide ben tv kaçındırmıcam sadece telefon vermemeyi düşünüyorum ama tvden açıp izlettiririm

Ohoo o aranmasına bakarsan benimki 24 saat aç. Yarım saat emiyor hala ağzı açık. Onlarda refleks bu
Emzik almayınca bunu seninle bastırıyor

Evet ben de oyleymisim sürekli kosarmisim950 gram iyi mi bilmiyorum bana hep az geliyor
Ne zaman bitecek aranması acaba
4.ayda ağızları hiç kapanmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…