Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sordum ama kabin tip olsun yeter dedi başka bir şey demedi
Ben almıştım tam dediğin markanın kabin arabasını memnunum açıkçası.kabin tipler bana göre çok pratikmis şahsen.dun cafeye gtmistik bir elimde bebek diğer elimle bebek arabasını çok rahat açıp bebeği içine koydum hem hafif hem pratik.isteyen kişi de kabin olsun yeter dediğine göre ağır bişey istemiyor demektir bence beğenir.

Ayy süper çok teşekkür ederim yorumun için

Yatarak denedın mı ?
Silikon gogus ucunu dene ıstersen. Emzırırken 2 kaşının arasını sıvazlıyorum tıkanacagını dusundüğümde

Şimdiden ek gıda alışverişi yapan var mıı? Oioi tabak kaşıklarına hayrandım hemen aldım bambu kaşıklardan kışın fiyatları artar falan neme lazım
Evet ben alıyorum.tabak,kaşık,suzgecli emzik ,oyuncak ,ilk adım arabası, mama sandalyesi

Kızlar günaydınn 2 aylık bebesi olanlar gece kaç kere çiş yapıyor ?
Ben önceden hep açıyordum çünkü az da olsa kaka oluyordu .hepsi de cisli oluyordu .ağır değildi ama .bazen hiç çiş olmuyordu emdigi halde .kaka da artık değişiyor. Bugün gece 1 kere yaptı onu da 6 da yaptı ve uyumadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…