- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.501
Rica edermTeşekkür ederim
Karınüstü egzersizi her gün yaptırıyor musunuz kızlar bizimki ağlıyo biraz tembel mi ne
Büyük almışsın ya Bi şey olmaz korkmaAyyy inşaşlah olur hepsini 12-18 aldım yani çyle bişi olursa üzülürüm
2 dk dayanmıyor benimki ya hemen sıkılıp ağlıyoBen bundan aldim,2 aylik fazla durmuyor bu aylarsa zaten bebekker.2 yada 3 dk sonra aglama basliyor.gunde iki yada 3 kez deniyorum.3 aylik olunca sure biraz daha artar
teşekkür ederimPeg perego pliko baston bebek arabası
Ben almıştım tam dediğin markanın kabin arabasını memnunum açıkçası.kabin tipler bana göre çok pratikmis şahsen.dun cafeye gtmistik bir elimde bebek diğer elimle bebek arabasını çok rahat açıp bebeği içine koydum hem hafif hem pratik.isteyen kişi de kabin olsun yeter dediğine göre ağır bişey istemiyor demektir bence beğenir.Sordum ama kabin tip olsun yeter dedi başka bir şey demedi
Nerde gaz sancıları ve uykusuz saatlerden sonraHerkes uyuyor sanırım
Ayy süper çok teşekkür ederim yorumun içinBen almıştım tam dediğin markanın kabin arabasını memnunum açıkçası.kabin tipler bana göre çok pratikmis şahsen.dun cafeye gtmistik bir elimde bebek diğer elimle bebek arabasını çok rahat açıp bebeği içine koydum hem hafif hem pratik.isteyen kişi de kabin olsun yeter dediğine göre ağır bişey istemiyor demektir bence beğenir.
Yatarak denedın mı ?Tıkanıyor.
Sonra kendini geri çekiyor.
Açmış gibi davranıyor ama sonra tekrar memeyi almıyor.
Maksimum toplam 10 dakika emiyor iki memeyi de.
Tek farkettiğim memeyi taş gibiyken alıyor, yumuşayınca oluyor ne oluyorsa.
Evet ben alıyorum.tabak,kaşık,suzgecli emzik ,oyuncak ,ilk adım arabası, mama sandalyesiŞimdiden ek gıda alışverişi yapan var mıı? Oioi tabak kaşıklarına hayrandım hemen aldım bambu kaşıklardankışın fiyatları artar falan neme lazım
Oooo sen baya yüklü alışveriş yapmışsınEvet ben alıyorum.tabak,kaşık,suzgecli emzik ,oyuncak ,ilk adım arabası, mama sandalyesi Eki Görüntüle 3129218 Eki Görüntüle 3129219
Bana şimdi bile pahalı gwliyo onlar yaŞimdiden ek gıda alışverişi yapan var mıı? Oioi tabak kaşıklarına hayrandım hemen aldım bambu kaşıklardankışın fiyatları artar falan neme lazım
Yaptım valla sonra pahalanniyor .Bir de ücretsiz izne ayrılacağım. Şimdiden stok yapayım dedimOooo sen baya yüklü alışveriş yapmışsın
Sayısını bilmiyroum ama değiştirmiyorum kaka yapmazsa sabaha kadar çok dolu oluyor.Kızlar günaydınn 2 aylık bebesi olanlar gece kaç kere çiş yapıyor ?
Kaka yapmazsa ellemiyorum ben canım.Kızlar günaydınn 2 aylık bebesi olanlar gece kaç kere çiş yapıyor ?
Ben önceden hep açıyordum çünkü az da olsa kaka oluyordu .hepsi de cisli oluyordu .ağır değildi ama .bazen hiç çiş olmuyordu emdigi halde .kaka da artık değişiyor. Bugün gece 1 kere yaptı onu da 6 da yaptı ve uyumadıKızlar günaydınn 2 aylık bebesi olanlar gece kaç kere çiş yapıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?