- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.521
link açılmıyor bende ya adını yazabilir misinn aldığınınKızlar bundan aldımSolgar Brewer
Solgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 250 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akşam 1 tane içtim güzel süt yapiyor .Sabah bile göğsüm doluydu .bence kesinlikle denemelisiniz
ben gece bezliyorum sabah değiştiriyorum her zaman dolu olmuyor bezi bazen cok dolu bazen azKızlar günaydınn 2 aylık bebesi olanlar gece kaç kere çiş yapıyor ?
Ona özel fiyatı uçuk olmayan bir kaşık çatal birde tabak yeter herşey okadar pahalı ki ne yazıkkıBana şimdi bile pahalı gwliyo onlar ya
Solgar brewers yeastlink açılmıyor bende ya adını yazabilir misinn aldığının
Çok sismiyor mu? Bizimki çok şişiyor ve buz gibi oluyor .prima premium care kullanıyorumben gece bezliyorum sabah değiştiriyorum her zaman dolu olmuyor bezi bazen cok dolu bazen az
Bir bazen iki ama genelde gece pek mudahale etmedigimden dolu olabiliyor. Bazen de uyurken yapmiyor gundüz onu farkettim uyaninca yapıyor. Uyurken cişini tutuyor sanirım.Kızlar günaydınn 2 aylık bebesi olanlar gece kaç kere çiş yapıyor ?
2 aylikken mi bakacaklar ben devlet hastanesine sordum 3. Ayında bakiyor radyoloğumuz dedi. Geri iptal etmistim randevuyu. 3. Ayda kalca usg bakılacak var mı niye bana oyle dediler kiGünaydın bu arada eskisi gibi giremiyorum
Kız sürekli memede gündüz uykuları kısa uyudugu zaman koşturmaca ya yemek ya ev işi hiçbir şey yoksa arada uyku
Dün kalça USG için Devlet Hastanesi'ne gittik perşembeye gün verdi
2 ayımız 16 sında dolacak 1100 Gr almış kg alımı iyi dedi Dr boyuna bakmadı bende unuttum
Bence randevu u al bize tekrar bakılacak ben yarın Dr dan randevu isticem2 aylikken mi bakacaklar ben devlet hastanesine sordum 3. Ayında bakiyor radyoloğumuz dedi. Geri iptal etmistim randevuyu. 3. Ayda kalca usg bakılacak var mı niye bana oyle dediler ki
Dimi bencede çok saçma şekilde fazla pahalı herşey normalde kaçınmıyorum alıyorum herşeyi ama ihtiyaCı olan şeyleriOna özel fiyatı uçuk olmayan bir kaşık çatal birde tabak yeter herşey okadar pahalı ki ne yazıkkı
Bende geceleri premium care kullanıyorum ,gece eskiden kaka olurdu her uyanmaya degistirirdim. Ama şimdi sadece cis çok dolu oluyor . 2 kere değiştiriyorum ,yoksa dediğin gibi çok şiş ve soğuk kalıyorÇok sismiyor mu? Bizimki çok şişiyor ve buz gibi oluyor .prima premium care kullanıyorum
Acaba geceleri 3 numara kullansak daha az mı dolarBende geceleri premium care kullanıyorum ,gece eskiden kaka olurdu her uyanmaya degistirirdim. Ama şimdi sadece cis çok dolu oluyor . 2 kere değiştiriyorum ,yoksa dediğin gibi çok şiş ve soğuk kalıyor
Evet bana bunu doktor bir arkadsim önermişti. Ama kilo yapıyor demişti ondan almadım.Kızlar bundan aldımSolgar Brewer
Solgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 250 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akşam 1 tane içtim güzel süt yapiyor .Sabah bile göğsüm doluydu .bence kesinlikle denemelisiniz
Bende aldım birşeyler ilk arabam önlük top zeka kartlari bir iki kıyafet aldım ne alsak kar bir hafta arayla fiyatlar inanılmaz değişiyor ne alsak kârŞimdiden ek gıda alışverişi yapan var mıı? Oioi tabak kaşıklarına hayrandım hemen aldım bambu kaşıklardankışın fiyatları artar falan neme lazım
Ben zaten kilo alıyorum bari bundan alıyımEvet bana bunu doktor bir arkadsim önermişti. Ama kilo yapıyor demişti ondan almadım.Ama ise yariyormus.
Valla dün gece uykusuz geçti. Bebe sapıttı. Emizirip uyuttum. Sonra büyük oğlanın kitwplari kapladım saat olmuş 2 bebisi yatagina koyarken uyandı. Emdi emdi uyumadı. Sonra emdi emdi memeyi dövdü. Artık süt mu kalmadı ne oldu bilmiyorum sabah 7 ye kadar bu durumdaydik uyanık memeyle kavga. Sonra eşim aldı dizinde sallayarak uyuttu yatağına koydu. Bir kaç dk sonra tekrar uyanıp mizirdadi yanıma aldım emmeye zorluyor. Nereye koysam meme arıyor. Ama en son memeye uzanıp uyudu.Herkes uyuyor sanırım
Bize doktor 1. Ay sonunda baktirtti... Herkesinki farklı oldu burada takip ettiğim kadarıyla bizim doktor profesör Medical Park ta ama hangi doktor daha doğrusunu biliyor uyguluyor anlayamadım valla eğer birinci ay değilse ozaman bizde yanlış zamanda çektirmiş oluyoruz2 aylikken mi bakacaklar ben devlet hastanesine sordum 3. Ayında bakiyor radyoloğumuz dedi. Geri iptal etmistim randevuyu. 3. Ayda kalca usg bakılacak var mı niye bana oyle dediler ki
Sen yazdın ben okudum o şekilde bile yoruldummmValla dün gece uykusuz geçti. Bebe sapıttı. Emizirip uyuttum. Sonra büyük oğlanın kitwplari kapladım saat olmuş 2 bebisi yatagina koyarken uyandı. Emdi emdi uyumadı. Sonra emdi emdi memeyi dövdü. Artık süt mu kalmadı ne oldu bilmiyorum sabah 7 ye kadar bu durumdaydik uyanık memeyle kavga. Sonra eşim aldı dizinde sallayarak uyuttu yatağına koydu. Bir kaç dk sonra tekrar uyanıp mizirdadi yanıma aldım emmeye zorluyor. Nereye koysam meme arıyor. Ama en son memeye uzanıp uyudu.Ben uyandirmayim diye aynı pozisyonda kaldım her yerim ağrıyor. Şimdi ben kalktım mecburen uyandı. Bezi tika başa doldurmuş. Değiştirdim direk kaka yaptı. Şimdi pusete koydum tekrar kaka yine temizlenmeye gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?