Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dün gece bizde yine uyuyamadık bir haftadır mahvetti beni uyuyamıyor yok ayakta salla yatağa al meme ver yok uykudan kıvranıyor ama uyuyor eller kollar hareketli devamlı .. senin kızla benim oğlan bu aralar böyle ne yapicaz Allah yardım etsin... Allah'tan oğlan lise bire başladı kaplama olayı falan yok kendi işini kendi görüyor zaten ...

Dün gece bizde yine uyuyamadık bir haftadır mahvetti beni uyuyamıyor yok ayakta salla yatağa al meme ver yok uykudan kıvranıyor ama uyuyor eller kollar hareketli devamlı .. senin kızla benim oğlan bu aralar böyle ne yapicaz Allah yardım etsin... Allah'tan oğlan lise bire başladı kaplama olayı falan yok kendi işini kendi görüyor zaten .. inşallah daha iyi olacak düzelecek bebelerde arkadaşım haa gayret

Sabah aksam 10 ar damla agzına damlatıyorum.Ayrıca kendımde gaz damlası kullanıyorum.Rezene demleyıp ıcıyorum 2 bardak hergun yıne de eh işte bi fayda saglıyor tek care zaman

Valla ben ip bağladım hamağa. Öyle çekip duruyorum. Bayağı da uzun bir ip. Keşke otomatik ana kucağını almasaydım. İki üç kez denedim. Yok durmuyor orda.
Bende hamak aldım bugün en azından ip bağlar elimle çekerim dediğin gibi otomatik ana kucakları da aşırı pahalı alacaktım ama sende durmuyor diyince bi kararsız kaldım

Anlattıklarının tıpatıp Aynısını benimkide yapıyor dolu dolu olmasını istiyor göğsün hep çözüm bulamadım henüz

Aynı benimki de öyle eller kollar hareketli sürekli. Neyse sen büyükten yana en azından ufak bir şans yasamissin. Demin geldi benimki anne yemek koyduklarını yedi doymadim diye geldi. Bu arada kız aciktı

4 gun oldu kullanıyorum gozle gorulur bı degısım yok
Yaa benimde 1 haftaya yakın zamanda fark etmeye başlamıştı belki oyke olur.hatta uzun zamanda fayda etmeye başlayınca kendiliğinden mi gaz yok oldu diye düşünmüştüm ama hafta sonu almayi unuttum damlayı çocuk akşamına gazdan mahvoldu, bana faydası çokmus onu anladım.insallah sizede fayda eder.

Sen yazdın ben okudum o şekilde bile yoruldummm memede uyumaya alışması kötü olmuşşşş offf vallaaa allah kolaylık versinnnn yaşaması daha zordur
Kız uyusa ben razıyım. Memede de uyumadı dün akşam sürekli kavga halindeydi emzik alıştıra bilen alistirsin. Benimki beni emzik yaptı.

Dün gece de bir şey mi var ya ben de uyuttum uyuttum uyandı sürekli bebek uyuttum gece boyu

Sabah aksam 10 ar damla agzına damlatıyorum.Ayrıca kendımde gaz damlası kullanıyorum.Rezene demleyıp ıcıyorum 2 bardak hergun yıne de eh işte bi fayda saglıyor tek care zaman
Ben de aldım nurse Harvey sabah akşam 10 damla veriyorum şurup vermemiş eczacı eşime damla vermiş.. Gasicon damla ben de sipariş verdim bakalım işe yarayacak mı her gün kimyon içiyorum
Annem muskat verelim dedi ben korktum vermedim

Walla onu değil 1 kere yaşaması 1 saniye bile yaşamış olması benim ömrümden ömür götürdü .
Üstelik hiçde öyle alışılacak bir durum değil . Acile götürdüğümüzde doktor hemşire müdahale etmesi zaten başlı başına heyecan .
O günden beri evet yanından ayrılmıyorum , çünkü yaşadığımı bi ben bilirim .
Zaten yan yatırınca daha rahatım , geçen gece eşim baktı ve uyuyakalmış , bebeğime baktığımda yine kusmuş ve ağzının kenarından akmış şimdi dik yatsaydı ne olurdu , aynı şeyi yaşasaydım ne dicektim ? “Böyle olması gerekiyormuşşşş” mu ..?
Mümkün değil ..
Keza ek olarak benimki küvezde 8 gün kaldı ve amniyon sıvısı yuttuğu için refleksleri yutkunmaya çok meyilli .. Gün içerisinde nefesini en az 10 kere yutuyor . Banyoda başından aşağı suyu dökerken çok temkinli olmamızı söyledi doktorumuz .
Reflüde işin içine girince açıkcası bilimsellikmiş , alışırmış bana bunlar boş geliyor .

Düşüncesi kötü, okuyunca bile insan kötü oluyo ki yaşaman dahada kötü allahım birdaha yaşatmasın Şu minik halleeri biraz büyüsede bizimde korkular azda olsa gitse

Düşüncesi kötü, okuyunca bile insan kötü oluyo ki yaşaman dahada kötü allahım birdaha yaşatmasın Şu minik halleeri biraz büyüsede bizimde korkular azda olsa gitse
Kesinlikle ..
Hepimizin elinde birer tane cennetkuşu var..
Rabbim her birine sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…