- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.541
Dün gece bizde yine uyuyamadık bir haftadır mahvetti beni uyuyamıyor yok ayakta salla yatağa al meme ver yok uykudan kıvranıyor ama uyuyor eller kollar hareketli devamlı .. senin kızla benim oğlan bu aralar böyle ne yapicaz Allah yardım etsin... Allah'tan oğlan lise bire başladı kaplama olayı falan yok kendi işini kendi görüyor zaten ...Valla dün gece uykusuz geçti. Bebe sapıttı. Emizirip uyuttum. Sonra büyük oğlanın kitwplari kapladım saat olmuş 2 bebisi yatagina koyarken uyandı. Emdi emdi uyumadı. Sonra emdi emdi memeyi dövdü. Artık süt mu kalmadı ne oldu bilmiyorum sabah 7 ye kadar bu durumdaydik uyanık memeyle kavga. Sonra eşim aldı dizinde sallayarak uyuttu yatağına koydu. Bir kaç dk sonra tekrar uyanıp mizirdadi yanıma aldım emmeye zorluyor. Nereye koysam meme arıyor. Ama en son memeye uzanıp uyudu.Ben uyandirmayim diye aynı pozisyonda kaldım her yerim ağrıyor. Şimdi ben kalktım mecburen uyandı. Bezi tika başa doldurmuş. Değiştirdim direk kaka yaptı. Şimdi pusete koydum tekrar kaka yine temizlenmeye gidiyoruz.
Dün gece bizde yine uyuyamadık bir haftadır mahvetti beni uyuyamıyor yok ayakta salla yatağa al meme ver yok uykudan kıvranıyor ama uyuyor eller kollar hareketli devamlı .. senin kızla benim oğlan bu aralar böyle ne yapicaz Allah yardım etsin... Allah'tan oğlan lise bire başladı kaplama olayı falan yok kendi işini kendi görüyor zaten .. inşallah daha iyi olacak düzelecek bebelerde arkadaşım haa gayretValla dün gece uykusuz geçti. Bebe sapıttı. Emizirip uyuttum. Sonra büyük oğlanın kitwplari kapladım saat olmuş 2 bebisi yatagina koyarken uyandı. Emdi emdi uyumadı. Sonra emdi emdi memeyi dövdü. Artık süt mu kalmadı ne oldu bilmiyorum sabah 7 ye kadar bu durumdaydik uyanık memeyle kavga. Sonra eşim aldı dizinde sallayarak uyuttu yatağına koydu. Bir kaç dk sonra tekrar uyanıp mizirdadi yanıma aldım emmeye zorluyor. Nereye koysam meme arıyor. Ama en son memeye uzanıp uyudu.Ben uyandirmayim diye aynı pozisyonda kaldım her yerim ağrıyor. Şimdi ben kalktım mecburen uyandı. Bezi tika başa doldurmuş. Değiştirdim direk kaka yaptı. Şimdi pusete koydum tekrar kaka yine temizlenmeye gidiyoruz.
Sabah aksam 10 ar damla agzına damlatıyorum.Ayrıca kendımde gaz damlası kullanıyorum.Rezene demleyıp ıcıyorum 2 bardak hergun yıne de eh işte bi fayda saglıyor tek care zamanBenim kızçe dün yine doğru düzgün uyumadı gaz sancısı mahvediyor yawruyu gece 2 ye doğru zor uyutabildim kızlar nurse Harvey kullananlar şurup daha etkili demiştiniz sanki nasıl kullanıyorsunuz Bi aydınlatın beni onu alayım diyorum bir de sap simplex bir işe yaramıyor
4 gun oldu kullanıyorum gozle gorulur bı degısım yokKızlar su eylul Öztürk ün gaz damlasini alan biri vardı kullaacakdi sanki nasıl geldi merak ettim okuyorsa.fit alive marka
Bende hamak aldım bugün en azından ip bağlar elimle çekerim dediğin gibi otomatik ana kucakları da aşırı pahalı alacaktım ama sende durmuyor diyince bi kararsız kaldımValla ben ip bağladım hamağa. Öyle çekip duruyorum. Bayağı da uzun bir ip. Keşke otomatik ana kucağını almasaydım. İki üç kez denedim. Yok durmuyor orda.
Tıkanıyor.
Sonra kendini geri çekiyor.
Açmış gibi davranıyor ama sonra tekrar memeyi almıyor.
Maksimum toplam 10 dakika emiyor iki memeyi de.
Tek farkettiğim memeyi taş gibiyken alıyor, yumuşayınca oluyor ne oluyorsa.
Aynı benimki de öyle eller kollar hareketli sürekli. Neyse sen büyükten yana en azından ufak bir şans yasamissin.Dün gece bizde yine uyuyamadık bir haftadır mahvetti beni uyuyamıyor yok ayakta salla yatağa al meme ver yok uykudan kıvranıyor ama uyuyor eller kollar hareketli devamlı .. senin kızla benim oğlan bu aralar böyle ne yapicaz Allah yardım etsin... Allah'tan oğlan lise bire başladı kaplama olayı falan yok kendi işini kendi görüyor zaten ...
Yaa benimde 1 haftaya yakın zamanda fark etmeye başlamıştı belki oyke olur.hatta uzun zamanda fayda etmeye başlayınca kendiliğinden mi gaz yok oldu diye düşünmüştüm ama hafta sonu almayi unuttum damlayı çocuk akşamına gazdan mahvoldu, bana faydası çokmus onu anladım.insallah sizede fayda eder.4 gun oldu kullanıyorum gozle gorulur bı degısım yok
Kız uyusa ben razıyım. Memede de uyumadı dün akşam sürekli kavga halindeydiSen yazdın ben okudum o şekilde bile yoruldummmmemede uyumaya alışması kötü olmuşşşş offf vallaaa allah kolaylık versinnnn yaşaması daha zordur
Dün gece de bir şey mi var ya ben de uyuttum uyuttum uyandı sürekli bebek uyuttum gece boyuValla dün gece uykusuz geçti. Bebe sapıttı. Emizirip uyuttum. Sonra büyük oğlanın kitwplari kapladım saat olmuş 2 bebisi yatagina koyarken uyandı. Emdi emdi uyumadı. Sonra emdi emdi memeyi dövdü. Artık süt mu kalmadı ne oldu bilmiyorum sabah 7 ye kadar bu durumdaydik uyanık memeyle kavga. Sonra eşim aldı dizinde sallayarak uyuttu yatağına koydu. Bir kaç dk sonra tekrar uyanıp mizirdadi yanıma aldım emmeye zorluyor. Nereye koysam meme arıyor. Ama en son memeye uzanıp uyudu.Ben uyandirmayim diye aynı pozisyonda kaldım her yerim ağrıyor. Şimdi ben kalktım mecburen uyandı. Bezi tika başa doldurmuş. Değiştirdim direk kaka yaptı. Şimdi pusete koydum tekrar kaka yine temizlenmeye gidiyoruz.
Ben de aldım nurse Harvey sabah akşam 10 damla veriyorum şurup vermemiş eczacı eşime damla vermiş.. Gasicon damla ben de sipariş verdim bakalım işe yarayacak mı her gün kimyon içiyorumSabah aksam 10 ar damla agzına damlatıyorum.Ayrıca kendımde gaz damlası kullanıyorum.Rezene demleyıp ıcıyorum 2 bardak hergun yıne de eh işte bi fayda saglıyor tek care zaman
hiç öyle soguk ya da aşırı aşırı şiş değil bende doğduğundan beri baby me bez kullanıyorumÇok sismiyor mu? Bizimki çok şişiyor ve buz gibi oluyor .prima premium care kullanıyorum
Sonradan 4-5 aydan sonra alışan varmış bence umudunu kaybetme vermeye çalışKız uyusa ben razıyım. Memede de uyumadı dün akşam sürekli kavga halindeydiemzik alıştıra bilen alistirsin. Benimki beni emzik yaptı.
Bizim sleepydede öyle gerçi eşimde sorun var bence çocuğu nezman kucağına alsa kaka yaptı diyo bakıyorum çişşşBu prıma nıye bebek kaka yapmıs gıbı kokuyor ?
Tükrük varsa benim ki gibi reflü olabilir .Kundak denedim yine de uyandı. Bi kac keredir tükürük birikip nefessiz kalarak uyandıgını farkettim.
Walla onu değil 1 kere yaşaması 1 saniye bile yaşamış olması benim ömrümden ömür götürdü .Aslında bunu büyük ihtimalle ilk defa yasadi bebeğin o yüzden de heyecanlandı.bir kaç kere daha yaşayınca alisiyorlar. Ayrıca tukuruk artınca bunu daha çok yapıyorlar .Bir de hep yan yatiramazsin. Oyun halisinda, onunla konuşurken,altını değiştirirken hep düz yatıyor. Bir an bile ayrılmayacak misin ?alıştığını göreceksin. Yutma refleksi olustukca daha kolay olacak
Düşüncesi kötü, okuyunca bile insan kötü oluyo ki yaşaman dahada kötü allahım birdaha yaşatmasınWalla onu değil 1 kere yaşaması 1 saniye bile yaşamış olması benim ömrümden ömür götürdü .
Üstelik hiçde öyle alışılacak bir durum değil . Acile götürdüğümüzde doktor hemşire müdahale etmesi zaten başlı başına heyecan .
O günden beri evet yanından ayrılmıyorum , çünkü yaşadığımı bi ben bilirim .
Zaten yan yatırınca daha rahatım , geçen gece eşim baktı ve uyuyakalmış , bebeğime baktığımda yine kusmuş ve ağzının kenarından akmış şimdi dik yatsaydı ne olurdu , aynı şeyi yaşasaydım ne dicektim ? “Böyle olması gerekiyormuşşşş” mu ..?
Mümkün değil ..
Keza ek olarak benimki küvezde 8 gün kaldı ve amniyon sıvısı yuttuğu için refleksleri yutkunmaya çok meyilli .. Gün içerisinde nefesini en az 10 kere yutuyor . Banyoda başından aşağı suyu dökerken çok temkinli olmamızı söyledi doktorumuz .
Reflüde işin içine girince açıkcası bilimsellikmiş , alışırmış bana bunlar boş geliyor .
Kesinlikle ..Düşüncesi kötü, okuyunca bile insan kötü oluyo ki yaşaman dahada kötü allahım birdaha yaşatmasınŞu minik halleeri biraz büyüsede bizimde korkular azda olsa gitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?