Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim doğum sonrası kanama zaten 40ı çıkana kadar devam etti azar azar oldu çünkü. Şimdi korkuyorum niye olmuyor diye inşallah normaldir
Aynen benimde öyle oldu 40na kadar azar azar geldi 41. Günde birden kanama geldi ilkden regl diye düşünmemiştim yine kanama başladı sandım. Eğer geçen ayki reglsa 11 eylülde olmam gerekiyodu döngüye göre oldummm
Bence normal yaaa çünkü 8-9 ay olmayanlar varmışş

Yaaa yok yıkamışsın zaten çok tatlı olmuş bende heykelini yaptımm

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok stresli üzücü bir durum yaşamışsınız malesef, ben de etkilendim yaşadıklarınızdan. Allah korusun bütün bebekleri
Yazdıklarınızda dikkatimi çeken bşy oldu, Dr başından aşağı su dökerken dikkatli olun demiş, bizim bebiş de bunu sevmiyor korkuyor sebebi nedir acaba, su yutma ihtimalleri de düşük diye düşünüyorum başları aşağı yönde olduğu için

Bunu şundan yazdım bizim de başımıza geldi ve biz de acile götürdük. Röntgen çekildi bakıldı bir şey çıkmadı. Sonra kendi doktoruna götürdük. Doktorumuz bundan ölen bebeğin olmadığını söyledi. Daha sonra da şimdi de yine tükürük geliyor ama yanindaysam müdahale etmiyorum ben .böyle böyle alıştı. Belki senin bebeğinin durumu daha özeldir bilemeyeceğim ama bizimki bunu yapa yapa alıştı. Tabi her şeyi Allah bilir .Ben de çok nöbet tuttum ama bunun care olmadığını gördüm. Bizimki de banyo da bir kere gık gık dedi .annemle çok korktuk bebekler suyu görünce kendilerini anne karninda hissedermis ve nefesini tutarmis .bunlar olabilecek şeyler. Bende de bebek reflusu varmış. Fiskirarak kusarmisim .Hala da reflu var geçmedi. Boğazıma gelir sürekli. Bu yüzden hamilelikte çok çektim. Evet bebeklerimiz korunmaya muhtaç ama Allaha emanet .

hiç öyle soguk ya da aşırı aşırı şiş değil bende doğduğundan beri baby me bez kullanıyorum
Kiz mi erkek mi ?kızlar daha çok öne yapıyor bence .Yani bizimkinin on tarafı çok şiş oluyor .oraya biriktigi için de buz gibi oluyor .belki bezin tamamına dagilsa böyle olmaz

Kızlar ben sleepy deneyecektim ama Türkiye’ye giden yakınımız 2 no bulamayınca, minnies diye bir marka almış. Migros’un kendi markası galiba.
Çok beğendik. Hatta annem Prima’dan daha iyi olduğunu düşünüyor
Ben normalde premium care kullanıyorum.
Geceleri riske atmıyorum ama gündüz için çok iyi
Fiyatı da aşırı ucuz. 60 adeti 75 TL’ye almış.
Aklınızda olsun

Etkilenmemek elde değil ama olumsuzluk düşünmeyin . Her bebekte olcak diye bişey yok ama temkinli olmak gerekiyor tabi ki ..
Banyo olayı şöyle ;
Birkaç kez banyo esnasında nefesini yutunca çırpında , ağzından tükürükler vs çok geldi , doktora bahsedince bu durumun olabileceğini , küvezde su yutan bebeklerde yutma refleksi çok fazla olduğunu ve bunu zamanla aşabileceklerini söylemişti .Yani sizin bebiş muhtemelen suyu sevmiyordur , yoksa banyoda öyle risk yok , kulakları zaten ona siper oluyor ..

Kızlar selam nasılsınız? Adet görmeye başladınız mı? Ben hala olmadım anormal bir durum mu doktora gitmeli miyim acaba?
Ben dün kontrole gittim. Doktor adet zamanını bilemeyiz ama emziriyorsan boşver gelmesin dedi. Adet olunca süt azalmaya başlıyormuş.
Çok yoğun bir şekilde emziren bir arkadaşım 2 senenin sonunda adet oldu.
Ben o kadar yoğun emzirmiyorum ama azalmasını da istemem, gelmesin bence

Bundan ölen bebek olmadığını söylerken bence azınlıkta olduğunu belirtmiş olmalı ki çünkü Ani Bebek Ölümü Sendromu diye bi tanı var . Kusmuk yutarak kendilerini boğuyorlar .
Sizin bana bahsettiğiniz heyecanlanmıştır , alışır gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü bebekler heyecanı sadece elleri birden bırakıldığında , gülerken ve düşerken hissederlermiş .
Benim bebeğime ait bi özel durum değil bu , hele sizin demeniz gibi alışılabilecek bi konu hiç değil çünkü her bebek bunu yaşayabilir , ben sadece sırtüstü yatırmanın bilimselliğine inanmıyorum . Tecrübeyle sabittir benim için .

Bende bakayım. Böyle bir takviyeye ihtiyacım var başka bir şey yapmadın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…