- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.561
Ben 2. Ayımdayım adetimde 40bitti oldumKızlar selam nasılsınız? Adet görmeye başladınız mı? Ben hala olmadım anormal bir durum mu doktora gitmeli miyim acaba?
Benim doğum sonrası kanama zaten 40ı çıkana kadar devam etti azar azar oldu çünkü. Şimdi korkuyorum niye olmuyor diyeBen 2. Ayımdayım adetimde 40bitti oldumsanırım ben erken oldum geç olmak normalmış herhalde
Yaaaa kıyamamKendıme yıyecek bişiler söyledim. Kızım okulda malıyet yarıya düştü artık .
Geldıgınde mis gıbı kabak yemegı yesin
Aynen benimde öyle oldu 40na kadar azar azar geldi 41. Günde birden kanama geldi ilkden regl diye düşünmemiştim yine kanama başladı sandım. Eğer geçen ayki reglsa 11 eylülde olmam gerekiyodu döngüye göre oldummmBenim doğum sonrası kanama zaten 40ı çıkana kadar devam etti azar azar oldu çünkü. Şimdi korkuyorum niye olmuyor diyeinşallah normaldir
Yaaa yok yıkamışsın zaten çok tatlı olmuşOkulda parmak boyası yapmıştık eve gelince kızımın da el baskısını alayım dedim sonra dank etti . Boya zararlı mıdır ya ? 3kat yıkadım amaiçim pimpiriklendi .hee şeyi doğal organik düşünemiyorum ben galiba ama çok ponçik oldu
Eki Görüntüle 3129514
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok stresli üzücü bir durum yaşamışsınız malesef, ben de etkilendim yaşadıklarınızdan. Allah korusun bütün bebekleriWalla onu değil 1 kere yaşaması 1 saniye bile yaşamış olması benim ömrümden ömür götürdü .
Üstelik hiçde öyle alışılacak bir durum değil . Acile götürdüğümüzde doktor hemşire müdahale etmesi zaten başlı başına heyecan .
O günden beri evet yanından ayrılmıyorum , çünkü yaşadığımı bi ben bilirim .
Zaten yan yatırınca daha rahatım , geçen gece eşim baktı ve uyuyakalmış , bebeğime baktığımda yine kusmuş ve ağzının kenarından akmış şimdi dik yatsaydı ne olurdu , aynı şeyi yaşasaydım ne dicektim ? “Böyle olması gerekiyormuşşşş” mu ..?
Mümkün değil ..
Keza ek olarak benimki küvezde 8 gün kaldı ve amniyon sıvısı yuttuğu için refleksleri yutkunmaya çok meyilli .. Gün içerisinde nefesini en az 10 kere yutuyor . Banyoda başından aşağı suyu dökerken çok temkinli olmamızı söyledi doktorumuz .
Reflüde işin içine girince açıkcası bilimsellikmiş , alışırmış bana bunlar boş geliyor .
Fazla dikkat etmiyorum gibi geliyor her şeyeYaaa yok yıkamışsın zaten çok tatlı olmuşbende heykelini yaptımm
Yıkayınca geçer sonuö güzel amaaaaFazla dikkat etmiyorum gibi geliyor her şeye
Ay o heykellerde çok tatlı oluyor
ben başlamadım dahaaKızlar selam nasılsınız? Adet görmeye başladınız mı? Ben hala olmadım anormal bir durum mu doktora gitmeli miyim acaba?
Bunu şundan yazdım bizim de başımıza geldi ve biz de acile götürdük. Röntgen çekildi bakıldı bir şey çıkmadı. Sonra kendi doktoruna götürdük. Doktorumuz bundan ölen bebeğin olmadığını söyledi. Daha sonra da şimdi de yine tükürük geliyor ama yanindaysam müdahale etmiyorum ben .böyle böyle alıştı. Belki senin bebeğinin durumu daha özeldir bilemeyeceğim ama bizimki bunu yapa yapa alıştı. Tabi her şeyi Allah bilir .Ben de çok nöbet tuttum ama bunun care olmadığını gördüm. Bizimki de banyo da bir kere gık gık dedi .annemle çok korktuk bebekler suyu görünce kendilerini anne karninda hissedermis ve nefesini tutarmis .bunlar olabilecek şeyler. Bende de bebek reflusu varmış. Fiskirarak kusarmisim .Hala da reflu var geçmedi. Boğazıma gelir sürekli. Bu yüzden hamilelikte çok çektim. Evet bebeklerimiz korunmaya muhtaç ama Allaha emanet .Walla onu değil 1 kere yaşaması 1 saniye bile yaşamış olması benim ömrümden ömür götürdü .
Üstelik hiçde öyle alışılacak bir durum değil . Acile götürdüğümüzde doktor hemşire müdahale etmesi zaten başlı başına heyecan .
O günden beri evet yanından ayrılmıyorum , çünkü yaşadığımı bi ben bilirim .
Zaten yan yatırınca daha rahatım , geçen gece eşim baktı ve uyuyakalmış , bebeğime baktığımda yine kusmuş ve ağzının kenarından akmış şimdi dik yatsaydı ne olurdu , aynı şeyi yaşasaydım ne dicektim ? “Böyle olması gerekiyormuşşşş” mu ..?
Mümkün değil ..
Keza ek olarak benimki küvezde 8 gün kaldı ve amniyon sıvısı yuttuğu için refleksleri yutkunmaya çok meyilli .. Gün içerisinde nefesini en az 10 kere yutuyor . Banyoda başından aşağı suyu dökerken çok temkinli olmamızı söyledi doktorumuz .
Reflüde işin içine girince açıkcası bilimsellikmiş , alışırmış bana bunlar boş geliyor .
Kiz mi erkek mi ?kızlar daha çok öne yapıyor bence .Yani bizimkinin on tarafı çok şiş oluyor .oraya biriktigi için de buz gibi oluyor .belki bezin tamamına dagilsa böyle olmazhiç öyle soguk ya da aşırı aşırı şiş değil bende doğduğundan beri baby me bez kullanıyorum
Etkilenmemek elde değil ama olumsuzluk düşünmeyin . Her bebekte olcak diye bişey yok ama temkinli olmak gerekiyor tabi ki ..Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok stresli üzücü bir durum yaşamışsınız malesef, ben de etkilendim yaşadıklarınızdan. Allah korusun bütün bebekleri
Yazdıklarınızda dikkatimi çeken bşy oldu, Dr başından aşağı su dökerken dikkatli olun demiş, bizim bebiş de bunu sevmiyor korkuyor sebebi nedir acaba, su yutma ihtimalleri de düşük diye düşünüyorum başları aşağı yönde olduğu için
Ben bugün oldum gibi .çok az geliyorKızlar selam nasılsınız? Adet görmeye başladınız mı? Ben hala olmadım anormal bir durum mu doktora gitmeli miyim acaba?
Ben dün kontrole gittim. Doktor adet zamanını bilemeyiz ama emziriyorsan boşver gelmesin dedi. Adet olunca süt azalmaya başlıyormuş.Kızlar selam nasılsınız? Adet görmeye başladınız mı? Ben hala olmadım anormal bir durum mu doktora gitmeli miyim acaba?
Bundan ölen bebek olmadığını söylerken bence azınlıkta olduğunu belirtmiş olmalı ki çünkü Ani Bebek Ölümü Sendromu diye bi tanı var . Kusmuk yutarak kendilerini boğuyorlar .Bunu şundan yazdım bizim de başımıza geldi ve biz de acile götürdük. Röntgen çekildi bakıldı bir şey çıkmadı. Sonra kendi doktoruna götürdük. Doktorumuz bundan ölen bebeğin olmadığını söyledi. Daha sonra da şimdi de yine tükürük geliyor ama yanindaysam müdahale etmiyorum ben .böyle böyle alıştı. Belki senin bebeğinin durumu daha özeldir bilemeyeceğim ama bizimki bunu yapa yapa alıştı. Tabi her şeyi Allah bilir .Ben de çok nöbet tuttum ama bunun care olmadığını gördüm. Bizimki de banyo da bir kere gık gık dedi .annemle çok korktuk bebekler suyu görünce kendilerini anne karninda hissedermis ve nefesini tutarmis .bunlar olabilecek şeyler. Bende de bebek reflusu varmış. Fiskirarak kusarmisim .Hala da reflu var geçmedi. Boğazıma gelir sürekli. Bu yüzden hamilelikte çok çektim. Evet bebeklerimiz korunmaya muhtaç ama Allaha emanet .
Bende bakayım. Böyle bir takviyeye ihtiyacım var başka bir şey yapmadın di miKızlar bundan aldımSolgar Brewer
Solgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 250 Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Akşam 1 tane içtim güzel süt yapiyor .Sabah bile göğsüm doluydu .bence kesinlikle denemelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?