- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.601
Baby turcodan memnunum. Sleepy begenmedımaynen o oyleydi. Bitirdim primalari artk almam heralde. Sleepy devam. Baby turco denicem. Henuz kargo gelmedi. Merak ediyrm
Aynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldımKendimce diyorum madem bu kadar önemli neden devlet bunu karşılamasa da yapılmasını zorunlu tutmuyor neden riski kabul etmiyor. Böyle düşününce bnde yaptırmak istemedim. Bakarsan aslında çocuğum kreş çocuğu olacak çalıştığım için, o yüzden çevremdekiler yaptır diyor lakin bu sebepten istemedim
Habire lekelenmede kötü yaaaaValla 10 gün oldu hala lekelenme oluyor ilk 3-4gun baya yoğundu. Hala doktora da gidemedim.,
Aynenn bencede doktorda sünnet yaptırın derse yaptırırsın bizim doktorunuz sünnet yaptırın dediler oyızden yaptırıcaz ..Bizimde sünnet işi var. Kırıkkale de bulamadım istediğim gibi özel hastaneye sorcam bi yapan varmı diye. Ama yozgatta buldum doktor özel klinik açmış çok güzel çok beğendim. Lokal yapıyormuş.anne baba yanında ve her yaşa göre eğlenme durumu ayarlamış çocuk farkında değil. Eğer kırıkkale de yaptırmazsam orays gitcem. Lakin öncesinde oğlumu bi çocuk doktoruna götürmek istiyorum doğum esnasında nabzı düştü, nefessiz kaldı 3 gün küvezde kaldı bi kontrol ettireyim sonra da sünnet ettireyim diyorum.
Benim de olmadı normal benceBenim doğum sonrası kanama zaten 40ı çıkana kadar devam etti azar azar oldu çünkü. Şimdi korkuyorum niye olmuyor diyeinşallah normaldir
Kizim bundan 7 ay önce rotavirislu bi ortamda bulundu ,kuzenimin çocuklarıyla bir aradaydik 1 yaşında kizi vardi rota virüsü olmus 2 gun sonra diger cocuklaridna rota virusu oldugnu duydum 1 hafta hastanrde yattilar isalden ve kizima bulasmamisti bu aşının önemini birkez daha anladim ek olarak ( kizim diş dönemide dahil oyle cok isalde olmadi bunuda aşiya bagladimi)Aynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldım
Hepimiz birer anneyiz. Senin doğrun bana benim doğrum sana yanlış gelebilir fikir ayrılığı yaşıyor olabiliriz ama bu benim kızdığım anlamına gelmezKızıyorsunuz belki ama ben bu kadar ayrıntılı düşünmek ve kötüyü çağırmak istemiyorum. Basinda nöbet tutamam .o bebeğin bana her türlü ihtiyacı var .Hem kaç gün tutacağım. Yan da yatırdım. Bana da düz yatırmak saçma geliyor yalan yok .Düz kim rahat eder ki ama bizimki yan yatmadı. Yan yatırmak da riskli geldi bana .çünkü dönüp bogulabilir.o yüzden Yan ya da düz diye kendimi zorlamiyorum. Tabiki göz kulak olacağız ama Olacak varsa oluyor maalesef. Allah bebeklerimizi korusun
Evet. TrıkoSurrender askılı tulumlardan almıştın dimi dolap hesabından kaç aylık aldın kışlık için alsam bennn kaç ay almam gerekiyo
Ben de Baby Turco dan Memnun değilim. Sürekli ön tarafı Islanıyor hemen mavi çizgi beliriyor. Erkek çocuklarında böyle bir durum var genellikle..Baby turcodan memnunum. Sleepy begenmedım
1400 tl imiş burada muayene ücreti dahil, ayrıca da whatsaptan gerektiğinde iletişim de varAynenn bencede doktorda sünnet yaptırın derse yaptırırsın bizim doktorunuz sünnet yaptırın dediler oyızden yaptırıcaz ..
Senin dediğin gibi bizim burdada var öyle ama eve uzak biraz intermtten cevredeki hastanelerin numaralarını bulup müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirisn varmı yokmu fiyatı ne kadar diye
Ben de dil bagının stresındeyımOffff sünnet yaptırcaz bir türlü hastane bulamadım yaaaa bişiler dürtüyo hastannin şikayetimvar sayfasına bakıyorum yorumları görüyorum vazgeçiyorum çocuğu sünnet ettiremicem bu gidişle
Bugun eczacıma soyledım. Yarın haber verıcem getırecek. Kendım vermeyı dusunuyorum. Kızımdayken hatırlıyorumKizim bundan 7 ay önce rotavirislu bi ortamda bulundu ,kuzenimin çocuklarıyla bir aradaydik 1 yaşında kizi vardi rota virüsü olmus 2 gun sonra diger cocuklaridna rota virusu oldugnu duydum 1 hafta hastanrde yattilar isalden ve kizima bulasmamisti bu aşının önemini birkez daha anladim ek olarak ( kizim diş dönemide dahil oyle cok isalde olmadi bunuda aşiya bagladimi)❤
Ahahaha bizde de tam tersi ben kararlıyım babası cok isteksiz cok aglarsa diye istemiyor ama büyüyünce daha zor olacak biliyorumValla bendeeeeeee resmen acırmı canı ne kada sürer fln diye diyeeee yaptıramıcam kendime bahaneler arıyorum şaka gibiben kendim zaten canım tatlıdır, çocuğuma gelince daha pinpirikli oldun ama babası götürcek kararlı bizimde cuma gün kara gün
biz aldık yaptırcaz inşallah alerji falan olmazRota virüs asısında kararsızım
Valla onların canı acıcak diyw biz strese giriyoruzBen de dil bagının stresındeyım
Sağlık ocağında versinler sen mi verdircenNetten buldum. Ben de boyle verırım
Baya büyük almışsınnnn oladar darmı gerçi sen büyük alıyon hepEvet. Trıko
12-18 ya da 18-24 ay hatıelamıyorum suan
Heee aynen bizimde burda fiyatlar öyle hep aynı demekki1400 tl imiş burada muayene ücreti dahil, ayrıca da whatsaptan gerektiğinde iletişim de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?