Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldım

Aynenn bencede doktorda sünnet yaptırın derse yaptırırsın bizim doktorunuz sünnet yaptırın dediler oyızden yaptırıcaz ..
Senin dediğin gibi bizim burdada var öyle ama eve uzak biraz intermtten cevredeki hastanelerin numaralarını bulup müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirisn varmı yokmu fiyatı ne kadar diye

Aynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldım
Kizim bundan 7 ay önce rotavirislu bi ortamda bulundu ,kuzenimin çocuklarıyla bir aradaydik 1 yaşında kizi vardi rota virüsü olmus 2 gun sonra diger cocuklaridna rota virusu oldugnu duydum 1 hafta hastanrde yattilar isalden ve kizima bulasmamisti bu aşının önemini birkez daha anladim ek olarak ( kizim diş dönemide dahil oyle cok isalde olmadi bunuda aşiya bagladimi)

Hepimiz birer anneyiz. Senin doğrun bana benim doğrum sana yanlış gelebilir fikir ayrılığı yaşıyor olabiliriz ama bu benim kızdığım anlamına gelmez
Evlatlarımız sağlıklı olsun da isterse amuda kalkarak uyusunlar inan hiç fark etmez

1400 tl imiş burada muayene ücreti dahil, ayrıca da whatsaptan gerektiğinde iletişim de var

Bugun eczacıma soyledım. Yarın haber verıcem getırecek. Kendım vermeyı dusunuyorum. Kızımdayken hatırlıyorum
Doktor cocugun agzına boca etmıstı. Saglık ocagına ugrayıp enjektorle verebılır mıyım dıye soracagım

Ahahaha bizde de tam tersi ben kararlıyım babası cok isteksiz cok aglarsa diye istemiyor ama büyüyünce daha zor olacak biliyorum bitecek bu da bir süreç zaten iyileşmeseydi sezaryen yaramız iyileşmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…