- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.581
Başka şeyleri en başından içiyorum ama etkileri azaldı sanki .humana ve bestlak içiyorum.Bende bakayım. Böyle bir takviyeye ihtiyacım var başka bir şey yapmadın di mi
Kızıyorsunuz belki ama ben bu kadar ayrıntılı düşünmek ve kötüyü çağırmak istemiyorum. Basinda nöbet tutamam .o bebeğin bana her türlü ihtiyacı var .Hem kaç gün tutacağım. Yan da yatırdım. Bana da düz yatırmak saçma geliyor yalan yok .Düz kim rahat eder ki ama bizimki yan yatmadı. Yan yatırmak da riskli geldi bana .çünkü dönüp bogulabilir.o yüzden Yan ya da düz diye kendimi zorlamiyorum. Tabiki göz kulak olacağız ama Olacak varsa oluyor maalesef. Allah bebeklerimizi korusunBundan ölen bebek olmadığını söylerken bence azınlıkta olduğunu belirtmiş olmalı ki çünkü Ani Bebek Ölümü Sendromu diye bi tanı var . Kusmuk yutarak kendilerini boğuyorlar .
Sizin bana bahsettiğiniz heyecanlanmıştır , alışır gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü bebekler heyecanı sadece elleri birden bırakıldığında , gülerken ve düşerken hissederlermiş .
Benim bebeğime ait bi özel durum değil bu , hele sizin demeniz gibi alışılabilecek bi konu hiç değil çünkü her bebek bunu yaşayabilir , ben sadece sırtüstü yatırmanın bilimselliğine inanmıyorum . Tecrübeyle sabittir benim için .
Ben 45. Günde adet gördüm ama normali ne zaman hiç bilmiyorumKızlar selam nasılsınız? Adet görmeye başladınız mı? Ben hala olmadım anormal bir durum mu doktora gitmeli miyim acaba?
olabilir doğrudur, erkek belki bu yüzden soguk olmuyordurKiz mi erkek mi ?kızlar daha çok öne yapıyor bence .Yani bizimkinin on tarafı çok şiş oluyor .oraya biriktigi için de buz gibi oluyor .belki bezin tamamına dagilsa böyle olmaz
bizde ettircez ya 7 ekimde inşallah şimdiden dua etmeye başladım çok ağlamasın diye korkuyorum da aslındaOffff sünnet yaptırcaz bir türlü hastane bulamadım yaaaa bişiler dürtüyo hastannin şikayetimvar sayfasına bakıyorum yorumları görüyorum vazgeçiyorum çocuğu sünnet ettiremicem bu gidişle
En çok hamak da duruyor. Ana kucağını yine denedim olmuyor. Bizde işe yaramadıBende hamak aldım bugün en azından ip bağlar elimle çekerim dediğin gibi otomatik ana kucakları da aşırı pahalı alacaktım ama sende durmuyor diyince bi kararsız kaldım
Anlattıklarının tıpatıp Aynısını benimkide yapıyor dolu dolu olmasını istiyor göğsün hep çözüm bulamadım henüz
Valla bendeeeeeee resmen acırmı canı ne kada sürer fln diye diyeeee yaptıramıcam kendime bahaneler arıyorum şaka gibibizde ettircez ya 7 ekimde inşallah şimdiden dua etmeye başladım çok ağlamasın diye korkuyorum da aslında
Valla 10 gün oldu hala lekelenme oluyor ilk 3-4gun baya yoğundu. Hala doktora da gidemedim.,Ben 2. Ayımdayım adetimde 40bitti oldumsanırım ben erken oldum geç olmak normalmış herhalde
Anladım teşekkür ederimEtkilenmemek elde değil ama olumsuzluk düşünmeyin . Her bebekte olcak diye bişey yok ama temkinli olmak gerekiyor tabi ki ..
Banyo olayı şöyle ;
Birkaç kez banyo esnasında nefesini yutunca çırpında , ağzından tükürükler vs çok geldi , doktora bahsedince bu durumun olabileceğini , küvezde su yutan bebeklerde yutma refleksi çok fazla olduğunu ve bunu zamanla aşabileceklerini söylemişti .Yani sizin bebiş muhtemelen suyu sevmiyordur , yoksa banyoda öyle risk yok , kulakları zaten ona siper oluyor ..
Bn yaptırmayı düşünmüyorum ya..Rota virüs asısında kararsızım
Sağıp denedin mi hiç? Bende bir kaç gündür azaldı gibi hissediyorum sağıp denemedim ama. Birde 10 gündür regl oldum onunda etkisi vardir muhakkak.Başka şeyleri en başından içiyorum ama etkileri azaldı sanki .humana ve bestlak içiyorum.
Neden ?Bn yaptırmayı düşünmüyorum ya..
Bizimde sünnet işi var. Kırıkkale de bulamadım istediğim gibi özel hastaneye sorcam bi yapan varmı diye. Ama yozgatta buldum doktor özel klinik açmış çok güzel çok beğendim. Lokal yapıyormuş.anne baba yanında ve her yaşa göre eğlenme durumu ayarlamış çocuk farkında değil. Eğer kırıkkale de yaptırmazsam orays gitcem. Lakin öncesinde oğlumu bi çocuk doktoruna götürmek istiyorum doğum esnasında nabzı düştü, nefessiz kaldı 3 gün küvezde kaldı bi kontrol ettireyim sonra da sünnet ettireyim diyorum.Offff sünnet yaptırcaz bir türlü hastane bulamadım yaaaa bişiler dürtüyo hastannin şikayetimvar sayfasına bakıyorum yorumları görüyorum vazgeçiyorum çocuğu sünnet ettiremicem bu gidişle
Bugün hastaneye kadin doguma gittim orda tanidugim ebeye sordm. 3. Ayda tam belli oluyor ondan oyle demistir ama tedaviye vakit olsun biraz öncesinden gel dedi. Hem usg icin de randevu ileriye atar belki dedi. Doktora baktm yerinde yoktu. Yoksa direk sıra alip usg icin randevu alcaktm. Bazilari 2. Ayda bakiyormus bazisi 45 günlukken ama 1 aylik erken sanrm yonca 1 aylikken baktirmisti sorun var diyip 2 aylikken bi daha demislerdi sanrm. 3 ay olmadan gidicem en iyisi geç vakte kalmasin.Bize doktor 1. Ay sonunda baktirtti... Herkesinki farklı oldu burada takip ettiğim kadarıyla bizim doktor profesör Medical Park ta ama hangi doktor daha doğrusunu biliyor uyguluyor anlayamadım valla eğer birinci ay değilse ozaman bizde yanlış zamanda çektirmiş oluyoruz
Kendimce diyorum madem bu kadar önemli neden devlet bunu karşılamasa da yapılmasını zorunlu tutmuyor neden riski kabul etmiyor. Böyle düşününce bnde yaptırmak istemedim. Bakarsan aslında çocuğum kreş çocuğu olacak çalıştığım için, o yüzden çevremdekiler yaptır diyor lakin bu sebepten istemedimNeden ?
Kendimce diyorum madem bu kadar önemli neden devlet bunu karşılamasa da yapılmasını zorunlu tutmuyor neden riski kabul etmiyor. Böyle düşününce bnde yaptırmak istemedim. Bakarsan aslında çocuğum kreş çocuğu olacak çalıştığım için, o yüzden çevremdekiler yaptır diyor lakin bu sebepten istemedimNeden ?
Necip Fazıl Aras | Çocuk Cerrahisi ve Lokal Anestezi ile Sünnet (@op.dr.necipfazilaras) • Instagram photos and videosOffff sünnet yaptırcaz bir türlü hastane bulamadım yaaaa bişiler dürtüyo hastannin şikayetimvar sayfasına bakıyorum yorumları görüyorum vazgeçiyorum çocuğu sünnet ettiremicem bu gidişle
Bu prıma nıye bebek kaka yapmıs gıbı kokuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?