Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahahaha bizde de tam tersi ben kararlıyım babası cok isteksiz cok aglarsa diye istemiyor ama büyüyünce daha zor olacak biliyorum bitecek bu da bir süreç zaten iyileşmeseydi sezaryen yaramız iyileşmezdi
Gerçekden yaaaabide erkekler cekip cekiceği acı sünnet başka birşey yokolan hep kadınlara

Yok hic denemedim .Ya saginca benim süte bir şeyler oluyor .azalıyor sanki dolmuyor .Bizimki de gündüz emiyor sürekli. Gece de 2 -4 saat arasi emiyor .3 saat olunca ben de uyandiriyorum

Tükrük varsa benim ki gibi reflü olabilir .
Benim ki sanki diş çıkarırcasına salyalı ağzı
Geceleri kesinlikle kundak yapmayın .
Mutlaka hafif yüksek meyilli yatsın
Genelde pek kundak yapmıyorum nadiren kendini uyutmadiginda elleri bazen felaket oynuyo uyumaya caliscam derken o zaman yapiyorum ama hemen aciyorum ya kundak olunca rahatsz oluyorum ben. Reflü yatagı var. Dogdugunda felaket kusardı. O yuzden aldm. Cok emzirmedim kusturmayacak kadar emzirdim daha ist3ŕse emzik verdm simdiye dek. Reflünün eşiginde oldugumuzun farkindaydim da bakalim inş olmaz.

Hafif mi atlattı peki?
Sadece eve gelince ağladı huysuzlandi ama her zamanki gibiydi .Ben 1 kaşık calpol verdim .vermesem bile olurdu .atesi hiç çıkmadı. Sadece 1.5 gün az emdi .Yani o da normal .rota virüs olmasa da verem aşısı da canlı virüs. Her türlü olacak

Offff sünnet yaptırcaz bir türlü hastane bulamadım yaaaa bişiler dürtüyo hastannin şikayetimvar sayfasına bakıyorum yorumları görüyorum vazgeçiyorum çocuğu sünnet ettiremicem bu gidişle
Ben büyüyene kadar ettirmetecegim. Kıyamıyorum 8 yasa kadar yolu var

Aynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldım
Ben de kararsızdim açıkçası. Bir arkadaşın çocuğunda alerji yapmıştı. Ama şimdi aldım yaptıracağım. Büyük çocuk okula gidiyor ve gecen yıl sınıfı rotadan kırıldı. Hatta hastaneye yatan oldu. O riski göze alamadım. Bazıları en kotu iki gün hastanede yatar çıkar falan diyor ama o benim için büyük travma olur

Dr neden sünnet yaptırın dedi? Bizimki derse ben de yaptıracagim mecbur

Canım uyustuyorlar ben de iğne yaparken çok ağlar nasıl sustururum diye düşündüm durdum hep yine de sadece bir kere ağladı bir dakika bile sürmedi hemen sustu... Sünnet yapılırken de sadece deriyi çektiklerinde bir ağladı ben de o anda korktum keşke yaptırmasaydım diye düşündüm ama bir daha ağlamadı sonrası da çok kolay geçti bence yaptırın �ünkü sonra İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz

Devlet karşılamadığı bir aşıyı nasıl zorunlu tutabilir ki zorunlu tutuyorsa o zaman karşılayın demez mi halk... ayrıca hiçbir aşı zorunlu değil ki isteyen yaptırmıyor.. çevremde aşı karşıtı birçok tanıdığım var hiçbirini yaptırmadı... Ama ben kesinlikle tüm aşıların yapılması taraftarıyım.... Senin bebek özellikle kreşe gidecekse bence yaptırmalısın çünkü kreşte bağışıklık kazanana kadar aşırı hasta oluyorlar her mikrobu kapiyorlar en azından hafif atlatır

Bugün kadin doguma muayeneye gittim. Bebişle gittik. Arabayla 20 km bi ilceye. Araba sürerken aglar mı diye biraz stres oldum ama neyseki Evde cingar koparan cocuk arabada gık etmedi hastanede pusetinde uyudu. Hatta randevu saatim gecti fazladan yarim saat bekledim. Baya oyalandik. Eve donerken kesin aglar bu dedim yine sesi cikmadi. Eve geldik iyi güzel hersey derkeeeen aniden geldiler bebeye sanki ben bugün huysuzluk etmedim bak simdi hatrladim dercesine

zorla bayildı uyudu ama kac saattir cikardi acisini pis cadi

Semt olarak neredesin cnm bizim yaptirdigimiz yeri sağlık ocağında ki hemşire tavsiye etti senelerin cerrahiymis bizde memnun kaldık

Yok hic denemedim .Ya saginca benim süte bir şeyler oluyor .azalıyor sanki dolmuyor .Bizimki de gündüz emiyor sürekli. Gece de 2 -4 saat arasi emiyor .3 saat olunca ben de uyandiriyorum
Gece uyandırma bmce öyle alışmasın. Kendi acıkınca uyanır. Şahsen çok tok olmadıkları için daha rahat uyuyorlar bnce. Çünkü bn yatırınca 5 saat felan uyuyup sonra uyanıyor bn emziriyorum uyuyor biraz zorda olsa sonra 2 saat bile olmadan geri uyanıyor. Tabi yine de siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…