- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #90.621
Gerçekden yaaaabide erkekler cekip cekiceği acı sünnet başka birşey yokAhahaha bizde de tam tersi ben kararlıyım babası cok isteksiz cok aglarsa diye istemiyor ama büyüyünce daha zor olacak biliyorumbitecek bu da bir süreç zaten iyileşmeseydi sezaryen yaramız iyileşmezdi
Biz yaptırdık hiçbir şey olmadı. Ben de çok korkmuştum. Ha ise yarayacak mı bilmiyorum. İş yerinde bir arkadasin kızı aşı olduğu halde rota virüs olmuştuRota virüs asısında kararsızım
Hafif mi atlattı peki?Biz yaptırdık hiçbir şey olmadı. Ben de çok korkmuştum. Ha ise yarayacak mı bilmiyorum. İş yerinde bir arkadasin kızı aşı olduğu halde rota virüs olmuştu
12-18 almısım. Kışın anca olur zaten kızBaya büyük almışsınnnn oladar darmı gerçi sen büyük alıyon hep
Yok hic denemedim .Ya saginca benim süte bir şeyler oluyor .azalıyor sanki dolmuyor .Bizimki de gündüz emiyor sürekli. Gece de 2 -4 saat arasi emiyor .3 saat olunca ben de uyandiriyorumSağıp denedin mi hiç? Bende bir kaç gündür azaldı gibi hissediyorum sağıp denemedim ama. Birde 10 gündür regl oldum onunda etkisi vardir muhakkak.Sadece galactaco ve I mom latte içiyor bende. Off offf dün gece çocuk sürekli emdi durdu acaba yetmiyor mu diye düşündüm. Ama sıkınca ucundan geliyor.
Genelde pek kundak yapmıyorum nadiren kendini uyutmadiginda elleri bazen felaket oynuyo uyumaya caliscam derken o zaman yapiyorum ama hemen aciyorum ya kundak olunca rahatsz oluyorum ben. Reflü yatagı var. Dogdugunda felaket kusardı. O yuzden aldm. Cok emzirmedim kusturmayacak kadar emzirdim daha ist3ŕse emzik verdm simdiye dek. Reflünün eşiginde oldugumuzun farkindaydim da bakalim inş olmaz.Tükrük varsa benim ki gibi reflü olabilir .
Benim ki sanki diş çıkarırcasına salyalı ağzı
Geceleri kesinlikle kundak yapmayın .
Mutlaka hafif yüksek meyilli yatsın
Sadece eve gelince ağladı huysuzlandi ama her zamanki gibiydi .Ben 1 kaşık calpol verdim .vermesem bile olurdu .atesi hiç çıkmadı. Sadece 1.5 gün az emdi .Yani o da normal .rota virüs olmasa da verem aşısı da canlı virüs. Her türlü olacakHafif mi atlattı peki?
Ben büyüyene kadar ettirmetecegim. KıyamıyorumOffff sünnet yaptırcaz bir türlü hastane bulamadım yaaaa bişiler dürtüyo hastannin şikayetimvar sayfasına bakıyorum yorumları görüyorum vazgeçiyorum çocuğu sünnet ettiremicem bu gidişle
Ben de kararsızdim açıkçası. Bir arkadaşın çocuğunda alerji yapmıştı. Ama şimdi aldım yaptıracağım. Büyük çocuk okula gidiyor ve gecen yıl sınıfı rotadan kırıldı. Hatta hastaneye yatan oldu. O riski göze alamadım. Bazıları en kotu iki gün hastanede yatar çıkar falan diyor ama o benim için büyük travma olurAynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldım
Dr neden sünnet yaptırın dedi? Bizimki derse ben de yaptıracagim mecburAynenn bencede doktorda sünnet yaptırın derse yaptırırsın bizim doktorunuz sünnet yaptırın dediler oyızden yaptırıcaz ..
Senin dediğin gibi bizim burdada var öyle ama eve uzak biraz intermtten cevredeki hastanelerin numaralarını bulup müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirisn varmı yokmu fiyatı ne kadar diye
Evet ben. Yavas yavas verırim ne olacak ki ?Sağlık ocağında versinler sen mi verdircen
Sleepyi niye begenmedin?Baby turcodan memnunum. Sleepy begenmedım
Asırı ince .Sleepy nin niye begenmedin?
Canım uyustuyorlar ben de iğne yaparken çok ağlar nasıl sustururum diye düşündüm durdum hep yine de sadece bir kere ağladı bir dakika bile sürmedi hemen sustu... Sünnet yapılırken de sadece deriyi çektiklerinde bir ağladı ben de o anda korktum keşke yaptırmasaydım diye düşündüm ama bir daha ağlamadı sonrası da çok kolay geçti bence yaptırın �ünkü sonra İyi ki yaptırmışım diyeceksinizValla bendeeeeeee resmen acırmı canı ne kada sürer fln diye diyeeee yaptıramıcam kendime bahaneler arıyorum şaka gibiben kendim zaten canım tatlıdır, çocuğuma gelince daha pinpirikli oldun ama babası götürcek kararlı bizimde cuma gün kara gün
Hee ok. Bana pamuksu geldi bircok beze göre. Ama ince dogru diuorsun. Molfix baby me falan denedm onlara gore pamuksu ama ince.Asırı ince .
Devlet karşılamadığı bir aşıyı nasıl zorunlu tutabilir ki zorunlu tutuyorsa o zaman karşılayın demez mi halk... ayrıca hiçbir aşı zorunlu değil ki isteyen yaptırmıyor.. çevremde aşı karşıtı birçok tanıdığım var hiçbirini yaptırmadı... Ama ben kesinlikle tüm aşıların yapılması taraftarıyım.... Senin bebek özellikle kreşe gidecekse bence yaptırmalısın çünkü kreşte bağışıklık kazanana kadar aşırı hasta oluyorlar her mikrobu kapiyorlar en azından hafif atlatırKendimce diyorum madem bu kadar önemli neden devlet bunu karşılamasa da yapılmasını zorunlu tutmuyor neden riski kabul etmiyor. Böyle düşününce bnde yaptırmak istemedim. Bakarsan aslında çocuğum kreş çocuğu olacak çalıştığım için, o yüzden çevremdekiler yaptır diyor lakin bu sebepten istemedim
Canım hiç bir aşı zorunlu değil ki isteyen yaptırmıyor öyle tanıdığım çok var aşı karşıtı.. devlet hele birde hem karşılamayacak hemde zorunlu tutacak sıkar birazAynı sekılde dusunuyorum ama ortalık hastalık kaynıyor .kararsız kaldım
Semt olarak neredesin cnm bizim yaptirdigimiz yeri sağlık ocağında ki hemşire tavsiye etti senelerin cerrahiymis bizde memnun kaldıkAynenn bencede doktorda sünnet yaptırın derse yaptırırsın bizim doktorunuz sünnet yaptırın dediler oyızden yaptırıcaz ..
Senin dediğin gibi bizim burdada var öyle ama eve uzak biraz intermtten cevredeki hastanelerin numaralarını bulup müşteri hizmetlerine bağlanıp sorabilirisn varmı yokmu fiyatı ne kadar diye
Gece uyandırma bmce öyle alışmasın. Kendi acıkınca uyanır. Şahsen çok tok olmadıkları için daha rahat uyuyorlar bnce. Çünkü bn yatırınca 5 saat felan uyuyup sonra uyanıyor bn emziriyorum uyuyor biraz zorda olsa sonra 2 saat bile olmadan geri uyanıyor. Tabi yine de siz bilirsiniz.Yok hic denemedim .Ya saginca benim süte bir şeyler oluyor .azalıyor sanki dolmuyor .Bizimki de gündüz emiyor sürekli. Gece de 2 -4 saat arasi emiyor .3 saat olunca ben de uyandiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?